Za 2 týdny termín

Napsat příspěvek
Velikost písma:
470
20.1.11 10:59
  • Lucka13

Hlavní je, že už máš alespoň nějaké příznaky, to je známka toho, že už se v bříšku něco chystá. Myslím, že to budeš mít za sebou taky za chviličku, jen se malá dočeše, doupraví a hurá na svět :-)
To víš, chce se mamince líbit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
20.1.11 11:00

jita.tutik- jojo o tom jsem četla, tak to já moc nemám, jsme hodně aktivní člověk si myslím, ještě před pár dny jsem pobíhala všude možně, všude si jezdím pořád autem :mrgreen: ale teď se jen válím a ani mi to nepřijde blbý:-)
No jo estrelitka je šikulka, mají to za sebou!!! Moc jí to přeju a taky závidím:-) :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
20.1.11 11:02

Jita.tutik- jojo jen ať se doupraví ať je z ní tatínek paf:-))) ale aby maminka nebyla o to zničenější :lol:

Holky posílám něco co jsem našla, zrovna si o tom čtu, třeba vás to taky zaujme.....ale nic o tom nevím, teprve zjištuju

http://www.dianatal.eu/…ric-gel.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
20.1.11 11:15
  • Lucka13

už jsem o tom slyšela a četla, je to klasický hypoalergenní gel, složení nijak zvláštní, tak nějak podobné jako ten gel, co se dává při monitorech na bříško, je to prostě na lepší zkluz miminka…co je ale síla je cena, stojí kolem 2000kč, aplikuje se při porodu, takže je to na asistentce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
20.1.11 11:20

Jita.tutik****- 8-o 8-o 8-o já to právě našla a hned poslala odkaz, takže takhle drahý jo? tak at si to strčí.....a používáte něco před porodem? Já piju maliníkovej čaj a masíruju hráz, jinak nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
20.1.11 11:21

Jojo…Estrellitce od kontroly v poradně odtékala plodovka, přečkala doma celou noc, pak počkala na přítele a včera v 10 hod. jeli do porodky. Malý se narodil kolem 13.30, měřil 51 cm a vážil 3660g. Prostě dopečený chlapeček!!! :palec: Víc nevím…teď má jiné starosti…však ona se nám pak pochlubí s detaily. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
20.1.11 11:23

U mě nic nového…občas pěkně ztvrdne bříško, ale vždycky mě to přejde…pak mě v kuse pobolívá podbřišek, ale že bych nějak cítila, že malý klesá níž, tak to ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
20.1.11 11:24

Já jen ten maliníkový čaj..někde sem četla o tom gelu, že to je zbytečný tahání peněz z těhulek…opět - víra tvá tě uzdravila!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
20.1.11 11:30

Evelin- jo tak to víme to samé:-))) ještě jsem si s ní psala v noci, probírali jsme mou plačtivou náladu:-))) a ona mi říkala, že ráno asi pojede do porodky, že se jí zdá, že jí odtéká plodovka…a pak mi taky napsala smsku, jak je malý velký a tak:-))) psala jsem jí, aby si hlavně odpočinula a že až bude moci, že vím, že se ozve:-)))) pak poslala už jen pusinky chudinka malá :huban: …tak jsem zvědavá na nové zprávy které od ní dostaneme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
20.1.11 11:31

jojo, je to jen reklamní trik, zajímalo mě, co je to za zázrak, tak jsem se o to trochu zajímala (jsem farmaceutka, takže nemoc z povolání) a fakt žádný zázrak, prostě si někdo řekl, že jsou dnes těhulky hodně informované a vystrašené, tak na tom vydělá…
Ptaly jste se na ten maliníkový čaj doktora?
Já ho mám taky doma, ale nějak nemám odvahu ho pít, prý bych se měla nejdřív zeptat… :nevim: že prý zlepšuje kontrakce, ale bála jsem se kvůli těm našim monitorům…
Masáž hráze je asi super, ale já trpěla celý těhotenství na mykózy, takže olejíček na masáž leží na poličce a nic, škoda…závidím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
20.1.11 11:34

Evelin- no čajík je dobrej, ale už jsem načla 4.krabičku a jinej čaj už nějakou dobu vůbec nepiju, tak doufám, že to bude k něčemu:-)) a s tou hrází no nevím jestli je to k něčemu…
a asi už nic jiného není…jo vlastně to lněné semínko ale to teda ne :poblion: …no přemýšlím, jestli nezačnu o víkendu chodit do schodů:-)))
a nebo jemný sexík?:-) spermie prý obsahují nějaké látky, které vyvolávají porod:-))) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
20.1.11 11:38

Jita.tutik- jojo, tak to je dobře, že jako zkušená řekneš:-))) no já bych si ho nekoupila už kvůli té ceně…je hrozný na čem se snaží ještě vydělat u těch těhulek. No já se na čaj neptala a piju ho… a s tou masáží uvidíme jestli se snažím zbytečně… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
20.1.11 12:43

Luci 13 - určitě s tou masáží hráze děláš dobře i to že se hýbeš atd. Já dělala od mala moderní gymnastiku a teď trénuju, a myslím že proto jsem měla porody celkem v pohodě aspoň mě sestřičky chválily, že mužu rodit na zakázku i když mě to tak nepřipadalo.
Ještě k těm bolestem u druhýho dítěte jsem to měla podobné jako ty takové menší bolesti, které mě i budily v noci, trvalo to dva dny až se to začne stupňovat v pravidelných intervalech okamžitě jeď do memocnice myslím, že malá chce už ven. Přeju hodně štěstí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
20.1.11 12:47

Jo a ještě voda ti prasknou nemusí, stačí jen ty bolesti v pravidelných intervalach jsi už v termínu takže až to začne nečekeja raději jeď ať si malou poslechnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
20.1.11 13:06

renule- no ted ty dva dny se moc nehýbu, dokonce mi ani nevadí celý den tak proválet, což bych ještě před týdnem nevydržela…ale zítra se chystám do města ještě pro nějaké věci co jsem objednala, tak to se projdu:-)))rozhodně si ale taky myslím, že pohyb je dobrý a porodu může jen pomoci. Jen nevím jak to myslíš s tou pravidelností? Kdy jet?:-) tím, že už se mi tohle stává, a po několika hodinách vidím, že jsem stále celá, tak nevím kdy třeba raději už jet. Opravdu věřím, že to pak bude skutečně odlišné a já si řeknu, tak jedem :mrgreen: . Já jsem navíc ten typ člověka, co nerad někoho „zbytečně“ obtěžuje, takže snad to odhadnu, ale odhadli to všechny:-)…tyhle bolesti co mám jsou sice vážně nepříjemné ale nepříjemné tím, že trvají vždy několik hodin, ale jsou spíše v kuse, a občas v nich jakoby cítím nějaké jako „kontrakce“ nebo co, ale jsou zkrátka v kuse. Takže myslím, že se u toho ještě nedá počítat nějaký interval…no můj popis je šílenej :think: . zkrátka zatím je to vážně asi jen falešné:-)))ale jen si přeju aby se opravdu tím vším něco ve mě dělo:-) hlavička podle primáře sestouplá ale stále jsem uzavřená :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí