Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Jé, krásně vám zlatíčka rostou.
Dneska udělám nějaký fotečky a taky přihodím.
Jo a babyvak je věc!!! Jsem jak indiánská babička!!! ![]()
Zdravím holky. Taky přikládám fotečku ![]()
Tak můžu vám říct, že dnešní noc byla pro mě hrozná. Adla se před 2hod vzbudila, nakojila jsem, dokrmila Nutrilonem a pak jen oči otevřené
a konec, spát se prostě nebude. Máme na uspávání v ložnici kočárek, protože jinde spát prostě nebude a já jen vozila a houpala a ona řvala a klid a zase řvala, no už mě málem hráblo. Taky jsem si pobrečela v tichosti
měla jsem toho dost a byla vzteklá na ní a na sebe, že neumim ani uspat dítě. nevím přesně kolik bylo když už spala, ale myslim že kolem půl 5h.
Vanees, Bikis: holky u nás to samý, jen nosit v ruce a pohupovat, no děs někdy, člověk pak opravdu nic neudělá. ![]()
Ahoj holky, tak jsem zase tady.
No téma chování je u nás také aktuální. Vája je nejraději v náručí když se s ní pohupuje ale musím říct že už mám ruce z toho nošení pěkně namakaný. Miluju chvilky kdy jí můžu položit a ona chování nevyžaduje
těch je ale míň a míň:-) Jo mimča už ví co jim je příjemný
.
Musíme se ale pochlubit, dnes spala v kuse 8hodin v noci:-) no já byla v šoku, každou hodinu jsem se budila a říkala si to je divný
ale užila jsem si to a taky se docela vyspala
.
Jinak my máme koupenej taky baby vak ale ještě jsem ho nezkoušela, myslíte že už mám? a jaký máte? My nemáme takový ten pevný na záda ale takový ten kde je miminko v klubíčku… baba sling se jmenuje…máte někdo zkušenosti?
Jinak taky posílám fotečku, dnes máme 5 týdnů.
Maminy krásně vám miminka rostou, jsou to koblížci:-)
dobrý nápad sem hodit aktuální fotečky těch našich drobků ![]()
Jo a ještě jedno info. Jestli se díváte ne seriál cesty domů, tak díl 41., který bude někdy za 6 týdnů v tv tam bude Valča hrát
. Tedy asi tak 3 minutky tam bude. Dnes jsme byli na natáčení ![]()
Holky mimča jsou opravdu rozkošná ![]()
Luci: teda tak vy už máte doma filmovou hvězdu jo
…sice na ten seriál nekoukám, ale udělám vyjímku
a jak jste se k tomu dostaly????
Holky, máme krásný mimča!!!
![]()
Trace, baby vac máme. Malou jsem v něm nosila když byla úplně malinká. Ale mě se zdálo, že to musí být hrozně nepohodlný, i když malá se v tom vždycky krásně vyprděla a usnula
.
Jak nosíš teď prcka, když už je větší? Ve vertikální poloze, nebo na ležato? ![]()
Lucko, máte krásný povlečení
. A malá už vám takhle vydělává, jo? Jako filmová hvězda! Jak jste k tomu přišli, prosím tě..?? ![]()
Bikis, to se ti zdálo, že je to nepohodlný, jen si vzpomeň jakou dobu a v jaké poloze byli v bříšku. Ale je fakt, že my jsme se v něm vyprděli parádně taky
. Teď nosím ve vertikální poloze v baby vaku a vlastně i normálně, protože poloha na ležato se u nás nějak neujala. Asi přes ruku není vidět na telku ![]()
Luci, taky nesleduji ten seriál, ale udělám výjimku jako Lééénuša, jen by jsi nám to mohla tak nějak předtím trošku připomenout. Znáš to, starosti s prckama a vše jde mimo mě
.
Jinak krásný povlečení
.
Dnes jsme jaksi špatně spali, Martínek se vzbudil na jídlo už ve čtyři, jsem se nemohla probrat
, jsem zvyklá, že mě tahá z postele až v šest nebo sedm. Naštěstí se ale napapal a za deset minut byl zase tuhej
a do osmi jsme si pospali.
My naštěstí nemusíme uspávat, stačí položit do postýlky a pustit kolotoč… ale vyoperovali jsme mu ten hrací strojek, mamince to lezlo na nervy
a teď se nám jen točí a i malému to víc vyhovuje.
Teda rostou a mění se nám ale ti mazlíčci, co? Jsou úplně jiný, než když jste sem dávali fotečky pár dní po narození.
Babyvak mi přijde taky nepohodlný, ale malý se v něm hezky zklidní, vyprdí se a většinou usne. Je tam taky zkroucený, ale asi mu to je příjemný!?! ![]()
Jinak dneska byl malý zase pěkně ubrekaný a teď večer zase hodinu a půl řval, takže fotky nemám. Zítra to snad bude lepší?!? ![]()
Luci…teda tvoje malá se činí! ![]()
Ahoj holky! ![]()
Trace, my taky neuspáváme. Malou položím do postele, pustím světýlka a ona je buď hned tuhá, nebo většinou do půl hodinky usne. To je paráda, ona je tak strašně hodná…ale pořád se modlím, aby jí to vydrželo!!!!
A ty mimča rostou fakt rychle! Někdy se mi stejská po to malinkym uzlíčku. Ale je zase krásný pozorovat, jak to jde každej den dopředu, jak se směje, žvatlá a tak..už se těším,až se začne chechtat ![]()
Bikis, u nás taky tak… až si říkám po kom to dítě je tak hodný
. Včera večer jsem ho položila v osm do postýlky a ani jsem nestihla pustit ten kolotoč. Byl asi tak unavený, že ještě než jsem ho přikryla tak už spinkal. A vzbudil se až o půl sedmé ráno… my máme doma medvídka
, ale to mě málem pak spapal ![]()
Taky si říkám, jen aby ho to nepřešlo, tak budeme doufat no.
My už se chlámeme nahlas, to je sranda ![]()
Malý už taky pěkně nadává a dokáže mamince naznačit, že se jako nudí, tak ať změníme pozici nebo místečko ![]()
Je to sranda s mimískama ![]()
Mám švagrovou herečku, bude tam hrát a tak to aktivně zařídila:-) ani se nás neptala, jen oznámila
, ale byl to opravdu zážitek, p. Adamec si malou choval a dělal bububu, potřebovali aby chvilku brečela, ale ona byla napapaná a tudíž tuhá tak na to hodila bobek
a pláč si budou muset nahrát
. No já vám to pak připomenu, jinak my ten seriál taky nesledujeme,ale asi se podívám aspoň na nějký díl, když jsem si tam procházela ty interiéry, ty kulisy, tak mě to te´d trochu zajímá ![]()
No jinak děkuju za pochvalu, povlečení je super a je strašně příjemný, manžel to říká každý den jak je příjemný
.
Tak malá nám dnes v noci spala zas 7 hodin, je to tím, že večer jí dáváme tu bebu, spí po ní mnohem déle než po mým mlíku. Takže na noc asi budem dávat bebu a v noci kojit. Snad nám to nějaký čas takhle půjde, jinak je zlatá, teď nemáme žádný problém snad. No kéž by to vydrželo. A večer nám taky pěkně usíná. Já jí hladím teda po hlavičce chvilku než usne, ale zabírá to, a nebo odejdu a za pár minut se jí podaří samotný taky usnout aniž bych jí nějak uspávala, huráááááá ![]()
holky tak pridavam fotecku ![]()
Luci tak to mala zacina brzy s karierou ![]()
Vanees teda ta je ale vlasatá princezna
.
No to začíná, no bude tam jen asi 3minutky v kočárku ![]()
jo ale s čím jsem se zapomněla pochlubit:-)
Sice šestinedělí nám končí za týden ale už jsme to s manželem nevydrželi a v noci zkusili sexík
. Já se teda bála,ale manžel byl opatrný a něžný a povedlo se:-) nemůžu tomu říct, že jsme se milovali,ale vlastně i jo, i když jen na chvilku a pomalu, ale bez lubrikantu a šlo to. Pěkně mě uvolnil a vzrušil, že to docela šlo
. i když občas zapálilo, občas jizva zatahala…no ale mám radost, že aspon takhle......
Holky takže doporučuju, pokud máte doma šikulu, půjde to
![]()
Bikis moc hezky body
jinak broučci fakt rostou a jsou vsichni moc krasný ![]()
no povedli se
Chtela jsem se zeptat jestli už chodite s malejma do obchodu zatim jsme to praktikovali tak že jeden čekal s malou v aute ted nam konci 6ti nedeli tak
už bych rada ale bojim at neco nechytne