Za 2 týdny termín

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2806
11.1.11 19:43
Lucka13 píše:
lééénuša- no já byla dnes v porodnici, ale teda pobíhání sem a tam, všude udělají kousek, všude to chodí jinak, takže jsem byla zmatená a pak i zjistila že čekám zbyečně, že se musím na ten monitor narvat jinak by mě nevzali… :-? , no a taky jsem se těšila, že se něco dozvím ale p. primář mě dnes neprohlížel, prý podle monitoru je vše v klidovém stavu, mimčo krásně reaguje, ale že mě dnes prolížet nebude, že mě nebude trápit, až příští týden, protože zkrátka rodit ještě nebudu, i když termín mám za 13dní :lol: , no tak jsem ráda, že je vše v pořádku ale zklamaná, že jsem myslela, že se něco málo dozvím :mrgreen:

Jo ty větší nemocnice, tam je to prostě frmol, ale hlavně že si to tam nějak zmákla…akorát se divim že třeba už takhle těsně před termínem automaticky neprohlíží…jo asi podle monitoru vidí jak si na tom a hlavně mimčo :-) jsem zvědavá co mi řekne příští týden na kontrole…pořád mluví že čípek je ,,chabý,, ale vše zavřené…no ještě je na porod čas, ale i tak :think: jinak ten epidurál to je asi zlatá věc, ale ne vždy to stihnou, protože se jde už na věc…no holky nějak nám to dopadne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
12.1.11 09:56

babababa- díky za info, já se epidurálu strašně bála i když jsem si říkala, že už jen díky těm bolestem mě nějaká injekce nebude nijak bolet. Ale teď jsem už kldinější a vím, že ho budu chtít. Jen aby se stihnul, když si člověk může ulevit, proč ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9469
12.1.11 09:57

Ahoj Luci, to jsi dobrá, že do toho chceš jít dobrovolně, to já jsem srabák :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
12.1.11 09:58

Lééénuša- jo přesně tak, taky jsem myslela, že takhle před porodem budou zkoumat vše, ale asi se podle toho monitoru dá toho odně poznat a asi bylo opravdu zbytečný mě prohlížet. Ale tak nějak jsem se těšila, že mi řekne něco bližšího. No tak příští týden, ono to uteče :lol: a ty máš vlastně kdy termín? a jdeš taky příští týden jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
12.1.11 10:00

Réza- no to já taky, ale myslím, že pak v těch bolestech si o něj budeme kříčet sami. Já hlavně nejhůře u sebe snáším když bych to měla vidět,třeb braní krve…to mi vůbec nevadí, ale musím se dívat jiným směrem, když bych se dívala jak mi to píchají a jak ta krev teče, tak omdlívám okamžitě. Takže na záda si neuvidím:-) a věřím co píšou zkušené.....snad to bude rychlovka a pak už jen úleva :-D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9469
12.1.11 10:05

No já právě četla i o negativní účincích epidurálu, ale o tom tě psát nebudu :mrgreen: :lol: :wink:
Je to individuální :pankac:

Lucka13 píše:
Réza- no to já taky, ale myslím, že pak v těch bolestech si o něj budeme kříčet sami. Já hlavně nejhůře u sebe snáším když bych to měla vidět,třeb braní krve…to mi vůbec nevadí, ale musím se dívat jiným směrem, když bych se dívala jak mi to píchají a jak ta krev teče, tak omdlívám okamžitě. Takže na záda si neuvidím:-) a věřím co píšou zkušené.....snad to bude rychlovka a pak už jen úleva :-D .
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
12.1.11 10:12

Réza- máš pravdu, taky jsem četla.....jak je bolela hlava a brněli nohy, nebo dokonce měli problém s nohama docela dlouho po tom.....má to samozřejmě i negativa. No uvidíme, ale jak se já znám, tak v tu chvíli budu chtít hlavně asi ulevit a nebudu myslet na případné vedlejší účinky. A pořád věřím tomu, že těch špatných zkušeností je mnohem méně než těch dobrých a taky budu věřit že mi to píchá fak profík…No mluvím o tom jak oo jasné věci, ale kdo ví jak to vše nakonec bude, třeba se to ani nestihne :-? :roll: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9469
12.1.11 10:15

Já tomu věřím Luci, že plusů to má více :wink:
přeji ti hlavně hladký porod :wink: :pankac:

Lucka13 píše:
Réza- máš pravdu, taky jsem četla.....jak je bolela hlava a brněli nohy, nebo dokonce měli problém s nohama docela dlouho po tom.....má to samozřejmě i negativa. No uvidíme, ale jak se já znám, tak v tu chvíli budu chtít hlavně asi ulevit a nebudu myslet na případné vedlejší účinky. A pořád věřím tomu, že těch špatných zkušeností je mnohem méně než těch dobrých a taky budu věřit že mi to píchá fak profík…No mluvím o tom jak oo jasné věci, ale kdo ví jak to vše nakonec bude, třeba se to ani nestihne :-? :roll: :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
12.1.11 10:22
Lucka13 píše:
Lééénuša- jo přesně tak, taky jsem myslela, že takhle před porodem budou zkoumat vše, ale asi se podle toho monitoru dá toho odně poznat a asi bylo opravdu zbytečný mě prohlížet. Ale tak nějak jsem se těšila, že mi řekne něco bližšího. No tak příští týden, ono to uteče :lol: a ty máš vlastně kdy termín? a jdeš taky příští týden jo?

Oni vědí co dělají a ten monitor jim asi stačí a kor když máš lékaře primáře, tak ten už asi něco pozná :lol: Já mám termín 10.února a na kontrolu jdu příští středu…a snad bude už konečně i ten monitor :nevim: ten epidurál je dobrá věc a hlavně oni ti toho tolik nepustí, aby si taky cítila kdy tlačit a tak a pak je dobré dostatečně pít kůli těm bolestem hlavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
12.1.11 13:17

Ahojky, já mám termín 26.1. a musím souhlasit s tím, že to uteklo jako voda, jen teď už odpočítávám každý den a snad i každou hodinu :-D
Už to není úplně příjemný, nemůžu se ohnout, natekly mi nohy a blbě se mi spí, ale za to těšení to stojí. Pořád si tu naši rybičku představuju, jaká bude, jaké bude mít kukadla atd., ale je to fajn :srdce:
Do porodnice si beru jen tři bodýčka, dvoje dupačky, kombinézu, rukavičky a čepičku na cestu domů, přítel pak přiveze sedačku s fusakem, no uvidím, jaká bude zima. V porodnici mají na miminka docela hezké oblečky, takže toho moc neberu, necháme si to na doma :wink:
intimní mýdla mi nikdy nedělala moc dobře, ale mám ho radši sebou, věřím ale, že nejlepší bude jen voda.
Drž se a neboj, plodovku určitě poznáš a když náhodou něco zapomeneš do porodnice, tak se taky svět nezboří, vždyť se ti nový svět narodí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
12.1.11 17:49

Tak to už máš taky za pár jako Lucka :lol: Jo s tím pohybem to je děs…taky se sotva valim a připadám si tak neohrabaně. No to spaní taky nic moc, hlavně to otravné čůrání :pocitac: jdu snad 3× za noc a ráno pak se nemůžu nějak vyhrabat a vstát :mrgreen:
Holky a chodíte nebo chodily jste na nějaký předporodní kurz??? já se teda na to nějak vyprdla, sice mám doma DVD pro těhotné, ale to dýchání nějak nepobírám :nevim: , když to s nima zkouším tak to nějak nemůžu udýchat…mám z toho obavy že u toho porodu budu jako trubka :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
12.1.11 22:16

Lééénuško…neboj, dýchání určitě zvládneš. Já teď budu rodit podruhý a ani jednou jsem na kurzu nebyla. Poprvý (před 12 lety) nebyla ani vymoženost internetu, takže sem byla fakt nepřipravená a hodný sestřičky mi vše vysvětlily a radily…Tak snad to zvládnu i teď!?! Termín mám 25.1. a neskutečně se ta nejistota - Kdy už??? - vleče. Dnes mě pěkně bolí záda a kyčle…normální tučňák! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
13.1.11 10:21

Jo tak snad to nějak půjde…no musí že jo :-) takže už to máš taky za chviličku…pořád jsem si říkala že do vánoc času dost pak do Silvestra a ejhle najednou je půlka ledna…a prostě se to blíží. Tak tučnáka :mrgreen: vystihuješ dobře, já měla dšsnou noc…né že by nějaký bolesti, ale to courání na WC :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
13.1.11 12:52

Já taky dneska zase nespala…holt se hezky trénujeme na probdělé noci s mrňouskama…ale třeba budeme mít štěstí na malé spáče!?! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
13.1.11 15:53

Já mám termín 29.1.Ještě před týdnem jsem pořád trpěla zácpou a najednou se to otočilo a chodím i 3× denně.Tak si říkám,že už se čistím před porodem a ono už je to týden a na porod to nevypadá.Jak jste na tom vy a chození na velkou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí