Za 2 týdny termín

Napsat příspěvek
Velikost písma:
470
16.3.11 13:33

tak u nás je taky hnusně, ráno to celkem ještě šlo, takže si malou vzal dědeček a vyrazil s ní ven a já byla doma sólo, což občas neškodí :-D , ale od chvíle co se vrátili to vypadá na déšť, takže dnes už budeme radši doma..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
16.3.11 14:42

Jitul my máme kolotoč od fisher price, takový medvědí motýlci. A taky dobrý, ale nato, že jsme ho pořádně ani nezapli, tak se rychle vybíjí baterky.

jooooo holky, my taky tvrdneme doma, venku je pěkně hnusně. A to jsem se těšila jak si venku na lavičce přečtu maminku :mrgreen: .

Bikis my se taky nejvíc žulíme ráno po probuzení a pak když se dělají kraviny :lol: …Ale už se těším až se bude smát nahlas:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
17.3.11 07:18

Ahoj holky!Tak ten náš prcek spal dneska celou noc..od osmi do pěti do rána!!Je to vůbec normální u kojených miminek…?? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
17.3.11 10:41

Ahoj holky po delší době
Jito četla jsem deníček uzily jste si teda dost holky obe a jsem rada ze jste v poradku :srdce: Muselo to byt o nervy tohle prožívat a mala je statečný holcicka
Bikis Melisska spinka pravidelne od 20 do 4do rana a pak usne teda uz jen na horku tak vstavame max v 6h ale zase jsem ji fakt vděčná ze da takový spánek v kuse ma to tak uz tak 14dni tak snad to vydrží
Jinak u nás zatím cílený úsměv není :-? Ale strašně nás pozoruje a otáčí se za nama kdyz ji povídame občas uz da hrazdicku ale furt ji hodně trapej prdy chudinku tak placem nekdy témeř cely den tak jak pak bych po ni taky mela chtít úsměv …
Jinak teda kamkoliv ji beru třeba na nákup k MUDr tak je moc moc hodna bez pláče
Uz máme nausnicky pošlu foto bylo mi ji líto musel jim asistovat manza já bych ji nemohla držet ale je nádherná :mrgreen:
Luci tak máme asi stejny kolotoč od FP ma takovy ty obrázky na stropě ze světylek?maly se uz celkem líbí
Jinak zatím plne kojim přibrala pry asi 220 za týden tak dobrý
Taky tak zboznujete ty jejich baculaty tvaricky?ja bych ji je sezrala az se chudinka rozčiluje jak ji na ne furt pusinkuju
Jinak tady dnes hnus vítr a déšť tak aspoň na zahrádce spinkame uz at je zase hezky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
17.3.11 10:41

Bikis, buď jedinně ráda, ale může to tak být… My když jsme kojili, tak jsme chodili spát v devět a budili jsme se taky až ráno kolem té sedmé. Máš doma medvídka jako já. My jsme dneska chrupkali od sedmi od večera do půl šesté a usnul mi u krmení a spal do půl deváté :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
17.3.11 11:07

Já sem taky nadšená, jak malý chrupe! Usínání je večer pořád někdy těžký, ale většinou nakojíme ve 20, pak mezi 3 a 4. hodinou a pak kolem 7, ale většinou pak ještě do 9-10 hodin chrupká. Ale malý je sůvička po mě. Večer většinou usíná až kolem půl 10.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
17.3.11 11:10

Jéé holky, tak naše Adla už se taky usmívá a je to fakt prima :lol: , jak píše Lucka hlavně když se dělají kraviny, ale někdy jí to taky nebere..přeci se nebude smát jak my poručíme :mrgreen:
Vanees vy máte naušničky, to je krásný, nám je píchne v úterý na kontrole, tak se těším, ale zároveň mám strach, že i já ač v tomhle otrlá osoba, že mě to rozhodí :cry:
tak už pomalu budu všem závidět to psaní v noci, tedka už třetí den ukrajuje spánek, dneska jsme byly vzhůru už půl 2 :zed:
Počasí je hrozný i u nás, a to jsem se těšila jak jí dám do kočárku a bude spinkat a ono prší jako z konve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
17.3.11 11:22

Ahoj maminy, co budete dnes dělat s prckama? J teda nevím, už včera prochajda nevyšla, jsem jí pracně táhla schodama v korbě dolů, podvozek jsem měla v kufru, takže jsem ho vyndala, a v tom začal tak brutálně fičet vítr a navíc lno bordelu a prachu, že jsme šli zas domů:-) nechala jsem jí v korbě u otevřenýho okna a chvilku mi to i zbaštila, že jsme venku :mrgreen: .
Ale dneska prší :nevim: .
Jinak mě dneska malá spala od 20 do 6 do rána, ale je to tím, že před spaním dostane bebu a ne prso…ono by takhlě večer z prsa stejně nic moc nevyždímala…Ale přiznám se, že takhle ráno už jsem jí chtěla i budit, najednou jsem se zas bála kvůli velké pauze v kojení abych o mlíko nepřišla úplně…
Ale naštěstí dobrý. A pak jsme usli ještě do 8 a pak jsme znovu po mlíku usli ještě do půl 10. Ale dneska bych to klidně celý proválela když to vidím venku…i malá je kupodivu v lehátku a taková unavená, asi tou tmou si myslí, že má ještě opravdu spinkat:-) no jen ať spinká:-))))
Ráno jsme se zas žulili, já jí povídala a nechala jí úplně nahatou na podložce u nás v posteli tak si krásně zakopala:-)))) je j to moc příjemný když je nahatoučká a nemá mezi nohama plínku a může si zadovádět:-)
Ale řeknu vám, já jsem zas strašně úchylná na její nožičky…ty byc jí mohla líbat pořád:-)
Ale jen kdyby to někdo dělal mě…na chodidla mi nesáhne nikdo protože to lehtá úplně strašně moc :-P .

Jééééé vy už máte naušničky a nebo na ně už jdete jo? teda, no a nechali jste píchat nebo nastřelovat? Já byc chtěla asi nastřelit, jen mě mrzí že naše pediatrička jen píchá :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
17.3.11 11:47

Vanees, já taky malou furt pusinkuju, a když se koupeme tak nám to trvá asi hodinu, protože já když jí vidim nahatou, tak bych jí úplně sežrala a musim jí furt opusinkovávat!!! :srdce: :-D

Jinak dnes ráno jsem si jí krásně oblíkla a dvakrát za sebou se tak pěkně pokadila, že jsem jí musela převlíkat! :roll:

U nás je taky hnusně, ale zatím neprší. Sjedu si akorát nakoupit a zpátky, ať se trochu vyvětráme. Musím cestou vymyslet, co budu vařit, vůbec nic mě nanapadá :nevim: … Tak snad nezmoknem! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
17.3.11 12:04

Nausnicky jsme nechali nastrelit a myslím ze super zádný hnisani a v podstatě není treba to nějak zvlášť osetrovat ani krev netekla fakt super a ma na 6tydnu takovy kaminky celkem hezky pak vyměňime a platili jsme 400kc
Jj nozicky jsou taky dobrý :mrgreen: Jinak bez plínky je taky spokojena vždycky si tak žvatlá u toho a kope nozickama macha rucickama :potlesk:
Jen teda uz se všichni smejete a u nas nic :think: Snad není to naše miminko nestastny,asi ji holt neprijdem tak vtipný :mrgreen:
Jinak u nás uspavani večer dobrý cca 30min nakoji se dame dudlicka a usne uz v postýlce jen béda jak ji dudu vypadne to Musím hned podat
Luci tak to jsi si dala s tou korbou zase domu me stačí furt prehazovat na podvozek autosedacku a korbu nebo přenést kočárek na zahradu :roll:
Včera jsem byla u kadernice tak hlídal manza ale pak volal ze placem tak uz jsem si to nenechala sestrihat a upalovala jsem kojit ale aspoň barvicku mám jinak oblouku uz aspoň jedny kalhoty teda ty co mi byli hodne volný před tehu a ted jsou uply :zed: Ale aspoň něco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
17.3.11 13:54

Tak u nás se spinkalo od 9do 12 ale od ty doby rev :zed: Tak natahnu slidu a půjdeme ven jinak budem obe trpet :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
17.3.11 20:26

Tak u nás dneska pohodový spavý dopoledne, ale odpoledne cca ve 4 to začalo - prdíky, řev, řev a řev…zase vynechal i kojení. Kojila sem až po koupání, po 5ti hodinách. Teď leží v postýlce, ale nespinká. :nevim: Sem zvědavá na noc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
17.3.11 21:17

Ahoj holky, i my jsme byli dnes ukňouraní. Nic malého nebavilo, a já jsem se od něj nemohla ani vzdálit. Večer ani moc nechtěl jíst a tak jsem ho dala do postýlky a než jsem ho zakryla tak spinkal, byl chudák asi unavenej. Dnes jsme nebyli venku a to je hned poznat. Tady celý den pršelo, tak jsme museli zůstat doma. Doufám, že zítra aspoń na chvilku přestane, jinak mě trefí :zed: . A jestli nee, nasadím pláštěnku na kočár a aspoň na hoďku stejně vyrazíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
18.3.11 05:49

Ahoj holky! Trace, já taky musím vždycky aspoň na chvíli ven!Jak je venku hnusně a musíme být celý den doma, tak jsem hotová :zed: :-) . Včera jsme byly aspoň nakoupit, i když mrholilo, ale aspoň jsme se prošly!
Koupila jsem malý ty polohovací válečky, k vůli tý hlavičce. Tak na mě chudák koukala, co se zase děje :-) . Mně je jí samozřejmě zase líto, ale nedá se nic dělat. Aspoň na noc v tom musí spinkat.Třeba to pomůže :nevim:
A zase jsme spaly do pěti, takže já jak jsem zvyklá nespat, tak už nemůžu od pěti spát :roll: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
18.3.11 21:11

Ahojte,
tak u nás bylo dnes veselo. Byla jsem v Praze na vyšetření a samozřejmě jsem musela vzít malou sebou. Byla jsem objednaná na půl druhou a zrovna nám to vyšlo, že jsme měly baštit. Myslela jsem si, že když bude v kočáře a kamarádka s ní bude jezdit, tak vydrží déle a ono prd, začala řvát jak na lesy chuděra. Tak jsem se doktorovi omluvila a běžela ji nakojit, pak krknout, odblinknout, znovu obléknout a zase do kočáru. Pak jsem mazala zase do ordinace, po hodině jsem se vrátila, vyndala malou z kočáru, hodila do autosedačky a frčela domů. Chudinka to měla dnes tak zpřetrhané, že potom mi doma vůbec nemohla zabrat, neplakala, ale nešlo ji usnout…chjo, je mi ji vždy tak líto, když se snaží a nejde jí to..
No a v noci taky peklo, píšete, jak vám mrňata tak krásně spinkají a u nás nic, Malá vydrží bez papání nejdéle 6 hodin, jenže většinou baští kolem sedmé a pak vstane třeba v jednu, pak ve čtyři atd., prostě pak už jen po třech hodinkách a ráno spí nejdéle do šesti a pak už moc nespí, takže jsme ranní ptáčata. No někdy mám oči těžké jak pytle s bramborama…ale stejně bych ji taky sežrala, jak píšete, tvářičky a nožičky to je nádhera. Vždy, když ji pusinkuju, tak se tak vesele šklebí, no prostě je to naše malá pusinka :srdce: a nejhezčí dnes bylo, když se vzbudila ve čtyři ráno a měla úsměv od ucha k uchu, to bych mohla hned hory přenášet, kolik mi to dodá najednou energie :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí