Za 2 týdny termín

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1013
6.2.11 16:17

Tak uvidíš já právě mám zkušenost, že u prvního mi to taky takhle začínalo žádné velké bolesti jen kontrakce po 10minutách tak jsem jela a porodila jsem v 37 týdnu malý měl pupečníkovou šňuru kolem krku takže jsem byla ráda že jsem jela a oni mi poslechli ozvy. Při druhém porodu mi tyhle kontrakce trvaly 2dny a byla jsem v nemocnici a ozvy mi kontrolovali každou chvilku. Musím říct že jiné příznaky jsem neměla u obou mi vodu píchali. Myslím že se ti to už blíží já bych to stopovala a pokud začnou výt kontrakce pravidelné a začnou po 15 min potom po 10min. a nakonec 5 min. Jela bych raději.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
6.2.11 16:38

reni tak to mi raději ani neříkej s tou pupeční šňůrou,hele ty bolesti mám teďka všelijaké, ale vypadá to že prostě vyrazíme…když tak nás pošlou domu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
6.2.11 19:13

nechci strašit, ale myslím že je opravdu lepší pro kontrolu jet raději zbytečně myslím stejně, že už ti to pomalu začíná tak hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
7.2.11 12:18

Ahoj holky, moc moc gratuluji Vanees k malé, je krásná a má krásné vlásky :srdce:

Jinak děvčátka, potřebuju radu…
když jsem přijela z porodnice, měla jsem prsa krásně nalitá mlíčkem, vydrželo to pár dní, tak jsem měla dobrý pocit, že ho je dost a že malá má co baštit…
od včera je mám ale měkká a jakoby prázdná, uklidňuje mě sice, že malá pije dobře, spinká pořád stejně a že má pokaždý pusinku od mlíka, ale říkám si, jestli je to normální, aby nějak nedocházelo nebo tak něco…nechci plašit, ale je to poprvé v životě, co kojím a jsem z toho trochu nervózní…???
Mamina mi říkala, že je to asi tím, že mi malá vř´ždy všechno vypije a že trvá, než se zase doplní, ale podle mě by ty tři hodiny měli stačit, aby ho zase bylo dost, když pije pravidelně nee??? Přece by se mělo tvořit podle potřeb a sání dítěte?? :?: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
7.2.11 13:08

Jíťo…a piješ ty hodně? Někdy to bývá i tím, že zapomínáme sami doplňovat tekutiny a mlíčka je pak míň. Ale neboj…kdyby měla malá málo, tak bys to poznala!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
7.2.11 14:48

ahojky holky, tak vám chci oznámit že včera 6.2.2011 ve 23:59 se nám narodila dcera Adélka, 50cm a 3440g. rodila jsem normálně, bylo to celkem rychlý, ale i náročný, každopádně to máme za sebou a jsme moc šťastný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
7.2.11 15:03

Leni, to je krásný… tak to moc gratuluji, hlavně že jste zdraví.
Jíťo, tekutiny tohle můžou udělat. Zkus jíst víc mléčných výrobků a pít třeba meltu nebo Caro ( pila jsem ho 3× denně s mlékem) . Jinak mě se asi po třech týdnech taky prsa tolik nenalívali a já jsem si myslela, že už mám málo mléka a s kojením bude konec, ale laktační poradkyně mi říkala, že to už se prsa nebudou tak hrozně nalívat. Důležitý je, že to malé stačí a mezi kojením ti nepláče. Taky to může být laktační krize… trvá jen pár dní, je potřeba vydržet. Takže bych přidala tekutin, alespoň tři litry denně a uvidíš, že to bude v pořádku a kdyby to nepomohlo, zkusila bych ještě homeopatika z lékárny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
7.2.11 17:24

Ahoj holky, díky moc za rady :palec: , snažím se pít co se dá, ale ruku na srdce, tři litry to asi nebudou, piju hodně mléka a baštím jogurty a takový ty mléčný nápoje…dnes jsem si koupila i ty homeopatika, tak uvidíme, snad se to zlepší…malá pravidelně mezi kojením nepláče, jen občas se vzbudí dřív a má hlad a nebo když je déle vzhůru, tak jí musím nakojit třeba už po hodině, ale přisuzuju to více vydané energii :nevim:
ještě jednou děkuju, hodím se do klidu a uvidíme :mavam:
Jo a Leni, moc gratuluju k Adélce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
7.2.11 21:11

lééénuša----- Jééééééééééééééé LENI moc ti gratuluju k Adélce, to je úžasné, jeden den jsem se sem vůbec nedostala a taková novina :lol: , to je krásný :mrgreen: . :huban: Holčičky ať jste zdravé…A Leni jaký byl porod? Stojí to za to viď? Že jsem ti nelhala?:-) a krásnej čas :dance: !!!!! To je fakt bomba, hlavně teďka odpočívej:-)
Vanees- s tím buzením nebuzením jsem taky trochu jelen, ale nakonec se řídím nějakým svým instintkem a řekla jsem si, že malou budit nebudu prostě…Miminko ví nejlíp samo kdy má hladík, ale musím říct, že Valinka si drží svůj čas 3 hodiny:-) takže si to opravdu hlídá sama, no někdy je to 2,5 hodiny, jindy skoro 4 hodiny:-) asi podle toho jak moc se napapá :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
8.2.11 11:05

Holky chvíli jsem tu nebyla a tolik miminek!! :dance: :dance: vám gratuluji a chci se zeptat kolik stojí epidurál?? :think: Jedna mamča mi totiž psala,že 4tisíce což se mi nechce věřit.A jaké too s ním je?? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
8.2.11 13:37

Lééénuško! MOC gratuluju!!!!!!!!!! To je paráda, že už to máš taky za sebou! Tak hlavně hodně zdravíčka oběma!!! :kytka:
Rendys…epidurál sem neměla, takže bohužel nemůžu poradit… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
8.2.11 16:18

rendys- asi záleží jak kde, ale my neplatili nic :lol: , myslím, že většinou už se neplatí nic:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
8.2.11 17:32

Ahoj Leenusko moc gratuluju!!hodne zdravicka:))!jinak dnes jsme nejaky ubreceny a nechceme spinkat furt mala pozoruje a chce se chovat jakmile dam do postylky tak rev:)zabrala az ted na prochazce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
9.2.11 16:01

Vanees- Tak u nás je to úplně stejné.....občas přemýšlím, jestli malou bolí bříško, protože občas po takovém křiku najednou začne prdět ale občas zas řev řev a řev a jen se chce chovat…včera jsem šla do sprchy na pětkrát…vždy jako zabrala, já se začla slíkat a najednou křik, tak jsme pochovali, ona zas jako usla, já odešla do koupelny a opět…no
včera byl vůbec den:-( od 19 do skoro 23hodin brečela:-( nevím no........už to bylo o nervy:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
9.2.11 17:29

Luci u nás úplne stejny :lol: Někdy mi to dela i v noci nakojim u toho usne položíme do postýlky a za 5min řev a třeba na 5×nez fakt usne 8-o Je to Někdy na nervy ale pak na nás hodi ten svůj blazenej výraz a jsme šťastný
Přijde mi ze s uz víc osmelila víc pozoruje a uz tak často nespinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky