Za 2 týdny termín

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2806
9.6.11 20:32

Bikis je to děs a Adélku to taky děsně svědilo, dokázala si rozškrábat úplně hrudník do krve a nebo na hlavičce, takže ještě donedávna jsem jí dávala na noc rukavičky. ted co má ten fenistil kapky a tu mast Locoid (ta je lehce s kortikoidama) tak dobrý.
Dneska měla tak osypanej obličej a večer jí jdeme koupat a najednou nikde nic…jsem z toho jelen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
10.6.11 06:00

Trace, bába je prostě generál, je zvyklá, že jí všichni lezou do prdele a musí být furt po jejím. Ta by byla nejraši kdybych všeho nechala a jela tam okamžitě, když si to zrovna usmyslela!!A řeší to za manželovu mámu, protože to je srab a není schopná nic říct z očí do očí, akorát roznáší drby a bludy po sousedkách atd, ale když mě pak vidí, tak neřekne ani ň.Tak to vzala do svých rukou generál bába a vysvětlí nám to všechno!!My z toho máme srandu!!Stejně tam ty vztahy z manželovi strany nejsou - je to na dlouhý vyprávění a nechci to tady veřejně prezentovat. Stalo se tam hodně věcí, v dětství atd.Takže on prostě o ně nemá zájem :nevim: Ale oni ho potřebujou, protože pořád bábě pomáhal na baráku a ona se bojí, že je teď pod pantoflem a já ho tam už nikdy nepustím a ona si bude muset platit řemeslníky!! :pankac: No nic…jak říkám, máme už z toho srandu.Já je nepotřebuju, malá je stejně nezajímá, tak ať si říkaj co chtěj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
10.6.11 13:28

Bikis: bába generál :pocitac: :pocitac: je hrozný když je někdo takovej. Držím palce ať je to nejvíce v poklidu a nebo jim to prostě dejte taky sežrat.

Tak jsem byla dneska u toho druhého dětskýho a máme tu vyrážku lepší…takže postup zatím stejný. akorát mazat proti slunci tím Daylong baby a snad to bude ještě lepší. jinak mi nedoporučoval a spíše zakázal u ní s nemléčnými příkrmy, že je lepší dávat až od toho ukončeného 6.měsíce, že to má svůj důvod. tak jsem se o tý šťávě z mrkvi ani raději nezmínila. tak vydržim ještě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
10.6.11 20:38

Holky zítra razíme s Adélkou a kusem naší family na Avon pochod proti rakovině prsu :palec: minulej rok jsme taky byli a to jsem netušila že už jsem těhotná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
11.6.11 07:35
Lééénuša píše:
Holky zítra razíme s Adélkou a kusem naší family na Avon pochod proti rakovině prsu :palec: minulej rok jsme taky byli a to jsem netušila že už jsem těhotná :mrgreen:

To je hezký!Tak si to užijte! :palec:

My jsme asi skončili s plaváním. Malá má už ty očíčka chycení obě dvě, teče jí z toho, už skoro týden kapu a vytírám borovou vodou a nic, naopak jí začlo tíct i z toho druhýho!Nevím, jestli je to tím plaváním, ale přestaneme tam chodit a buď to zmizí , nebo ne. Jako jsem z toho docela nešťastná, protože mě to bavilo, vypadla jsem mezi lidi a byla tam dobrá parta!! :-( Koukala jsem, jestli je u nás nějaký cvičení pro mimča, třeba jak chodí Jíťa na jógu, ale nic jsem nenašla, až pak cvičení od jednoho roku!Ach jo :roll:
Ale hlavně aby jí to zmizelo!!!Když se to bude zhoršovat, zajdu v úterý k doktorce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
11.6.11 19:57

Ahojky holky! Teda Lééénuško…ta vyrážka malou trápí, co? To je hrozný! Hlavně, aby už vám něco zabralo. A nemohla se jí oparavdu zhoršit třeba i z té mrkvové šťávy? Já zatím setrvám po večerech jen na těch kaších a po 5.-6.měsíci ty nemléčné příkrmy. Uvidím. My totiž oba s manželem sme taky alergici, manžel teda hodně a navíc má lupenku, tak mám strach, aby to malý nezdědil. :zed: :nevim:

Bikis…myslela sem dneska na tebe, jak si to u bábiny přežila? Je to děs, když se maj tyhle nepříjemnosti řešit a ďoubat a většinou je to navíc založený na nesmyslném vyčítání! :poblion:

Jíťo…a jak ty? Jak dnes proběhlo rande? Držím pěsti!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
12.6.11 07:32

Ahoj holky!Tak včera to dopadlo dle očekávání!Já jsem si řekla, že se hádat nebudu, s hysterickou osobou to stejně nemá cenu. Tak jsem jí všechno odkývala bez mrknutí oka, jenomže to jí asi ještě vyhecovalo, takže tam ječela, ale mě to je fakt jedno. Hodně se s ní pohádal manžel,je to přece jenom jeho babička, tak jí může říct víc, než já.No a jak už pak nevěděla co, a já vůbec nereagovala, tak mi řekla „ty nádhero“, a mě to přišlo směšný a docela teda ubohý! :roll: No a máme to za sebou.Jako třeba osoba, která by to měla hlavně řešit, moje tchýně, u toho vůbec nebyla, protože je to srab a radši to řeší bez nás se sousedkama atd.Je to blbý, ale jak jsem psala, manžel se s mámou od 17ti pořádně nestýkal, nezajímal jí, takže on v podstatě nic neztratil, i když ho to mrzí. Mně taky, ale urážet se nenechám, včera mi to stačilo, a víc mě tam neuviděj!! :nevim:
No doufám, že Jíťa si to užila a už se těším na zážitky!!! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
12.6.11 10:47

Evelin a jakou kaši kupuješ, uvažovala jsem že bych jí taky koupila, když ty nemléčné příkrmy nemám zatím dávat. a dáš mu to na noc a pak dokrmíš mlíkem??? jinak si myslim, žeopravdu tam mrkvová šťáva udělala svý, že byla v tom obličeji tak zvlláštně osypaná.

Bikis klobouk dolů…že jsi byla v klidu. jako ještě říct ty nádhero, tak už vybuchnu a asi i střílim :pocitac: :pocitac:

Holky včera Avon pochod byl super Adélka strašně hodná, i když jí to dalo dost zabrat. měl jsm velký úspěch s natisklým bodyčkem, spousta lidí si jí fotilo :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
12.6.11 10:50

Tohle je vždycky nádhera…když ty všechny balonky stoupají k nebi. Člověk hned u toho řve :cry: když ještě moderátor dodal že máme vzpomínat na všechny co ten boj prohráli…no......co dodat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
12.6.11 11:08

Leni, tak to bodýčko to je teda bomba, to se nedivím, že si ji fotili, skvělej nápad :palec: .
Bikis, dotyčnou osobu bych poslala někam a víc by mě tam neviděli. Takový chování, není to náhodou bývalá paní učitelka? Ty mají pocit že musí neustále někoho vychovávat. Ale teda to je drzost… no ale já jsem zase taková držka, že na přirovnání nádhera bych s úsměvem odpověděla… že jo? No mě už víc lidí řeklo, jak mi to po porodu sluší. Takovýhle odpovědi dokážou lidi pěkně uzemnit nebo taky naštvat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
12.6.11 12:05

Leni, to bodýčko je krásný!Moc to Adélce sluší! :palec: Ani na tý fotce není vidět, že by měla nějakou vyrážku, je moc pěkná!! :wink: Kde jste sehnali to bodýčko? Já to nikde neviděla!Jinak taky bych šla, kdybych měla možnost :palec:
Trace, učitelka to není, ale prostě taková povaha. Ještě když je celý život zvyklá, že jí každej poslouchá, tak jí pak rozhodí všechno.Já se teda akorát pousmála, úplně mi to přišlo směšný…tak jsem si pak říkala, že můžu být ráda, že mi nevrazila facku! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
12.6.11 12:36

Lééénuško…dávám mu kaši večer, pak ho dokojím. Je to od Nutrilonu en převaříš vodu a do toho nasypeš kaši. Jelikož kojím, je to výhodnější, protože k tomu nemusím ještě kupovat mlíko. Prý by se mělo s tou rýžovou začínat.
U nás se ale bohužel spací efekt nedostavil. :zed: Od půlnoci jedem každý 2 hodiny. 8-o
Bikis…to teda byla návštěvka, co? Babča musela být pěkně vytočená, že se nechceš hádat. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
12.6.11 12:50

Holky asi se zeptám blbě, ale je nutný tu kaši dávat? Mě malej spí celou noc , večer má jen mlíko. Tak zatím nepovažuji za důležité mu kaši dávat, ale z jakého důvodu se vlastně dává? Z toho, aby se prodloužila doba spaní nebo kvůli nějakým vitamínům atd.
Jíťo jak dopadlo rande?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
12.6.11 13:57

Bikis body jsme koupily normálka v obchodě HM a jelikož barva přesně seděla k tý co jsme měli my na tričkách, tak jsem jí jen nechala natisknout ten nápis. Jinak vyrážka nám vždycky vyskočí jakmile jsme venku, to bylo před odjezdem.
Evelin moc dík za tip, my teda taky spíme docela do rána, no teda jak kdy, ale chtěla jsem jí něco zkusit když né tu mrkev.

Taky jsem zvědavá co Jíťa, snad to bylo fajn…co fajn…prstě skvělý :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
12.6.11 20:59

Trace…ta kaše je opravdu spíš kvůli tomu spaní v noci. My sme asi ale nějaký divný…na Ondříka ani ta kaše nezabrala. :nevim: :lol: Jak mi spal krásně do konce 4. měsíce, tak teď je to teda mazec. Jsem každý ráno jako po flámu.
Kdybyste pro mě měly nějakou radu, sem s ní…už vazkouším snad všechno. :wink:
Jíťa se nám nějak neozývá…snad všechno proběhlo dobře!?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí