Za 2 týdny termín

Napsat příspěvek
Velikost písma:
188
1.7.11 22:26

Ahoj holky,
Nějak nestíhám porad někde litame tak se omlouvám;)
Taky gratuluju k mini narozkam uz jsme taky 5ti mes.
Jito zoubky super Melinka furt slini a je videt ze se neco chysta ale zatim nic 8-o
Bikis nadherna fotecka mala je krasna Ty ocicka a Pusa to bude koca
Jinak Melik se uz jakoby plazi dostane se uz pres celou postel :lol: Nejlip ji to jde bez ponozek
Jinak jsme papkali mrkev a mrkev a brambor a pochoutka a uz nam to jde krasne lzickou :potlesk:
Holky uz chci chodit taky na plavco mate nejaky typy v Praze??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
2.7.11 13:26

Ahojte holky
tak jsme doma z dovolené, počasí celkem hezky vyšlo, pěkně jsme se vyřádili v bazénu a když bylo trošku chladněji, jeli jsme po výletech. Pršelo akorát ve čtvrtek odpoledne, ale to jsme měli o zábavu postaráno. Můj otec šel ráno o půl deváté vyvenčit pejska v nazouvákách, tričku s krátkým rukávem a kraťasech… samozdřejmně bez mobilu a zabloudil v lese. Když nepřišel ani k obědu, po obědě jsme ho šli hledat do lesa, jestli někde třeba nespadl nebo tak, ale nenašli jsme ho, pak brácha s manželem projížděli okolí autem a taky nic, navíc venku bouřka a lilo jak blázen. Tak jsme ho museli odpoledne nahlásit na policii jako pohřešovanou osobu a hledat dál. No nakonec po 10-ti hodinách trefil zase zpět, totálně hladový, vyčerpaný a podchlazený přišel v sedm večer, ušel přes 30 kilometrů… v těch nazouvákách.. To byli ale nervy. Ale jinak pohoda, užili jsme si to krásně. Pak sem hodím nějakou fotečku toho našeho raubíře… pořád mi venku utíkal z deky, válel se v trávě a strkal si ji do pusinky. Taky se hodně rozmluvil. Jinak malej na dovolené zlatíčko, přes den spinkal v kočáře a v noci s námi na posteli. Akorát první den, jak jsme přišli na pokoj, tak začal plakat, ale jakmile jsme mu dali jeho oblíbené hračky tak byl klid a pak už celou dovolenou.
Jíťo, moc velká gratulace k zoubkům a novému tatínkovi, je moc dobře , že si takhle rozumíte a že má rád malou.
My zoubek ještě nemáme, ale už se něco chystá… máme hrbolky a děsně slintáme… za takové slintání by se nemusel stydět ani bernardýn :mrgreen:
Bikis, masáž musela být skvělá… hm hm závidím. Mě taky už tahali do práce , ale rovnou jsem řekla, že nee… Martínek je ještě moc malej, tak jsme se domluvili, že jak bude mít rok, že se zastavím a domluvíme se, že bych dělala aspoň jako záskok občas.
Luci ty úřady to je děs, ale zase to aspoň máš vyřízený a snad na chvíli pokoj.Já ty úřady taky nesnáším.Omlouvám se, že jsem se ani před dovolenou nerozloučila, ale můj notebook vypověděl službu :pocitac: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
2.7.11 18:08

Ahoj Trace, tak to je fajn, že jste si dovču užili, i Martínek!!Už se těším na fotky!! :wink: Teda ta historka s taťkou, to je síla!!!To museli být nervy!!Chudák, ten si dal! :roll: No ještě, že to takhle dopadlo, a trefil zpátky!!!

Dnes je teda počasí za všechy prachy!Taková zima!!!!! :roll: Jinak jsme zkoušeli dát tu bramboru od Hippu a to vůbec nechtěla..no byl to hnus, úplně tzhý, musela jsem to naředit. Ale i tak..chudák se úplně dávila a plivala to.Tak jsem to vyhodila!No a zkusila jsem uvařit, mně se to zdálo dobrý ( lepší než ta brokolice ), ale malá nechtěla ani to. Takže jarní zeleninka to jistí a bramboru prostě jenom do něčeho zamíchat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
2.7.11 21:07

Bikis, no nervy to byli šílený, hlavně že to dobře dopadlo. Čekala jsem, co na tu skleničkovou bramboru napíšeš, protože já jsem ji taky koupila na dovču, že ji malýmu do něčeho přimíchám. Když jsem skleničku rozdělala a pokoušela jsem se to s té skleničky vyndat, mé nervy to nepobrali a letěla do koše. Já vařím brambor doma a přimíchám k mrkvi, brokolici nebo do půlky koupené skleničky s masem. Jo a brokolici koupím mraženou, pár minut povařím, rozmačkám a hotovo, když se mi to zdá málo řídký, naředím vývarem z té brokolice.
Tu hodím fotečku toho našeho raubíře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
2.7.11 21:09

A takhle nás dnes vzbudil o půl čtvrté ráno. Pak se naštěstí najedl a spal do půl deváté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
2.7.11 21:10

A poslední

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
2.7.11 21:21

Tady ještě jedna z areálu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
3.7.11 06:57

Trace, hezký fotky!! :palec: Malej je krásnej, má hezkou čepici!!!A je pěkně vlasatej, viď??A v těch peřinách jak je zachumlanej, to je hezký! :-D
A malej už teda leze?
Zuzka zase začla vydávat pusou „prdící zvuky“, takže to teď dělá celý den! :zed: :mrgreen:

Nám včera normálně v sedum večer vypadla kabelovka, takže nešel ani net ani TV ( a to jsem se těšila, jak si zase popláču u Titaniku :pankac: ), no za půl hodiny na to vypli proud, ten nešel tři hodiny!A dokonce netekla ani teplá voda, ta neteče ani teď ráno!! :pocitac: Takže to byl fajn sobotní večer!! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
3.7.11 09:37

Bikis, malej už leze a to je teda něco, už se dostane kam potřebuje. Tahá za záclonu, shazuje věci z poličky na konferenčním stolku, rýpe se v květináči a lozí tátovi pod židli… no jen na dece s hračkama není :mrgreen: … hračky už ho moc nebaví.
Jo to prdění pusinkou znám, to mi malej taky dělal, ale přešlo ho to hned jak zjistil, že už zvládne říct bábábá a ajajaj. Jo a taky už umí dávat pusinky :hug: .
S tou televizí a internetem, to by mě taky naštvalo, ale co se dá dělat, že? A u vás byla nějaká bouřka nebo proč to vypnuli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
3.7.11 09:51

Ahojky holky.

Trace, tak tě tady zase vítám :mavam: , hlavně že jste si dovču užili a že počasí vyšlo, to je dobře. Příběh o tvým tat´kovi je teda dost dobrej, hlavně že se mu nic nestalo a nakonec došel v pořádku. určitě nervy pracovali. nám se takhle jednou ztratila babička v lese na houbách, ale my jí hledali jen asi hodku i přesto jsem měli nervy na dranc. musim říct že Martínek je teda boží, už je to velkej chlap a ty vlásky, no prostě paráda. je fakt kouzelnej a vůbec šikovnej :palec:

Bikis tak to musí být bez proudu a bez teplý vody, snad vám jí co nejdřívě pustí. počasí venku bych tak přirovnala k říjnu či listopadu, je to k neuvěření jak se ze 30 stupnů udělá tak ošklivo a zima. určitě proprší celej den. 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
3.7.11 21:13

Ahoj holky! :mavam:
Trace, vítám tě po dovolený! Teda z toho tatínka ste museli mít nahnáno, viď? Chudák!!! To musel být pocit beznaděje…takhle v lese… :-? Malej je krásně vlasatej! Je krásnej! To lezení je bomba, viď? Musíš být neustále ve střehu a stejně zase něco zajímavýho objeví v dosahu… :lol:
Bikis…náš malý poslední dny taky jenom „prdí“. Dokonce se to ozývá z postýlky ikdyž usíná. Je to sranda. :lol:
Holky…ležím na netu nad sporťákem. Sice mám 3-kombinaci Firkon Ivone, ale podvozek nejde složit (teda já na to nepřišla, že by to šlo :oops: ) a chceme jezdit po výletech i s našema 2 psama, tak hledám nějaký složitelný. Líbí se mi trojkolky, ale sonduju, jestli jsou fakt do terénu…jsme na tý samotě a kamenitý cesty to jistí. :-? Líbí se mi Graco Trekko a X-lander XT. Nemáte některá s těmahle kočárkama zkušenosti? Já už na netu přečetla kdeco. Jo a taky jestli máte zkušenost s gumovýma kolečkama, ale nenafukovacíma…jako má právě Graco Trekko. Jestli ustojí terén. :nevim: MOC díky předem!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
4.7.11 06:27

Ahoj holky!Tak dneškem by měla začít ta rekonstrukce!!! :zed: Teda dnes přípravy, nakupování materiálu atd., a zítra bourání!Pomooc! :roll:
Kdyby aspoň bylo pěkně a já mohla s malou courat, ale takhle, taková zima! :-?
Trace, to lezení, to bude sranda!To musíš být furt ve střehu, viď? :-D No a na pusinky už se těším, to musí být nádherný!!!
Evelin, bohužel ty sporťáky, jak píšeš, neznám :nevim: . ALe kámoška měla nějakej X-lander, byla spokojená, ale prý byl dost těžkej. My koupili ten Quinny Freestyle a je bezvadnej, je i do terénu a fakt jsem spokojená. Nenafukovací kolečka vůbec neznám.ALe do terénu je dobrý, když to můžeš trochu upustit, a na silnici trochu přifouknout. Ale nevím, třeba to mají nějak vychytaný u toho Graco Trekko.To je fakt náročný, než člověk něco vybere, to znám!!Já četla hodně recenze i tady na emiminu a dost mi to pomohlo při výběru teda :wink:
Holky, naše malá je hroznej mazel, pěkně jsem si jí rozmazlili!! :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
4.7.11 12:22

Čauves holky.

tak jsem dneska opětně byli udoktora kůli té bouli po očkování TBC, přes víkend se jí to dost sebralo a dneska to měla už do zelena. naše dr. má dovču tak jsem museli jinam, no doktor hned na mě že se očkovat TBC už nemná, že on je proti tomu, tak to mě trochu naštval, je to sice nepovinný, ale né zakázaný. no každopádně jí setřel ten strup a ono to hned prasklo, no hnisu bylo fůra, ale říkal, že se to asi zase opouzdří, tak to takhle budeme muset dělat častěji (už doma teda) ale Adla řvala :cry: , ono jen jí o to někdo zavadí děsně jí to bolí. no hlavně že s tím něco udělal.

jinak Evelin tyhle kočárky taky neznám, takže taky nemůžu sloužit, možná mrkni na nějaký diskuze o kočárkách nebo to tam raději napiš a on se určitě někdo ozve.

Bikis tak a´t jde rekonstrukce rychle, ale asi i tak to bude práce a to uklízení, ale zase to budete mít krásný :palec: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
4.7.11 12:28

tak a tady konečně foto jak jmse připravení na vítání občánků :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
4.7.11 12:30

tady s tatínkem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie