Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Mišuja píše:
Ahoj Holkynevím kam to prsknout, je tu toho tolik, tak to zkusím k Vám
. Dočetly jste se někde, nebo je tady někde diskuze o tom, kdy je nejlépe rodit v souvislosti s ročním obdobím? Budeme se snažit o první miminko a zatím budu doufat, že vše bude v pořádku a zadaří se a přemýšlím o tom, kdy do toho hupnout, aby konec těhotenství nebyl nesnesitelný kvůli vedru, nebo strachu, že s sebou praštím a ledovce. Máte nějaké zkušenosti, nebo informace? Moc díky za případné reakce
a přeji Vám, ať máte zdravá miminka a vše klape podle plánu
Tak já mám naprosto jasno, příští mimi chci rodit duben, květen…protože letošní náledí a ten pupek fakt nešli dohromady, chodila jsem jak posr… ![]()
A zase ty vedra, když se pořád v těhotenství potím, to taky nikdy nechci zažít, takže jsem si říkala, že by bylo to jaro asi ideální, nemít to velké bříško ani v zimě, kdy se bojíš, abys neupadla a ani v létě, kdy bys neměla být na slunci a neupekla se.
A pro miminko si myslím, že jaro by taky nebylo špatný, ani zima, ani hned vedra, má chvilku na nastavení imunity na léto a dlouho do zimy ![]()
jojo taky si myslím, že z jara je to super…mě tedy nevadí rodit ani teď v zimě, ale poprvé jsem se dokázala vžít do situace důchodců, šinula jsem se jako šnek abych sebou nesekla…což že bych si zlomila ruku třeba ale pro to mimčo je to nebezpečné…naštěstí manžel koupil pořádné boty:-)))ale teď jsem tak ráda jak to vše roztálo…mohlo by to už vydržet
…
To tedy, teď si připadám jako laňka, když už tam není sníh a náledí
, chodí se fakt nádherně (tedy v rámci našich možností
) a teď to sluníčko, je to nádhera, úplně to dobíjí baterky, to se bude vozit kočárek, už se těším ![]()
**Jita.tutik******-jo přesně tak, včera jak svítilo sluníčko, úplně jsem se rozplývala…a hned si představovala jak budu drandit s kočíkem:-))))vůbec to bylo takové pohodové optimistické…zato dneska je to uplakaný, že se mi ani nechce vycházet ven ![]()
Jéé, to je škoda, že máte dnes ošklivo. Já bydlím v Příbrami a tady je celý den nádherně, úplně jsem se rozplývala, no jaro, prostě jaro, teploučko, sluníčko a modrá obloha…ale volala mi mamina z Prahy a tam prý mají mlhu ![]()
Jsem zvědavá, jak dlouho to vydrží, už bych tu zimu zpátky ani nepotřebovala, fuj ![]()
A ještě jedna výhoda, úžasně mi schne na balkoně prádlo ![]()
Jita.tutik- jo tak já jsem taky v Praze právě a je tu mlha, úplně hnusný mlíko celej den…takže věřím, že si to užíváš
…a tiše závidím ![]()
Ahoj,já mám termín za 10 dní a taky tak projíždím všechny možný stránky
. Taky tomu nemůžu uvěřit jak rychle to uteklo
Holky to dnešní počasí je tady v Nymburce taky celý den děsný..přesně mlha jak mlíko a prostě takový celkově depresivní
, takže závidim že v Příbrami to měli jinak ![]()
Jinak mě se pád letošní či vlastně už minulé zimy nevyhnul a pěkně jsem si dala a měla jsem teda zadek ztaženej jestli se malé nic nestalo, ale vše bylo o.k. A to jsem přesně jak psala Lucka chodila jak důchodci…no úplně při posr… ![]()
Tady v Praze je to tu taky strašný. Jinak co se týče těch pádů, tak mě se to vyhlo,ale měla jsem taky párkrát namále ![]()
Pajuska: a čekáte první mimčo???? uteklo to opradu rychle..i když se mi to teďka táhne neskutečně… ![]()
My se taky těšíme a moc… ![]()
Lucka, Evelin: tak holky jak jste dopadly na tý kontrole??? Jsem napnutá.
Ahoj, tak hlásím, že u nás dnes zase sluníčko, před chvílí konečně vykouklo. Bohužel mimíska to nezajímá, té se líbí, že jí máma pořád nosí, má pohodičku a teploučko, no co těm mimčům schází, člověk se jim ani nediví, že se im nechce ven ![]()
Teda jak to tam děláte, že máte tak krásně, tady opětně hnusně…to víš v bříšku je dobře tak kam by se chystala
jedině pokud můžeš jí vytáhnout na nějakou tu procházku a třeba jí to trochu rozpumpuje a dá si říct ![]()
Procházky, aneb můj kachní krok
mám denně a nic, ono jí to houpání snad dokonce uspává. No a co teprve když cílem cesty je třeba cukrárna nebo pizzerie, to se má pak ještě líp ![]()
Nevím jak to děláme, sama se divím, u nás v Příbrami je totiž věčně hnusně, tak mě tyhle tři dny až překvapují. ![]()