Za 2 týdny termín

Napsat příspěvek
Velikost písma:
378
26.1.11 10:36

Evelina ,ty jsi tu ještě?Já si fakt myslela,že v noci už pojedete rovnou rodit!
Tak aspoň hodně odpočívej,u tebe to vypadá,že už by to mělo přijít každou chvíli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
26.1.11 10:48

Luci…tak osobnosti to určitě budou! Snad to teda budou hlavně pohodáři, viď? :lol:
Babababa…to sem si taky myslela…večer sem si říkala, že se půjdu na chvíli natáhnout, abych si aspoň trochu odpočinula, než v noci pojedem a ono nic. Dokonce sem ráno trochu panikařila…protože to byl absolutní klid…břicho nebolelo a malý se nehýbal, ikdyž sem s ním třásla…teď už se párkrát pohnul, ale on snad furt spí…skoro o něm nevím…jen hodně jemně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
26.1.11 11:03

Tak vás zase zdravím…a jsem tak nějak z tý kontroly rozhozená, nebo spíš nevim co si mám myslet. V porodce mi udělali ten monitor, poslali mě s tím na gyndu, tam byl úplně cizej doktor kterej neměl ani ponětí co vlastně mám za problém…no vyšetřil mě, že to je jako o.k…(něco na špičku prstu…jestli otevřená :nevim: ) ale monitor se mu moc nezdál, že je tam moc pohybů (jednou je jejich málo, pak zase moc, už nevím co chtějí) a že mám jet za 2hod znovu na přetočení. Takže pokud tam bude nějakej doktor, tak se teda zeptám co mají vlastně v plánu…nikdo nic neřekne a to nemám tak ráda :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
26.1.11 11:06
Evelina75 píše:
Luci…tak osobnosti to určitě budou! Snad to teda budou hlavně pohodáři, viď? :lol:
Babababa…to sem si taky myslela…večer sem si říkala, že se půjdu na chvíli natáhnout, abych si aspoň trochu odpočinula, než v noci pojedem a ono nic. Dokonce sem ráno trochu panikařila…protože to byl absolutní klid…břicho nebolelo a malý se nehýbal, ikdyž sem s ním třásla…teď už se párkrát pohnul, ale on snad furt spí…skoro o něm nevím…jen hodně jemně…

Evelina a co ta plodovka,teklo z tebe ještě něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
26.1.11 11:08

Lééénuško…to sme na tom stejně…na první monitoru včera bylo málo pohybů, pak zase moc…hodnoty lítaly jak splašený a stejně vím prd! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
26.1.11 11:11

Babababa…asi to bylo spíš k tý hlenový zátce…protože jinak sem extrémně mokrá nebyla…ale čůrat sem chodila pořád. Tak to určitě ještě neodtéká…bylo by to určitě víc a durch, ne? U prvního když mi praskla voda, tak nějaká vložka nehrála roli…byl to děs, styděla sem se, protože sme tenkrát jeli do porodky taxíkem a já tam nechala po sobě potopu, ale taxikář byl naprosto úžasnej a hodnej!!! Ale prý může odtékat i po troškách, tak nevím…ale jinak mi teď nic není, krom toho špinění…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
26.1.11 11:18

Jéééé holky teď jsem cítila mírný vlhko a tak jsem šla na wc, a na kalhotkách a i po utření jsem objevila taky takovej cucek hnědého hlenu, to je ta zátka? opravdu jen trochu ale poprvé dohněda:-)Takže můžu začít tímhle způsobem jakoby špinit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
26.1.11 11:21

Evelin, Lééénuša- no tak to je dobrý s tím monitorem…mě zase včera po 15min třásla několikrát s břichem, prý je to hrozný spáč:-))) no tak jsem jí říkala, že večer by viděla ten kolotoč:-)))
teda ale s tím, že dr. nic neřeknou je to fakt hnus…mě na první kontrole doktorka taky pořád prohmatávala a něco se jí nezdálo a nic by mi neřekla kdybych se neptala:-) že se jí zdá má kostrč více prohlá:-) no a včera jsem se na to ptala primáře a jemu se to prý nezdá :nevim:
Lééénuša- takže dnes jdeš ještě jednou na monitor jo? tak pak dej vědět co ti poví…to je hrůza…člověk na cose nezeptá, nic se nedozví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
26.1.11 11:24

Luci…to bude zátka… :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
26.1.11 11:29

Evelin- :mrgreen: bravo…ale to málo co jsem našla, nestojí vůbec za řeč, ale aspoň něco :lol: ale ona bude asi postupně nějak odcházet ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
26.1.11 11:35

jen mě ale tak napadá, zátka odchází když se začnou otvírat ty porodní cesty ne? a když jsem včera byla ještě uzavřená, jen na špičku? :roll: no mohl to způsobit i dr. vyšetřením? no každopádně je to milé:-) i když nechci si dávat plané naděje, zátka může odejít i týden před porodem… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
26.1.11 12:11
"
Lucka13 píše:
jen mě ale tak napadá, zátka odchází když se začnou otvírat ty porodní cesty ne? a když jsem včera byla ještě uzavřená, jen na špičku? :roll: no mohl to způsobit i dr. vyšetřením? no každopádně je to milé:-) i když nechci si dávat plané naděje, zátka může odejít i týden před porodem… :think:
.{color: blue}"

mě zátka odešla postupně během asi jednoho dne a druhý den se rozjel porod, ale asi to má každý jinak, otevřít se můžeš během pár hodin, ta zátka vypadala jako hlen s malinkýma nitkama krve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
26.1.11 12:24

renule- no představa, že by se to mělo rozjet do zítra je zajímavá:-) no tohle byl jen malý hnědý cucek jakoby hlenu…žádné nitky krve…no uvidíme. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
26.1.11 12:54

Luci…mě to odchází od včerejška stále…chvílema míň, chvílema víc…tak můžem aspoň doufat, že brzy ta naše zlatíčka uvidíme a budeme to mít za sebou! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
26.1.11 13:26

Evelin- :-) tak myslím, že u tebe to vypadá opravdu dobře:-) a moc ti to přeju :potlesk: no u mě zatím zase nic, tak si počkáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí