Za 2 týdny termín

Napsat příspěvek
Velikost písma:
470
9.7.11 14:02

Ahoj holky, to je dnes krásně co??? Zrovna se chystáme na zahradu na koupání, malou to minule bavilo a mě taky, je to příjemné osvěžení.
U nás jinak vše při starém, dva zuby venku, už jsou pěkně vidět, rostou docela rychle :-D , no a taky už si malá začíná sedat, je to krásný pozorovat jak je šikovná, máme to všechno nějak rychlý, až jsem tuhle měla slzy v očích, že nedávno jsem ji porodila, sotva ležela a najednou skoro sedí, baští jako velká holka a za chvíli možná už poleze…utíká to strašně rychle :lol: , ale je to krásný.
Nový tatínek je taky stále s námi, měli jsme společný prodloužený víkend, jezdili jsme po výletech a když byla zima, tak jsme vegetili doma :pankac: :pankac: , už si připadáme opravdu jako rodina, pomalu začínáme přemýšlet o společném bydlení a až se tady naskytne nějaká práce a byt, tak se k nám přestěhuje :srdce: :srdce:
Líbí se i celé mojí rodině, což je moc fajn, padli si do oka. Tenhle víkend je taky s námi, ale pak bude muset zase odjet domů do práce :-( :-(

Chci se holky zeptat…když jste začali dávat příkrmy, taky vám dětí hodně prděli??? Naše malá má šílený prdy, dost u toho i brečí a v noci jí to i budí, což se mi předtím nestávala…vím, že je to pro ni nové a to trávení si na to musí zvyknout, ale stejně mi to někdy přijde až moc :nevim: :nevim:

bikis
gratuluju k novému pokojíčku, už se těším na fotky :palec: :palec:

trace
je možné, že to bude zubama, malé, když se draly na povrch, tak taky špatně jedla, spíš to žužlala, než aby pila a když už, tak docela malé množství…ale teď když už jsou venku, tak je vše ok. Tak uvidíš, třeba mu je teplo a nemá chuť na horké mlíko a nebo jsou to vážně zoubky :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
11.7.11 06:55

Čau holky!Jíťo, to jsem ráda, že vám to tak klape, a že si konečně zase užíváš!!! :dance: :palec: Jinak malá teda prdí stejně jako předtím! :pankac: Teda někdy tak tlačí, že si myslím, že jí praskne hlava, ale nebrečí.Ale dnes se chystám vařit květák, brambor a mrkev, tak jsem na ní zvědavá!!Jednou jsem jí uvařila bramboru a tu teda nejedla, zatím měla pořád jenom skleničky. Tak doufám, že mi to nehodí na hlavu! :pankac:
A máme teda konečně HOTOVO!!To snad není ani možný!Jsme teda unavený, protože to byla makačka a ještě jsme do noci uklízeli atd.,ale jsme spokojený!Ještě teda budeme dokupovat postupně nábytek. Včera jsme se byli podívat a objednali jsem takovou jakoby knihovničku do pokojíčku a nový jídelní kout do kuchyně.
Ale velká událost : malá spala poprvé sama v pokojíčku!!Teda skoro jsem to obrečela, ale bylo to v pohodě.Spala celou noc, já teda furt ve střehu, chůvičku na uchu! :mrgreen: No ale aspoň se zase budeme moct koukat na TV v ložnici, z postele!Tak aspoň jedna výhoda! :mrgreen: Jinak teda malá je strašně ukňouraná, dudlík nedudlá, ale rve, tak nevím, jestli ty zuby? ALe v pusince nic novýho, nezdá se mi, že by se něco klubalo! :nevim:
A včera mi sousedka říkala, že čekaj miminko. Oni už mají teda dvouletýho kluka, takže bude v baráku v únoru další mimčo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
11.7.11 13:17

Zdravím holky :mavam:

tak my se dneska vrátili z dovči a musim říct že dobrý, vše proběhlo v pohodě, Adélka byla zlatá a snad ani jednou nebrečela. užili jsme si to…navštívili jsem v Chomutově ten zoopark a kamencový jezero a včera jsem byli v karlových varech a paráda, ta kolonáda je moc krásná, akorát samý muslimové a rusáci, ale to nám nevadilo. taky jsme vzali malou do výřivky a super, voda se jí moc libila a cachtala by se snad jak dlouho :mrgreen:

jinak jsem vám psala před odjezdem, ale kousl se mi počítač, takže to nic a pak jsem vám chtěla napsat z dovči, ale prostě mi to pořád psalo že mi administrátor zablokoval stránky, tak jsem supěla, proč jako, ale nakonec jsme přišli na to, že to bylo internetm jejich, když ksem připojilio náš tak v pohodě, ale to už jsem zase nestíhala.

Gábi je super že už to máte hotový, to musí být paráda a to že Zuzanka spala celou noc sama taky bomba, už je to velká holka :palec: :-D

Jíťo hlavně že vše klape jak má a určitě to bydlení za čas taky seženete a už budete jedna velká rodina :srdce:

Zítra začnu porvé dávat mrkev, tak jsezvědavá jak nám to půjde, to budou zase ksichty :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
11.7.11 16:21

ahoj holky,
tak a jsem doma, byly jsme s malou na procházce a trochu po nákupech a taky pro mlíko, toho je pořád málo, mám pocit, že nekupuju nic jinýho.. :zed:
Už jsem začala malé dávat pokračovací, prý už se to pak může začít dávat s těma příkrmama, tak jsem jí koupila dvojku a dobrý, stejně jí bude už za chvíli půl roku.
Bikis
koupila jsem malé bramboru od hippu a tu teda nechtěla, zvedal se jí z toho normálně žaludek a plivala to furt ven, takže nakonec samotná brambora nebude, ale se špenátem nebo mrkví jí to šmakuje :-D , pro mě byl nejhorší ten špenát, totální šlichta, ale světe div se, malá ho zbaštila jak nic :mrgreen: :mrgreen:

lééénuša
Leni, my byli taky v zooparku v Chomutově, minulé úterý a chytli jsme takové akorát počasí, tak to bylo moc fajn. Malá byla zlatá, hodně toho prospala a nebo jí Honza nosil, ale zmákli jsme to dobře.
Další výlet plánujeme bud koupaliště v Mostě nebo taky ten Kamenčák, já už tam byla a moc se mi tam vždy líbilo, tak uvidíme.

Holky, dnes jsem byla u kadeřnice a mám totálně rudou hlavu, tak jsem zvědavá, co na to řekne okolí…no snad nebudu muset chodit s pytlem na hlavě :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
No a v pátek mě poprvé čeká volný večer bez Vikči. Jedeme s Honzou do Prahy na jednu akci a babička se nabídla, že pohlídá malou, takže budu bezdětná od čtyř až do půlnoci, no mám pocit, že mám druhé Vánoce. :mrgreen: :mrgreen:
Jsem z toho trochu nervózní, ale těším se. Malá je teď celkem dost v klidu, tak snad bude i v pátek a zvládnou to dobře :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
11.7.11 18:08

Leni, já si říkala, že jsi už na dovče, když jsi se tu celý vikend neukázala! :wink: Tak hlavně, že jste si to užili a malá byla hodná! :palec:
Jíťo, bramboru od Hippu jsem taky vyhodila do koše! :mrgreen: Malá se úplně dávila!Jinak dnes mi ten můj kulinářský výtvor zbaštila, tak jsem ráda! :pankac: Ještě máme na zítra.Ty se máš, že budeš chvíli bezdětná!! :mrgreen: Taky bych někam vyrazila s kámoškama!Ale dokud kojím, tak nemůžu, musím to vydržet!Stejně bych ale nevydržela ani do půlnoci, jsem furt chcíplá! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
11.7.11 20:30

Ahojda holky…tak sem vás teď dočetla. :wink: Nějak sem se nemohla dostat k PC. Byli tu naši, tak sme si to hezky užili. :potlesk:
Ondrášek už taky baští mrkvičku a dneska měl brokolici. Baští hezky, krásně otevírá pusinku, ale bobkuje 1× za 2-3 dny a na to nebyl zvyklý, tak docela bojuje. A prdí taky víc!
Jinak když je nešťastnej…tak se ozývá stále dokola mamááá! :potlesk: Jsem překvapená, jak brzy…myslela sem, že je to náhoda, ale říká to pořád a od včerejška dává pusinky. To je doslova k sežrání. Ale pořád teď stávkuje s otáčením. Dřív v pohodě a teď je nějaký línější. :nevim:
No a jinak koncem srpna jdu na plastiku děložního čípku…prý je to na 4 dny nemocnice, tak budu bez malého, ten bude u našich. Se asi ustýzkám…mamka mi ho bude vozit na kojení, tak aspoň tak. Ale už teď ji lituju s těma nocema, protože malý je opravdu noční terorista…každou 1,5 hodinu vzhůru a baští. Navíc pořád kojím, tak sem na to zvědavá, co za mlíčko vymyslíme do lahvičky a jestli to vůbec přijme…když ho 1× mamka hlídala a mě nešlo odstříkat, dala mu vzorek nutrilonu…teda chtěla dát…malý odmítl a počkal až na mě. :think:

Jíťo…to je paráda, jaká jste rodinka!!! Je to úžasný a pro tebe velká odměna za všechno! :potlesk:
A nechceš nám hodit foto nového účesu? Taky plánuju nějakou změnu. :lol:

Bikis…jsi ráda, že už je po všem, viď? Musí to být krásný! A malá je teda šikula, jak krásně spinká sama v pokojíčku a ještě celou noc…normálně tiše závidím! :wink: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
11.7.11 21:05

Evelina
tak to na tebe budeme myslet, abyste to zmákli v pohodě. Se nedivím, že si Ondrášek počká na mamču, ta je přece nejlepší :palec: a klobouk dolů před mamčou, je super mít ochotné rodiče :srdce:
Já jsem odstříkávala přes den mezi kojením, když jsem měla dost mlíka a pak ho malé dávala mamča z lahve. Ale byla spíš horší ta lahev než to, co z ní teče. Nějak se s tím nemohla ztotožnit, že dostane plast a ne máminu kůži :-? Budeme držet s Vikčou pěstičky.

Bikis
Gábi, já taky nevydržím do půlnoci, to už budu dávno doma, ale začíná to už v pět, tak se pobavíme a pojedeme domů. Mamča se bojí být s ní večer či v noci dlouho sama, takže to bude šup šup a hurá domu. Taky by prý byla radši, kdybych jela autem, ale to si zase nic nedám a to nealko pivo už mě nebaví…sice se asi opiju už po skleničce vína, ale alespoň si vychutnám něco jiného :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mnohem radši bych ale kojila než courala venku :cry: :cry:
Mlíko už se mi přestalo dělat, původně jsem myslela, že začnu brát ty prášky na zastavení laktace, ale nakonec jsem to zkusila nechat na přírodě a zafungovalo to. Mlíko už se mi dělá jen maličko a už mi ani nevytéká. Doufám, že druhé miminko jednou nebude taky blinkací, nerada bych si laktaci zase zastavovala sama :-? :-?
Je mi z toho nějak smutno, kdybych ztratila mlíko sama, tak si řeknu, že se stalo a hold se nedá nic dělat, ale takhle si ho nechat sama zastavit a připravit se o ten zážitek, kdy mám pocit, že na světě jsem jen já a Viktorka…no prostě mi to chybí… :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
11.7.11 21:36

jedna ze zahrádky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
11.7.11 21:37

jeden detail :huban: , prostě moje láska :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
11.7.11 21:39

tady už krásně sedí, nějak se jí to začalo líbit a chtěla by sedět pořád :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
11.7.11 22:21

Teda malá je šikulka, jak krásně už sedí! Krásný fotečky!!! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
12.7.11 06:57

Jíťo, moc hezký fotky!! :palec: A jak hezky sedí!!! :pankac: :mrgreen:
Evelin, tak to ti budeme držet palce, až budeš v nemocnici!!Já bych se taky zbláznila bez malý!!!Ale to uteče. Je fajn, že ti malýho pohlídá mamča, já bych dítě asi nikomu jinýmu nesvěřila, než mojí mamče!!!Jinak já už si odsávačkou skoro nic neodsaju, jedině tak po ránu, když mám hodně nalítý prsa.Ale i tak to není žádná sláva. Jak v noci nekojím, tak se mi už přes noc ani moc mlíko nedělá.Jinak mlíka mám dost, ale ta odávačka to prostě nevytáhne :nevim: .
Holky, mě pořád padaj ty vlasy!!Zrovna včera jsem koukala na fotky před porodem a takový háro jsem měla!!!A teď mám tak půlku! :-? Ale stříhat se mi nechce. ANi nevím jak..mám vlnitý vlasy a když je mám krátký, vypadám jak debil! :lol: Zase jsem někde četla, že to padání je způsobeno hodně i kojením, Tak nevím, no!No snad se to někdy zase spraví! :think: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
12.7.11 11:17

Bikis…docela se bojím a navíc představa, že budu bez malého… :cry: Ale musí to tak být, než aby se mi rozjelo něco horšího, radši ať to vyšmiknou!

Mě taky pořád padají vlasy. Už jsem z toho hotová. Taky je mám hodně vlnitý, už mám mikádo, dala jsem je o 20 cm zkrátit, ale padají pořád. Ono se to pak opravdu zastaví, až přestanem kojit, ale už se nemůžu dočkat!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
12.7.11 12:42

Holky tak mě taky neskutečně padají vlasy a to nekojím, ale prý je to těma hormonama. kadeřnice mi říkala, že do půl roku by se to mělo zastavit, ale to budu asi plešatá. Už předtím jsem měla málo vlasů a ted, gumičku pomalu obtočím 5× :zed: a vůbec mám ty vlasy nějaký děsný :-(

Evelin tak taky na tebe budu myslet, hlavně že mamka pohlídá a že ti ho bude vozit na kojení, to je fajn. a ta plastika čípku, to je že se něco stalo po porodu nebo už jsi měla nějaký problém předtím. každopádně at už je to za tebou :palec:

Jíťo to je paráda že si vyrazíte a že mamka pohlídá. člověk to musí využít, vím že se už stýská jen co zavřeš dveře. Jen si to užij. jinak fotky jsou krásný a jak krásně sedí. to je bomba. Naše Adélka už by taky nejraději seděla, teda jak jí mám na klíně tak sedí, je teda opřená, ale prostě žádné ležení. Spíš mě štve že se prostě nechce přetáčet ani tak, ani tak. zato umí pěkně rotovat dokola a v postýlce nemluvě, dá nohy do těch šprinclí a už se točí dokola jak tarzan :mrgreen:

No a dneska první mrkvové pyré a snědla půlku :lol: , teda asi by snědla víc, ale už jsem jí to nedala. zase zítra. jinak jim dáváte celou skleničku na ráz (teda ze začátku) ted už asi každá vaříte svá jídla doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
12.7.11 13:20

Leni, já jsem přes půl roku po porodu a furt nic!! :roll: a vlasy mám taky hrozný tak celkově. Ne jen, že mi pořád padaj, ale hrozně se mi mastěj, nemůžu si na ně pomalu nic dát, nějakou tu kúru po umytí a tak. Mám to dobrý tak půl dne a pak vypadám jak zmoklá slípka!! :roll: A to už tak dobrý tři měsíce beru ten Selzink a jako nic nevidím, ani na nehtech!
Jinak já vařila poprvý včera, a malý to chutnalo, tak začnu vařit víc.Dávám taky zatím jenom půlku sklenky, nevím, kdy mám začít dávat celou a úplně vynechat jedno kojení! :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí