Za 2 týdny termín

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23033
10.1.11 13:32

no mezi nami, zlaty porod… sestinedeli stoji za to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
10.1.11 13:33

my mame deku v korbe pod fusakem,prijde mi to lepsi, pres fusak pak davame to co je ke korbe ta prikryvka ci jak se to nazyva :) a z poro pojede urcite v autosedajde tak to jen mimco prenesete.

ja byla ve sprse porad, ty ocistky docela zapachaji takze sem tam byla porad, nemam rada zapach :) jinak jsem vyuzila prebalovaci podlozky pod sebe - aspon mi nemuseli porad prevlekat postel.a ja bych pouzila jen tu vodu na por. poraneni, ja bych si tam nic nepatlala, sedla jsem si na zadek az desaty den a jen predstava, ze bych se tam mela dotknout me desila:) ted uz sedim v pohode. a jak uz tu bylo psano - vetrat, ja nejvic lezela s vlozkou mezi nohama bez kalhotek prvni dva dny ale zalezi jak se budes citit. jinak oblecky na mimi jsme meli v poro a spokojenost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
10.1.11 13:34

Holky ale z čeho mám opravdu obavy je fakt, že co jsem zatím tak slyšela na porodnici ve které budu rodit, je to, že sestry zrovna moc nechodí a ani neukáží a nevysvětli jak třeba kojit nebo koupat…snad už bude můj mateřský instinkt natolik vyvinutý, že to zvládnu. A taky samozřejmě nechci to hned tak tvrdit a personál jakkoliv kritizovat když jsem to nezažila ale slyšela jsem to už vícekrát. Tak snad to nakonec bude vše v pohodě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
10.1.11 13:39

Lucko, kojeni je tezky a taky bolestivy. Mne to ukazovali tak, ze mi hamtali na bolava prsa a rvali je detem do pusy. No kdyby mi to neukazali, asi bych byla radsi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
10.1.11 13:40

berushka18- jo jo dobře:-) taky nemám ráda zápach :poblion: a přebalovací podložky pod sebe na postel…no jsem zase zkušenější. Díky moc :-) A měla jsi epidurál? Dá se to píchnutí k něčemu přirovnat? představa je brrrrrrrr, ale pak asi zase náležitá úleva :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
10.1.11 13:41

Lucka:to je zvlastni, meli by to ukazovat snad vsude ne?
V Podoli bylo dusledne skoleni:D

Příspěvek upraven 10.01.11 v 13:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
10.1.11 13:42

jizvíková- a kojení je bolestivé po celou jeho dobu, nebo hlavně takhle ze začátku? Asi mám trapné otázky ale opravdu nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
10.1.11 13:43

Monjie- no kamarádka tam rodila před měsícem a půl a taky to říkala, ale kdo ví jak to nakonec bude, třeba budu mít zrovna štěstí na sestřičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
10.1.11 13:44

no pro me kojeni, katastrofa…:) :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
10.1.11 13:45

Lucka: urcite budes:) nebo si pomuzete s maminou navzajem.My se stridaly v hlidani kdyz jsme sly do sprchy a pomahaly si, bylo to fajn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
10.1.11 13:45

pokud se mimco narodi donosene tak by s kojem problem byt nemel - mimca maji uz vyvinuty saci reflex a krasne se hned prisaji… pak uz jen prikladat a prikladat aby se vytvorilo mlicko. Ze zacatku to bude bolet ale pak v pohode. Urcite vyuzzijes bepanthen na bradavky. Je to zazracna masticka :) a i kdyby byl nekdo neprijemny tak s ehlavne nestresuj, stresem pak muzes prijit o mlicku, takze hlavne v klidu s miminkem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
10.1.11 13:47

U nás v porodnici třeba podložky na postel dávají, člověk se alespoň necítí trapně když je nějaká nehoda a nemusí se převlékat celá postel. Já je spíš beru pro malou. V nejhorším se o ně podělíš s mimčem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
10.1.11 13:48
Lucka13 píše:
jizvíková- a kojení je bolestivé po celou jeho dobu, nebo hlavně takhle ze začátku? Asi mám trapné otázky ale opravdu nevím.

pro me po celou dobu, nejhorsi je to pricucnuti, to fakt boli, bradavky pak trochu zvyknou , ale zadny zuzo necekej :)
treba ma nekdo lepsi zkusenosti a prestalo to nekoho po par mesicich bolet
trapny to neni, proste nevis, co te ceka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
10.1.11 13:50

kojeni boli jen ze zacatku, ja uz se ted bepanthenem mazu jen na noc, pres den uz ho nepotrebuji ale bolelo to - musis vydrzet, co by jsme pro ty malicke neudelali :)

Epidural jsem nemela - u nas v porodnici ho nedaji na prani ale jen kdyz to naridi lekar, pres to jsem byla moc spokojena. Bolesti jsem mela 18 hodin, jela jsem do poro uz se silnymi bolestmi, vysetrili me a asi jsem byla uz otevrena protoze se slo na sal, zadna priprava :) pichli vodu a za 15 minut byla mala venku. I kdyz to bolelo dost, miminko za to stoji. Nejsilnejsi kontrakce jsem mela na sale po pichnuti vody a i kdyz tam nektere maminy dost vyvadeli (kdyz jsem chodila na kontrolni monitory) tak ja je vsechny z hluboka prodychala a ani jsem u toho nepipla :) takze hodne dychat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
10.1.11 13:53

Terrad - ja kdyz byla po porodu tak mi bylo uplen jedno jestli je nekde moje krev nebo neni :) jedine co jsem chtela si odpocinout protoze uz tu noc predtim jsem nespala - celou noc kontrakce pravidelne :) kdyz jsem po porodu prelezala na luzko na pokoji tak jsem si drzela vlozku a i ta krev kapala na zem a sestricka to pak utirala ale me to v tu chvili bylo fakt jedno, clovek je z toho mimca tak emocne rozladen, ze jsem myslela jen na to jaky je to silny zazitek a na malou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí