Za 2 týdny termín

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2806
3.6.11 20:14

dej tu vanu a uvidíš jak to bude. já teda bolesti měla tak na střídačku né že by mě to bolelo vkuse a ta vana nepomohla, takže pak jsem vyrazili do porodky a za 6 hodin byla malá na světě :mrgreen: kdyby to neustalo raději jed ať tě prohlídnou a pak napiš kdyby něco :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2535
3.6.11 20:48

tak sem dala vanu a ty bolesti jsou takový nijaký, já nevim, jednou 3× do hoďky, po druhý 3× do půl hoďky, sem z toho zmatená, ale teď sem byla na wc a fakt mi asi odešla zátka - takový nahnědlý hlen…tak sem zvědavá kdy to přijde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
3.6.11 21:06

jo tak to byla zátka.....já ty bolesti měla den před porodem taky všelijaký a do porodky jsem se nehnala až jak se ustálily po 5min a byli celkem nepříjemný tak jsme vyjeli. držím palce a až porodíš nebo kdyby něco napiš, já jsem hodně zvědavá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2535
3.6.11 21:12

jasný, písnu určitě, tahle nejistota je fakt děsná, nejradši bych byla kdyby se mi to rozjelo hned…ale, no uvidíme…pořád je to takový nijaký, tak třeba zítra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
3.6.11 21:19

jj, uvidíš jak se to vyvine. Zkus načerpat síly a vyspi se pokud to půjde.Třeba to ustane a nebo se to rozjede, každopádně jedna z těch dvou věcí to bude :mrgreen:. a co čekáte????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2535
3.6.11 21:20

to jo, ale jak sem psala, nejradši už bych měla drobka u sebe, budeme mít Vojtíka (po bráchovi)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
3.6.11 21:26

jo to ti věřim, je to dlouhé čekání na toho drobka. tak chlapeček Vojtíšek to je krásný. Tak vám držím palce ať to jde rychle a bez komplikací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2535
3.6.11 21:27

jasný, děkuju moooooc, no nic jdu se natáhnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
4.6.11 04:59

Čau holky, tak nemůžu dospat, a večer jsem nemohla ani usnout!Takže to zase budu vypadat s pytlema po očima atd. :zed: Jinak nervy už nemám, už je mi všechno jedno!! :pankac: Včera jsme všechno zvládli, ale měla jsme dost. Žrádlo nakoupený, akorát jsme dali do lednice dort a nic víc se tam už nevejde!! :roll: Teď přítel pojede akorát pro kytku, na tu se těším, snad bude hezká. Aspoň kdyby počasí bylo jako včera!!!
Petronel, malá je krásná, okatá!! :-D Já teda smekám, že jsi vydržela tři měsíce odsávat!!To musel být pěknej záhul!!Manžel je hodnej, že to ocenil a pochválil tě!!!Má pravdu!! :palec: :wink:
A co salamander? Už to má za sebou??? :wink:
Jo, a moc díky za přání!!!!! :huban: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
4.6.11 09:06

Bikis, tak vám do manželství přeji hlavně zdraví, štěstí a pohodu a malá ať vám dělá jen samou radost. Počasí vám snad vydrží a krásně si tento den užij se vším všudy jak se na nevěstu sluší a patří :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
4.6.11 09:14

Bikis moc děkuji dnes to vypadá na krásný den tak at je to takové i v manželství. Užij si to a hodně štěstíčka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
4.6.11 17:52

Ahoj holky, tak jsme doma. Bylo to hezký, malá byla zlatá, při obřadu ani nepípla, na každýho se smála, takže jsem byla šťastná jak blecha, že to zvládla!!Do albíčka dám pár fotek.Jsou to jenom co fotil brácha, ty „profi“ fotky budou až příští týden. A ještě jednou děkuju za přání, jste moc hodný!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
5.6.11 20:06

Bikis (mladá paní už :mrgreen:) tak to je super, že jste to tak zvládli. Počasí přálo, takže super.

Jinak u nás celekm nic nového. Adélka má tedka polohu při spaní neustále na břiše, vím že by se to nemělo, ale usne jen na boku a ted se vždycky převrátí na to břicho, tak jí tak nechávám. Hlavičku si točí jak chce, tak dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
5.6.11 21:14

Ahoj holky! Zase sem se dřív nedostala. :oops:
Bikis…to je dobře, že se vám svatba vydařila. Takže dodatečně vám přeju moooře lásky, hodně štěstí a maximum tolerance. Zkrátka užívejte si každý den naplno, jakoby měl být ten poslední!!! :kytka:

Holky tak nevím, čím si to zrovna procházíme, ale jak malý tak báječně v noci a ráno do 10 hod. spal, tak poslední 3 noci je to mazec. Vůbec se nevyspím, od 23.hod. se budí každé 2 hodiny, pořád kňourá a k ránu klidně po hodině a pořád je ke mě přisátý jako klíště. Tak sem vyzkoušela veer kaši - rýžovomléčnou od Nutrilonu, jinak pořád kojím a efekt zatím žádný. Tak nevím, jestli procházíme nějakým tím spurtem, nebo to jsou zuby… :nevim:
Malý se taky točí spíš z bříška na záda. Na bříško se otočí taky, ale pak se rozčiluje, protože ruka mu zůstane pod ním a přitom zvedá hlavu. :lol:
Jíťo…fotečka malé je kouzelná…je vidět, že se při tom pečení dortu v pohádce pěkně nadřela! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
5.6.11 21:15

Koukám, že Salamander už se neozvala…tak už asi určitě má u sebe Vojtíška! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí