Za 2 týdny termín

Napsat příspěvek
Velikost písma:
894
22.4.11 15:57

no grilovačka na zahradě bude super :mrgreen: . My měli taky menší svatbu.asi 30lidí a večer do 40. A bohatě stačilo…bylo to super, každý se bavil s každým:-) to byla jízda :mrgreen: .
Bikis užíj si to jak jen budeš moct:-).....i v kalhotech:-) ale te´d když už vím jak vypadáš bych vůbec neřekla, že nenosíš sukně ani šaty :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
22.4.11 17:21

bikis
Savtba se určitě povede a ty to oslavíš dodatečně až bude malá bez tvého mlíčka a třeba někde na hlídání. Pak si dáš do nosu :mrgreen:
Jinak moc hezký fotky. Ještě mám dotaz…jaké je tvé jméno???Chtěla bych tě nějak oslovovat a už mi ta přezdívka nějak nestačí :mavam:
a trace prozradíš nám ho také??
Díky moc :kytka:

Já jsem byla dnes s malou v té Praze a vyšetření dopadlo naprosto skvěle, takže mi spadl oooobrovský kámen ze srdce, že alespoň to zdravíčko je pořád v cajku :palec:
Doktor mi dnes řekl, že měl celou dobu podezření na roztroušenou sklerózu 8-o , tak říkal, že je rád, že to tak nedopadlo.....uffff, já teda taky. To by byla šílená diagnóza a do smrti invalidní. Ještě, že mi to neřekl minule, bych do dneška ani nespala.

Malá byla úplně zlatá, sice poslední týden vstáváme vždy už ve čtyři, ale dnes si ještě k ránu trochu schrupla, takže jsem i já najednou jako rybička :-D
No a cestování na výbornou. Dokonce jsem jí v Praze koupila hrací deku a kolotoč nad postýlku. Je už tak zvědavá, tak mě baví ji nakupovat hračky a ty blbůstky. A hned jak jsem ji na tu deku doma položila, tak se s těma plyšákama hned dala do řeči, no prča :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
22.4.11 18:25

Jíťo, tak to je super, že to dobře dopadlo!! :palec: Roztroušená skleróza, to by nám ještě chybělo!!! :zed: :-?

Holky, to jsem se nasmála u těch vašich komentářů u fotek!!! :-P Díky.. :palec:
A já jsem teda Gábina :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
22.4.11 19:35

Holky, to naše dítě lehne a spí! To se mi líbí!! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
22.4.11 20:17

Jíťo, to je parádní, že jsou výsledky v pořádku. Vše špatné jste nechali už za sebou a teď bude už jen dobře. U nás se taky móóóc dobře osvědčila hrací deka s hrazdičkou a kolotoč taky parádní.
Luci nádherný fotečky, no i v říjnu dokáže být krásně :-)
Leni tak to neporadím, ale tiše závidím, myslím, že se to ale rozjede až se ti upraví hormony a pak budeš vzpomínat na to, že to bylo bez práce :mrgreen: .
Bikis, já jsem si tě teda představovala taky s krátkými vlasy a v obličeji takovou oplácanější… no ani nevím proč . Ale vypadáš výborně.
Jinak já taky nenosím sukně ani šaty… kalhoty jsou nejpohodlnější. Svatební šaty jsem si ráda oblíkla a vydržela jsem v nich až do konce a od té doby jsem měla šaty oblečené už jen na svatbě mojí séstry a to jen na obřad.
Jinak grilovačka je daleko lepší než nějaká hostina v hospůdce, tam je děsný horko většinou. Takže já bych taky šla do venkovního posezení.
S tím uspáváním to u nás už není tak jak na začátku, teď už se v postýlce vrtí, tak se otáčí na všechny strany, bojuje se všema hračkama co v postýlce má a hlavně neusne, dokud je pořádně celý neoslintá :mrgreen: . No ale i tak usínáme dobře. Po koupání ho necháme ještě hodinku hrát, pak dostane najíst, tak deset minut slehnout papání a o půl osmé maže do postýlky. Opusinkuje všechny hračky a je osm hodin a spí jak zařezanej :mrgreen: .
Jinak já se jmenuji Jiřina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
23.4.11 09:08

Čus tak vítám Gabču a Jířu mezi náma :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jíťo tak hlavně že ty výsledky dopadly dobře :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
23.4.11 19:11

Čau holky! :mavam: Jak si užíváte to krásný počasí? My byli dnes na túře v lese. Trochu terének, ale bylo tam krásně, stín, krásnej vzduch, paráda! Malá má tváře jak slabikáře :lol: Taky celý tři hodiny oči jak baterky a pozorovala a povídala :-) Dnes teda zase trhla rekord v nespaní, za celý den naspala asi hodinu, a to ne v kuse. Takže mi usínala už při koupání :-)

Trace - Jiřko, cucá si Martínek palce u nohy? Nebo strká si nožičky do pusinky? Mně se na to máma pořád ptá, že my už jsme to dělali. No Zuzka si teda na nožičky šahá a pozoruje je, ale to je tak všechno! Taky mi poslední dny nechce ležet na bříšku, vzteká se, rozplácne ruce do stran, „zobe“ a piští :nevim: . Tak nevím, je to lenoch asi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
23.4.11 20:41

Bikis, my si palečky teda necucáme a myslím, že některý děti to úplně přeskočí. Malej si jen sundává ponožky a kouká na nohy jak na svatý obrázek :mrgreen: . Palec do pusinky si dá jen když mu ho přistrčím až do papule, to je ochotný si cucat paleček na nožičce docela dlouho… rošťák :mrgreen:
Mě malej taky jednu dobu na bříšku nevydržel, poházela jsem mu všude okolo něho hračky a pak už se točil na bok a hrál si. A jak zjistil, že to jde se překulit na bříško, tak se kulí pořád. Když u něj sedím a přetáčím ho zpátky na záda, je schopný i 15 x za minutu se vráti zpět na břicho - dneska jsem to počítala :mrgreen: - to je rychlost .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
24.4.11 10:59

Ahojky holky. to počasí venku je opravdu nádherný…my byli včera celej den venku…taky na návštěvě u tchýně…ale pohoda :-D

Jinak chci vám všem popřát krásné Velikonoce, ať dostanete na zadek přiměřeně :lol: no a užijte si to :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
24.4.11 17:29

Ahoj holky, taky přeju krásné Velikonoce, a doufám, že dostanete pořádně na zadek, aby jste byli celý rok zdravé!!! :pankac: :lol:

My dnes zase vyjeli na kopce do lesů, vzali i klokanku, takže malá se nosila, pak si chvilku zdřímla v kočárku a zase se nosila a byla spokojená! :palec:
Jinak ve městě je pěkný vedro! :roll: Co my budem dělat s těma mimčama až bude fakt léto??To se nedá ani chodit přes den ven :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
24.4.11 21:05

Zítra polštáře na zadky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
25.4.11 17:32

Ahojky,
tak se po víkendu plného sluníčka opět ozýváme. Máme se celkem fajn, malá krásně spinká, v noci se zase začala budit už jen jednou, takže mi to dost pomohlo v nabrání síly na další dny. Minulý týden se budila občas i 6×, takže jsem celkem padala na pusu :pocitac:

Zítra jdeme poprvé na jógu pro miminka, docela se na to těším. Konečně jsem tady v novém městě něco objevila, tak hurá do toho :dance: , jsem jen zvědavá na malou, doufám, že bude dobře naladěná a nebude moc blinkat :think: , no uvidíme, pak dám vědět, jak jsme to zmákly. :-D

Teď počkám ještě na řidičák a začneme jezdit na to plavání, malá už si na vodu celkem zvykla, tak to zkusíme.

Jinak doufám, že jste si všichni užili krásný Velikonoce a nabrali tím sluníčkem novou energii.
My snad celý víkend prochodily. Nohy mě bolí ještě dnes, kdy jsem venku ani nebyla a nechala kočárek dědečkovi :palec:

Chci se zeptat, jestli jste neměl někdo problém s padáním vlasů při kojení??? Mě teď začali šíleně padat, úplně mnohdy chomáče…chjooo. Tak jestli jste něco nezkoušeli a třeba vám to zabralo. Mám teď nějakou vodičku, ale kdo ví, co to udělá, zázrak od toho nečekám :nevim:

Lééénuša
díky za to, cos mi napsala k deníčku
Lucka
Tak jsem si taky pořídila ten koš na ty pleny. Co ty, jak jsi s ním spokojená? Čekám teď až mi dorazí ty zásobníky a pak to vyzkouším.

Teď o víkend jsem dávala malou na bříško a ona se naučila to, že zvedá i nohy do vzduchu a válí se jen po bříšku a pak hrozně funí a snaží se a brzo ji to unaví, taky vám to někomu mimčo dělalo??? Snažím se jí trošku ty nožičky tlačit k podložce, ale nějak jí to nejde… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
25.4.11 17:42

zas jedna s Bedřichem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
25.4.11 17:44

a jedno koupáníčko…aneb, šup se vším do pusy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
25.4.11 19:38

Jíťo moc vám to sluší :) Viktorka si koupání opravdu užívá :)
Je fajn že už jste se nějak zabydlely a rozkoukaly, ta joga bude určitě fajn. třeba tam poznáš nějaký další maminy a možná budoucí kamarádky :)

To padání vlasů je myslim normální, tělo se srovnává s hormonama. mě kadeřnice říkala o nějakých tabletách (na padání vlasů po porodu) mám pocit že se jmenujou FINTABS, ale nejsem si jistá. Zkus se zeptat v lékárně a nebo budou možná na předpis.

Jinak my když paseme, tak má nohy pořád ve vzduchu, na podložku je nedá vůbec, tak snad to nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí