Za 2 týdny termín

Napsat příspěvek
Velikost písma:
894
22.1.11 12:30

Evelin- no už mám takový divný pocit když bych někam měla jet sama, jako včera, to jsem mazala rychle domů:-))) ale do motola pojedu autem, mám to 15min, tak to se snad nic nestane:-) navíc mhd bych tam jela hodinu s přestupama, takže výběr je jasný :mrgreen: , no a nakonec by to bylo i dobrý odvést se sama k porodu třeba :lol: …každopádně s divadlem uvidíme…když jsem se manželem, tak jsem v klidu, vždy se dá rychle odjet, něco udělat, ale sama už nechci ani pěšky pro rohlíky :nevim: , ale abych to tak neměla třeba ještě 14 dní:-) s tím pláčem, úplně tě vidím:-) respektive sebe:-) kolikrát se musím sama sobě až smát, jak mě vše dojme, ale před manželem se držím:-)))))

Jita.tutik- jééé ty jsi dnes zase na monitoru? no ani nevím jestli ti to závidím, já jsem vždycky tak zvědavá když jdu do tý porodky, že se něco dozvím…ale zase mít to jako ty, takové hlídání…ne nezávidím ti to :-?
Jinak Jíťo, my se dnes ráno s manželem mazlili hezky a nakonec se i pomilovali, musím říct, že se hodně snažil, úplně jsem cítila jak se snaží masírovat tím i hráz:-)ato jsem o tom ani nemluvila:-) opravdu jsem zírala:-) a když jsme si pak říkali co dnes budeme dělat, řekl, že má už plán na celý den, nasnídáme, předěláme skříň a večer prý jedem do porodnice, že je to jasný :mrgreen:
No malá se dneska vrtí jako čertík, za což jsem ráda:-) připadá mi to, že podle toho kolik má pohybu maminka má i ona:-)

Holky a řekněte mi, co si myslíte o tom pláči před a při porodu? je to možný? nechci brečet, ale trochu se bojím aby to na mě fakt nějak nepřišlo… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
22.1.11 12:44

Lucko, myslím, že brečet budeme asi všechny, to víš hormony, k tomu trochu bolesti a je hotovo, budu opuchnutá jako balon, to úplně vidím…brečím už teď skoro denně, takže myslím, že na sále budu brečet jako želva… :cry: :mrgreen:
A slyšela jsem dost kamarádek, který mi to potvrdili, že brečely a brečely, ale prý to netrvá věčně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
22.1.11 19:37

Tak s tím brečením neporadím…já byla u prvního před 12ti lety pořád vysmátá a okamžikem, kdy mi odtekla plodovka, se mi udělal z pusy rohlík a byla sem celá natěšená, že už je to tady. Byla sem jak zhulená…asi i pro lék. personál to byla změna! :mrgreen: Zato teď myslím, že se mi taky slzy nevyhnou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
22.1.11 19:37

Jita.tutik-no vida, tak to se máme na co těšit… :cry: …jéééé holky ať už to máme za sebou…jak dopadlo monitor Jíťo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
22.1.11 19:39

Evelin- no já si myslím, že až to vypukne doma, tak budu možná až vzrušená tím, že už je to tady ale pak jak budou ty bolesti dlouho a silné a taky strach z toho finálního tlačení…no asi se mi bude chtít bulet 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
22.1.11 19:39

Jíťo…pochlub se, taky jsem zvědavá!!!
Nebo už sme tady Luci jen my, skalní a Jíťu si tam už nechali??? :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
22.1.11 19:41

Dneska sme byli na procházce a když sme se vrátili, tak mě hezky bolelo bříško a měla jsem velký tlaky na „podvozek“…ale během hodinky to přešlo…a byla to trvalá bolest. Nejdřív sem se těšila, že už je to třeba tady a pak zase nic… :zed:
Ale třeba je to známka, že malý konečně klesá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
22.1.11 21:18
Evelina75 píše:
Tak s tím brečením neporadím…já byla u prvního před 12ti lety pořád vysmátá a okamžikem, kdy mi odtekla plodovka, se mi udělal z pusy rohlík a byla sem celá natěšená, že už je to tady. Byla sem jak zhulená…asi i pro lék. personál to byla změna! :mrgreen: Zato teď myslím, že se mi taky slzy nevyhnou…

Já jsem to měla taky tak, je pravda, že jsem si myslela, že budu taky brečet, protože v posledních dnech těhu jsem snad ani nic jinýho nedělala, ale u porodu mě to nějak nenapadlo… spíš se mi chtělo zvracet. :nevim: Ale po porodu, to jsem bulela, když jsem volala rodičům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
23.1.11 09:22

Evelin- jéééé, že by si tam Jíťu už nechali? a že by to třeba měla i za sebou? 8-o
Jinak moc bych ti přála aby ten tlak, který jsi cítila byl skutečně malý, který se posouvá blíž ven k mamince :lol:
Já nic, zas jsem měla den, kdy mi nic nebylo…manžel chudák skoro až smutnej, že si myslel, že když se pomilujeme, že večer pojedeme a já že vypadám jako když ani nejsem těhotná :mrgreen: , no taky jsem si říkala, že by jsme tomu mohli trochu pomoci a nic :roll: :oops: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
23.1.11 09:24

trace- jo fajn:-) tak uvidíme jak na tom budu já:-))) no jinak pláče po porodu myslím bude u mě taky dost, jen doufám, že to bude dojetím…ale co když to bude takovej ten poporodní splín? no ten je asi normální, hlavně aby se mě nedržel moc dlouho…ale nad tím teď nebudu vůbec přemýšlet :mrgreen: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
23.1.11 11:22

Ahoj holky, tak jsem pořád tady :zed:
Na monitoru jsem včera byla, skoro jsem na to zapomněla, ale odpoledne mě to trklo, tak jsem vyrazila a poprvé jsem tam byla jen dvacet minut (oproti těm hodinám tam normálně strávených :poblion: ), no výsledek pořád stejný, pořád vyšší tep, takže nás poslali normálně domu a že se uvidíme v pondělí. Takže dnes poslední den klidu…začínám být pěkně nervózní a to jsem si slíbila, že nebudu, chjooo.. :roll:
Jinak sexíček byl taky, litry čaje, masáž bradavek a skoro jsem měla pocit, že se něco děje, ale nic, takže to budu muset nechat na chemii zítra v nemocnici :cry:
Dnes ještě uklidím, navařím do foroty něco chlapovi na pár dní, zkontroluju tašku, udělám si očistu těla a pak už jen čekat…
A co vy, jak se dnes máte???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
23.1.11 12:19

Jita.tutik- Jiťulko, teda už jsem si myslela, že by přeci.....??? a prosímtě, zítra to vyvolání je už tedy 100%??? takže už víš, že si tě tam nechají? no těžko psát aby jsi byla v klidu, každá by jsme byla nervozní…udělejte si co nejhezčí den dneska!!! Je hezké od přítele, že nakonec i sexík byl, že tě v tom nenechal, no udělala jsi co jsi mohla…Já si říkám, že se dnes půjdem projít a dáme si nějaký výšlap, třeba se to taky pohne…ale zkrátka holčičky se nám fintí aby se tatínkům líbily a to musíme chápat :lol:
jinak já už 3 noci spím jako mimino, krásně, tvrdě…a dnes se cítím neunavenám naprosto v pohodě…dobalila jsem si konečně tu tašku a ještě peru…Zítra na tebe budu moc myslet, aby vše proběhlo v pořádku a hlavně rychle!!! :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
23.1.11 13:05

Ahoj holky tak u nás taky nic novýho :mrgreen:
Akorát dnes mi nějak casteji tvrdne brisko a trochu poboliva ale absolutne nic pravidelnýho natož něco co by se dalo stopovat:)
A to včera rano úklid pak nákupy posledních par věci pak procházka a jízda autem přes kostky a sklenička červeného vina vysledek NIC :-) :-) Tak tam chce prdelka asi vermomoci byt asi si taky ještě dela vlasky a nehtiky;)
Jito na tebe zítra myslím at to dopadne co nejlíp a vse rychle
Luci počkej tobě se to fakt rozjede zítra v tom divadle víš co se říká když to nejmíň cekas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
23.1.11 13:12
  • Lucka13

Jojo, Luci, už je to 100%, nástup mezi osmou a devátou a hurá na to :palec:
Jsem dnes sama doma, tak si udělám hezký den sama se sebou :-D , kamarádka mi slíbila flashku plnou hezkých písniček, tak si jí vezmu sebou do porodky, aby mi to tam lépe uteklo, jsou to samé rychlejší, tak si tam trochu zatrsám a třeba to půjde rychleji :mrgreen:
A ještě k tomu má zítra noční moje kamarádka porodní asistentka, tak to bude fajn.. :palec:
No a cca za týden se vám ozvu , tedy ozveme.. :dance: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
23.1.11 13:12

Vanees- :mrgreen: no tak ty si taky dáváš do těla:-))) hold jsme malí páni na to asi:-) já taky ještě přemýšlím co udělat pro podporu:-)))
no manžel se včera taky snažil, večer říkal, že je trochu zklamaný, že si myslel, že to opravdu rozjedeme tím sexíkem a ono nic…a dnes u snídaně prohlásil, že do toho divadla asi opravdu jít můžeme:-) že ani nevypadám jako těhotná, což je pravda, dnes se cítím skvěle :lol: …už nevím co bych měla připravit, přečíst, jak bych se měla připravit, co ještě udělat apod :nevim: .....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí