Za 2 týdny termín

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4553
6.6.11 07:26

AHoj :mavam: , teda dnes bude zase pařák!! :roll: Holky, v čem dáváte spát mimča v takových vedrech? Já jí dala jenom takovej overálek s krátkym rukávem i nohavičkama, ale když jí přikreju peřinkou, tak si myslím, že jí stejně musí být vedro! :nevim:

Evelin, možná to bude ten spurtík. My měli to samí!!Přesně jak píšeš, nevydržela ani do půlnoci, pořád jsem jí měla u prsu a třeba i půl hodiny, měla jsem je úplně vycucaný, myslela jsem, že už ani nemám mlíko!!Taky jsem nevěděla co se děje.A trvalo to necelý týden, myslím, a ona se pak ze dne na den strašně vytáhla!!!A pak byl zase klid!Tak třeba je to taky spurt. Tak vydrž a uvidíš!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
6.6.11 07:36

My včera byli na svatební cestě v Zooparku v Chomutově!! :pankac: Jeli jsme už brzo ráno, takže to bylo fajn. Malá byla zlatá, přítel jí pořád nosil, takže byla spokojená, koukala na zvířátka a tak :mrgreen: Pak odpoledne už bylo hnusný vedro, tak jsme byli rádi, že jsme doma v chládku!
Jinak k tý svatbě, bylo to hezký. Ráno teda blázinec, ale všechno jsme stihli. Akorát malá nespala ani nekadila, takže jsem byla trochu na nervy. Ale dojeli jsme přes obřadní síň a malá vytuhla a spala v autosedačce až do začátku. Pak jak to začlo, tak se probudila a koukala.Ale ani nepípla, pak šla z ruky do ruky, i focení vydržela, úplně v pohodě.Tak jsme byla ráda!!No a já byla teda pěkně na měkko.Jak nás tam seřadili a začla hrát hudba, tak se mi začla klepat brada, a říkám si a sakra!!! :lol: Ale vydržela jsem!!!A přžítel při tom proslovu furt vzdychal a mě to znervózňovalo, tak jsem mu pak vynadala, a on říkal, že byl hrozně nervózní! :mrgreen: No a podepsala jsem se samozřejmě špatně!!!Hlavně, že mi říkala nejdřív novým příjmením a pak rodným, no a já to popletla! :zed: :zed: No a jinak tchyně NO COMMENT!!Dělala takový ksichty, že vůbec nevím, proč tam lezla, zkritizovala to a nedala nám ani přáníčko, NIC!!!Sere mě to pořád, ale nesmím na to myslet!Už si teda u mě ani neškrtne!!!! :poblion: A na zahradě dobrý. Bylo masíčko, plácala jsem pátý přes devátý!! :roll: :roll: A bylo to příjemný. No a v pět jsme jeli domů kvůli malý. Ta měla zase zážitků, tak spala jak špalek. Ale byla hrozně hodná, fakt žádnej řev, nic!! :palec: No a máme to za sebou a teď začně to šílený papírování a lítání po úřadech!!! :zed: A příští rok Léňa!!!!!! :dance: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
6.6.11 10:01

Gábi jak přítel, snad manžel néééé :lol: :lol: :mrgreen: tak to vám všechno vyšlo super, jsem ráda i za vás :palec: no mě z toho asi klepne, jsem děsnej nervák, hnedka zrudnu, no to bude nadělení :roll:

Jinak já dávám na spaní zatím overálek s dlouhým rukávem a i peřinku, ale už jsem si říkal, že jí tam musí být vedro, přeci jen ty pařáky přes den jsou úmorný :-)

Evelin asi to opravdu vypadá na ten spurtík, snad to brzy přejde, to ti věřim že je to hrozný to vstávání a kor po hodině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
6.6.11 10:29

No joo, manžel!! :lol: Já jsem taky nervák, a vždycky když jsem nervózní, tak se chovám divně, plácám kraviny, a to se stalo i na tý svatbě!! :roll: :-D Jak jsem prostě středem pozornosti, tak je zle!!! :zed: Ale co, už to máme za sebou no!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
6.6.11 11:19

Ahoj Gábi, strašně moc ti gratuluju, Zvládli jste to skvěle :dance: :dance: :dance: . Už se těšíme na fotky. Měli jste i krásný počasí, takový peklíčko viĎ?:-)))) a jaký máš teď pocit? že se absolutně nic nezměnilo viĎ?:-))))

AAAAA další rodička nebo už maminka? Salamander jestli už to máte za sebou moc gratuluji :mrgreen: . Jinak jo myslím, že to byla hlenová zátka, já jí měla :-D .

Jiťul přesně jak píšeš s těma zoubkama......taky už je vidím skrz dásničky a přesně hrbolky jsou cítit na dotek i jsou vidět :mrgreen: . Já musím zaťukat, že teď o víkendu jí to zase nechalo být…No a jaký zuby rostou vlastně jako první? u nás to tedy vypadá na špičáky ale to bude jak upír :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .
Jo jinak holky 4 dny jsme měli mrkvičku, malý fakt chutná, zvyšujeme dávky a papání je rychlejší a rychlejší a včera jsme už dali brokoličku, no ta teda vypadá fakt nechutně…manžek říkal, že tohle teda přebalovat nebude :lol: . On nesnáší brokolici :mrgreen: .
A teď jsem se dívala na židličky a moc se mi zalíbila jedna, tak se na ní pojedu mrknout a když to bude ončo půjdem do ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
6.6.11 11:43

Lucko, fotky už jsou v albíčku. Zatím jenom ty , co fotil brácha.Zbytek dodám! :wink: Já je nechci dávat tady veřejně, protože se stydím! :roll: :lol:
Máš pravdu, nic se nezměnilo! Akorát teď nevím, kdo jsem :mrgreen: . Oddací list bude až příští týde, občanku mám přestříhlou, tak nevím, jak se ten týden jako jmenuju?? :think: :mrgreen:
S těma příkrmama super, že vám to jde!! :palec: Já mám z toho trochu strach..no uvidíme!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
6.6.11 12:44

Holky, já dávám malýmu na noc odýčko a spací pytel. My máme totiž ložnici v tý naší chaloupce v kamenný místnosti, takže tady máme ve vedrech příjemný chládek. V zimě je to horší…to sem zakuklená i já! :lol:
Luci…tak my sme teda dvojka! Nám taky lezou špičáky! Taky říkáme, že máme doma upírka. Ráno sme teď vždycky úplně vycucaný! :lol:
Bikis…já taky nejsem ráda středem pozornosti…dokážu si vždycky užít jen svatbu někoho jiného. Proto sme měli svatbu v 5ti lidech. I tak tréma byla strašná. Manžílek je taky trémista a ten už si pak dělal srandu, jestli tu svatbu neuděláme v zastoupení… :mrgreen: A malá je fakt šikulka!!!!!!! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
6.6.11 13:29

Bikis, fotky jsou hezký. Tchýně umí potěšit, co? A za co se prosímtě stydíš? Taková krásná nevěsta a super postavička na to, že jsi pár měsíců po porodu. No já mám pořád ještě bříško a nevím co s ním… bych ho klidně někomu darovala :mrgreen: . Vám už jako lezou zuby Luci taky, jo? No a my pořád nic… no čím později tím líp.Jinak my už baštím i přesnídávky a to je teprve bašta, to se malej olizuje až za ušima :-) .Ale z té zeleniny mu brokolice fakt nejede… v tomhle je asi p mamince :mrgreen: .
Jo a na noc dávám jen malýmu bodýčko s krátkým rukávem a ponožky a nepřikrývám, to jsem zkoušela asi týden a přikrytý vydrel asi 3 minuty. a body s krátkým rukávem a pobožky dávám i přes den doma i venku, když hodně fučí dám čepičku, ale je mu asi dobře, ani ty potničky už tolik nemá na pusince. A taky malej te začal spávat na bříšku, tak ho urt v noci kontroluji, když ho otočím za pětminut je zase na bříšku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
6.6.11 20:04

Bikis fotky jsou super a nevím za co se stydíš ty jedna :) jste krásná rodinka. Jo my až to začneme plánovat tak mě klepne…nervy budou na pochodu a nejvíc se bojim nějakýho trapasu. takže vám ted závidím že už to máte za sebou.

Trace to je prima jak malýmu chutná, přesnídávka to je jiná než brokolice, tu bych ani já nestrávila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
6.6.11 20:08

Bikis…fotečky ze svatby jsou krásný!!! MOC vám to tam sluší a malá je opravdu krásná holčička!!! Gratuluju!!!
Trace…mě taky zbylo bříško a nevím, co s ním. Představa, že bych měla ještě držet dietu, když mám pořád hlad a to hlavně po těch probdělých nocích…je hrozná! A navíc ještě kojím…mám výmluvu! :mrgreen: Ale když sem se dneska potkala před zrcadlem v plavkách… :zed: Pořád mám nahoře 5 kg z 21 kg a ty mi nejdou dolů. Zarazilo se to v momentě, kdy sem začala brát HA. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
6.6.11 20:37

Evelin já jsem na tom stejně , jakmile jsem začala brát HA, tak se mi váha okamžitě zastavila, no možná bych řekla, že jsem ještě tak 3 - 4 kila spíš nabrala. Já jsem v těhu přibrala 17 kilo a zbylo mi ještě taky 5 kilo nahoře. Ale připadám si jak slon. No nicméně mě se taky nechce držet dieta, o cvičení ani nemluvím. Moje kamarádka cvičila třirát týdně ve fitku a držela dietu a stejně se jí podařilo zhubnout až měla malá dva roky.
Leni svatbu zvládneš jako my ostatní, nervy si nech až na ten poslední týden, do té doby je to sranda :mrgreen: . Ale těš se, je to krásný den a je potřeba si ho užít jak jen to jde … asi každé z nás v den D proběhne hlavou, že tento svatební den si snad užívám naposledy, že jiný už snad nezažiji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
6.6.11 21:09

:mrgreen: Tak já nejdřív písnu a pak se jdu podívat hned na fotečky :mrgreen: .
Trace jééé já se taky těším až začneme i se sladkýma:-)…ale nejdřív musíme protrpět tu brokolici…no mrkev jí chutnala ale je fakt že brokolice je brokolice. Teda někde jsem četla, že dětem vůbec dělá problém jíst cokoliv zelené barvy :lol: . Jinak jestli nemám vidiny, tak si myslím, že se jí klubou pomalinku, ale nejsou ještě venku ale průsvitají jakoby skrz dásně a dole už jsou hrbolky :palec:
Evelin musím se vážně smát :lol: . Takže taky špičáky jo? jak budou asi vypadat???? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
7.6.11 06:26

Holky, moc díky za komentáře :wink:
Leni, musím dát zase za pravdu Trace :mrgreen: , nejhorší je ten poslední týden před svatbou. Do tý doby jsem byla v klidu. Pak tak ve čtvrtek, 2 dny před svatbou mi to začlo být úplně jedno, říkala jsem si, že to nějak dopadne, ale z pátka na sobotu už jsem zase nemohla z nervů ani spát!! :lol:

Malá má zase něco s očíčkem! Včera si do něj pořád šahala, tak jsem jí tam kápla večer a ráno ho měla úplně zalepený! :roll: Co to může být? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
7.6.11 07:54

Bikis, to může uděalat i vítr. Nebyli jste včera venku když fučelo? Nám pomáhá dva až tři dny vytírat převařenou vodou, ale je pravda, že jsme to neměli nějak moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
7.6.11 08:03
trace píše:
Bikis, to může uděalat i vítr. Nebyli jste včera venku když fučelo? Nám pomáhá dva až tři dny vytírat převařenou vodou, ale je pravda, že jsme to neměli nějak moc.

Je to možný, nebo možná s auta :nevim:
Taky teď zase začla vydávat takový zvuky, vypadá to jak kdyby měla nějakej astmatickej záchvat!! :roll: Včera ve mě úplně hrklo, ale je v pohodě…doufám!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí