Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Jo ty noci stojí opravdu za prd
no a co se týká stolice tak musim říct že mě zácpa ani nijak netrápí, i když si teďka nemůžu vzpomenout kdyže jsem to vlastně byla naposledy
no ono to snad přijde.
babababa: tak to už se tělo opravdu asi chystá…tak uvidíš kdy se to ozve.
Mě už to nějak nebaví…to koulení se sotva…
Mě už to taky nebaví.Nohy mám nateklé jak konve a mám co dělat se dostat do bot.Jestli to bude pokračovat,začnu chodit ven v pantoflích.Doufám,že už se tělo opravdu připravuje a už ten porod brzy přijde!!!
Já jsem s první po porodu používala Gyntimu od Fytofontany - dětskou ! a bylo to naprosto super…nepálilo, nesvědilo…výborná…
Ahoj holky, tak koukám, že je nás tady hodně s termínama po sobě
, která půjde na řadu jako první asi?:-) No já asi ne, spíš si myslím, že budu nějaký ten den přenášet…bříško mám moc ráda, ale co se týče praktičnosti, nic moc:-), obouvání bot, holení,luxování, vlastně jakýkoliv pohyb je dřina…když sedím, tlačí mě to pod prsama…a čurání v noci mě už taky přestává bavit
. Vždy než vůbec vstanu z té postele:-) Jinak co se týče zácpy…musím říct, že já na zácpu vždy trpěla. chodila jsem tak jednou za 4 dny, ale tím těhotenstvím se to zázračně upravilo a chodím každý den
. Takže aspoň že tohle funguje lépe:-)…no a dnes se chystám ke kadeřnici ještě, tak se těším, trocu se rozmazlím před tím velkým finále
. A jak se cítíte? je vám něco? já se cítím úplně skvěle, ale je pravda, že mě už častěji chytnou poslíčci…včera se mě drželi od odpoledne až do noci a docela fest a k tomu bolesti v kříží, ale docela jsem byla ráda že něco takového cítím ![]()
Ahoj, já mám sice oproti vám ještě daleko do konce,ale cítím se fakt dobře. Bolesti zad a kyčle už dávno nemám, otoky nohou zmizely, můžu se i dobře hýbat, poslíčky nemám, malá už mi netlačí těsně pod prsama, jen to břicho mi všude překáží. A o holení ani nemluvím
.
Lucko už jsem myslela jestli si náhodou nefrčela do porodky, zpráva od tebe žádná, ale jak teď koukám tak stále držíte 2v1
já taky musim říct,že mi je docela dobře, ale taky dělat některý věci je děs, člověk je jak koule
A holky chtěla jsem se zeptat jak to máte s pohybama??? docela často čtu jak ke konci těhu to odnášejí dosti žebra a že ty pohyby jsou docela bolestivý, ale já jsem to ještě nezažila…ona se ta moje malá jen tak převaluje…tak doufám, že to je normální. I když mám to tak celý těhu…a v noci teda vůbec o žádnem pohybu nevím..a to se převaluju z boku na bok každou chvilku.....
Lééénuša- no jo já mám tento týden nabitý všema možnýma návštěvama nebo srazama na poslední chvíli
ale do porodnice ještě nepospícám, stále 2v1
…ještě to tak nějakou dobu zřejmě bude no…
, jinak s pohybama, my jsme nejčilejší ráno, tedy dopoledne a pak večer, ale žádné bolestive kopance taky neznám…taky se asi jen tak převaluje, ikdyž občas dost aktivně, vždycky když vidím ty boule jak mi kolují břichem, musím se vážně smát
…ale čím víc se blíží finále, tím více si ty pohyby tak nějak hlídám, a když ji necítím a jsem zvyklá, že to je její doba, tak jsem nervozní a snažím se jí rozpohybovat
. Jinak v noci se mrskám z boku na bok, občas na záda a malá se přavaluje se mnou ![]()
Já taky žádný bolestivý pohyby nemám…jen takový převalování. Ale holení, tak to je opravdu zážitek!!! ![]()
KOukám, že s holením máme všechny stejný problém, ne jen, že si tam nevidím ale těžko si tam i došáhnu, ale myslím, že to už nějak do konce zvládnu sama, takže v porodnici nebudou mít co holit, za což jsem velmi ráda ![]()
Lucka13 píše:
KOukám, že s holením máme všechny stejný problém, ne jen, že si tam nevidím ale těžko si tam i došáhnu, ale myslím, že to už nějak do konce zvládnu sama, takže v porodnici nebudou mít co holit, za což jsem velmi ráda
Holení už začínám vzdávat.Je to dřina si tam dosáhnout,takže si ji spíš občas oškubu,než oholím.No aspoň nejsem zarostlá.Počítám,že to v porodnici dodělaj!!!
Tak s holením jste mě pobavily
a mám to úplně stejně, je to děs když si tam člověk nevidí
no a ty pohyby, tak jsem ráda, že nejsem divná…já si to taky snažím hlídat a když mám pocit že už jsem dlouho nic necítila, tak jí trochu pošťouchnu a ona se vždycky ozve… ![]()
Tak já se dneska zase v koupelce obložím zrcátkama a oholím se. Musím se u toho smát!!! ![]()
Myslela sem, že už poslední 2 týdny bříško neporoste a ono roste pořád…se každý ráno divím!?! ![]()
Jéééééééé
, to je fakt prča…no mě to holení tak nebaví, vždycky s tím bojuju…navíc jak se musím u toho tak jako hrbit přes ti bříško, tak už mám strach i o malou, abych jí tam neudusila třeba…je to fakt hnus… ![]()
Teda holky dneska mám pocit, že mi to břicho praskne, všude mám boule, všude mě to tlačí.....ono snad ještě roste… ![]()
Luci…já mám pocit u toho holení, že se musím nadechnout, zadržet dech, nadzvednout pupík a ponořit se, abych viděla aspoň kousíček toho, co chci oholit…
Pak se vynořím a vydechnu…takže já se vlastně neholím, já se POTÁPÍM… ![]()
A bříška rostou…to si piš!
Tak nadechování a zadržování dechu jsem při holení vzdala, protože to prostě nešlo
, no takže vždycky si vezmu zrcadlo a ejhle vidím co potřebuju
holky nějak už mě to čekání nebaví…ale rodit ještě nechci, přítel je ve Francii, tak rozhodně chci počkat na něj ![]()