Za 2 týdny termín

Napsat příspěvek
Velikost písma:
470
8.6.11 18:36

bikis
Ahoj Gábi, no tak tys mě dostala, že se ti o mě zdálo 8-o 8-o 8-o , ale je to hezký :lol: , kdybys chtěla, tak klidně někdy dorazím, autem jsem tam za chvilku :lol:

Jinak pan neznámý se jmenuje Honza, je mu 29 let a je z Ústí, v sobotu za ním jedu na Pivovarské slavnosti a dokonce bez malý, bude mi hlídat mamča. No musím říct, že tak jak je na mě hodnej po telefonu, tak tak na mě snad nebyl nikdo hodnej ve skutečnosti :mrgreen:
Taky se pořád ptá na malou, jak se má, co děláme, atd atd…no je to hezký. Mluvíme spolu hodiny a hodiny a pořád si máme co říct, to je úžasný…ale nebudu to zakřikovat, stejně nejsem připravená jít hned hrrr do nějakýho vážnýho vztahu, takže to vezmu polehoučku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
8.6.11 19:12

Jíťo, no jasně, klidně přijeď!!! :palec: :wink:
A jak jste se seznámili?..jsem zvědavá, viď.. :oops: :roll:
Tak na tebe budeme v sobotu myslet!! :pankac: Je super, že ti mamča pohlídá. Určitě to bude fajn a uvidíš, co se z toho vyklube :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
8.6.11 19:49

Jíto tak to ti taky přeji at ti to vyjde, ale je dobře že se ptá na malou to je vidět že má asi rád děti.
Mě eliška nezvrací naštěstí, ale občas si taky ublinkne ale není to tak hrozné.

Já v pátek vyrážím s kamarádkama na bowling a už se moc těším. Manžel bude malou hlídat od pěti až do večera vykoupe ji, dá ji napapat tak doufám že to zvládne a nebude mu eliška brečet. A já už se tak těším jak chvilku vypadnu, i když budu nervozní jestli je doma vše ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
8.6.11 20:12

bikis
no tak se někdy domluvíme, příští týden jedu navštívit s malou bývalého a jeho rodinu (slíbila jsem jim to :roll: ) a pak bychom se mohli na někdy domluvit :palec:
Jinak jsme se seznámili na netu, to víš seznamka :mrgreen: , bylo mi jednoho dne nějak smutno, tak jsem si řekla, že juknu, kdo tam co píše…no a zaujal mě jeden pohodovej inzerát :" Jsi nevěrná, chamtivá, nepořádná, sobecká, zlá? Dokážeš chlapa trápit? Nejsi vůbec dobrá v posteli? Tak Tebe nehledám, ale ostatní pište :oD ", no a tak jsem na něj odepsala a od té doby si píšeme, voláme, no jsme ze sebe úplně mimo, máme pocit, jako bychom se znali léta.. :lol: , no a takhle to celé začalo a teď už se nemůžeme dočkat až bude sobota…

Taky jsem ráda, že někam vypadnu, uvidím nový lidi, nové město, budu chvilku bez malý…miluju ji, ale fakt se těším, že budu chvilku sama , ale jak říká petronel taky budu pěkně nervózní, jestli je v pohodě…no a hlavně mamka se bojí toho blinkání, ale slíbila jsem, že v 11 vyjedu a do pěti jsem doma :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
8.6.11 20:15

petronel
děti má rád, to říkal a já mu to fakt věřím, protože se už prý těší, až malou uvidí a pochová atd atd…no těší se na ni víc než její vlastní tatínek :-? :nevim: , ten ani nezavolá jak je týden dlouhý :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
8.6.11 20:18

To je smutný že vlastní táta se o ní nezajímá a pěkné že člověk který ji ještě nevidel má o ní zájem. Tak držím palečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
8.6.11 20:27

Jíťo…moc držím pěsti! Bylo mi jasný, že nechceš nic zakřiknout! Ťukám…ať ti to vyjde!!! :hug: Sobotu si hezky užij!!! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
8.6.11 20:49

Jíťo to je moc hezký, určitě si tu sobotu užij a věř že i přesto,že děti milujeme sebe víc…každej potřebuje oddych.

Holky tak jsem dala pár lžiček tý mrkvový šťávy a už to lítalo všude a ty ksichty :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
8.6.11 21:32

Jíťo, ten inzerát je vtipnej!! :mrgreen: Tak jsem zvědavá. Pak nám sem musíš hodit fotku!! :pankac:

Leni, ksichty si dovedu představit, mě stačil ten čaj když jsem malý dávala!! :mrgreen: To byla sranda, nejradši bych jí sežrala, jak byla roztomilá!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
9.6.11 08:05

Holky, jakou značku těch příkrmů kupujete? Už se na to připravuju a sbírám inormace!!! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
9.6.11 08:34

Bikis u nás to je Hami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
9.6.11 12:21

Holky, mě zase dnes volala ta manželova babička, že chce s náma mluvit, že si musíme něco vysvětlit ohledně tý svatby, protože já řekla, že mi to zkazili :-? , ale je to pravda, tak co bych to neřekla. Předtím jí řekl manžel, že někdy příští týden, a ona volá mě a říká, že není někde na úřadě, aby čekala 14 dnů. Já říkám, že manžel má hodně práce, ona ať se ho nezastávám, že si prostě tu chvilku najde atd.atd. Prostě cokoliv jsem řekla, tak mě utla. S ní se prostě nedá diskutovat, musí být po jejím . Je zvyklá, že jí každej poslouchá a leze do prdele ) má barák a všichni si myslí, že ho zdědí ). Ale jako pro mě je to cizí člověk a mě buzerovat nebude. A to ještě zmínila mýho tátu, kterej vloni umřel a ona ho ani neznala, no to jsem myslela, že mě raní mrtvice. Tak jsem jí řekla, ať nechá mýho tátu na pokoji…No jako holky, to bude sranda v sobotu!!Jestli mě nasere, tak já jí něco řeknu a bude to ještě horší, než to je!! :pocitac:
Omlouvám se, že s tím otravuju, ale kámoška přijde až zítra a já se potřebuju vykecat!!! :pankac: Jo, to jsem jí řekla, že zítra nemůžu, že už něco mám domluvenýho, a ona hned prskala. Prostě jak není po jejím, je zle!To nevím, co chce řešit, když s es ní nedá diskutovat!!No jak tohle dopadne!!?? :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
9.6.11 13:55

Bikis tak koukám že babička je nějak netrpělivá…prej že není na úřadě, to je mazec 8-o jsem opravdu zvědavá covám tam bude říkat…asi hodně promlouvat do duše. jen se nedejte a tvrdě do ní :pocitac: :pocitac: jooo a jen si ulev :-)

jinak já koupila tu šťávu od Hippu. Dneska už to bylo lepší, polykala, takže to moc ani nikde neteklo, ale zaflákaná byla stejně :mrgreen: akorát nevím zda po tom nemůže mít alergii a nebo jestli to potří k tomu ekxému. ráno se probudila a měla docela červený víčka nahoře i dole a odpoledne jsem jí dala tu śťávu a vybarvilo s jí to zase víc. Holky mě klepne z toho všeho. ale tak uvidíme co bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
9.6.11 16:34

Leni, na plavání se mnou chodí holčička a ta je celá rudá, ta mamča už je taky zoufalá. Vůbec jí to nemizí, akorát jednou je to lepší, jednou horší!Mysleli, že je to z kojení, že je alergická třeba na nějakou potravinu, tak ta ženská už pak jedla jenom starej chleba a vyrážka furt! Ale jí to svědí, prý si třeba v noci pořád drbe tvářičky. Chudák malej! :roll: Tak jsem si na tebe hned vzpomněla!Když člověk neví jak na to, a trvá to už dlouho, tak věřím, že je to na hlavu!!! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
9.6.11 20:00

Bikis co to jako je? Proč se do vás plete manželova babička? Kdyby to byla manželova maminka, to bych ještě pochopila, ale babička? A vy s ní bydlíte v baráku, že vás neustále kontroluje? Co je jí do toho, co děláte? Když momentálně nemáte čas, tak ho prostě nemáte, ne? Neumí pochopit, že máte malé miminko? No já bych jí asi :pocitac: .
No každopádně bych jí naznačila, že jsem dospělá a svéprávná a taky jestli chce být nepříjemná a život vám řídit, že tobě to bude nepříjemné a tudíž se ti tam nebude chtít tak často jezdit.Ale pevné nervy teda a to jsem taky zvědavá, co je tak závažného, že to nepočká.
No jinak nám se pravděpodobně objevili potníčky, teda jestli to není nějaká reakce na potravinu. Nejdříve jsme měli pupínky světlé a jakoby vodnaté, teď zčervenali, tak já nevím teda :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí