Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Evelina75 píše:
Zase se jim ale nelíbil monitor…srdíčko tam lítá od 130 do 180, takže ho 2× opakovali, ale domů mě pak pustili…doufám, že je všechno v pořádku!!!
Neboj, kdyby bylo něco špatně, neposlali by tě domů. I kdyby měli jen nějaké podezdření, tak by si tě tam hned nechali. Hlavně klid. A odpočívejte holky, všechno zvládnete a ještě budete vzpomínat na to, jaké to bylo mít bříško. A když budete odpočinuté, půjde to ještě líp. Jinak Jíťu vítám mezi maminkama a vás ostatní budeme vítat za pár dní taky ![]()
Termín sem měla jen jeden a to dneska. Oba se mi sešly na 1 den. Před chvílí mi odešla hlenová zátka, ale normálně to ve mě hrklo…tak to vypadá nadějně…asi… ![]()
Normálně ale nejsem schopná rozeznat, jestli nezačala odcházet i plodovka…jsem byla jako když si fest ucvrknu, 2× za sebou…tak uvidíme, jak to bude pokračovat.
Při prvním, když mi praskla voda, tak to teklo pořád…
Evelina75 píše:
Normálně ale nejsem schopná rozeznat, jestli nezačala odcházet i plodovka…jsem byla jako když si fest ucvrknu, 2× za sebou…tak uvidíme, jak to bude pokračovat.
Evelin, mě teda neodešla ani plodovka ani zátka, ale plodová voda by měla téct jakoby pořád a třeba i po kapkách. Zkus si vzít vložku a uvidíš, když ji budeš muset vyměnit protože bude už moc mokrá, tak by to měla být plodovka.
Evelina75 píše:
Jé tak to vypadá,že už se ti to blíží.Držím palce,ať je to rychlovka.
Luci to jsem se preklepla
Myslela jsem hmatem
Promiň ne hmyzem!!!
Babababa
Tak jestli me nechají 14dni přenášet tak to mi ani neříkej no jsem zvedava co zítra
termín mám ve čtvrtek tak dam veďet jinak u nás samo nic nového tak dobrou noc
Trace…spíš to bude ta zátka…uvidíme, jdu si lehnout, kdyby se to rozjelo, tak ať ejsem jako kůtě…
Vaness a babababa…moc díky…ale myslím, že vám ráno napíšu, že to přešlo…
A 14 dní přenášet? No to by mě ranilo…
Ahojky všechny holky, včera jsem nějak nestíhala a nebyl čas sem napsat, takže jsem to rychle prolítla a moc gratuluju Jítě k holčičce
je fajn že aspoň některá z nás už to má za s sebou.
Já se chystám na tu kontrolu do nemocnice, takže až dorazím tak napíšu co a jak.
Lucka: jak si na tom????
Evelin: přeju brzké rození a žádné dlouhé přenášení, když už jde zátka, tak třeba to nebude dlouho trvat ![]()
babababa-
no fuj, tak mě je jasné, že jak na potvoru bych se z toho akorát tak po......
, ale kdyby se pak rozjel i porod, bylo by to nejlepší, nedělali by mi klystýr:-)
no tak jestli si toho panáka dáš, tak mi pak písni…brrrr:-)no já nechci aby mi to vyvolávali a nebudem si to raději psát,přece se těm našim drobečkům už bude chtít brzy ven.
Vanees- no musím říct, že jsem se fakt pobavila, říkám si, že už jsem se o hamiltonovi snažila najít pár informací a nikde nepíšou o hmyzu
, no to by byl větší masakr ještě, fuj ![]()
Evelin- takže tobě ho udělali jo?a jéje…a jak dlouho to trvá? no je fakt, že mě se pokaždý dr. snaží narvat ten prst a co nejhlouběji, včera mi to dělal zas, ale prý je to jen na špičku…ale začátek bude asi stejný:-)a i ten nebyl příjemný moc:-) a kdyby se tam dostal, tak tam pak udělá nějaký ten hmat jo? no jinak moc ti přeju aby se ti opravdu rozjelo a měla jsi už malýho u sebe
to bude tak krásný:-)já myslím, že se ti to rozjede už:-)
Lééénuša- já jsem stále celá, a víš co ti povím? já už ani nemyslím na to kdy asi budu rodit, prostě rovnou to od té včerejší kontroly beru tak, že mám týden čas a že rodit budu až tak někdy příští týden
…kdyby to přišlo dřív, budu mile překvapená ale nechci každý den na to myslet, tak nějak jsem se s tímhle srovnala. V pátek jedu zas ale do porodky na monitor a na vyšetření, pojedu tam, že tam pojedu ale nevěřím, že sby se něco změnilo…
dej vědět až budeš zpátky, co je u tebe nového:-)
Holky jen přemýšlím co budu z té nudy a čekání dneska dělat? ![]()
Ahojky! Tak u mě nic…jen stále špiním a odchází jakoby hlen. Se omlouvám, za ty chuťky po ránu…jinak bolesti ustoupily.
Tady chumelí moooc…asi zapadnem. ![]()
Lééénuško…sem zvědavá, jak ti dopadne kontrola…pak písni! ![]()
Evelina- ahojík.....tak to jsou věci, tak ještě se to rozjet přeci jen může, ne?:-)))) no máme to v sobě ale osobnosti, prostě si řeknou, že ještě ne, tak ještě ne a nenechají se „vypudit“ ![]()