Za 2 týdny termín

Napsat příspěvek
Velikost písma:
871
1.2.11 22:15

Jé holky, to jsou krásný miminka. Luci, malá je drobňoučká, co? Tak z porodu máš dobrý pocit? Tak to asi probíhalo hladce. Tááák odpočívejte maminky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
2.2.11 09:50

trace- mě připadá droboučká ale v porodnici se všem zdá jako moc pěkná:-) je taková kulatoučká, má pěkný tvářičky a hlavičku prý jak z prdu kuličku :lol: . Porod je masakr ale tak strašně krásnej pocit člověk prostě nezažije mockrát…chtěla bych si ho celý do detailu pamatovat navždycky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
2.2.11 09:52

Evelin- to mě mrzí, že byl horší než ten první, většinou to tak nebývá.....ale je moc dobře, že byl manžel s tebou. Pro mě byl taky velká opora…na sále než jsme šli tlačit, tak mi ukápla slza a řekla jsem že mám strach a bylo moc příjemný že jsem tam měla jeho, který mi slzu utřel a řekl, že jsem úžasná a jak to skvěle zvládám…mě se chce strašně brečet když si ten porov promítám zpětně…je to takovej pocit štěstí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
2.2.11 12:47

Lucka: tak mi z toho taky ukápla slza…co jedna, ale celej potok. Moc gratuluju, je to super číst, že si to chceš pamatovat, že to byl prostě zážitek na celej život :srdce: malá je krásná a přijde mi to prostě neuvěřitelný, že jsme si tady psaly před 14dni..co a jak bude a najednou to přišlo a máte dětičky u sebe :srdce:
Evelin: krásňoučkej klučina…já vám tak závidim holky, ale v dobrým slova smyslu :-)
No a já byla dneska na kontrole, ale k porodu to není..i když možná že to prostě vypukne samo (čípek že je dost chabej a zkracuje se) jinak vyvolání 14.2., tak do 10.2. ještě čas, tak se necháme překvapit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
2.2.11 14:37

Leni nevěš hlavu, uvidíš, že vše dobře dopadne, třeba se ani nenaděješ a malej bude chtít ven :wink:
Lucko : Malá je krásná, no čumáček, má krásný tvářičky :palec:
My máme po týdnu už dokonce druhou bradu, je to kouzelný, byly jsme v pondělí na kontrole a malá pěkně přibírá, tak to vypadá, že mi z prsou neteče mlíko, ale rovnou lipánek :mrgreen: , přibrala přes víkend přes 10 dkg, což je super, sice ještě nemáme ani tři kila, ale i tam mi přijde o dost větší :huban:
v pátek nás čeká převážení, tak uvidíme, je to žroutík, takže nemám strach, že by neměla víc :mrgreen:
Jinak Lucko závidím porod, sice nepíšeš detaily, ale asi to šlo hladce, když o tom tak básníš, což je super :palec:
Pro mě to sice byl taky nejkrásnější zážitek v životě a je pravda, že už mi ani vzpomínky na tu bolest dnes nevadí, ale na těch 17 hodin stejně asi nikdy nezapomenu :cry: , je ale pravda, že od okamžiku, kdy jsem viděla malou tak vím, že to za to stálo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
2.2.11 16:46

Lééénuša- :lol: mě to přijde strašně neuvěřitelný i to, že už jsme doma a snažíme se fungovat. Ještě před pár dny jsem psala, jak mi něco teče a že mi odešla hlenová zátka a najednou v ten den mi večer v 19 začly bolesti a za pár hodin, vše hotové :dance: …v jaké jsi vlastně týdnu už? Moc ti přeji aby mimísek šel ven sám a myslím, že ano…já se taky bála vyvolání ale nakonec se narodila na narozeniny své babičky :lol: .

Jita.tutik- no bolesti mi začli ve čt v 19hod, ale to jsem ještě nevěděla, že to začíná…koukli jsme s manželem na hříšnák a v 22 že jdeme spát, tedy já rozhodně protože bolesti zesílily, chtěla jsem se už natáhnout:-) ale nějak jsem už neusla…byly větší a větší a úplně jiné než nějaký poslíčci…dala jsem tedy sprchu o půlnoci ale nic…pak si šla zapnout tv, abych nebudila manžu, protože jsem to už musela rozdýchávat ale nic nic, každopádně kontrakce byly nepravidelné, pořád jsem čekala, že budou po 5 min a ono jednou po 3 pak po 8, různě. No ale už jsem se pak naštvala, a šla vzbudit manžela, že jestli to do 2 nepřejde, že jedeme i kdyby to mělo být zbytečně, manžel mi nabídl procházku, myslel, že to rozchodím, tak to mě pobavil:-) no a pak tedy vstal, nasnídal se a vyrazili jsme.....v porodce jsme byli před 3 hod ráno. Monitor už ukázal pěkný velehory, a vyšetření od dr. znělo že už jsem skoro na 4 cm a že začínám rodit:-) :mrgreen: , takže injekce, klystýrek, půl hodinová sprcha a pak už jsme leželi na sále a čekali…manžel mi podával balzám na rty a vodu:-) a pořád jsme sledovali ten monitor. Píchli mi vodu. No a ač se strachem, řekla jsem si o epidurál, porod se hezky rozjížděl, PA hlásila na kolik jsme cm, a pak už jen přišel dr a začlo se tlačit, před tlačením mě ještě vycévkovali, vyčurala jsem asi litr. Manžel si myslel, že to je pořád ta plodovka :-D za půl hodky byla malá venku :dance: a já nejštastnější mamina :huban: , a taky pěkně hladová… :wink: ale dostala jsem na sále ještě snídani :-D . Epidurál mi pomohl, proto je to pro mě takový krásný zážitek, ne, kontrakce jsem cítila i tak a taky bolely ale nedokážu si předstvait jak velké by byly bez něj :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
2.2.11 17:36

Lucka: jo je to opravdu všechno neuvěřitelný a jedním dechem jsem si přečetla jak to u tebe probíhalo…takže víc takových porodů. Zítra budu 39.týden…takže pak na to máme ještě týden…já vím že plašim, kdy už a on je pořád čas, ale když to člověk takhle všechno čte, tak to chce mít taky už za sebou a chlubit se miminkem :srdce:
Jita: je dobře že i přesto na to vzpomínáš jako na zážitek..ono to vlastně ani nijak nejde…a určitě ti ta malá dělá jen a jen radost, už to jak pěkně přibírá :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
2.2.11 18:14

Lucka
tedy Luci, to muselo být normálně super :palec:
No doufám, že při druhém mimískovi to bude taky lepší, docela bych si to přála zažít.. musím říct, že bych bez přítele snad ani neporodila, musel být fakt zoufalý, a co teprve, když jsem měla přes čtyři hodiny kontrakce po 2 minutách, pořád mi podával pití a otíral mě, no byl báječnej, nikdy bych to do něho neřekla, ale když tam se mnou strávil skoro 10 hodin, tak to bylo moc fajn…a taky známá porodní asistentka, ta mi taky moc pomáhala, ještěže jsem měla alespoň štěstí na lidi, dost mi pomáhali :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
2.2.11 18:18

Lucka
ještě k tomu hladu, vím o čem mluvíš, já nejedla asi 30 hodin a byla jsem fakt hladová jako vlk, od porodu mě ale zase trápí nechutenství, každé jídlo do sebe soukám, ale nemám chuť ani hlad, všichni mě nutí jíst, snažím se, ale stejně to nějak nejde :cry:
No a epidurál jsem si taky přála, ale nemohli mi ho dát, prý by mi to ten porod mohlo zastavit úplně a to by bylo blbý, takže jsem si to dala se vším všudy, no sranda :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
3.2.11 10:59

Lééénuša- tak já myslím, že většina těhulek na konci „plaší“ jako my všechny:-) je to normální úplně…týden už nic není a očekávání v nás vrcholí.
Dej nám vědět určitě všechny novinky :-D , které se budou dít:-) a já se na tvé chlubení s miminkem moc těším :mrgreen: . Uvidíš, že to bude vše krásné…a rozhodně je zbytečné se stresovat porodem. Já doufám, že se ti můj popisek líbil:-) já jsem velkej strašpytel a práh bolesti mám hodně nízko, opravdu se divím, že jsem porodila a že můžu říct, že jsem si to „užila“ :huban: hlavně ti přeji u porodu super lidi, mě strašně pomohli, všichni byli moc milí, šikovní a opravdu mě tak povzbuzovali že to byla velká motivace. A epidural doporučuju…všichni říkají, že nebolí, mě bolel, jak to opichovali, byl to takový jako tlak, ale je to 10min a pak úleva.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
3.2.11 11:06

Jita.tutik- věřím, že to muselo být hrozný, ty kontrakce nejsou nic moc :roll: , ale člověku hodně pomůže když má kolem sebe ty správný lidi a není na to sám. Epidural někdy porod prý spomalí a někdy urychlí…já jsem se před tím otevírala sama krásně a docela rychle, takže epi mi k tomu všemu už dopomohl. PA říkala, že jak zanikala u mě ta branka, že to by chtělo udělat fotku do učebnice jak to má vypadat :mrgreen: . A taky se smáli, že skoro ani neví, že mám zrovna kontrakci, že jsem strašně potichoučku oproti jiným :-) Jsem štastná za ten okamžik, že malá byla taky tak krásně šikovná:-)
Příští porod bude urči lepší Jiťul :huban: , hlavně že Viktorka je už venku a teď saje jako drak viď?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
3.2.11 11:10

Lucka: jo Luci, určitě vědět dám, to je jasný :palec: spíš mě jako trápí, že nemám ani žádné poslíčky ani jako prostě nic. Vím že každá nemůže mít všechno :lol: ale kdybych aspoň jako věděla že se něco už aspoň trochu chystá…ale najednu stranu prostě už to neřeším a budu čekat :-)
Budu si prostě představovat jak ten porod prostě nějak zmákneme a je to :pankac: :pankac: ono to nějak dopadne :-) A kojení je bez problémů???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
3.2.11 20:46

Lééénuša- Leni já taky chtěla pořád něco cítit:-) poslíčky jsem občas měla, nejdřív jsem za ně byla ráda, šlo o můj pocit, že se něc rozjíždí, jednou jsem je ale měla fakt i přes noc a to jsem byla zas naštvaná že takovýhle planý bolesti už nechci :mrgreen: . Zkrátka takhle ke konci potřebujeme cítit, že se něco děje:-) Už se těším na fotečku tvého mimíska:-) Jestli můžu poradit, na porod se rozhodně těš:-) a když to jen půjde, nech si ten epidurál..užiješ si to pak. Ne že by to přestalo bolet ale je to úleva… :lol: a kojení dobrý:-) malá pije jako drak. první moment přisátí vždy bolí ale pak už dobrý…bepanthen na bradavky je opravdu zázračnej:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
3.2.11 22:21

Tak holky čerstvé maminky, jak se daří mimískům? Spinkají v noci?
To je zvláštní, já jsem taky už ke konci chtěla být bez bříška … a teď ho chci zase zpátky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
4.2.11 09:18
trace píše:
Tak holky čerstvé maminky, jak se daří mimískům? Spinkají v noci?
To je zvláštní, já jsem taky už ke konci chtěla být bez bříška … a teď ho chci zase zpátky :mrgreen:

A pak si má člověk vybrat viď??? :mrgreen: nejdřív ať už je mimčo venku a pak proč tam ještě chvíli nezůstalo :mrgreen:
Lucka: určitě když to bude k nevydržení, jako že bude, tak si o ten epidurál řeknu, ale aby mi ho vůbec dali..ale tak za zeptání nic nedám že?? :-D budu se snažit na to všechno myslet pozitivně a těšit se…ale už včera mě chytla nějaká depka že to asi nezvládnu a brečela jsem jak želva :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí