Za 2 týdny termín

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9469
2.3.11 14:27

Ahoj Luci,

máme to koukám jako přes kopírák, máme stejný problém a poté co přikrmuji Bebou máme opět spokojené miminko, protože není hladové a tím pádem jsme spokojení i my rodiče. Netrap se tím, že nemáme tolik mlíčka, každý holt nemá v prsou mlékarnu a my máme hladovce :mrgreen: :lol:
Uvidíš, že se zklidníš a prsa se opět rozjedou.
Holčičku máte moc krásnou, tak si jen užívejte :hug: :wink: :mavam:

Příspěvek upraven 02.03.11 v 14:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
2.3.11 14:28
Bikis píše:
A tu Lipobázi prodávaj v lékarně? Asi si to taky pořídím… :mrgreen:Já dnes musela do města, něco vyřídit v pojišťovně a protože je krásně, tak jsem si řekla, že půjdem pěšky. Malou jsem nakojila, přebalila a říkám si, že za 3 hoďky jsme doma. No samozřejmě jsem potkala milion známých a v pojišťovně jsem taky čekala věčnost!!! :zed: No a když už jsme byli na cestě domů, tak malá najednou začla brečet, kroutila se v tom kočáře. Já zase ve stresu, co s ní.Přebalit jí v t tý zimě, ještě když je zabalená, nakojit jí někde v parku… :nevim: Hrůza! No zvládly jsme to s dudlíkem rychle domů. Byla pokaděná až za ušima a hladová, chudák! :roll: Jako docela by bylo dobrý, kdyby se zavedli nějaký kojící a přebalovací místnosti! :-D Kdyby měl ty mimča člověk kde přebalit, nebo nakojit, nemusel by se stresovat a hlídat hodiny, aby stihnul doma další kojení!!! :nevim:
¨
Jo tak tohle je taky dobrý :mrgreen:
No taky si vždycky říkám aby vydržela, ale musím říct, že v kočáře venku vydrží spát snad hodiny, ale musí se drncat.
Dneska jsme zaskočili do sekáče koupit nějaký hadříky a jak jsem ji nechala chvíli jen tak, už začla plakat:-) a jak jsme vyjeli ven, byla tuhá :lol:
Jsou to malí vyčuránci!!!!:-)
No a teda pokajděná byla taky fest :mrgreen: .
Tak hlavně, že jste holky došly domů zavčasu :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
2.3.11 14:31

Réza- jééééé ahoj, taky jsem ti chtěla psát, všimla jsem si komentáře u fotky:-)
A kdypak jste rodili? a bylo to s tím epi nebo tedy bez?:-) a jaký byl porod?
Rézi máš naprostou pravdu, neberu to ani jako nějakou mou prohru. Holt je to tak, a vím, že to není jen náš problém ale hodně lidí okolo řeší to samé.
Za tu cenu, že bude mimi spokojené budu tedy přikrmovat :mrgreen: . No jo mé zásoby nestačí :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9469
2.3.11 14:38

Luci, já to také obrečela to nemysli, že ne, brala jsem to trochu jako své selhání až naše paní pediatrička (zlatá žena) my konečně otevřela oči a řekla, že se nesmím stresovat, že to malý cítí a je to pravda. Někdo se prý rozkojí až po měsíci, tak jsem se zklidnila :wink:
Jinak malý se narodil 16.2. dneska je mu 14 dní. Porod no, no no bolelo to fest, vydržela jsem bez epi, toho jsem se bála více než té samotné bolesti, ale možná jsem neměla být taková hrdinka, no příště si ho možná nechám dát raději :mrgreen: :lol:
Rodila jsem v Podolí a spokojená. Oddělení šestinedělí, tam už to bylo slabší (sestřičky nebyly moc vstřícné, chápu, že toho mají hodně) já bych 466 od začátku letošního roku (takže továrna na děti jako vyšitá) :mrgreen: :lol: :mrgreen:
Díky za to, že jsem na pokoji měla trojnásobnou maminu, která měla už s dětičkama bohaté zkušenosti a ta mi vše pověděla kolem dítěte co a jak :wink:
Od včera drandíme s kočárkem vždy na půl hoďky, tak si to moc užíváme i s pejskem :mrgreen: :lol:
Teď mrňousek spí a v 15:00 budu krmit Bebou :wink: :pankac:

Lucka13 píše:
Réza- jééééé ahoj, taky jsem ti chtěla psát, všimla jsem si komentáře u fotky:-)
Rézi máš naprostou pravdu, neberu to ani jako nějakou mou prohru. Holt je to tak, a vím, že to není jen náš problém ale hodně lidí okolo řeší to samé.
Za tu cenu, že bude mimi spokojené budu tedy přikrmovat :mrgreen: . No jo mé zásoby nestačí :-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9469
2.3.11 14:39

Luci, já to také obrečela to nemysli, že ne, brala jsem to trochu jako své selhání až naše paní pediatrička (zlatá žena) mě konečně otevřela oči a řekla, že se nesmím stresovat, že to malý cítí a je to pravda. Někdo se prý rozkojí až po měsíci, tak jsem se zklidnila :wink:
Jinak malý se narodil 16.2. dneska je mu 14 dní. Porod no, no no bolelo to fest, vydržela jsem bez epi, toho jsem se bála více než té samotné bolesti, ale možná jsem neměla být taková hrdinka, no příště si ho možná nechám dát raději :mrgreen: :lol:
Rodila jsem v Podolí a spokojená. Oddělení šestinedělí, tam už to bylo slabší (sestřičky nebyly moc vstřícné, chápu, že toho mají hodně) já bych 466 od začátku letošního roku (takže továrna na děti jako vyšitá) :mrgreen: :lol: :mrgreen:
Díky za to, že jsem na pokoji měla trojnásobnou maminu, která měla už s dětičkama bohaté zkušenosti a ta mi vše pověděla kolem dítěte co a jak :wink:
Od včera drandíme s kočárkem vždy na půl hoďky, tak si to moc užíváme i s pejskem :mrgreen: :lol:
Teď mrňousek spí a v 15:00 budu krmit Bebou :wink: :pankac:

Lucka13 píše:
Za tu cenu, že bude mimi spokojené budu tedy přikrmovat :mrgreen: . No jo mé zásoby nestačí :-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
2.3.11 14:48

Réza- je moc dobře, že jsi se k nám vrátila:-) No ty jo, tak to jste malinkatí :lol: . Já jsem z porodu nadšená, moc jsem si ho užila, i když bolí to jako prase, epi jsem si nechala dát, zavádění mě tedy taky bolelo ale pak se dostavila úleva, sice kntrakce pořád bolí ale určitě míň :lol:
Kočárkování je super vid když je venku pěkně a svítí sluníčko :-D .
No mě paní dr. taky utěšila, taky říkala, že za pohodu miminka to stojí, navíc má nervozita se hodně odrazí na chování Valinky, takže jo. S tím se nedá nic dělat. A prdíci netrápí vás? Nás hrozně, zkoušíme různý kapky a různý metody jak se jich zbavit:-)
no my rodili v motole a měli jsme číslo 427,takže podobný:-) ale taky si nemůžu vynachválit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9469
2.3.11 16:41

Luci, prdíky to je naše domácí téma také :lol: :mrgreen:
Sab Simplex nezabírá, tak jsme najeli na Lefax, dáváme dvě pumpičky do každého mlíčka kupodivu je to o hodně lepší, také mi dost pomáhá polštářek z DM, který se nahřeje a přiloží na bříško :wink: :pankac:
Jinak pocit po porodu se ničemu nevyrovná, je to prostě nádhera mít malého na prsou, to nezažít, tak jako bych nežila :lol: :mrgreen:
Ještě dneska si říkám, že je to zázrak mít zdravé miminko a že je to dar z nebes mít tak hodné miminko jako malý Adámek. Jo sice se vzteká, ale to by nebylo normální kdyby byl jen hodný ;)

Lucka13 píše:
Réza- je moc dobře, že jsi se k nám vrátila:-) No ty jo, tak to jste malinkatí :lol: . Já jsem z porodu nadšená, moc jsem si ho užila, i když bolí to jako prase, epi jsem si nechala dát, zavádění mě tedy taky bolelo ale pak se dostavila úleva, sice kntrakce pořád bolí ale určitě míň :lol:
Kočárkování je super vid když je venku pěkně a svítí sluníčko :-D .
No mě paní dr. taky utěšila, taky říkala, že za pohodu miminka to stojí, navíc má nervozita se hodně odrazí na chování Valinky, takže jo. S tím se nedá nic dělat. A prdíci netrápí vás? Nás hrozně, zkoušíme různý kapky a různý metody jak se jich zbavit:-)
no my rodili v motole a měli jsme číslo 427,takže podobný:-) ale taky si nemůžu vynachválit :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
2.3.11 16:54

Ahoj holky, koukám, že Beba vítězí.
Luci nedělej si nic z toho, že jsi nepoznala, že má malá hlad, já jsem to nepoznala taky a to mám neplakací miminko a chudák ani neplakal, tak mě to ani nenapadlo, že trpí hlady. Poznali jsme to až podle převažování.
Pokud bude Valinka spokojená, tak budeš i ty víc v pohodě a budeš si to víc užívat.
A uvědomte si , že jsou i maminky co už v porodnici dávají UM, protože nemají vůbec žádný mlíčko, vy jste pro miminka udělali co jste mohli a mlíčko jste jim aspoň nějakou dobu dopřáli a ještě nějakou dobu kojit budete alespoň částečně :-)
Mě celkem ten příkrm vyhovuje, mlíčko udělá i táta a i nakrmí a já si zatím můžu dát alespoň v klidu sprchu, pověsit prádlo nebo zaběhnout do města atd. To je výhoda :-) . To jsem při kojení nějak nestíhala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
2.3.11 21:02

Ahoj holky! Tak sem si vás dočetla. Luci…tyhle náročný noci sem měla s malým taky. Už sem byla hotová…sotva se smráklo…řval, řval a řval…a kroutil se…ale my sme to teda měli asi těma prdíkama (teda doufám)…teď je druhý večer klid…doufám, že to není vyjímka a vydrží to…ale asi si dělám plané naděje. :lol:
Malý totiž do minulé poradny moc nepřibral (jen 280g), tak doufám, že to bude příští týden lepší!?! Snažím se pít, ale občas v tom schonu nestíhám, nebo zapomínám i na to a prsa už nemám vůbec tak nalitá, jako na začátku. Tak uvidíme!!!
A ty si z příkrmu vůůůbec nic nedělej…můžeš takhle půl na půl vydržet klidně dýl, než maminy, co jen plně kojí a najednou jim pak vyschne „studánka“! Já to takhle měla u prvího…pořád jsem kojila a kojila a najednou nebylo! Sic to bylo až po 9ti měsících, ale myslela sem, že mlíčko ubývá postupně…já to měla fakt ze dne na den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
3.3.11 08:36

Ahoj holky! :-D Lucko, fakt si z toho nic nedělej, prostě někdo kojí, někdo ne. Teď jsem četla v Miminku článek o umělý výživě, že to nejdůležitější co může maminka svému miminku dát, je bezpodmínečná láska! A s tou se zvládne všechno :-D
A zase je výhoda to, jak píše Trace, že člověk může dát hlídat prcka třeba manželovi , když potřebuje třeba do města, něco zařídit a tak… :wink:

Jinak já byla včera v sekáči nakoupit nějaký hadříky pro malou, tak jsem se zase vyřádila! :pankac: Už se fakt těším, až bude teplo a malá nebude zabalená v tom fusaku! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
3.3.11 10:16

Holky máte naprostou pravdu. Já jsem si z toho vzala nakonec taky jen to dobré:-) jen ty pozititva:-) takže zatím jsme Bebu dali včera 2× a dnes jednou.
Moc jí chutná. Jenže ejhle, nastal další možná problém.
Večer vypila beby jen 80ml a pěkně to vyblinkala, pakv noci jsme 2× po sobě kojili, z toho jednou v pohodě a pak podrué to bylo 5 ráno vypila taky jen 80 a taky blinkala. A ráno jsme dali zas Bebu, vypila jen 70 a znovu blila :nevim: .
Holky přitom si krásně odříhne, někdy i 2×, já jí chovám 5-10min ve svislý poloze než jí položím a sotva co jí položím, do 2 min blije. ne všechno ale taky to není jen pouhé ublinknutí :-( .
No a pak už odmítá znovu pít i když to z níšlo ven, řekla si o jídlo až teď po hodině, tak to jsme dali prso a doplnila do sebe 50ml.
Achjo. co myslíte, že to je?
Taky si vždy myslíte, že už jste na něco přišli, co bude fungovat a jak to bude už nadále takhle klapat a ono se to vždycky zase někde musí vyhrotit a zase je tu nějaká změna? Já to mám často:-) jsem vždy z něčeho nadšená, že už jsme na to kápli a teď jak to pošlape a za chvíli je to zas všechno jinak a zas řeším kde je problém? :zed: No takže byla jsem ráda, že už máme řešení, že budeme dávat bebu, která jí i dost chutná:-) ate´d zas tohle. Třeba je to jen chvilkový a třeba taky ne. Jíťa.ťutik taky řešila blinkání že jo? Ale ty to měli z přejídání ne? Jenže to my nemůžeme mít asi když naopak jíme málo. Já vám fakt nevím:-)
Holky nejradši bych jí dala řízek, z toho by blinkat ani nemohla z takový bašty :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
3.3.11 10:21

Bikis- jooooooooo ať žije sekáč:-) my včera taky utratili nějakou korunku ale za tak nádherný hadříky :dance: . Dr. říkal at si udělám radost abych byla v pohodě a tím i miminko, takže jsem si jí udělala tímhle:-) hned jsem to musela vyprat abych jí to co nejdřív mohla dát:-)
No ale to teplíčko už by bylo moc fajn, protože teď jí můžu obléct cokoliv ale ve fusaku to stejně vidět není:-)
trace, evelina- moje mamča prý semnou přišla o mlíko taky hned, takže je to tak no. Ale ona mě kojila asi jen 14dní a bráchu vůbec, takže já budu moc ráda, když to bude aspon nějak na střídačku s tou bebou. Nechtěla bych se kojení úplně vzdát.
Ale co říkali v porodnici, že je to hodně jakoby dědičný, že pokud má mamča nekojila, je velká pravděpodobnost, že já nebudu taky dlouho kojit :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
3.3.11 10:53

Lucko a ten příkrm dáváš z flašky, nebo ze stříkačky?
Moje mamča mě taky kojila jenom asi měsíc. Nám kojení zatím jde, mlíka mám až až a malá je pěknej buřtík, ale fakt je, že ze dne na den se to může změnit :think: . Ale chtěla bych aspoň půl roku vydržet!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
3.3.11 10:59

Bikis- z flašky, máme od Tommee Tippee a je fakt super, vypadá jako prso a jak malou pozoruju, opravdu to i jako prso drží:-) a nemá problém s přisátím pak na mý prso.

No každopádně změna. Dr. mi teď napsala mejlík, že se možná nakonec mimčo přepíjí a že taky může mít zmatek v bříšku z toho střídání MM a UM. Takže zas budu jen a jen kojit, akorát, že když bude už odmítat jedno prso, nabídnu i to druhé aby ještě něco povytáhla. A jen v případě, že bude neklidná, tak jí mám ještě dokrmit tou Bebou. No teda je to fakt věda.
Tak to jsem zvědavá kdy se nám to vše ustálí.

Připadám si občas opravdu neschopná!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
3.3.11 11:50

Jé, tu mám taky! Já jí právě koupila proto, aby pak malá neodmítala prso. Že bych třeba odstříkala a mohl hlídat přítel nebo tak..ALe zatím jsem nenašla odvahu to vyzkoušet! :nevim:

A neschopná určitě nejsi!!!Prostě se všichni učíme - my, i mimča! :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky