Za 2 týdny termín

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2806
1.6.11 12:56

Čusík holky.

Trace Martínek nemá chybu s tou židličkou…pobavilo mě to. to je prima jak už zkoumá okolní svět a vás a jestli ten dudlík budete :mrgreen: :mrgreen:

Luci chuděra malá, ale snad jí to brzy přejde. já se ani nedivim že jsou rozmrzelý, mě by se taky nelíábilo, kdyby mě někdo píchal do stehna…au au. Vy jste takový hubeňouři :-) …ale to je správný…já ji vážila a my máme 6,65kg :mrgreen: a to nám 4měsíce budou příští týden a taky nás už konečně čeká to první očkování :palec: Jinak ať ta mrkvička vyjde :palec:

Gábi ještě 3 dny a bude: tam tamtadam :mrgreen: :srdce: jů už se těším na nějakou tu fotečku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
1.6.11 13:27

Gábi ještě 3 dny a bude: tam tamtadam :mrgreen:

Tohle mě pobavilo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
1.6.11 13:37

Holky, teda já stíhám všechno! ( teda akorát na sebe už nemám čas, ani náladu :mrgreen: ). Taky jsme furt venku, když je hezky, každý den si uklidím něco, nebo po večerech a jsem v klidu!Já to říkám furt: jedno dítě, žádný dítě! :pankac: :lol: Bude hůůůůř!!!!! :wink:

To jo, Leni, už se to blíží!!!Pomooc!!Ale má být hezky a vedro, tak jsem ráda :dance: .Hlavně aby jim ta přepověď vyšla!!Já už mám nervy v kýblu, už se mi o tom zdálo - že mě přítel nemohl zašněrovat do korzetu, to byl nervák!! :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
1.6.11 16:35

trace děkuju ti moc za odpověd. Vím, že jste to tady řešili ale nejsem schopná se tím zpětně přehrabovat…dneska si jdu do občanky nechat zapsat malou:-)…

Leni jo hubeňouři, to se jen tak zdá, jsme takový akorát a máme i faldíky:-). Jinak mrkev se zdá docela ujala, za půl hodiny snědla sice jen necelou čtvrtku skleničky ale úspěch, navíc ze začátku toho nemá sníst moc:-)…tak uvidíme jak nám to půjde dál:-)

Bikis tak holky to prozradili, no páni, toto uteklo. Bude krásný počasí a vy si to užijete, už se těším na fotky:-).....a přítel je taky nervozní?
JO jinak s tím stíháním…já zkrátka nevím co jak dělat jinak, ale když to mý dítě přes den téměř nespí…a vyžaduje pozornost…i venku jsem byla s kamardkou, ta má holčičku a ta jí spala 2 hodiny v pohodě ale ta moje cácora pořád povídala a ne a ne usnout a když už chtěla, nemohla zabrat a byla protivná:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
1.6.11 17:27

No tak už je zase na sobotu polojasno s deštěm!!To je každou hodinu něco jinýho!! :roll: Přestávám koukat na předověď!!
Lucko, tak malá má taky dny, kdy jsem z ní na hlavu a nemůžu od ni odejít na krok. A jsem ráda, když je doma tatínek a já můžu něco udělat v klidu. Kolikrát se mi stalo, že jsem se dala do vaření, nebo pečení, a ona začla pištět a hulákat, a jak jsem odbíhala a jak mě úplně rozhodila, tak jsem zapomněla dát do koláče cukr, do jídla sůl, nebo koření atd. :pankac: Ale malá je hodná, docela si i sama vystačí. Jinak my máme PC v dětskym pokojíku, takže já když jsem na PC tak na mě vidí, mluvím na ní, takže to je fajn :wink:
Jinak přítel je flegmatik, tak asi ani nervózní není,aspoň teda nic neříká :wink: Chlapi to neřešej, nějaký kojení ho nechává úplně v klidu, vždycky řekne, že se to zvládne! :roll: A jako já jsem úplně zapomněla si nechat zapsat malou do občanky!!!! :roll: :roll: Kdybys to tady nenapsala, tak bych jí tam asi nikdy neměla!!Jsem blbá!! :zed: Vůbec mě to nějak nenapadlo. No ještě, že dostanu stejně novou, takhle je to vyřešený!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
1.6.11 17:43

jééé tak to já s tou občankou ani nevěděla… :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: tzn, že dojít si pro lejstro, vyplnit a pak čekat na novou…ach jo ty úřady mě jednou zabijou.

Gábi chlapi mají všechno na háku :roll: mít ty jejich starosti…co starosti vždyť toho moc ani nemají…do práce…z práce, doma pomuchlat dítě, občas možná něco zpravit, prostě pohoda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
1.6.11 17:47
Lééénuša píše:
jééé tak to já s tou občankou ani nevěděla… :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: tzn, že dojít si pro lejstro, vyplnit a pak čekat na novou…ach jo ty úřady mě jednou zabijou.Gábi chlapi mají všechno na háku :roll: mít ty jejich starosti…co starosti vždyť toho moc ani nemají…do práce…z práce, doma pomuchlat dítě, občas možná něco zpravit, prostě pohoda :mrgreen:

Leni, udělala jsi mi radost, že jsi to taky nevěděla s tou občankou! Aspoň nejsem sama!! :pankac: :pankac:
A s těma chlapama je to pravda!!!Ty se maj fakt nejlíp!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
1.6.11 17:49

Luci s tou občankou jsem to taky nevěděla, budu tam muset taky zajít. Je to povinný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
1.6.11 19:44

Jéminkote…s tou občankou sem taky nevěděla…já myslela, že je to nepovinný údaj, nebo to tam být musí? Nějak se mi nechce zase znovu po úřadech. Na tom pracáku sem myslela, že to vyřídím hned a jelikož sem tam byla sama, tak nic…byl potřeba ještě podpis manžela (přijde mi to trochu nesmyslný, ale větší nesmysl byl, když po mě chtěli podepsat papír, že Ondra v únoru…tj. v 1. měsíci nenavštěvoval školku :mrgreen: ).
Bikis…teda, to se ti fakt blíží!!! Držím pěsti, ať vám vyjde počasí a malá je v poh :mrgreen: dě. Neboj, bude šrumec a to jí bude bavit. :potlesk:
Trace…Martínek je krásnej!!! Co to máte za židličku? To je Fabula? Jste s ní spokojený? Teda co vy, ale Marťa? :-P
Luci…Ondra byl taky ukňouranej po tom očkování. Jsou to ale stejně šikulky, že to zvládaj! Ondra je takovej štíhlej čahoun…pořád byl hubenej, ale teď už má i faldík na stehýnkách a ďolíky na ručičkách! :lol:
U nás dneska pořádnej slejvanec i s kroupama. Když sem jela pro puberťáčka do školy, tak mi to ani nebraly stěrače. Ondra byl z toho bubnování do kapoty tak vykulenej, že ani nedutal. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
1.6.11 19:45

Já právě myslela, že už se to tam psát nemusí, no jo omyl. A nevadilo by kdybych to udělala až příští rok…no asi hloupé, ale když plánujeme tu svatbu, tak si taky budu měnit občanku. A hlavně nemám fotku :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
1.6.11 19:49

Podle mě je to nepovinný údaj. Teď už tam nemusíš mít ani to, že si vdaná…prý. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
1.6.11 20:51

Evelin je to Babypoint Fábula a my jsme s ní velice spokojení. Sice malej ještě nesedí, ale ona jde dobře napolohovat, že i nesedící dítě v ní může baštit. A malýmu se v ní líbí, nechávám ho po papání ještě třeba 20-30 minut sedět v židličce a on si tam hraje, a já si ještě stihnu pouklízet. Rozhled má dobrý, tak mu nic nechybí :-) a už jsme ji využili, když byl večer před koupáním protivný, dala jsem ho do židličky a postavila před akvárko a to byl klid :mrgreen: .Koukal jak plavou ryby, do toho tam měl hračky a tam se mu líbilo :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
2.6.11 16:00

Holky je to nepovinnýúdaj stejně jako mít tam manžela:-) jenže já to mám ráda vše v pořádku:-)…měli z emě radost, nejdřív jsem si byla předělat občanku kvůli změně trvalýho bydliště, potom kvůli příjmení a teď ještě kvůli malý. Jen jsem nevěděla, což mi tam paní řekla, že s dítětem na občance se nedá cestovat ani v rámci EU. Takže zapsat do pasu nebo nechat udělat vlastní, prý se tam dá fotka miminka, to mi přišlo hrozně vtipný :lol:

No a pak jsem byl na pracáku pro ty papíry na rodičák :-? Holky kterým chodí už rodičák a ne mateřská, jak s tím vyžijete? Já vím, že budu měsíc co měsíc v mínusu.....

Trace a kolik, že je malýmu? no já se už taky budu muset podívat po židličce, už jsme začali s tou mrkvičkou, je to šikulka a papá, ale v lehátku v polosedu, ale i pro mě by bylo pohodlnější mít jí ve vysoký židli než na zemi :lol: ......jen škoda, že si nebudu moci pořídit bloom nebo tatamiu, ale 6000 je fakt pecka :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
2.6.11 18:50

Luci malej měl 6 měsíců a židličku používáme už zhruba měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
2.6.11 19:17

No to je teda dobrý s tou občankou!My jezdíme často do Německa nakupovat. Takže když jí budu mít v OP, tak to nejde. Takže jí musím udělat pas??Proč je všechno tak komlikovaný??? :zed: :zed:

Lucko, rodičák mi přijde teď poprvý za květen, ale ne za celej. Tak jsem zvědavá, kolik dostanu. A nevyžiju, to je jasný jako facka!! :roll: Nevím, jak to přežiju neutrácet jak zjednaná, ale holt nic jinýho nezbývá než to nějak zvládnout! :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí