Za 2 týdny termín

Napsat příspěvek
Velikost písma:
894
5.3.11 16:09

Vanees my už vyjeli poprvé do obchodu´na konci 3.týdne. Vzali jsme to hopem a v pohodě, taky jsme už jeli na 4dny k našim, to je 200km a taky v pohodě. myslím, že klidně můžete :-D :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
5.3.11 17:14

Vanees… krásná holčička a těch vlásků… my jsme taky měli tolik a už nám hodně vypadalo, máme tak půlku a podrůstají blonďaté.
A ty ponožky :mrgreen:
V obchodě jsme byli poprvé, když měl malý 4 týdny a v pohodě. Podle mě se můžeš víc než v obchodě nakazit u mudr. v čekárně… táááám je bacilůůů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
5.3.11 17:54

Vanees, ta je vlasatá!!!Super..a ty ponožky!! :mrgreen:  :mrgreen:

A samí holky, máme tady jenom jednoho chlapáka od Trace, že jo? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
5.3.11 17:56
trace píše:
Bikis, u nás taky tak… až si říkám po kom to dítě je tak hodný :mrgreen: . Včera večer jsem ho položila v osm do postýlky a ani jsem nestihla pustit ten kolotoč. Byl asi tak unavený, že ještě než jsem ho přikryla tak už spinkal. A vzbudil se až o půl sedmé ráno… my máme doma medvídka :mrgreen:, ale to mě málem pak spapal :mrgreen:
Taky si říkám, jen aby ho to nepřešlo, tak budeme doufat no.
My už se chlámeme nahlas, to je sranda :mrgreen:
Malý už taky pěkně nadává a dokáže mamince naznačit, že se jako nudí, tak ať změníme pozici nebo místečko :lol:
Je to sranda s mimískama :dance:

Jé, a malýmu jsou tři měsíce? Tak to už se za chvilku taky začnem chechtat!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
5.3.11 18:59

Myslím, že to Bikis přijde každým dnem, malý už se tak 14 dní směje nahlas :mrgreen: . Nejprve to bylo jednou a teď po 14 - ti dnech se chláme i když se kouká na telku. Jinak se mi začal pěkně vrtět, hlavičku si zalomí dozadu, i když leží hlavičkou k televizi… jen aby na ni viděl :mrgreen: … no a tak leží a kouká :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
5.3.11 19:26

Bikis…my máme taky kluka!!! :dance:
Teda vy máte hodný dětičky!!! Já sem dneska taky jak v sedmém nebi…malého sem položila v 7 do postýlky, chvíličku si broukal a už spí!!! Zázrak!!! :dance:
A máte pravdu…letí to strašně! Já bych si ten první rok našeho broučka protáhla aspoň na dva! :lol:
My byli v obchodě taky prvně tak na konci 3. týdne…byl to fofr a malý byl zakuklený v autosedačce…tak myslím, že to bylo v pohodě. A je fakt, že u doktorky toho může chytit opravdu hodně! Minule sme byli v poradně a mají tam být jen miminka a byla tam holčička s pěknou chřipkou! :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
5.3.11 19:50

No tak aspoň dva kluci!!! :lol: Mně se zdá, že se teď roděj všude samí holky! :think: :-)

Mně dnes zase malá usla okamžitě, jen co jsem jí v sedum položila do postýlky! Ani moc nepapala, dvakrát si cucla a začla se vztekat, tak jsem jí položila a byla tuhá! Tak jsem zvědavá, kdy se probudí! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
5.3.11 20:11

Taky mi připadá, že se rodí víc holčiček! Jak sem slíbila, už mám taky fotečku ze dneška. Takhle si náš brouček hoví v babyvaku. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
5.3.11 20:12

A ještě jedna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
5.3.11 20:14

Jee, ten je malinkej!Krásnej… :-D Jak je starej?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
5.3.11 20:16

Ondráškovi je 5 týdnů. On se tam úplně schoulí, jako by byl ještě v bříšku, vyprdí se a usne. Nejdřív se mi zdálo, že to musí být nepohodlné, ale on se tak netváří a hezky chrupe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
5.3.11 20:18

Jinak on zas tak malinkej není…měří 56 cm a na minulý kontrole vážil 4180g…v úterý jdem na kontrolu, tak jsem zvědavá na přírůstek! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
5.3.11 20:22

No 56cm je pěkný!! :-)
My jdem taky v úterý na kontrolu, taky jsem zvědavá, kolik přibrala. Ty dva měsíce se mi zdálo, že strašně rychle nabrala, měla skoro tři brady! :roll: Teď se mi zdá že se to zastavilo, možná spíš vytáhla…no uvidíme!

Jdu žehlit!! :roll: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
5.3.11 20:31

Tak pak dej vědět…jak ste vyrostly! :mavam: Žehlení mě čeká zítra…věčný kolotoč, co? Papá!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
5.3.11 21:22

Evelin my máme úplně stejnej babyvak … dokonce i to modrý káro. Malej si tam taky tak krásně libuje :-)
Tady v okolí Olomouce se rodí zase samí kluci, asi jinej vzduch :mrgreen:
Chodila jsem na těhotenský cvičení a bylo nás 12 maminek a skóre: 2 holčičky, 10 chlapečků.
Bikis tři brady? Tak ty my máme teď, v 10 týdnu měl malý 4200g, ale málo přibíral, tak jsme najeli na UM. Zato teď… už má aspoň 6000 g, už to dohnal :lol:
My taky jdeme v úterý k doktorce, ale jen na druhou dávku Rotarixu. Do další poradny jdeme až na konci března.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí