Za 2 týdny termín

Napsat příspěvek
Velikost písma:
470
13.6.11 20:06

bikis
Jasný Gábi, to bychom se domluvily později, jak by to nám i vám nejlíp vyhovovalo :palec:
Teď se pusťte do rekonstrukce, pokojíček je rozhodně důležitější :potlesk: :mavam:
a my s Vikčou pak někdy dorazíme :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
13.6.11 21:38

Holky, tak to máme za sebou:-)

děkuji za důvěru, kterou ve mě máte:-) Valinka byla nejkrásnější:-)))) Měla jsem schovaný fakt nádherný šatičky na křtiny ale ty nevím kdy budou a jeslti by jí ještě byly, tudíž jsem je využila dnes:-)…
Bylo krásný počasí a vůbec tam kde jsme to měli to bylo opravdu moc hezký:-) přijeli jsme z veškeréo lítání a ježdění až před 20hod, už jsme jí ani nekoupali, byla unavená ale dobře naladěná:-))) má skoro každý den tolik zážitků :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
13.6.11 21:41

omluvte ty červený oči:-)

pořád si vyhrnovala šatičky a strkala si je do pusy:) to nevadí, že nám kouká plínka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
13.6.11 21:43

Jíťo…teda paráda! Normálně jak z růžový knihovny! Takže ťukám a přeju Ti, ať se všechno daří a jsi stále jako na novém světě…v ráji! :potlesk:

Bikis…to bude paráda…nový pokojíček. Pak nám ho nafoť. :wink:

Luci…Valinka byla určitě nejkrásnější princeznička na vítání občánků!!! MOC vám to na fotce holky sluší!!! :potlesk: A copak ste od města dostali vy? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
13.6.11 21:45

a tady s taťkou.....jedna vykulená :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
13.6.11 21:47
Evelina75 píše:
Jíťo…teda paráda! Normálně jak z růžový knihovny! Takže ťukám a přeju Ti, ať se všechno daří a jsi stále jako na novém světě…v ráji! :potlesk:

Bikis…to bude paráda…nový pokojíček. Pak nám ho nafoť. :wink:

Luci…Valinka byla určitě nejkrásnější princeznička na vítání občánků!!! MOC vám to na fotce holky sluší!!! :potlesk: A copak ste od města dostali vy? :wink:

Evelin my jsme dostali růži, šerpu, bryndáček, cd s pohádkama, knížečku s pohádkama a pak seznam dětských hřišť na praze 6 a mateřských škol na praze 6:-).....no a pak moc pěkné věnování s pečetí :lol: . a vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
13.6.11 22:01

Ahoj holky
Jíťo i ode mě velká gratulace, moc ti přeji aby vám to vydrželo a byli jste i s Viktorkou šťastní… obě si zasloužíte mít vedle sebe člověka co vás bude milovat , jinak teda fakt sympaťák :lol:
Luci, Valince to náramně slušelo, princeznička malá… a vy jste byli až teď? My ve třech měsících .
Bikis rekonstrukce… no bude to záhul, ale co by jste pro Zuzanku neudělali.. bude to tam mít jistě krásný, doufám, že sem hodíš foto, aby jsme se mohli taky pokochat :-D .
No a my máme na celém těle potničky,měli jsme je do teď jen na pusince… tam už je nemáme, ale rozšířili se jinde… není to sice ve velké míře, ale jsou tam… já je vidím :mrgreen: . Dnes jsem zkusila potřít černým čajem… my tady na e- miminu maminy poradili, tak jsem teda zvědavá, jestli to zabere.Jo a ještě by mě zajímalo, proč se objevili až teď když se ochladilo a když byli ty pařáky, tak nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
14.6.11 15:27
Lucka13 píše:
a tady s taťkou.....jedna vykulená :mrgreen:

Lucko, moc vám to sluší!Malá je fešanda! :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
14.6.11 15:33

My dnes byli u Dr. s tím okem. Tak jsou to slzný kanálky, potápět se můžeme, tak jsem ráda!! :dance: Prostě to mimča maj, a když to bude hodně blbý, nebo to do roka nezmizí, tak by jsme museli na výplach nebo co. Ale to je prej hnusný…tak bych to malý teda nepřála!! :roll: Máme to vyplachovat řepíkem. Už to má teda zase dobrý, tak uvidíme. Je pravda, že už od narození jí to jedno očíčko teklo. Vždycky to chvilku má, pak to zase zmizí a po čase se to zase objeví… :nevim:
No a ta rekonstrukce přeložena na konec měsíce.Ten známej co má manželovi pomáhat nemůže nebo co..no tak nic. Já už se na to psychicky připravovala, tak se zase můžu uklidnit :lol: Snad to teda aspoň do konce prázdnin zvládnem!! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
14.6.11 19:53

Luci opravdu jste kočky a moc vám to sluší :) jinak s co se týče toho pogratulkování k narozkám, tak to opravdu zamrzí.

Gábi hlavně že rekonstrukce bude…:palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
14.6.11 23:03

Lení děkujeme:-) no mě to vůbec nepřišlo, ani jsem se nad tím nepozastavila, protože naši tohle nikdy moc neřešili a nedělali nějaký oslavy nebo tak, ale po tom co o tom začal manžel povídat a tak trochu rozhořčeně, tak je pravda, že pak mě to trochu mrzelo, myslím si, že na tom není nic špatnýho si aspoň připít:-)…no jo ale to je fuk. Jsem dospělá a jen vím, že u svých dětí to budeme mít jiné :mrgreen: .

Gábi já ti skoro až závidím tu rekonstrukci:-)…samozřejmě kolem spousta práce ale přeci jen pokojíček pro Zuzanku…Já bych se vyřádila na vybavování a čančání a tak pro Valinku:-).....no nás někdy časem čeká stěhování do něčeho většího, takže bude co dělat. Až to budete mít hotové, tak nám pošleš foto:-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
15.6.11 08:54

Ahoj Všem,
Luci mala byla jak princezna taky jsme měli princeznovy saticky pak pošlu fota mela je jen na vítáni občanku ale stalo to za to :palec:
Jito at ti to vyjde a jste šťastný holky :potlesk:
Melisska se zacala jakoby točit dokola posunuje rucicky na brisku a mozky tahá za sebou a rotuje do kola a písti u toho;))sranda :mrgreen:
Největší zábava je pro ni v metroplich v obchodech v klokance jak tam hraje hudba světla a zrcadla a spoustu věci je hotova a hrozne se smejem a křici tak nákupy ted fakt bez problému asi bude po mamince :mrgreen: :lol: :lol:
Na vítáni jsme dostali růži, příbor ,plyšáka a fotky
Tak uz jsme koupili zidlicku výprodej v Malvikovi a jsem spokojena je od 5ti měsíců A vyšla nás na 2600 :palec: Taky začínáme s 1.lzickou Mrkvičku a hrusku jsme zkusili a moc nám chutná jen se chci zeptat kolik jste ze zacatku dávali lžícek?a Musím dělat pauzy kdyz dam třeba jeden den mrkev než dam zas něco jinýho?moc děkuju za rady zkušenějších:)))jinak porad kojime
Jo a ještě Bikis krásná nevěsta a mala nádherná tak at Vám to Všem klape :kytka:
Jo a jak jsi psala ze jste byli v Chomutově tak uz taky plánujeme ZOO myslím ze v klokance se nám to uz bude zamlouvat;))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
15.6.11 12:27

Lucko i přesto že jsi dospělá tak to zamrzí…opravdu na tom není nic špatného když se připije a tak nějak zlehka oslaví. Určitě Valinku zahrnete vším…to je krásný že to co jsme třeba neměli my, můžeme dát našim dětem. :palec: :srdce:

Ahojky Vanees…to věřim že je s Melisskou sranda a hlavně že jí baví nakupování :palec: to je prima.

Holky dneska mi nic nejde a všechno mě štve.....jedu do hypernovi koupit plíny, mají je odedneška v akci, no a jen tam přijdu tu velikost co jsem chtěla ta byla úplně vybrakovaná :pocitac: :pocitac: no a pak jdu do banky a ještě jsem dostala pokutu za blbý parkování, vím že jsem tam neměla co dělat, ale kde jinde, byla jsem pryč něco přes 5min a už tam na mě čekali :pocitac: no naštěsdtí jsem vyfásla jen 200kč místo 2tis, slitoval se že mám dítě a že určitě prachy potřebuju, ale stejně mě nasral 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
15.6.11 17:52

Čau holky! Já jsem dnes ulítaná, to je hrůza! Od včerejška pořád někde trajdám :lol: . A zítra přijedou příbuzní z Moravy, tak se přijedou i k nám podívat na malou. Oni jsou trochu hlučnější, tak sna d z nich malá nebude mít šok! :mrgreen: Taky musím ještě večer píct, protože mamču to nebaví a já na to musím mít klid, tak až malá bude spát, tak se do toho pustím.

Leni, teda to je pech s tou pokutou!!No ale aspoň, že se slitovali nad chudou matkou na mateřský!! :pankac:

Jo, Vanes, klokanka je vynález!!! :palec: :lol:
Naše malá má taky ráda nákupy a jízdu v autě, tak je to dobrý :wink: Ženský, no! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
17.6.11 13:16

No co to je…nikdo nikde :nevim: :-D Ale jo holky, raději něco dělat než sedět u PC a né ajko já :mrgreen: jenže mě se nic neche, adélka spinká, no možná to půjdu taky zalomit :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí