Za 2 týdny termín

Napsat příspěvek
Velikost písma:
894
22.6.11 08:50

Bikis nene, lahvičku na ačajík podle mě můžeš použít jakoukoliv, jestli na mlíko nebo na čaje se asi nerozlišuje. My jsme dárkem dostali takovou hezkou beruškovou flaštičku od Nuku, a tu máma zkrátka na čajík na cesty nebo když jsme venku. A když jsme doma, koupila jsem hrneček s pítkem, zkusím najít odkaz a hodit ti to sem. A to používáme jen doma, Valís si to sama drží za uši a naklápí do pusinky ale je pak doela mokrá takže tu jen doma :mrgreen: , ale je to fajn, je to zas jiný než flaška a děti se učí a nás to teda baví:-DDD

Jinak s tím plaváním já se strašně těším, musím sobecky říct, že i kvůli sobě:-) zase se někam pohnu a podívám a budu mezi lidma:-)…no a pak taky jsem strašně zvědavá jak nám to půjde a jak si to snad začne užívat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
22.6.11 08:53

http://www.slune-cz.cz/…ro-nejmensi/

tak tady je odkaz.

Jinak holky máme už židličku:-).....teda ne doma ale koupili jsme použitou ale myslím, že bude fakt super, i s hrcím pultíkem:-)…PC byla 4400,– a i podle netu to fakt souhlasí :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
22.6.11 09:51

Luci a za kolik ste ji koupili teď a co je to za značku? Já mám taky zarezervovanou z druhé ruky. Prý ji používali 3 měs., sešly se jim 2 židličky. Je to Chicco Polly 2 v 1.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
22.6.11 10:21

Evelin už mě neděs že to máem tak stejný :mrgreen: . Jo tenhle inzerát jsem myslím taky viděla, že se jim sešly dvě ale je modrá vid?:-)))) proto to nebylo pro nás aktuální myslím:-)… jinak my budeme mít chicco polly magic, nevím čím jsou tyhle dvě židličky od sebe rozdílné, myslím, že ničím moc :lol: . No a máme jí za 2000

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
22.6.11 10:23

teda kam já můžu jít s Valerinkou na procházku když venku furt leje a leje už několikátej den? To je počasí :poblion: .....co děláte vy s mrňousema?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
22.6.11 10:44

Luci moc dík za tip s tím hrníčkem teda pítkem a už jsem si ho objednala.
Jinak u nás opětně horová noc, večer snědla asi jen 30ml…no děs běs. koupila jsem ten gel na dásně a i tu kaši od Nutrilonu, tak uvidim jak na to bude reagovat.

Jinak včera počasí teda střídavé a dneska u nás hzky až moc vedro, ale čekám odpoledne ty bouřky a liják. jinak my jsme neustále na zahradě a nebo po vesnici jezdíme. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
22.6.11 14:10
Lucka13 píše:
Bikis nene, lahvičku na ačajík podle mě můžeš použít jakoukoliv, jestli na mlíko nebo na čaje se asi nerozlišuje. My jsme dárkem dostali takovou hezkou beruškovou flaštičku od Nuku, a tu máma zkrátka na čajík na cesty nebo když jsme venku. A když jsme doma, koupila jsem hrneček s pítkem, zkusím najít odkaz a hodit ti to sem. A to používáme jen doma, Valís si to sama drží za uši a naklápí do pusinky ale je pak doela mokrá takže tu jen doma :mrgreen: , ale je to fajn, je to zas jiný než flaška a děti se učí a nás to teda baví:-DDDJinak s tím plaváním já se strašně těším, musím sobecky říct, že i kvůli sobě:-) zase se někam pohnu a podívám a budu mezi lidma:-)…no a pak taky jsem strašně zvědavá jak nám to půjde a jak si to snad začne užívat :lol:

Lucko, moc díky, už mám jasno! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
22.6.11 14:17

Holky, my dnes ráno byli ve městě - s kočárem. A zrovna takovej slejvák jsme chytli!!!Já jsem počítala s tím, že zmoknem, ale prostě musela jsem něco vyřídit, no ale stejně jsem byla durch! :roll: A byla jsem si koupit brejle, protože špatně vidím do dálky, takže na TV a na řízení atd. potřebuju lépe vidět :wink: . No ale jako hrůza!!Vůůůůbec mi brejle neslušej, ani jedny se mi nelíbili, už jsem byla i sama na sebe naštvaná, ale něco jsem si vybrat musela. Takže ta optička mi pomohla, ale stejně se v tom necítím :zed: . Tak jsem na to zvědavá..no snad to v tom autě a doma u TV přežiju!! :lol: Jinak teda peněz jako šlupek!!!Musela jsem šáhnout do rezerv, skoro by mi ani mateřská nestačila!!To je fakt děs :roll: :roll:
Malá dnes od rána nezavře pusu!!Pořád žvatlá a piští, i ve městě, pod tou pláštěnkou furt jí ta pusa jela.Ani pořádně nespala, no je nějaká rozjetá :mrgreen: . Ale přišel mi balíček, dárek za předplatný, čtyři věci od Garnier, tak mám radost! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
23.6.11 09:45

Leni tak to jsem ráda, snad budete spokojené, ale myslím, že jo :mrgreen: .
Bikis teda já tady potřebuju psychickou podporu, že s rodičákem je to v pohodě a ty tady píšeš že sis na brejle ještě musela doplácet z rezerv:-).....
Ne dělám si srandu ale je to teda šílený :-? ..... no já si konečně musím vyplnit ty papíry a dojít s tím na sociálku…achjo :think: . Teď mi přišla poslední mateřská a teď už půjdu o žebrotě.
Jinak počasí včera prapodivný.....horko, dusno, pak slejvák…a co bude dneska? Zatím je pěkně.

Holky ale musím se pochlubit, dnes slavím, Valinka se dnes poprvé přetočila úplně sama na bříško :dance: . Pak to zkoušela ještě párkrát ale má těžkou hlavu kterou má pořád v záklonu a má problém s ní hnout :mrgreen: . Ale i tak jsem štastná, že se jí to povedlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
23.6.11 09:58

Holky tak dneska konečně pohodová noc :pankac: :pankac: ted mě napdaá jestli ty histeráky nebyli kůli kadění, předevčírem nebyla vůbec a vykadila se až včera odpoledne, tak uvidíme.
Zkusila jsem jí tu kaši na noc, sice byla jak mlejnek a většinu vyplivla, ale něco málo nědla.....sice vliv na spánek to nemělo ale nevadí :mrgreen:

Já si papíry na ten rodičák vyřídila včera, tak to mám už z krku, ale bojím se těch peněz..... 8-o no nějak to zmáknout musíme.

Gábi tak to sis užila v tom slejváku vid, to je hrůza. Celej den u nás byla úplně napadnutí, nehnul se ani větřík a pak večer to přišlo, pěknej cajmrsk :palec: ale já mám bouřky ráda :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
23.6.11 10:01

Jo Luci gratuluju k tomu přetočení to je super :palec: . a nějak jí motivuješ??? Mě se Adla přatačí jen z boku na břicho a to spíš preferuje pravou stranu. a když jí zkouším hračky aby se snažila za nima nějak překulit tak to se ani nehne, spíš si může vykroutit hlavu.
Ale jakmile je na břiše strká pod sebe kolena a snaží se odstrkovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
23.6.11 10:45

Lenís no dneska se přetočila z úplných zad na úplný bříško, asi teda za 10min :mrgreen: ale i tak já stála za ní, ona o mě nevěděla a potichu jsem jí povzbuzovala jak na hokeji :mrgreen: . jo dala jsem jí tam leporelo se zvířátkama, ale přesně jak píšeš, bždy si hlavu vykroutí ale než zvedne zadek :mrgreen: :lol: .

Jinak kaše u nástaky nemá vliv na delší spánek 8-o . Vůbec posledních 10dní spí divně a brzy se budí :nevim:

Leni a jakou částku jsi tam uvedla jako mateřskou když pokaždý chodila jiná????díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
23.6.11 13:06

Luci žádnou částku jsem tam nepsala…ten papír s fialovým pruhem jsem poslala na sociálku kde mám práci (u mě jiné město než bydlím) tam to vyplnili a za pár dní mi to poslali zpátky…myslim že tam byl vyplněněj ten denní vyměřovací základ a do kdy mám mateřskou a podepsaný jimi a razítko. pak jsem to donesla tady u nás…a ona si jen okopírovala rodný list Adélky a to bylo vše.

Jinak já dám Adlu na deku, okolo ní hračky a snažim se jí to dát dál, aby jako měla tendenci se tam překulit ale to nééé, ona jen hodně moc napíná ručičku aby tam došáhla :mrgreen: :mrgreen: a když jí dám na břicho a o kus dál hračku tak se vzteká a spíš si strká ty kolena pod sebe :nevim: no snad to doženeme :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
23.6.11 15:00

Ahoj holky… Luci tak teď bude každý den čím dál častěji se točit a pak už bude profík… U nás na podporu přetáčení pomáhalo válet sudy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
23.6.11 16:48
:mrgreen:
Lééénuša píše:
Luci žádnou částku jsem tam nepsala…ten papír s fialovým pruhem jsem poslala na sociálku kde mám práci (u mě jiné město než bydlím) tam to vyplnili a za pár dní mi to poslali zpátky…myslim že tam byl vyplněněj ten denní vyměřovací základ a do kdy mám mateřskou a podepsaný jimi a razítko. pak jsem to donesla tady u nás…a ona si jen okopírovala rodný list Adélky a to bylo vše.Jinak já dám Adlu na deku, okolo ní hračky a snažim se jí to dát dál, aby jako měla tendenci se tam překulit ale to nééé, ona jen hodně moc napíná ručičku aby tam došáhla :mrgreen: :mrgreen: a když jí dám na břicho a o kus dál hračku tak se vzteká a spíš si strká ty kolena pod sebe :nevim: no snad to doženeme :palec:

Leni no ten fialkovej papír já jsem vypnila jen naše údaje a pak už nic právě. Jen teda nevím, v praze je sociálek asi 8, tak na kterou z nich jet? Je to snad jedno. No a pak mám dvojlist se zeleným pruhem, ten jsem myslím vypnila celej a pak ještě se žlutým pruhem. Vím, jen že ten jeden (fialovej) mám mít právě podepsanej ze sociálky. Jo a rodnej list Valinky určitě zapomenu pak, to je mi jasný:-)…
No s těma hračkama to dělám stejně jako ty:-)…ale hlavu by si vykroutila než se pohnout celá:-)…ale když je na bříšku a já jí kolem tělíčka rozestavím kostky s obrázkama, takový pěnový tak se šoupe a šoupe po tom břiše až se otáčí celá a vidí všechny obrázky postupně :mrgreen: a to je sranda:-).....

Trace jo asi máš pravdu, je mi úplně jasný jak tady řešíme co prckové umí a co ještě neumí a jak jsou třeba líní a za nějakej měsíc zas budem frfňat, že všude lezou a že vše musíme odklízet a bla bla bla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí