Za 2 týdny termín

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2806
13.1.11 18:08

Jo ty noci stojí opravdu za prd :roll: no a co se týká stolice tak musim říct že mě zácpa ani nijak netrápí, i když si teďka nemůžu vzpomenout kdyže jsem to vlastně byla naposledy :nevim: :mrgreen: no ono to snad přijde.
babababa: tak to už se tělo opravdu asi chystá…tak uvidíš kdy se to ozve.
Mě už to nějak nebaví…to koulení se sotva…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
13.1.11 20:55

Mě už to taky nebaví.Nohy mám nateklé jak konve a mám co dělat se dostat do bot.Jestli to bude pokračovat,začnu chodit ven v pantoflích.Doufám,že už se tělo opravdu připravuje a už ten porod brzy přijde!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
13.1.11 21:01

Lucka 13

Já jsem s první po porodu používala Gyntimu od Fytofontany - dětskou ! a bylo to naprosto super…nepálilo, nesvědilo…výborná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
14.1.11 10:28

Ahoj holky, tak koukám, že je nás tady hodně s termínama po sobě :lol: , která půjde na řadu jako první asi?:-) No já asi ne, spíš si myslím, že budu nějaký ten den přenášet…bříško mám moc ráda, ale co se týče praktičnosti, nic moc:-), obouvání bot, holení,luxování, vlastně jakýkoliv pohyb je dřina…když sedím, tlačí mě to pod prsama…a čurání v noci mě už taky přestává bavit :mrgreen: . Vždy než vůbec vstanu z té postele:-) Jinak co se týče zácpy…musím říct, že já na zácpu vždy trpěla. chodila jsem tak jednou za 4 dny, ale tím těhotenstvím se to zázračně upravilo a chodím každý den :-D . Takže aspoň že tohle funguje lépe:-)…no a dnes se chystám ke kadeřnici ještě, tak se těším, trocu se rozmazlím před tím velkým finále :-) . A jak se cítíte? je vám něco? já se cítím úplně skvěle, ale je pravda, že mě už častěji chytnou poslíčci…včera se mě drželi od odpoledne až do noci a docela fest a k tomu bolesti v kříží, ale docela jsem byla ráda že něco takového cítím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
14.1.11 10:53

Ahoj, já mám sice oproti vám ještě daleko do konce,ale cítím se fakt dobře. Bolesti zad a kyčle už dávno nemám, otoky nohou zmizely, můžu se i dobře hýbat, poslíčky nemám, malá už mi netlačí těsně pod prsama, jen to břicho mi všude překáží. A o holení ani nemluvím :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
14.1.11 12:36

Lucko už jsem myslela jestli si náhodou nefrčela do porodky, zpráva od tebe žádná, ale jak teď koukám tak stále držíte 2v1 :mrgreen: já taky musim říct,že mi je docela dobře, ale taky dělat některý věci je děs, člověk je jak koule :-) A holky chtěla jsem se zeptat jak to máte s pohybama??? docela často čtu jak ke konci těhu to odnášejí dosti žebra a že ty pohyby jsou docela bolestivý, ale já jsem to ještě nezažila…ona se ta moje malá jen tak převaluje…tak doufám, že to je normální. I když mám to tak celý těhu…a v noci teda vůbec o žádnem pohybu nevím..a to se převaluju z boku na bok každou chvilku.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
14.1.11 12:43

Lééénuša- no jo já mám tento týden nabitý všema možnýma návštěvama nebo srazama na poslední chvíli :mrgreen: ale do porodnice ještě nepospícám, stále 2v1 :lol: …ještě to tak nějakou dobu zřejmě bude no… :palec: , jinak s pohybama, my jsme nejčilejší ráno, tedy dopoledne a pak večer, ale žádné bolestive kopance taky neznám…taky se asi jen tak převaluje, ikdyž občas dost aktivně, vždycky když vidím ty boule jak mi kolují břichem, musím se vážně smát :-P …ale čím víc se blíží finále, tím více si ty pohyby tak nějak hlídám, a když ji necítím a jsem zvyklá, že to je její doba, tak jsem nervozní a snažím se jí rozpohybovat :roll: . Jinak v noci se mrskám z boku na bok, občas na záda a malá se přavaluje se mnou :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
14.1.11 16:06

Já taky žádný bolestivý pohyby nemám…jen takový převalování. Ale holení, tak to je opravdu zážitek!!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
14.1.11 17:04

KOukám, že s holením máme všechny stejný problém, ne jen, že si tam nevidím ale těžko si tam i došáhnu, ale myslím, že to už nějak do konce zvládnu sama, takže v porodnici nebudou mít co holit, za což jsem velmi ráda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
14.1.11 20:00
Lucka13 píše:
KOukám, že s holením máme všechny stejný problém, ne jen, že si tam nevidím ale těžko si tam i došáhnu, ale myslím, že to už nějak do konce zvládnu sama, takže v porodnici nebudou mít co holit, za což jsem velmi ráda :mrgreen:

Holení už začínám vzdávat.Je to dřina si tam dosáhnout,takže si ji spíš občas oškubu,než oholím.No aspoň nejsem zarostlá.Počítám,že to v porodnici dodělaj!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
15.1.11 10:49

Tak s holením jste mě pobavily :mrgreen: a mám to úplně stejně, je to děs když si tam člověk nevidí :oops: no a ty pohyby, tak jsem ráda, že nejsem divná…já si to taky snažím hlídat a když mám pocit že už jsem dlouho nic necítila, tak jí trochu pošťouchnu a ona se vždycky ozve… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
15.1.11 11:13

Tak já se dneska zase v koupelce obložím zrcátkama a oholím se. Musím se u toho smát!!! :lol:
Myslela sem, že už poslední 2 týdny bříško neporoste a ono roste pořád…se každý ráno divím!?! :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
15.1.11 19:02

Jéééééééé :dance: , to je fakt prča…no mě to holení tak nebaví, vždycky s tím bojuju…navíc jak se musím u toho tak jako hrbit přes ti bříško, tak už mám strach i o malou, abych jí tam neudusila třeba…je to fakt hnus… :zed:
Teda holky dneska mám pocit, že mi to břicho praskne, všude mám boule, všude mě to tlačí.....ono snad ještě roste… 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
15.1.11 23:26

Luci…já mám pocit u toho holení, že se musím nadechnout, zadržet dech, nadzvednout pupík a ponořit se, abych viděla aspoň kousíček toho, co chci oholit… :lol: Pak se vynořím a vydechnu…takže já se vlastně neholím, já se POTÁPÍM… :mrgreen:
A bříška rostou…to si piš!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
16.1.11 13:17

Tak nadechování a zadržování dechu jsem při holení vzdala, protože to prostě nešlo :nevim: , no takže vždycky si vezmu zrcadlo a ejhle vidím co potřebuju :mrgreen: holky nějak už mě to čekání nebaví…ale rodit ještě nechci, přítel je ve Francii, tak rozhodně chci počkat na něj :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí