Za 2 týdny termín

Napsat příspěvek
Velikost písma:
470
19.1.11 17:10

Nebreč Luci, malá bude pak ubulená :-P
a nebo breč, občas ty emoce musí ven, dej si něco dobrého a už nic nedělej, hlavně ale dýchej :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
19.1.11 17:16

Jita.tutik- no rozdýchávám, je to zázrak. Já to prostě nechápu, taky nevypadala na to, že by měla rodit,i když včera jí to dr. řekl, že si myslí, že porodi v noci nebo dneska a ono to fakt vyšlo…no a mě začíná bolet břicho:-))) to si tím pláčem asi rozjíždím zas posly… :zed: ......
jéééé palačinky s ovocíčkem:-))) no tak to já jdu jen uklidit to vyžehlený prádýlko a pro dnešek padla:-)))) dneska se fakt stydím, vše mám rozdělané napůl a nemůžu se dokopat k tomu to dodělat :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
19.1.11 17:19

Luci tak to je hezky třeba uz to máme taky faky za dverma tak to je dobrý ze budete mít stejně stary děti já to mám tak taky s kamoskou ale ta uz ma mimi u sebe porodila předčasně tak jsou uz mesic v porodce ale vse je ok

Jito manžel chce byt taky u porodu jsem na nej zvedava :-) Ale urco bude oporou a budu rada jen si říkám co vse uvidi 8-o :-) Snad se z toho probere :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
19.1.11 17:22

Luci tak ať to nejsou poslici to by jste měli pekne po sobě :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
19.1.11 17:29

Holky vy se máte :roll: já mám ještě 5 týdnů :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
19.1.11 17:47

Rendys to jo ale zase co je 5tt oproti 9ti měsícům :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
19.1.11 17:52

:palec: tje taky pravda,ale těch 8 měsíců uteklo rychle.a nosíme přece 10 měsíců. :-? čtu,že se nemůžete ohnout to už ani já né pár týdnů,jsem jak velryba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
19.1.11 18:06

holky je to mazec zkrátka…Jestli to zvládnu, jako, že mi asi nic jiného nezbývá, budu na sebe tak pyšná :palec: !!! jo máme to takhle krásně za sebou, od začátku to prožíváme spolu, posíláme si dárečky na prďolky ale jsme od sebe daleko, a teď úplnou náhodou jsme se v sobotu právě viděli osobně úplně poprvé a ona už je maminka :hug: !!! no asi to nic jiného nebude než poslíčci, mívám je, takže mě bolení břicha už ani nerozhodí :mrgreen: , ale až to na mě fakt přijde, tak snad to bude jiné abych to rozeznala :lol:
Rendys- 5 týdnu ti uteče strašně rychle, to bylo u mě nedávno, i když musím říct, že pro mě je nejdelší tenhle poslední tejden a nakonec to možná bude dýl než tejden :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
19.1.11 19:13

holky a kdy máte termíny???já 24/27.2
noo poslíčci a bolesti porodní jsou opravdu úpe jiné.Před 3.5 lety co jsemrodila jarouška tak jsem měla poslíčky od rána 9hod až do 15hod pak mi praskla voda a teprv se to rozjelo to jsem křížila nohy,držela břicho :-? dole a hladila.A ve 20.12 se Jarda narodil.To jsem ho týden přenášela.Voda zkažená a Jarda měl pak 3 měsíce záět v očích do kterých ho píchali do kanálků ohnutou jehlou.Dnes je z něho chlapák a těší se a brášku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
19.1.11 19:13

holky a kdy máte termíny???já 24/27.2
noo poslíčci a bolesti porodní jsou opravdu úpe jiné.Před 3.5 lety co jsemrodila jarouška tak jsem měla poslíčky od rána 9hod až do 15hod pak mi praskla voda a teprv se to rozjelo to jsem křížila nohy,držela břicho :-? dole a hladila.A ve 20.12 se Jarda narodil.To jsem ho týden přenášela.Voda zkažená a Jarda měl pak 3 měsíce záět v očích do kterých ho píchali do kanálků ohnutou jehlou.Dnes je z něho chlapák a těší se na brášku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
19.1.11 19:19

Rendys- jo myslím, že to je pak úplně něco jiného:-)))já mám termín teď v pondělí 24.1., ale asi to bude o něco dýl nakonec…tak to sis taky užila s prvním…chudinka malej, jehlou jo?:-( a jak se těšíš ty na druhý bejbísko?:-) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
19.1.11 19:30
Lucka13 píše:
Rendys- jo myslím, že to je pak úplně něco jiného:-)))já mám termín teď v pondělí 24.1., ale asi to bude o něco dýl nakonec…tak to sis taky užila s prvním…chudinka malej, jehlou jo?:-( a jak se těšíš ty na druhý bejbísko?:-) :lol:

Luciko jsem starší jak vy,čekám už 4té a poslední,ale každý můj porod byl jako poprvé,nenastřihli a stejně museli zašít nebo byli děti velké. :roll: Nejhorší na tom je,že nás nechávají přenášet :-? a pak bývají následky.První dceru jsem přenášela skoro 14 dní a měla oboustraný zápal plic nebo se nalokala moc plodové vody a zlomenou klíční kost z následků jedné sestry co mi pomáhala loktem přes břicho. :zed: Doufám,že budete mít holky někoho u porodu protože potřeujete oporu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
19.1.11 19:42

Rendys ja mám termín 27.1.tak to mas uz praxi po 4:)j tak snad se ti to ted povede v terminu a bez komplikaci!
Ja se pravé přenášení trochu bojím ze tam ma uz mimi málo mista a pak stav plodovky atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
19.1.11 19:46
Jita.tutik píše:
Tuleň, tak to je hezký, to jsem ještě neslyšela :mrgreen:
Taky už neplánuju žádný nákupy, hlavně představa zkoušení si něčeho v kabince, když se sotva ohnu je opravdu nemožná 8-o
Já uklízení ani žehlení neplánuju, ale slíbila jsem příteli k večeři palačinky s ovocem a smetanou, takže budu muset zvednout ten svůj pupík a zbytek té těžké váhy a začít něco dělat, no jen si to představím a už jsem unavená :mrgreen: , božínku, v životě jsem nebyla takhle líná, no fuuuj :poblion: :mrgreen:

Tak jsem se chtěla opicit s palacinkama ale nemám náplň a nakoupit uz sed mi nechce :-( Tak jdu na chlebik se sunkou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
19.1.11 19:47
Vanees píše:
Rendys ja mám termín 27.1.tak to mas uz praxi po 4:)j tak snad se ti to ted povede v terminu a bez komplikaci!
Ja se pravé přenášení trochu bojím ze tam ma uz mimi málo mista a pak stav plodovky atd..

tedka když jsem byla ve 30 týdnu,už jsem 35 tak měl malý 1.90 takže to bude asi velikán a taky mi řekli,že mám málo plodovky a má tam málo místa.Snad už nebudu přenášet,ale porodu se bojím :cert: jak čert kříže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí