Za 2 týdny termín

Napsat příspěvek
Velikost písma:
871
29.1.11 16:14

Jíťo, tak ještě jednou gratuluji. Viktorka je nádherná , taková malá bambulka :-) . Hlavně že jste holky zdraví. A jaký jsi měla porod? Dalo se to? Nebyli komplikace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
29.1.11 16:26
trace píše:
Jíťo, tak ještě jednou gratuluji. Viktorka je nádherná , taková malá bambulka :-) . Hlavně že jste holky zdraví. A jaký jsi měla porod? Dalo se to? Nebyli komplikace?

Ahoj, děkuji…
Porod? Trval 17 hodin a upřímně musím říct, že jsem prosila boha o pomoc, porod mi vyvolávali, vše se rozběhlo a pak se to zastavilo, přestala jsem se otevírat, ale kontrakce pořád sílily, bylo to nekonečné, ale ten uzlíček za to stál a dnes musím říct, že bych to kvůli ní podstoupila klidně znovu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
29.1.11 16:59

Jíťo,gratuluji!Ať vám Viktorka krásně papá a hlavně spinká.
To mluvíš s velkou odvahou takhle krátce po porodu.Já jsem se ještě měsíc po porodu rozplakala,když jsem si na to jen vzpomněla.Ale je fakt,že odměna je krásná a stojí ze všechny poklady světa!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
29.1.11 20:37
Jita.tutik píše:
trace píše:
Ahoj, děkuji…
Porod? Trval 17 hodin a upřímně musím říct, že jsem prosila boha o pomoc, porod mi vyvolávali, vše se rozběhlo a pak se to zastavilo, přestala jsem se otevírat, ale kontrakce pořád sílily, bylo to nekonečné, ale ten uzlíček za to stál a dnes musím říct, že bych to kvůli ní podstoupila klidně znovu :srdce:

17 hodin? Jejda, to bych asi taky prosila o pomoc. Je pravda, že na tu bolest člověk rychle zapomene. Hlavně že už to máte za sebou a jste obě zdraví. Teď budeš jen sledovat, jak malá neuvěřitelně rychle roste a dělá pokroky . My už se smějeme a brbleme a to už je sranda :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Corli
29.1.11 21:02

Obavy

Ahoj, tvé otázky nejsou vůbec trapné, já mám 4.týdny do porodu, a hlavou se mi honí stejné myšlenky jako Tobě. Obavy z porodu jsou mou každodenní myšlenkou, ale uklidńuje mě ten pocit, že bude se mnou při porodu partner. :hug: . Jinak všechny příspěvky mě trochu zklidnily, je tu super počteníčko, fakt jsem klidnější. Sice malý sebou pořád šije, kope, a provádí tám taneční manýry, což mi nedá po nocích spát, ale budu ráda, až ho konečně uvidím a přitisknu k srdci, a vše bude za námi. Všem těhulkám přeji, hodně štěstí a hlavně zdraví. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
2806
30.1.11 10:41

Jita: ahojky mamko, tak tě zdravím a strašně moc gratuluju k maličký :srdce: je to prostě úžasný, že si to tak zmákla a vytrpěla všechno kolem…17 hodin mě teda děsí, ale slyšet že to za to stálo, tak to povzbuzující :pankac:
Trace: tak vidiš a já z tebe udělala čekající mamku :-) a ty už máš doma miminko, tak se omlouvám, nějak mi to uteklo :oops:
babababa: stále tady???? tak snad už se to pomalu taky rozjede :palec:
Lucce moc gratuluju k holčičce, takže nakonec to asi plodovka byla a malá už se hlásila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
30.1.11 10:44
Corli píše:
Ahoj, tvé otázky nejsou vůbec trapné, já mám 4.týdny do porodu, a hlavou se mi honí stejné myšlenky jako Tobě. Obavy z porodu jsou mou každodenní myšlenkou, ale uklidńuje mě ten pocit, že bude se mnou při porodu partner. :hug: . Jinak všechny příspěvky mě trochu zklidnily, je tu super počteníčko, fakt jsem klidnější. Sice malý sebou pořád šije, kope, a provádí tám taneční manýry, což mi nedá po nocích spát, ale budu ráda, až ho konečně uvidím a přitisknu k srdci, a vše bude za námi. Všem těhulkám přeji, hodně štěstí a hlavně zdraví. :mavam:

Ahoj Corli, jo obavy máme všichni, i když už většina z této diskuze má minko u sebe, což je prima :palec: Někteří si ještě počkají, ale snad to nebude trvat dlouho. A ty máš termín kdy????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
30.1.11 14:41

Ahoj hlásíme se doma z porodnice máme krasnou holčičku narozenou 26.1.ve 13:20h 3220kg a 48cm ted uz doma spinka bylo to rychlí rovnou z poradny:)tak kdo to ma ještě před sebou moc držím palecky a všem maminkam gratuluju :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
30.1.11 17:18

Lééénuško, nic se neděje :-) . Lucce i Vanees gratuluji k narození holčiček, přeji hlavně zdraví a klidné uspinkané noci. Doufám, že se dočkáme i nějaké novorozené fotečky. Tak jste to holky krásně zmákli, jste šikulky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
30.1.11 17:44

Vanes,také ti moc gratuluji!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
30.1.11 19:13
Vanees píše:
Ahoj hlásíme se doma z porodnice máme krasnou holčičku narozenou 26.1.ve 13:20h 3220kg a 48cm ted uz doma spinka bylo to rychlí rovnou z poradny:)tak kdo to ma ještě před sebou moc držím palecky a všem maminkam gratuluju :potlesk:

Moc gratuluju, je to bezva a mám radost, jak se to tady rozrostlo o miminečka a vlastně samý holčičky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
31.1.11 13:03

Hoj holky, žádné zprávy nové, tak píšu aspoň, že u mě teda rozhodně se nic neděje a že už mě to nebavííííí :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
31.1.11 16:25

Leni, vydrž, Adélka bude stát za to. Už se blížíš ke konci. Zatím můžeš jen hádat, komu bude podobná, jestli bude mít vlásky, jaký bude mít tvar prstíčků na nožičkách, ale za pár dní se to dozvíš. Odpočívej, dokud můžeš, snaž se vyspat alespoň na rok dopředu a užít si ještě pár dnů jako těhulka. Pak už budeš maminka na plný úvazek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
31.1.11 18:07
trace píše:
Leni, vydrž, Adélka bude stát za to. Už se blížíš ke konci. Zatím můžeš jen hádat, komu bude podobná, jestli bude mít vlásky, jaký bude mít tvar prstíčků na nožičkách, ale za pár dní se to dozvíš. Odpočívej, dokud můžeš, snaž se vyspat alespoň na rok dopředu a užít si ještě pár dnů jako těhulka. Pak už budeš maminka na plný úvazek.

jo jen vydržet…ale to už mě právě nebaví…už nevim co mám doma dělat, ale uspěchat to nejde, když se jí ven hold ještě nechce :-) budu si to všechno představovat a doufat že mě už nenechá moc dlouho čekat. :lol: Ten spánek bych i brala,ale ono to moc nejde…pořád to courání na WC mě zcela otravuje život :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
31.1.11 20:40

Ahojky holky! Tak hlásím, že 28.1. v 11.55 hod. se nám spontánním porodem narodil Ondrášek! Vážil 3760g a měří 55 cm. Takový dlouhánek. Byla jsem ráda, že se to pak rozjelo znovu a samo. Celou noc sme přežili doma s kontrakcemi po 10 min. a po 5.hod. ráno v pátek jsme se vydali 50 km do HK porodnice…celou cestu v autě sem už měla kontrakce po 5 min., nastoupila jsem do nemocnice před 7 hod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí