Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Tak holky,
jsem šíííííííííííleně zamilovaná a šťastná
![]()
Je naprosto úžasnej, prostě dokonalej chlap, kterýho jsem si snad ani nevysnila, je prostě mnohem lepší.
Strávili jsme spolu krásnou sobotu na Pivních slavnostech, celý týden jsme si volali a když jsem dorazila k němu, tak otevřel dveře od auta a začal mě líbat, no byla jsem jak opařená a už jsem nechtěla a nechci nikdy přestat ![]()
No a dnes (neděle) jsme jako rodina strávili celý den procházkami, krmením, mazlením a povídáním, líbáním…no úžas,malou si zamiloval, díval se na ni jak na svatý obrázek a měl snad i slzy v očích. Celý den mi říkal, jak je šťastnej a jak nás miluje.
Prostě láska na první pohled existuje a já ji zrovna zažila.
![]()
Jíťo, to je skvělý!!!
Je to sympaťák, tak držím palce, ať to vyjde!! ![]()
Bože, taková romantika..je to možný??
![]()
Jj, odvážnému štěstí přeje!!
Já bych asi na inzerát neodepsala, protože se stydím, takže bych byla jako kůl v plotě.A ty se do toho prostě opřeš, a ono to zrovna vyjde!!!
Je to hezký, moc bych ti přála , aby to vyšlo!!!! ![]()
A on je teda z Ústí?No to máte kousek, viď? ![]()
Lééénuša píše:
Bikis body jsme koupily normálka v obchodě HM a jelikož barva přesně seděla k tý co jsme měli my na tričkách, tak jsem jí jen nechala natisknout ten nápis. Jinak vyrážka nám vždycky vyskočí jakmile jsme venku, to bylo před odjezdem.
Evelin moc dík za tip, my teda taky spíme docela do rána, no teda jak kdy, ale chtěla jsem jí něco zkusit když né tu mrkev.Taky jsem zvědavá co Jíťa, snad to bylo fajn…co fajn…prstě skvělý
Leni, to jste teda šikovný!!
To bys jim tam měla do Avonu poslat - tu fotku, je to fakt moc hezký a vtipný! ![]()
Já dostala vzorek tý kaše, je to od 4 měsíce. A pěkně mi cuká ruka, nejradši bych to malý dala hned, jsem zvědavá, jak by baštila a jak by jí to chutnalo!Ale když to není nutný, tak ještě těch 14 dnů vydržím a pak hurá na příkrmy!! ![]()
Bikis píše:
Jíťo, to je skvělý!!!![]()
Je to sympaťák, tak držím palce, ať to vyjde!!
Bože, taková romantika..je to možný??![]()
Já bych asi na inzerát neodepsala, protože se stydím, takže bych byla jako kůl v plotě.A ty se do toho prostě opřeš, a ono to zrovna vyjde!!!
Je to hezký, moc bych ti přála , aby to vyšlo!!!!
A on je teda z Ústí?No to máte kousek, viď?
Je to úžasný a věř, že kdybych to nezažila, tak tomu nevěřím ![]()
je to celkem kousek a taky jsem jela za víkend 6× přes Teplice, tak jsem si na tebe pokaždé vzpomněla
![]()
Jíto taky moc přeji at to vyjde.
Jinak já kaše ještě nedávám ale včera jsem zkusila mlíčko s kaší od nestlé a malé chutnalo a byla zhůru jen jednou a to okolo třetí, tak nevím jestli to bylo tím. Vypila mě 200ml což když má mlíčko tak to sotva 180ml. Je teda takové hnědé ale chutnalo jí to. Jo a v sobotu už jsem zkusila dát do zeleninky kuřecí maso a jak jí to chutnalo, hold ta zelenina jí nejela.
TY VOLE, v první řadě musím reagovat na Jíťu. Teda to je něco, úplně mi naksočila husina po tom všem co se ti teď přihodilo během krátké doby
. Nádhera. Jiťulko moc ti přeju aby to klaplo vše a aby to bylo opravdu tak nádherný jako teď. To je fakt bomba. Jsem za vás holky moc ráda ![]()
No jinak Leni Adélka je naprosto kouzelná, to bodýčko byl super nápad
. A užili jste si krásný den, to je fakt moc pěkný ![]()
Bikis s tou rodinkou tvého manžela je to vážně na odstřel…
Ještěže manžel stojí při vás! Držte se ![]()
trace kaši dávat nemusíš…mě dr. řekla, že pokud mimčo spí krásně celou noc není to nutné. Navíc prý máme pěknou holčičku tak ať není jako kulička naše holčička. Kaši zatím teda nedáváme
a pokud bude spinkat dál pěkně tak ani nebudeme.
Jinak musím říct, že nechápu jak to sem stíháte tak pravidelně psát
. No my byli na 4 u našich tak jsme na pc vůbec nebyla…užili jsme si to ale bylo to i trocu divný…
Dnes jdeme na vítání občánků
. Je nutné nějaké slavnostní oblečení?
Jita.tutik píše:Bikis píše:Je to úžasný a věř, že kdybych to nezažila, tak tomu nevěřím
Jíťo, to je skvělý!!!![]()
Je to sympaťák, tak držím palce, ať to vyjde!!
Bože, taková romantika..je to možný??![]()
Je to hezký, moc bych ti přála , aby to vyšlo!!!!
A on je teda z Ústí?No to máte kousek, viď?
je to celkem kousek a taky jsem jela za víkend 6× přes Teplice, tak jsem si na tebe pokaždé vzpomněla![]()
6×??
Jak si to zvládla?
![]()
tak Jíťo musim ti říct, že mě mám husinu až víš kde
to je úplně k neuvěření že si narazila na tak super chlapa a že jste si padly do noty…MOC MOC MOC MOC MOC ti to přeju
a už jen to krásné pro tebe a Viktorku
opravdu jak z románu
Sluší vám to.
Luci vítání občánků nás čeká za 14 dní…asi úplně slavnostní to být nemusí, ale něco slušného jo
ale vždy´t ty si poradíš
luci a proč to u vašich bylo divný?????
Holky, my dnes ráno byli vyřizovat ty doklady. No a já zapomněla rodnej list, hlavně, že buzeruju manžela!!!
Tak jsme se museli vracet. Docela jsme čekali, ale malá to prospala, takže v pohodě. Nechala jsem si jí zapsat do občanky, i když je to nepovinný údaj, i manžela! ![]()
Jinak jsem se dozvěděla, že příští týden budeme dělat takovou malou rekonstrukci dětskýho pokoje. Už to plánujeme dýl a už je to tady!!
Budu muset být celý den s malou pryč, protože tady bude rachot a bordel.Budu u mámy a prostě navečer přijedeme domů
.Co se dá dělat. Ale pak toho uklízení!!!!
Se zbláznim! ![]()
Lucko, my vítání občánků bohužel neměli! Ale vzala bych si něco slavnostnějšího, v džínách bych určitě nešla ![]()
Jééé Bikis tak pokojíček, to je krásný…to bude mát Zuzanka radost…teda až bude větší ![]()
Jj, konečně až to bude hotový, tak koupíme „dospěláckou“ postel, stoleček, pověsíme všechny ty ozdůbky a už to bude doopravdickej dětskej pokoj! ![]()
Gábi no já ani nemám tak problém se sebou, já už jsem docela načančaná, ale spíš s Vájou. Džínová sukýnka je asi nevhodná co?:-)…protože pak nevím co, máme odně slavnostní šatičky, ty jsem myslela pak na křtiny jestli jí ještě budou. Navíc ani nevím jak přesně je venku aby jí nebyla zima…jsem ztracená:-/
.
Leni no divný, protože můj otec je divnej a vždycky byl…a navíc manžel byl naštvanej, že mi pořádně ani nepopřáli k narozkám, že mamka jeden den když u toho nikdo nebyl táta druhej den když u toho nikdo nebyl, zkrátka, že se na to úplně vyprdli i přesto, že my se jim vždycky snažíme udělat radost, trochu oslavičku a i dárky kupujeme docela hodnotný, ze kterých mají radost…ale nejde tady o hodnotný dary ale o to, že mi popřejou tak potajmu ani ne dohromady, že i když se vypili 2 flašky šáňa tak mohli aspoň připít na mý narozky a tak:-)…no já na to nejsem zvyklá, našito nikdy nijak neřešili ale jeho to docela naštvalo. A ni se nedivím, mohli tomu dát apsoň nějakou formu. No jo no ![]()
Lucka13 píše:
Gábi no já ani nemám tak problém se sebou, já už jsem docela načančaná, ale spíš s Vájou. Džínová sukýnka je asi nevhodná co?:-)…protože pak nevím co, máme odně slavnostní šatičky, ty jsem myslela pak na křtiny jestli jí ještě budou. Navíc ani nevím jak přesně je venku aby jí nebyla zima…jsem ztracená:-/.Leni no divný, protože můj otec je divnej a vždycky byl…a navíc manžel byl naštvanej, že mi pořádně ani nepopřáli k narozkám, že mamka jeden den když u toho nikdo nebyl táta druhej den když u toho nikdo nebyl, zkrátka, že se na to úplně vyprdli i přesto, že my se jim vždycky snažíme udělat radost, trochu oslavičku a i dárky kupujeme docela hodnotný, ze kterých mají radost…ale nejde tady o hodnotný dary ale o to, že mi popřejou tak potajmu ani ne dohromady, že i když se vypili 2 flašky šáňa tak mohli aspoň připít na mý narozky a tak:-)…no já na to nejsem zvyklá, našito nikdy nijak neřešili ale jeho to docela naštvalo. A ni se nedivím, mohli tomu dát apsoň nějakou formu. No jo no
Jo takhle!
No tak malou bych si vyfešákovala!Určitě nějaký šatičky, džínový bych jí upřímně nedala
Ale jak tě znám, tak Valinka bude kočka!! ![]()
No pak nám sem hoď fotečku!!
No koukám, že všude je něco!
Každá rodina je nějaká, a pak je z toho vždycky takový dusno! ![]()
Mě by to taky mrzelo…ale co se dá dělat… ![]()
Ahoj holky,
díky moc za vaše přáníčka, jste zlatíčka ![]()
Konečně už zase začínám žít normální život, je to neuvěřitelný, myslela jsem si, že nás nikdo nebude chtít, že budeme do smrti sami a ono báááác a je to tady. Tak rychle jsem to tedy nečekala, ale je to možná o to lepší. Alespoň už budu mít prázdnou hlavu, když se budu bavit s bývalým či jeho rodinou ![]()
Bikis
6× jsem to stihla, protože jsem tam jela v sobotu ráno, pak večer zpátky a pak v neděli jsem jela pro Honzu a večer ho vezla zase domů ![]()
Pokojíček bude určitě super, sice uklízení bude vopruz, ale počkej až to doděláš, to se pak zastavíš a budeš žasnout, jak jste to zvládli a jak je krásnej
![]()
Lucka
Luci, my měli na vítání občánků šatičky a punčošky a tenkrát bylo taky zrovna teplo, no a já bílý rifle a svetřík, ale bylo tam spooooustu dětiček v riflích i riflových šatečkách
, spíš jde o to, jak vypadají a jak to sladíš. Já třeba taky nedala rifle, nějak se mi to na těch mrňouskách nelíbilo na takové akci, ale je to věc vkusu a názoru. Jsi krásná ženská, tak Valinka bude určo taky ať už jí dáš cokoliv.
A přeju mooooc mooooc štěstí, zdraví, lásky, pohody a úsměvů od Valinky i všech blízkých. Ať ti rodinka jen a jen vzkvétá ![]()
Jíťo, tak to joo…já se nějak nemohla dopočítat!!
No doufám, že se teda někdy stavíš( stavíte
), až budeš projíždět kolem! Teď teda nebude čas, kvůli tý rekonstrukci, ale třeba potom! ![]()
Jinak teda fakt si to zasloužíš, je to super!!! ![]()