Za 2 týdny termín

Napsat příspěvek
Velikost písma:
894
19.5.11 17:42

Jita: já vím, že je máte a nastřelovali jste vid? No my tam byli dnes, sestřička to měřila tou pistolí a ukazovala mi to a vysvětlovala, že kdyby jí je ted nastřelila měla by je hodně nízko a nebo když by je dala dál, tak zas zapínání bude mít špatně přístupný pak. Ale to není jen taky ale vě většině připadů všech známých jim píchali až kolem 7.měsíce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
19.5.11 17:47
Lucka13 píše:
Jita: já vím, že je máte a nastřelovali jste vid? No my tam byli dnes, sestřička to měřila tou pistolí a ukazovala mi to a vysvětlovala, že kdyby jí je ted nastřelila měla by je hodně nízko a nebo když by je dala dál, tak zas zapínání bude mít špatně přístupný pak. Ale to není jen taky ale vě většině připadů všech známých jim píchali až kolem 7.měsíce :nevim:

No oni ví, proč to dělaj! :-) Je to drobek, no! Až jí ouško naroste, bude fešanda! :palec:

My jdem zase v úterý na očkování!!!!To strašně uteklo ten měsíc!!!

A u nás se teď úplně zatáhlo a slyším hromy!Bude bouřka… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
20.5.11 07:03

Ahoj holky!Teeda, co jsem to napsala..až jí naroste ouško, to je jako kdyby ždáný neměla!! :mrgreen:

Holky, kdy budete stěhovat prcky na noc do pokojíčků??Můj známej mají malýho kluka a v půl roce už spal sám v pokojíčku. Já si to nějak nedokážu představit malou na noc už za měsíc odstěhovat!!I když spinká hezky, poslední dobu už celou noc, ale mě bude v ložnici smutno!! :lol: Říká se, že čím dřív tím líp, že pak si hůř zvykaj…ale já to asi nezvládnu!!! :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
20.5.11 08:46

Bikis tak tohle já řešit zatím nemusím, pokojíček nemáme :-) . Ovšem kdyby jsme měli tak teda stejně nevím :mrgreen: . Taky si myslím, že čím dřív, tím líp. No my máme 2+1. Ale snad během roku začneme už trochu předělávat byt větší takže až to bude tak pak už půjde. Ale taky mě zajímají vaše názory na to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
20.5.11 10:39

Čus, tak my stěhovat nebudeme protože ten pokojíček taky nemáme :-) Bydlíme u našich, sice místa máme dost, všechny místnosti…kromě toho pokojíku…nevím jak to uděláme…ložnice je veliká, takže to budeme muset nějak překopat a co pak až třeba bude druhé mimčo :nevim: no každopádne stavět vlastní dům si zatím nemůžeme dovolit (to asi tak za 10let) a panelák pro mě nepřichází v úvahu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2535
20.5.11 11:06

docela škoda že není aktuální téma diskuze…ale chápu že se znáte a prostě se klábosí o všem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
20.5.11 12:28

aktuální téma bylo před 3 měsíci, no jo hold teď už by naše diskuze měla být v jiné kategorii, ale co nadělat…prostě pokračujeme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
20.5.11 15:19
Lééénuša píše:
aktuální téma bylo před 3 měsíci, no jo hold teď už by naše diskuze měla být v jiné kategorii, ale co nadělat…prostě pokračujeme :mrgreen:

To jo, měly by jsme se přejmenovat!! :lol:

Teda dnes je zase počasí! Ráno jsme byli akorát nakoupit, venku jako v prádelně, a teď je zataženo a já nevím, jestli bude pršet , nebo ne, jestli stihnem procházku!! :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
20.5.11 19:50

Bikis já myslim že něco určitě z toho vedra přijde. včera byli pěkný blesky.

A dá se to přejmenovat ta diskuze ať teda neklameme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
20.5.11 20:56

Lucka
Věř odborníkům, až budou ouška v pohodě, tak budete dělat taky velkou parádu, zatím jste krásné i bez toho a určo dlouho budete :kytka:
bikis
Gábi, tak to, že bych přestěhovala malou do jiné místnosti si nějak neumím představit. Bože já bych byla strašně nervózní, že bych jí neslyšela. My teda hlavně kvůli tomu blinkání budeme muset spát v jedné místnosti dlouho, protože se mi v noci občas zakucká, jak se jí vrací mlíko a kdybych jí neslyšela a nezvedla, tak by se mi zase dusila… :-( , takže stěhování nás ještě asi pár měsíců nečeká. Sice už bude i kam, protože se nám odstěhuje brácha od našich, tak bude volnej pokoj, ale necháme to až na později. Je mi tak nějak teplo u srdce, když vím, že je u mě blízko :srdce:

Tak holky, dnes jsem pochopila, proč si pořizujete golfky, brácha si totiž pořídil nové auto a mě nechal takového malého piškota s pidi kufrem. Jezdí dobře, ale složit tam kočár, to byla dnes práce na 20 minut. :poblion:
Byla jsem si totiž dnes udělat radost, vzala jsem nějaké ušetřené prašulky a vyrazila utrácet. Po dlouhé době si nevyčítám, že jsem si něco koupila a mám z toho vážně radost :lol:
Taky jsem byla v DM -ku a jelikož jsem dostala kartičku na 20% slevu na celý nákup, tak jsem nakoupila do zásoby plíny a ubrousky, čaje a vložky do podprdy za necelé 4000kč a mám toho plný kumbál. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: , ale zase mám na nějakou dobu pokoj. Stejně je to potřeba pořád, tak proč neušetřit, že :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
21.5.11 06:24
Lééénuša píše:
Bikis já myslim že něco určitě z toho vedra přijde. včera byli pěkný blesky.A dá se to přejmenovat ta diskuze ať teda neklameme :)

Leni, já nevím, jestli to jde! :nevim: A stejně by to nejspíš mohla udělat jenom Lucka, jakožto zakladatelka..ale nevím, spíš myslím, že to nejde..??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
21.5.11 06:35

Jíťo, mně se právě taky nechce dávat jí pryč. I když spí celou noc, tak někdy se na ní jdu podívat, nebo jenom procitnu a poslouchám jí :srdce: No nevim nevim…když to je takovej můj mazlík malej! :mrgreen:
No a u tebe je to taky jiný, když malá blinká! To bych o nějakým stěhování taky vůbec nepřemýšlela!!A už je to aspoň trošku lepší? :think:

Jinak nákupy schvaluju, jen utrácej, dokud je co!! :pankac: DM miluju, tam jak se dostanu, tak tam nezůstane kámen na kameni!! :mrgreen: Já si taky nakoupila plíny do zásoby, byli v akci, tak mám asi 5 balíků..ale strašně to lítá, tak jsem zvědavá, jak dlouho mi to vydrží! :think:
A je super, že ti brácha nechal autíčko!! :palec: I když malý, ale stačí!!Já mám taky takovou malou plechovku, nic se do něj nevejde, sotva tam dám vajíčko, ale jsem šťastná, že ho mám. Hlavně s tím mimčem, když je potřeba něco vyřídit, k doktorce a tak, tak je to fajn!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
21.5.11 10:34

Jiťul to je skvělý s tím autem…nemusíš nikoho schánět a když potřebuješ prostě se sebereš a jedete po nákupech :-D nakupovat do zásoby se určitě vyplatí…kupuju hlavně plíny když jsou v akci.

Jinak už mě drásá ta naše vyrážka :pocitac: :pocitac: , včera byla celá osypaná…prostě mi to spíš přijde jako alergická reakce, ale na co. nutrilon mám ted HA, oblečení jí peru ve stejným prášku…fakt už nevím. a hlavně má rudý horní víčka a pak červený pupínky skoro po celým těle. vydržim ještě měsíc mazat čím mám, ale objednám se do Motola…jinej názor určitě neuškodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
22.5.11 06:37
Lééénuša píše:
Jiťul to je skvělý s tím autem…nemusíš nikoho schánět a když potřebuješ prostě se sebereš a jedete po nákupech :-D nakupovat do zásoby se určitě vyplatí…kupuju hlavně plíny když jsou v akci.Jinak už mě drásá ta naše vyrážka :pocitac: :pocitac: , včera byla celá osypaná…prostě mi to spíš přijde jako alergická reakce, ale na co. nutrilon mám ted HA, oblečení jí peru ve stejným prášku…fakt už nevím. a hlavně má rudý horní víčka a pak červený pupínky skoro po celým těle. vydržim ještě měsíc mazat čím mám, ale objednám se do Motola…jinej názor určitě neuškodí.

Leni, určitě běž jinam,když se ti to nezdá…pro svůj klid!!
A nemůže být alergická na ten Nutrilon? Možná je to blbost, ale tady jsou taky nějaký takový diskuze, že mají mimča vyrážku po UM :nevim:

Jinak my byli včera objednat svatební kytku, tak se těším, jak bude vypadat. Bude červenobílá. Tak máme objednaný všechno, a pak to teda jenom všechno zase povyzvedávat! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
22.5.11 09:14

Ahoj holky,
Leni, my jsme měli vyrážku na pusince a po tom co jsme vysadili Bebu 1 a najeli na Bebu 2 tak vyrážka je už téměř pryč, i blinkání ustalo. Nemůže jí vadit třeba tvůj parfém nebo nějaká jiná vůně?
Bikis, to je hezký ty přípravy, no ještě aby vyšlo počasí a bude to super.
Já bych teda asi teď ještě neměla odvahu dát malýho do jiné místnosti, ani to nejde, máme malej byt, tak s námi bude ještě nějakou dobu spát než dostane vlasní pokoj. Zítra jdu vracet do porodnice monitor dechu, pěkně jsem si na něj zvykla a teď je to takovej zvláštní pocit, že malýho nebude hlídat. No co už.
Ještě se vás chci zeptat, když jste s mimčama někam odjeli spali tam i přes noc, jak to zvládli, byla poznat nějaká velká změna? Myslím jestli byli nervoznější nebo jestli třeba v noci plakali atd. Ptám se proto, že jedeme za měsíc na dovču a trošku se bojím toho, aby malej v noci nevyváděl… ještě jsme v noci jinde než doma nespali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí