Za 2 týdny termín

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4553
14.3.11 11:07

Jo, a taky dávám převařenou vodu normál z kohoutku. Dr. říkala, že tady je dobrá voda a je to OK :-D
A na víno mám hroznou chuť!!!!!Já mám vínko právě hodně ráda!!! :pankac: Ale moc se mi do toho nechce, když kojím… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
14.3.11 15:35

Bikis tak to je fajn, jak jste to zvládly. Já razim k zubaři v dubnu..no moc se mi tam nechce :roll:
Já právě přes den kojím po 2,5hod, s tím že jí budím. No a večer usíná kolem 21.hod a spí až do 3h dneska dokonce skoro do 4h no a pak se budí kolem 7:30h. takže v noci vlastně kojím jenom jednou. tak doufám že to nějak nevadí. Ale už to takhle máme pár týdnů a vypadá spokojeně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
14.3.11 18:03

Lééénuša, Bikis- s krkmením jsme na tom stejně holky:-)…stále 2-4hodky a v noci jednou:-).......
usíná kolem 20hod, budí se jak kdy, někdy ve 3,4 nebo v 5 a pak už zas po těch 3hodinkách.
Tééééda zubař, fuuuuj, snad raději znovu porod:-)
Leni malá je nádherná v tom lehátku:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
14.3.11 18:07
Lucka13 píše:
Lééénuša, Bikis- s krkmením jsme na tom stejně holky:-)…stále 2-4hodky a v noci jednou:-).......
usíná kolem 20hod, budí se jak kdy, někdy ve 3,4 nebo v 5 a pak už zas po těch 3hodinkách.
Tééééda zubař, fuuuuj, snad raději znovu porod:-)
Leni malá je nádherná v tom lehátku:-)

Viď!!Taky jsem přemýšlela, když jsem seděla v tom křesle, jestli ten porod neni lepší než zubař!!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
14.3.11 18:07

A Jíti deníček pořád nikde… :think: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
14.3.11 21:57
Bikis píše:
A Jíti deníček pořád nikde… :think: :-)

Taky čekám až ho sem dají, ale těm adminům to nějak trvá :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
14.3.11 22:01

Teda holky, velká závist, to jak v noci spinkáte. My od té doby, co jsme se vrátily z nemocnice, tak máme rozbouraný snad úplně všechno. Předtím, taky krásně v noci spinkala, sice jsme vždy bojovali večer s usínáním, ale pak těch X hodin spánku, to byl dar. Teď jí uspáváme stejně dlouho, ale spí nejdéle 5 hodin, takže někdy kojím 2× i 3× za noc, protože pak už se budí po třech.
No a taky jsme dnes šli koupit ty probiotický kapky, tak jsem na ně zvědavá, malá má takové bolení bříška a prdy, že už se na to nedá koukat.
Jediná dobrá zpráva je, že se mi rozjelo včera zase mlíko, už jsem myslela, že je úplný konec a dnes…no jsem jak Pamela Anderson :mrgreen: , to odsávání každou hodinu evidentně zabralo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
15.3.11 08:15

Ahoj holky! Jíťo, to je super, že se ti rozjelo mlíko! :potlesk: :-D Já jak málo kojím v noci, tak mám ráno vždycky úplně promočenou podprsenku i tričko na spaní!! :roll: Asi bych měla odsávat i v noci, ale to jaksi vůbec nezvládám!!! :roll: :nevim:

A už máme tu odsávačku na vysavč, včera jsme hned vyzkoušli a hrůza! :roll: Malá řvala chudák, nic jsme pořádne neodsáli…Jak prosím vás používáte tu odsávačku? Odsáváte to miminku vleže? A kdo máte regulaci výkonu u vysavače, máte to úplně na minimum? :think: A vytáhnete i tu zadní rýmu? A brečej vám miminka? My budemme muset trénovat, aby si malá zvykla :think: . JInak teda tatínek byl z toho hotovej víc než já!! :mrgreen: Viděl jí poprvé pořádně brečet!!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
15.3.11 08:32

Bikis, tak my používáme odsávačku na vysavač v leže, náš vysavač má výkon 1400W a já mám tu odsávačku Baby Vac 2 a ta je do výkonu 1800W, takže můžeš nastavit na vysavači třeba i výkon 1800W, ale nejnižší bych nedávala, to je potom možný, že taky nic nevytáhneš. My jsme ze začátku taky plakali, ale pak si malej zvykl a už je to v pohodě. Tak 5 minut před odsátím šplíchnu do nosánku Vincentku a pak jdeme vysávat a nechám to v každé dírce i 20 sekund třeba. Jinak taťka to může klidně vyzkoušet i na sobě, třeba na ruce, aby měl jistotu, že to vašemu miminku opravdu nic neudělá, ten tlak co se dostane do nosánku není téměř žádnej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
15.3.11 08:48

Jíťo, přečetla jsem si tvůj deníček a teda musím říct, běhal mi mráz po zádech. Jste holky statečný a zvládli jste to skvěle. Já bych řvala asi od rána do večera i když vím, že tomu malinkému tím nepomůžu. Mě vadí i když malému berou krev nebo dávají očkování a to u toho nepláče. Hlavně teda, že už jste v pořádku a nepřišlo žádné neunáhlené rozhodnutí lékařů. Teď už bude jen dobře a budete si užívat pokroků vašeho miminka a krásného počasí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
15.3.11 09:02

Jíťo, u čtení tvýho deníčku jsem měla slzy na krajíčku!!! :-( Muselo to být hrozný!!!!!!!Moc ti přeju, aby to bylo poslední trápení, co jste si prožily,a ať tě čeká už jenom samá radost s miminkem!!! :kytka: ( Jinak taky jsme chtěli Viktorii…tak třeba příště! :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
15.3.11 09:04
trace píše:
Bikis, tak my používáme odsávačku na vysavač v leže, náš vysavač má výkon 1400W a já mám tu odsávačku Baby Vac 2 a ta je do výkonu 1800W, takže můžeš nastavit na vysavači třeba i výkon 1800W, ale nejnižší bych nedávala, to je potom možný, že taky nic nevytáhneš. My jsme ze začátku taky plakali, ale pak si malej zvykl a už je to v pohodě. Tak 5 minut před odsátím šplíchnu do nosánku Vincentku a pak jdeme vysávat a nechám to v každé dírce i 20 sekund třeba. Jinak taťka to může klidně vyzkoušet i na sobě, třeba na ruce, aby měl jistotu, že to vašemu miminku opravdu nic neudělá, ten tlak co se dostane do nosánku není téměř žádnej.

Trace, díky! :-D Budeme trénovat a snad to bude lepší! Jinak taky máme Baby vac 2 :-)

A už musím jít něco dělat!! Zase tady sedím od rána!!!!Hrůza ten internet!!!!!!!! :pocitac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
15.3.11 12:17

Bikis my taky odsáváme vleže, taky dám tu Vincentku (od koho to asi mám vid Trace :mrgreen: :mrgreen: ) ze začátku jsme nic neodsály, ale te´d už je to viditelný, pěkně se to hlo. Musim říct, že jí to předtím vůbec nevadilo a ted se u toho mrská a někdy i dost řve :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
15.3.11 17:54

Taky věřím, že už bude jenom dobře :-D , díky.
Tak dnes jsme prochodili s kočárkem 6 hodin, jsem úplně K.O. 8-o , nohy mě bolí jako prase :mrgreen: , po tom 14-ti denním výpadku.
Odsávačku na vysavač mám taky Baby Vac2 a je super. Malé se to samozřejmě taky nelíbí, řve u toho jak bláznivá. Většinou ale, když má hodně rýmy, když tam skoro žádnou nemá, tak je v klidu a kouká. Někdy musím odsávat třeba i půl minuty a vysavač dávám skoro na maximum (máme slabší výkon, u našich jsem pouštěla tak na půl) a pak teprve něco vyleze, jinak by jí tam ta zadní rýma zůstala. Položím si ji na ruku, aby měla výš hlavu, protože prý se z toho zvedá prckům občas žaludek, tak aby se mi nepoblinkala, no a druhou rukou odsávám :wink: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
15.3.11 17:57
Bikis píše:
Jíťo, u čtení tvýho deníčku jsem měla slzy na krajíčku!!! :-( Muselo to být hrozný!!!!!!!Moc ti přeju, aby to bylo poslední trápení, co jste si prožily,a ať tě čeká už jenom samá radost s miminkem!!! :kytka: ( Jinak taky jsme chtěli Viktorii…tak třeba příště! :lol: )

A jakto, že máte Zuzanku??? :-D :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky