Za 2 týdny termín

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2806
4.7.11 12:31

a ještě ješdna mimo…a to s oblíbeným míšanem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
4.7.11 14:01

Lééénuško! Malé to moc sluší!!! Doufám, že ti mí 2 kluci budou mít jednou holčičky, abych se mohla taky vyřádit na krásných holčičkovských věcičkách. :lol:
A chudák malá…to TBC prý děti pořádně zlobí. Nám to neočkovali v porodnici, ale sem domluvená s doktorkou, že nám to píchne. Já nevím, ale myslím si, že teď je všude přistěhovalců a TBC se zase rozšiřuje, radši, ať to ty děti mají…ne?

Bikis…ta rekonstrukce bude asi náročná, kor s tímhle počasím, ale počkej, jak to budeš mít doma krásný!!!
Holky díky za pomoc. Já na netu prošla snad všechny recenze, co šlo. Dnes sem to Graco Trekko objednala. Uvidíme. Bude teda z druhé ruky, ale v záruce ještě skoro rok…tak snad…ťukám!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
4.7.11 17:47

Leni, Adélce to mooc sluší!!!Je strašně roztomilá, mně připadá taková malinká ještě! :-) S tím očkováním je to nepříjemný! :roll: No co se dá dělat!Ale třeba ještě fakt budete jednou rádi, že jste jí nechali očkovat!
Evelin, koukala jsem na ten Graco Trekko ( jsem zvědavá :pankac: ) a vypadá dobře!!!Určitě budeš spokojená, pak dej vědět, jak se v něm malýmu líbí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
4.7.11 18:04

Pak vám sem dám fotečku, až dorazí. Máme oranžový, tak budem aspoň vidět! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
4.7.11 19:57

Holky díky, no ona ty šaty pořád rvala někam.

Bikis Adélka moc malá není…má 7,10kg a 68cm, je taková dlouhá.

Evelin já si taky myslim, že TBC není nemoc která by nebyla vymícená, no stejně už to nezměnín. ted večer to má už splasklý, tak snad se to nenaleje, ale spíš jde o to, že je lepší aby se jí dělala boule než aby to šlo do uzlin do podpaždí. Hlavně v pátek jedeme na tu krátkou dovču, tak doufám, žeto bude v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
4.7.11 20:28

Lééénuško…tak držím pěsti, ať se ta boulička umoudří a už vás to netrápí. Kor když odjíždíte na dovolenou. A malá byla na TBC očkovaná hned v porodnici? Slyšela jsem, že to pak trápí až po několika měsících…to je divný, co? Tak ať je už hlavně dobře!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
4.7.11 21:06

Ne u nás očkují až když přijdeš z porodnice a nám to vyšlo nějak kolem toho 3.týdne mám pocit…vše bylo v pohodě a je to tak asi 3týdny na zpět kdy se jí začala dělat červená boulička a ted už to měla tak veliký a zhnisaný až do zelena. no hnus. někdo mi zas říkal, že je to v pořádku a že je to známka toho že ta vakcína zafungovala, tak fakt nevím.
Spíš mě i vyděsilo, že tak nějak nepohybovala tou levou rukou, měla jí jak leklou,no snad už bude líp. když tak nějak přestala ta vyrážka, tak zase tohle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
4.7.11 21:21

Leni určitě to už bude v pořádku, taky jsme slyšela, že když to začne hnisat, že je to v pořádku a známka uchycení vakcíny. Asi jí chudinku ta ručička bolela, no není se co divit.
U nás už teda neočkují od listopadu , pouze na požádání rodičů nebo pokud miminko patří do rizikové skupiny.
Jinak hlásím, že už ze spodních polic jsme museli vše odstěhovat do horních. Malýho už zajímá kdejaká blbina.
A taky v noci co 10 minut plive dudlíka , pokud nepodám řev, pokud podám je do 10 minut venku, takže super noci . Lezou nám zoubky a Calgel naštěstí opravdu dobře pomáhá. Mám pro malého homeopatika Chamomilla Vulgaris 9Ch … nevíte někdo to dávkování? V lékárně mi to nejsou schopní říct, prý to má každý jinak a myslím, že mi doktorka říkala 5 kuliček rozpustit večer a podát na lžičce před spaním. Rozpustit ale v jakém množství vody?
No jsem z toho nějak vedle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
5.7.11 06:47

Trace, to ti bohužel neporadím s těma homeopatikama!!! :nevim: Tak už zoubky, no tak jsem zvědavá, kdy to začne u nás!Tak se držte!!! :pankac: :wink:
Holky, já jdu za chvíli vyklízet, vůbec nevím kam to všechno dám, takovejch krámů!Nejhorší je, že prý ten prach zaleze úplně všude, i přes dveře, do ostatních místností, do skříní atd. Z toho mám největší hrůzu, to budeme uklízet měsíc! :zed: No ale to zvládnem , pak to bude hezký!Nebudeme mít ani PC, ale já budu chodit na net k mámě, aby mi něco neuteklo!!! :pankac:
Leni, Adélka je fakt dlouhá!Vůbec se nezdá!Naše malá má teď 70 cm a 8 kilo, ona vyrostla strašně rychle, ale teď se to nějak zastavilo, ale je to zase buřtík…Já nevím, prostě mi vaše Adélka přijde taková malinká, takový mazlící miminko! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
5.7.11 13:11

Jééé Gábi, to je hezký , mazlící miminko :-D :srdce: ale Zuzanka je taky mazlící miminko :srdce: nezdá se mi tak veliká jako ta naše :mrgreen: no jo rostou jako z vody.

Jo ten prach je děsnej,když nám dělali nový vchodový dveře, tak ač jsem měla všude utěsníno, tak to prostě bylo i tam kde bych to nehledala :zed: ale to jsou hold rekontrukce, pak je to sice na palici, ale nevadí, zase ten výsledek stojí za to. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
6.7.11 12:11

Čau holky! Tak rekonstrukce v plném proudu.Teď jsem u mamky, musíme být pryč, protože se vrtá a bourá.Jinak ale dobrý. Jako bordel je, ale čekala jsem to horší!Akorát je hrůza pořád překračovat krabice atd.,ale hlavně, že se máme kde vykoupat a vyspat! :-D Taky nemůžu najít oblečení pro malou, mám to různě po krabicích a už jsem zapomněla kam jsem co dala! :zed: :mrgreen: No dnes by to mělo být víceméně hotový, zítra dodělávky a malování a budu se moct pustit do úklidu!No aspoň už nebudu muset dělat vánoční uklid! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
6.7.11 12:37

Tak hlavně že to běží jak má :pankac: jo vezmeě ten úklid rovnou a už nic o Vánocích :mrgreen:

my se chystáme odpolko na oslavu narozenin, teda jen přes zahradu k tetě. Bratránkovi děti slaví narozky, tak ted už to tam je jak na dětským dnu :mrgreen:

venku krásně, tak bychom možná mohli i do bazénu, ale to spíš až zítra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
6.7.11 21:23

Bikis, tak hlavně, aby jsi ten klid měla rychle za sebou. Určitě to tam budete mít moc hezký… doufám, že se pochlubíš fotečkama :lol: .
My jsme byli včera u známých na celý den na grilovačku. Bylo to super a počasí taky parádní. Jezdili jsme na čtyřkolce, no já jsem celou cestu řvala na bráchu i přes helmu ať zpomalí, že mám dítě… chudák ten musí být úplně hluchej, ale kdyby jste viděli kde jsme jezdili… jsem málem potřebovala i plínu :mrgreen: .
Jinak mě malej trošku trápí s jídlem, vůbec nechce mlíko, sní jen v poledne zeleninu a pak přesnídávku s něčím a v noci jednu dávku mlíka. Dneska se mi podařilo do něj ještě nasoukat večer trochu kaše. Tak nevím jestli mu nechutná mlíko nebo to budou ty zoubky, i v noci sebou pořád hrozně mele a tak jak nechtěl nikdy dudlík, teď ho má v papulce pořád a jak mu vypadne, tak kňourá. No zlatý časy, kdy spal celou noc, ale i tak se to dá, přistrčím dudánka a je klid, jen musím pořád vstávat, někdy i po 10 - ti minutách.
A taky mě napadlo, jestli se to nemohlo pokazit tou dovolenou… nevím no, tak snad se to zase upraví :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
9.7.11 06:35

Ahoj holky, tak konečně máme PC!!Včera jsme do půlnoci makali, takže pokojíček je skoro hotovej, ještě malý dodělávky, na co už včera nebyla síla.A dnes nás čeká malování chodby a úklid + úklid kuchyně. A vůbec to tady dát nějak dohromady, bordel je všude. Samozřejmě byli nějaký problémy, takže se to o den prodloužilo, manžel toho má plný zuby, ale to nejhorší máme za sebou. Ještě ale chceme vymalovat kuchyň, ale to až někdy příště, ale to bude raz dva :-D , to se prostě nestihlo a manžel už jde v pondělí do práce a je chudák zedřenej jak mukl( všechno dělal sám ).
Trace, na tý čtyřkolce to teda musel být zážitek!!Já se toho hrozně bojím, i motorek, ty úplně nesnáším!!Jedinkrát jsem na tom seděla a málem jsem se po**ala strachy!!! :pankac: Celou cestu jsem ječela, ale nikdo mě neslyšel!Fuj! :lol:
A co malej, už se mu něco vyklubalo??Já mám z toho docela strach, jak to bude zvládat malá!! :roll: To je divný,. že nechce mlíčko! Asi objevil nový chutě příkrmů a mlíčko už mu nejede!? :think: To jsou starosti!Jak to člověk do těch prcků má dostat, viď? :roll:
Jo,l včera jsem byla v tý práci. Měla jsem takovej fajn rozhovor se šéfem. Byla jsem tam i smalou, měla jsem jí na klíně a seděla, ani nedutala, pak mu teda začla okusovat stůl. Tak mi jí pochválil, že je krásná a hodná, tak jsem byla ráda! :mrgreen: Jinak teda jsem řekla, že je ještě brzy a od malý nemůžu, že kdyby si vzpomněl za půl roku, za rok, že bych byla ráda. Aspoň bych se dostala mezi lidi, a peníze samozřejmě o těch ani nemluvím. No tak řekl, že to chápe ( má 3 malý děti ), ale že to zkusil, a že kdykoliv budu chtít, že se mám ozvat a domluvíme se! Tak jsem ráda a uvidíme, třeba příští rok na jaře bych už mohla na pár hodin denně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
9.7.11 09:40

Bikis no to věřím, že jste oba vyřízení, ale zase to tam budete mít krásný.
Zoubky ještě pořád nic, nevím kde se ty potvůrky schovávají. Mlíko pořád nechce, tak jsem to vymyslela tak, že dostane v poledne zeleninu, pak přesnídávku , kolem páté večer kaši a pak nabídnu mlíko než jde spát a když nechce, šupnu ho do termoobalu a až usne, šupnu mu to do papulky a světe div se, vypije to celý i když ve spánku … možná ho bolí i dásně, to teplý na ty dásně asi nebude nic moc dobrýho a nebo ho to bolí jak tahá z té savičky, protože ostatní dostává ze lžičky. Takže mlíko tak, ale dopoledne mi nesní vůbec nic až kolem poledne tu zelelninu. No aspoň že hodně pije.
Tak to máš taky dobrýho šéfa, co? Já mám taky takovýho, ale nevím jestli tam bude až se budu vracet :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí