Za 2 týdny termín

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23033
10.1.11 14:27

v Podoli nam davali cipky proti bolesti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
10.1.11 14:28

Réza- no já zatím nijak nechvátám na porod ale na druhou stranu bych nechtěla přenášet:-(. Tak uvidíme jak se bude chtít malé ven za námi :lol: . Jinak spím docela dobře, ale mrskám se v posteli prý jako kapr:-) a je pravda, že o každém otáčení vím :mrgreen: a na malou taky lezu 2× za noc… ale dá se to vydržet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9469
10.1.11 14:28

No to věřím :wink: :mrgreen: Hezky napsáno :mrgreen: :pankac:

jizvíková píše:
Lucka13 píše:
Réza-máš pravdu, až uslyšíme poprvé ty své křiklounky bude to nádherné. Vlastně to nejhezčí co může být. Poslední dobou si připadám jako blázen ale vše mě rozpláče, rozněžní, dojme:-)…Ale je to vlastně moc příjemný pocit :srdce: . No pro sebe mám sbaleno tak půl na půl a pro prďouska se chystám zítra. A kdy máš termín ty?
No ja se priznam, ze kdyz jsem poprve videla kluky, tak to se mnou absolutne nic nedelalo, patrila jsem mezi ty, kterym trva, nez se probudi materstvi, ono kdyz se clovek nevyspi, tak v sobe moc lasky nenajde :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
10.1.11 14:30

Hamilton - ja si myslim zemi ho dr udelal ale nevim. Sla jsem den pred pporodem vecer do proodky - podezreni na unik plodove vody - tak me dr. vysetroval a hrabal se v me docela slusne a zacala ze me tect krev.. tak nevim.. ale jelikoz ja uz byla cca dva tydny pred porodem krasne pripravena tak jsem bolest necitila a kamaradka take - porodni cesty pripravene tak ji udelali hamilton a necitila nic… je to jak kdo a jak je dr. citlivy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9469
10.1.11 14:30

Beruško a nevadí, že bych brala ibalgin a k tomu kojila??

berushka18 píše:
Holky ja jeste 2× denne zobla ibalgin 400. Uplne mi to po ibalginu zaplaclo bolest ze jsem o nastrihu nai nevedela (ale nesedela jsem) takze jsem mohla litat okoloprcka. Mala mela ani ne den po porodu nespavou a plakala mi do dvou do rana takze mi byl vhod a sestricky mi ho zprvu nabizeli a kdyz jsem prisla po treti tak mi ho jedna sestricka dala s tim z ejsem jedina z maminek co tam na nej chodi ze jiny tu bolest zvladaji v pohode :/ jenze ja tam ani ne den po porodu , unavena litala porad okolo male , ktera chtela byt pricucla a byla jsem celou dobu na nohou, mala se chtela prisat, pak se pustila a prcla do pleny takze prebalit, do tzase rev tak prso a po prsu zase prebalit a takhle to bylo az do dovou do rana.. takze jsem si je pak nechala prinest od navstev a byl klid :) jinak ibalgin se muze i pri propusteni mi rikali ze ibalginu se bat nemusim ze ten normalne muzu a ted delaji nejaky setrnejsi - je oranzovy. Jinak jsme ho brala jen prvni dva dny, pak uz nebyl treba ale neni na skodu ho mit v zaloze…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9469
10.1.11 14:31

Jéé to je dobře, také jsem registrovaná v Podolí :pankac:

Monjie píše:
v Podoli nam davali cipky proti bolesti
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9469
10.1.11 14:31

Luci, také nechvátám, říkám si, že pak takový klid už mít nebudu nikdy :lol: :mrgreen:

Lucka13 píše:
Réza- no já zatím nijak nechvátám na porod ale na druhou stranu bych nechtěla přenášet:-(. Tak uvidíme jak se bude chtít malé ven za námi :lol: . Jinak spím docela dobře, ale mrskám se v posteli prý jako kapr:-) a je pravda, že o každém otáčení vím :mrgreen: a na malou taky lezu 2× za noc… ale dá se to vydržet :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
10.1.11 14:35

Réza- přesně tak.....snad budeme mít hodná a spavá miminka :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9469
10.1.11 14:36

No to určitě, v to také doufám :mrgreen: :lol:

Lucka13 píše:
Réza- přesně tak.....snad budeme mít hodná a spavá miminka :andel:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
10.1.11 14:39

Na Podoli nedam dopustit:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
10.1.11 14:40

Ahoj,plodovku poznáš teče a teče je to jen voda,do porodky jsem měla košilku,bodyčko,kabátek,dupačky,svetýrek čepičku a rukavičky,jo a teplý fusekle :lol:

• Citovat
  • Upravit
894
10.1.11 14:41

no tak podolí jde už mimo mě, co motol? máte zkušenosti? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
10.1.11 14:42

Réza - ja normalne kojím v propousteci zprave z porodnice mam ze mimco je plne kojeno a rikali mi e kdyz bude bolest tak ibalgin normalne muzu. I po porodu jsem si mohla vybrat na bolest ibalgin neb čípek - ja si teda nedovedla predstavit si zavadet cipek kdyz me to tam tak boleo.. takze jsem volila ibalgin a ten se pry muze, u nas v porodce ho davaji ale brala jsem ho jen dva dny 2× denne. Pak treba kdyz te boli hlava ci cokoliv jineho tak ho taky muzes zobnout. V poro mi rovnou dali tu 400, ty slabsi me stejne nikdy nezabrali ale tenhle mi zabral krasne, ,mozna i proto ze ja zadne leky neberu, kdyz me neco boli tak radeji vydrzim ale v poro jsem ho brala jinak jsem nemohla skakat okolo male.

holky uzijte si posledni dny klidku, ja jsem rada kdyz mala spi chvili a mam chvilku pro sebe a to neni kazdy den :) nekdy se ji moc spat nechce a chce pozorovat okoli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9469
10.1.11 14:42

Doufám, že i já to budu tvrdit :lol: :mrgreen:

Monjie píše:
Na Podoli nedam dopustit:)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9469
10.1.11 14:45

Beruško a jaký má tedy název, Ibalgin 400 nebo slabší, silnější ne bo je to ten kanadský?? Bílá lahvička s modrým víčkem a javorový list na tom??
to je fajn, že se to může zobat a utišit tak bolest :wink:

berushka18 píše:
Réza - ja normalne kojím v propousteci zprave z porodnice mam ze mimco je plne kojeno a rikali mi e kdyz bude bolest tak ibalgin normalne muzu. I po porodu jsem si mohla vybrat na bolest ibalgin neb čípek - ja si teda nedovedla predstavit si zavadet cipek kdyz me to tam tak boleo.. takze jsem volila ibalgin a ten se pry muze, u nas v porodce ho davaji ale brala jsem ho jen dva dny 2× denne. Pak treba kdyz te boli hlava ci cokoliv jineho tak ho taky muzes zobnout. V poro mi rovnou dali tu 400, ty slabsi me stejne nikdy nezabrali ale tenhle mi zabral krasne, ,mozna i proto ze ja zadne leky neberu, kdyz me neco boli tak radeji vydrzim ale v poro jsem ho brala jinak jsem nemohla skakat okolo male.holky uzijte si posledni dny klidku, ja jsem rada kdyz mala spi chvili a mam chvilku pro sebe a to neni kazdy den :) nekdy se ji moc spat nechce a chce pozorovat okoli :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí