Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Jinak mi dnes volali z práce, moje šéfová, a oznámila mi, že mi ukončuje smlouvu…měla jsem jí na dobu určitou do konce srpna a že jelikož jsem na mateřský, tak už mi jí neprodlouží a že pak až se budu chtít jednou vrátit, tak se mám zkusit ozvat......no jsem z toho zmatená, myslela jsem si, že i přesto, že mám na dobu určitou, tak když jsem na mateřský, tak že mi to nemůžou ukončit
![]()
Známá, co dělá personalistku mi řekla, že se jí to nějak nezdá a že se mám zeptat na sociálce, tak tam asi budu muset skočit, protože je to nějaký divný.....sice nevím, jestli bych se tam jednou chtěla vrátit, ale kdo ví, co jednou bude, že a být jen tak nezaměstnaná mi přijde na prd…
![]()
Tak jsem to našla a opravdu mi můžou dát výpověď i při rodičovské dovolené, tak to je tedy síla
, to jsem vůbec netušila, myslela jsem si, že mi smlouvu prodlouží do doby než se vrátím do práce a pak , že se rozhodne dál…no jo no, co se dá dělat, alespoň si pak budu moci lehčeji najít jinou. ![]()
jíťo ty svatební šaty ti jednou moc přeju
![]()
Jo myslim že Avent dělá tyhle netekoucí pítka, ale hodně jsem četla diskuze že taky ukapávají a snad si chválili ty pítka od NUKU
Jíťo tak myslim, že když seš na mateřský tak, ti nemlžou dát výpověd, ale v srpnu už budeš na rodičáku, tak to asi jde. Já měla do prosince na dobu určitou a naštěstí mi to prodloužila. ale to by si měla dostat nějaký prachy ne??? nebo to je jen při výpovědi jako klasický????
Ale tak najednu stranu jsi měla práci tam jak si bydlela dřív ne…a to ted máš daleko?? Ale stejně jsou to kurvy. ![]()
Jíťo díky za info, já si to s těma penězma myslím stejně tak, když mi tam napsala do 26.6. tak to by měli zaplatit ale víte co je dobrý? říkám si, ještě že jsem tam šla takhle pozdě asi, protože ona když to vyplňovala tak tam právě jako ukončovací datum napsala den kdy jsem tam byla. Tak si tak říkám kdybych tam šla třeba 8.6. tak mi možná zaplatili jen 8 dní, No uvidíme:-)
Bikis s těma příkrmama jsme taky nezačínali jen 3-4lžičkama ale půlkou skleničky. A teď už dlabem celou a mlíko už v poledne nemáme:-)…
Lucko
Lucko, to určo není datum podle toho, kdy tam přijdeš, já tam byla před měsícem a mám to normálně do 28.6. podle sociálky, jak dlouho mě bude vyplácet mateřskou
, takže neboj, kdybys tam šla dřív, tak datum by ti měla dát stejné ![]()
Leni
S tou prací je to tak, když máš totiž smlouvu na dobu určitou, tak ti končí v den, do kdy je sepsaná a nezáleží na tom, zda ji těhotná, na mateřské nebo rodičáku. Asi ti to prodloužili z dobré vůle, ale nemusejí. Já dělám pro velkou státní nemocnici, takže tam to automaticky ruší a neprodlužují. Jinak práci mám v Praze, tudíž z Příbrami i teď z Loun to je stejně daleko. Spíš by mi tam ale jednou nevyhovovala pracovní doba, ale to teď nevím, to by se vidělo až potom.
Tedy to otáčení, to je sranda. Jen dám malou na záda, šup a je zase na břiše. Je jako žížala, nevydrží chvíli v klidu, s lehátka už by nejradši vystoupila, na posteli musím dát kolen ní polštáře, aby se neskulila na zem a na zemi řve, protože toho ze zdola moc nevidí
![]()
Dnes na józe jsme cvičili, ale já jí každou chvíli musela převracet, protože ona by furt jen cestovala
![]()
No je to fakt sranda, to se tedy už těším na lezení, to mě asi klepne
![]()
tahle je z procházky, byla děsně vážná, no drsňačka, tak vám ji musím ukázat
![]()
Jita.tutik píše:
tahle je z procházky, byla děsně vážná, no drsňačka, tak vám ji musím ukázat![]()
![]()
Ježiš, to je sranda!!
To je fakt super fotka!!! ![]()
No nám už malá taky cestuje po pokoji, je to sranda!Kutálí se z jedný strany pokoje na druhou, pořád má nějakou práci , s hračkama atd. Je to fakt krásnej pocit, každej den mě něčím překvapí!
![]()
No ale z tý fotky Jíťo jsem fakt mrtvá!!!Ta je úžasná!!
![]()
Gábi k tomu cestování jsem si vzpomněla......s dítětem zapsaným v OP se nedá cestovat nikam. a navíc od 1.7. musí mít děti pas svůj ![]()
Lucka13 píše:
Gábi k tomu cestování jsem si vzpomněla......s dítětem zapsaným v OP se nedá cestovat nikam. a navíc od 1.7. musí mít děti pas svůj
Ach joooo!!Zase úřady!!!
…ale díky za info! ![]()
Ahoj holky, mě se dnes malá vzbudila ,asi po dvou měsících, v jednu v noci na kojení!!
No tak doufám, že to byla náhoda, a že zase bude spinkat celou noc!?
![]()
Evelin, Ondra už je chlapák! ![]()
Taky dávám naší „půlroční“ fotečku - včera jsme měli narozeniny ![]()
Evelin krásnej klučina
nějak to letí všechno.
Gábi tak snad to bylo jenom nějaký mimořádný vzbuzení…my ted spíme dobře…většinou kolem 5hod vstáváme, ale za hodku jdeme ještě spát a dneska dokonce vstala až v půl 7, ale už zase spí. Musí to dotáhnout ![]()
Tak Zuzance už je půl roku......no pěkný, nestačíme se ani otočit a už budou běhat.