Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Vanees my už vyjeli poprvé do obchodu´na konci 3.týdne. Vzali jsme to hopem a v pohodě, taky jsme už jeli na 4dny k našim, to je 200km a taky v pohodě. myslím, že klidně můžete
![]()
Vanees… krásná holčička a těch vlásků… my jsme taky měli tolik a už nám hodně vypadalo, máme tak půlku a podrůstají blonďaté.
A ty ponožky ![]()
V obchodě jsme byli poprvé, když měl malý 4 týdny a v pohodě. Podle mě se můžeš víc než v obchodě nakazit u mudr. v čekárně… táááám je bacilůůů.
Vanees, ta je vlasatá!!!Super..a ty ponožky!!
![]()
A samí holky, máme tady jenom jednoho chlapáka od Trace, že jo? ![]()
trace píše:
Bikis, u nás taky tak… až si říkám po kom to dítě je tak hodný. Včera večer jsem ho položila v osm do postýlky a ani jsem nestihla pustit ten kolotoč. Byl asi tak unavený, že ještě než jsem ho přikryla tak už spinkal. A vzbudil se až o půl sedmé ráno… my máme doma medvídka
, ale to mě málem pak spapal
Taky si říkám, jen aby ho to nepřešlo, tak budeme doufat no.
My už se chlámeme nahlas, to je sranda
Malý už taky pěkně nadává a dokáže mamince naznačit, že se jako nudí, tak ať změníme pozici nebo místečko
Je to sranda s mimískama
Jé, a malýmu jsou tři měsíce? Tak to už se za chvilku taky začnem chechtat!! ![]()
Myslím, že to Bikis přijde každým dnem, malý už se tak 14 dní směje nahlas
. Nejprve to bylo jednou a teď po 14 - ti dnech se chláme i když se kouká na telku. Jinak se mi začal pěkně vrtět, hlavičku si zalomí dozadu, i když leží hlavičkou k televizi… jen aby na ni viděl
… no a tak leží a kouká ![]()
Bikis…my máme taky kluka!!! ![]()
Teda vy máte hodný dětičky!!! Já sem dneska taky jak v sedmém nebi…malého sem položila v 7 do postýlky, chvíličku si broukal a už spí!!! Zázrak!!! ![]()
A máte pravdu…letí to strašně! Já bych si ten první rok našeho broučka protáhla aspoň na dva! ![]()
My byli v obchodě taky prvně tak na konci 3. týdne…byl to fofr a malý byl zakuklený v autosedačce…tak myslím, že to bylo v pohodě. A je fakt, že u doktorky toho může chytit opravdu hodně! Minule sme byli v poradně a mají tam být jen miminka a byla tam holčička s pěknou chřipkou! ![]()
No tak aspoň dva kluci!!!
Mně se zdá, že se teď roděj všude samí holky!
![]()
Mně dnes zase malá usla okamžitě, jen co jsem jí v sedum položila do postýlky! Ani moc nepapala, dvakrát si cucla a začla se vztekat, tak jsem jí položila a byla tuhá! Tak jsem zvědavá, kdy se probudí! ![]()
Taky mi připadá, že se rodí víc holčiček! Jak sem slíbila, už mám taky fotečku ze dneška. Takhle si náš brouček hoví v babyvaku. ![]()
Ondráškovi je 5 týdnů. On se tam úplně schoulí, jako by byl ještě v bříšku, vyprdí se a usne. Nejdřív se mi zdálo, že to musí být nepohodlné, ale on se tak netváří a hezky chrupe…
Jinak on zas tak malinkej není…měří 56 cm a na minulý kontrole vážil 4180g…v úterý jdem na kontrolu, tak jsem zvědavá na přírůstek! ![]()
No 56cm je pěkný!! ![]()
My jdem taky v úterý na kontrolu, taky jsem zvědavá, kolik přibrala. Ty dva měsíce se mi zdálo, že strašně rychle nabrala, měla skoro tři brady!
Teď se mi zdá že se to zastavilo, možná spíš vytáhla…no uvidíme!
Jdu žehlit!!
![]()
Tak pak dej vědět…jak ste vyrostly!
Žehlení mě čeká zítra…věčný kolotoč, co? Papá!
Evelin my máme úplně stejnej babyvak … dokonce i to modrý káro. Malej si tam taky tak krásně libuje ![]()
Tady v okolí Olomouce se rodí zase samí kluci, asi jinej vzduch ![]()
Chodila jsem na těhotenský cvičení a bylo nás 12 maminek a skóre: 2 holčičky, 10 chlapečků.
Bikis tři brady? Tak ty my máme teď, v 10 týdnu měl malý 4200g, ale málo přibíral, tak jsme najeli na UM. Zato teď… už má aspoň 6000 g, už to dohnal ![]()
My taky jdeme v úterý k doktorce, ale jen na druhou dávku Rotarixu. Do další poradny jdeme až na konci března.