Za 2 týdny termín

Napsat příspěvek
Velikost písma:
188
4.2.11 10:29

Ahoj holky,
tak posílám foto naší Melissky
Jinak yatim hlavne jen spinkáme a papkame, dneska jdeme na 2.prohlidku už k Mudr 1.byla u nas tak jsem zvedava.
Luci taky moc gratuluju mala moc krasna a vubec vsechna miminka!! :kytka:
jinak planujete už nejaký vychajdy kdyz bude nad 0?
Mala se u nas narodila cisarem zjistili z niceho nic strasne vysoky tlak a bilkovinu v moci a ja byla otevrena jen na 2 prsty tak musela hned ven, ale jsme stastný že jsme obe v pořadku!
Všem co to maji před sebou přeju krasný posledni dny s briskama a co nejkrasnejsi porod bez komplikaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
4.2.11 10:31

a jeste jednu už z domova :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
4.2.11 10:32

Stejne to holky pořad nechápu že takovej kulíšek se schovával v tom břísku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
4.2.11 10:56

Vanees: malá je krásná a těch vlásků :-D koukám hello kitty je oblíbená :mrgreen: hlavně že jste ten porod zvládly a že doktoři neotáleli a přistoupili k tomu císaři a jste obě v pořádku. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
4.2.11 20:16

Vanes- Vanes holčička je opravdu moc nádherná a taky gratuluju… :-) a máš za sebou císaře, to jste měli holky teda těžký začátek. Moc přeji aby byůo vše fajn:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
4.2.11 20:17

Holky mám problém s kojením :-( , malá se nemůže nějak chytit:-(, co mám dělat, chudák plakala a plakala, tak jsem jí nakonec dala příkrm, nevím co s tím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
4.2.11 20:45

Luci tak to nevím nás v porodce porad nutili do nějakých technik a nakonec se mi nejlíp koji v sedě oprena a na prisati zkoušela jsi dat maly do pusinky tvůj malicek a jakoby ji polechtat horní patro začne sat a pak to rychle výměnis za prso musíš počkat až bude mít poradne otevřenou pusu to pomohlo nám v porodce to nepapkala3dny ani tuk
Víc asi neporadim nebo v nejhorším zkus třeba na hodinku si vzít nějakou tu laktacni poradkyní :nevim:
Držím holky palce je to veda to kojení ja furt zas studují zda mam dost mlicka atd..

Jinak dnes jsme dali 1.procházku SUPER mala teda usinala ted 2hodinky prdelka jsem myslela jak bude spinkat po prochajde :-D
ještě jsem se chtěla zeptat budete nechávat i nejaka ta nepovinná očkováni ??m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
4.2.11 21:02

Vanees- jo jsem z toho tak na nerv, že bych nejraději kdyby laktační poradkyně mohla přijít teď hned. Je to hroznej stav beznaděje a zoufalství:-( já taky kojím v sedě, opřená, malá leží na boku…teď večer už jsme obě prsa jen honili a honili a nic:-( každopádně to budu zkoušet ale je to hrozný. předevčírem byla u nás dr a vše v pořádku. Bohužel ale odjela na dovolenou do 13. takže jí nemůžu ani zavolat:-(

Jinak na prochajdě jsme byli včera a super, malá spinkala…ale mě bolel tak spodek, že jsme se sotva došourali domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
4.2.11 21:18

Ja vím Luci věřím ja jak mi nebumbala v poprodnici a ostatní mimi uz papali tak jsem z toho mela hroznou depku a vlastně mlicko se mi poradne rozteklo až doma,ale nervama si nepomuzes tak Hlavně ze mate doma prikrm to prdelka nehladovi a zkusila bych tu laktacni poradkyni Luci ještě v porodnici nám delali ze vzali prikrm a injekční strikackou mi dali na bradavku aby to maly zachutnalo to bych taky zkusila :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
5.2.11 11:15

Vanees- jo to se mi zdá jako dobrý typ:-) no musím se pochlubit, večer jsem to psychicky nevydržela a poradkyni volala, probrali jsme še možné, dala nějako typy, rady, přemýšleli jsme nad příčinou. Nakonec musím říct, že celá noc byla úžasná a my se s manželem vyspali, já malou opravdu každé 3hodky budila, no budila, ona se vzbudila sama, broukala si, a já vstala a nakonec jsme to zas rozkojili:-)z obou prsou. ona u prsa usla a já jí dala spinkat, takle celou noc, žádný pláč, žádné nervíky. Nevím, večer jsem odsála 100ml, tak jestli tím se mi to zas rozjelo, taky mi poradkyně poradila jak si zduřit bradavku což mi fakt předtím nešlo a malá to pak nechytala :-( teďka spinkáme, jen jsem zvědavá jestli nám to takhle pěkně půjde už dál…nejhorší je, že něco řekli v porodnici, něco pediatrička a pak něco poradkyně… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
6.2.11 07:38

Tak super Luci at to tak jde dal!

• Me taky kazdy radi neco jineho treba s tim buzenim zda budit na jidlo nebo ne?ja pres den kdyz uz se mi to zda dlouho tak budim v noci nechavam spinkat jinak mala to mela taky tak hned u kojeni se krasne uspala a jen jsem ji prendala a tedposledni 2noci jsme s manzou od 1h do 3 vzdy zhuru to nezabere obcas tlaci prdiky atd..no asi ji taky prdelku nebavi porad jen spinkat tak dnes prvne na sobe citim takovou unavu ze budu muset chrupkat pres den s malou
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
6.2.11 09:27

Zdravím holky, tak můžu říct že mě od včera asi od 20hod drží bolesti asi po 8-10min…dá se to vydržet, ale celou noc jsem nemohla spát..tak jsem z toho nějak vyřízená. Říkám si že do porodky je zatím čas…nevím zda to jsou jen poslíčci nebo se už něco chystá. Asi počkám jestli ten interval nebude kratší..třeba to přejde samo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
6.2.11 09:57

Já být tebou tak bych už jela je to celkem dlouho a pokud ty bolesti máš pravidelné tak raději jeď. Opravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
6.2.11 10:38

Myslíš že mám teda jet…te´dka třeba to je zase jednou po 20min pak zase kratší…já už tomu moc nerozumím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
6.2.11 15:31

tak jsem nakonec volala do porodky a sestřička to vidí spíše na poslíčky, takže mi poradila tu vanu..což jsem teď učinila, tak uvidim co se bude dít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí