Za 2 týdny termín

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2806
19.7.11 09:45

Evelin tak to je Ondrášek šikula, měl asi jen oddechový čas. Adla na břiše taky pěkně zvedá ruku aby si něco podala a tak, to jí jde, ale otočit to prostě néééé 8-o
No dneska jdeme na očkování, tak jsem zvědavá jak to půjde… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
19.7.11 14:49

Ahoj holky, tak po delší pauze opět píšu, dokonce jsem i dočetla poslední vaše příspěvky :-D

Leni
Jsem ráda, že už se to někam hnulo a že alespoň víte, na čem jste. Mám kamarádku a ta má obě holky atopičky a mají určitá omezení,ale sžily se s tím a teď už jim ani nepřijde divný, že něco nejedí. Od mala čokoládu neměly, takže jim ani nechybí…uvidíš, že to taky zmáknete, hlavně, aby to malou nesvědilo a co nejvíc to vymizelo :mavam:

Bikis
Téééda, vy jedete, my ještě pořád dáváme zeleninu, prý by se měla dávat měsíc a pak teprve začít s ovocem, tak ještě čekám. Sice měla malá teď o víkendu kousek melouna, mini kousíčky jsem jí ukusovala a taky trošičku banánu, ale spíš to cucala, než že by jedla :mrgreen: , ale s přesnídávkama ve větším začneme cca do týdne.

Lucko
Je super, že už chodíte plavat, já už se na to taky moc těším. Nám to tady začíná v září, tak jsem zvědavá, jaké to bude. Malá už se teď koupe se mnou ve velkém bazéně na zahradě a je z toho nadšená, směje se, vůbec nebrečí a pak nechce ani ven, když jí vyndáme, tak začne kňourat :mrgreen:
Tak nám sem pak dej nějakou fotku malé plavkyně Valinky :mrgreen:

No a co u nás nového…už sedíme, občas se sice ještě skulí, ale hrozně jí to baví a hlavně v kočárku, to má pak super výhled, tak je spokojená :mrgreen:
Přesnídávky jsou v pohodě a ani s kaděním problém nemá, kadí 2-3× denně a ani se moc nenamáhá. Ale ty prdy, ty nás trápí ve velkým, zkouším teď jinou lahev, jestli to nemá z tahání mlíka, protože už fakt nevím, kapky nezabírají, pupík na bříško nezabírá…no snad to pomůže.
Taky se už snaží si držet v ruce hrneček, ale spíš než aby pila, tak ho pozoruje ze všech strana je u toho děsně důležitá :mrgreen:
No a co hlavně se naučila…prskat, normálně schválně prská, takže sliny, mlíko a někdy i přesnídávka je všude :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
No a s přetáčením…otočí se v pohodě na bříško, ale zpátky už jí to nejde, to jen výjiměčně, takže kňourá, dokud jí neotočím, což je snad 100× denně :zed: :zed: :mrgreen: :mrgreen:
Ale jinak je s ní děsná sranda, sice se z ní taky stává závisláček na mamince, ale jinak je pohoda, pořád se směje a všichni kolem pak taky :huban: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
19.7.11 15:25

Jíťul malá je prostě šikovná i stím sezením. Já si vždycky říkám jestli jí tím nějak neohrožuju kyčle nebo tak, ale sama to chce tak prostě sedí.
Už my ted kadíme taky dobře, fakt ta mrcha mkve za to může. No mě už to říkala moje babička že mrkev staví. Ale ten olivovej olej pomohl.

Dneska to očkování, docela v pohodě. nejdřív jsem bojovala s kočárem u auta, nemohla jsem za boha nasadit vajíčko na tu konstrukci,pak nějak dobrý. samotný očkování, no nějaký řev, ale o.k a zpátky u auta jsem zase bojovaka to vajíčko vyndat z té konstrukce a to mi prostě nešlo, takže jsem to jen vyhákla z těch příčníků nebo jak to nazvat a vajíčko vyndat. ty tam jsou tedka zaseklý na tý konstrukci tak tam zase nemůžu dát korbu, no děs, musím počkat až dorazí přítel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
19.7.11 19:06

Jíťo, my jsme taky starší než vy!Mně dala Dr, brožuru asi o deseti stránkách, s tabulkama atd. , takže já jedu podle toho :lol: , a tam se píše, že když se s příkrmama začíná po ukončeném 6 měsíci, tak ovoce se přidává v 6,5 měsíci. No ale ovoce jí stejně moc nejede, kromě banánu, takže toho moc nesní :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
20.7.11 18:42

Bikis
To je jasný, že to dáváte dřív, jste už velký holky :-D
My zatím bojujeme s tou zeleninou a těma šílenýma prdama, tak se toho ovoce i celkem bojím :nevim: :nevim: a k tomu ještě to zvracení, malá začala zase dost zvracet, netuším proč, blinká i to hustý antirefluxní mlíko, tak to už vážně nevím, co jiného jí dát :zed: :zed: , je schopná mi tu přesnídávku blinkat i třeba po čtyřech hodinách :zed: :zed:
No uvidíme, jak to půjde dál…

Lééénuša
Leni, taky jsem se bála kvůli kyčlím a tak, ale malá se začala sama zvedat a přitahuje se všeho, aby si mohla sednout, tak snad to nevadí. Ještě jí nenechávám sedět tak dlouho, jen občas během dne, aby si ještě trochu vycvičila ty svaly, ale zlepšuje se a kdyby sama nechtěla, tak to nedělám. Jenže člověk jí dá ruku a ona se hned začne přitahovat do sedu, tak jí nechám, ať cvičí, jsou to takový miminkovský sedy lehy :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
20.7.11 19:51

Holky tak dnešní návštěva u kožařky dopadla blbě. Né že by Adélka na tom byla blbě, ale dr. nemá slouvu s naší pojištovnou (škodovácká) takže máme po. ty návštěvy by byly dost drahý. Sestru slušně seřvala že jí to má hlásit a hlavně mi to mohla říct rovnou do telefonu a my tam nemuseli. no když už jseme tam byli, tak na ní koukla, říkala že na rukách se jí to začíná rozjíždět a že by se uškrábala. Tak nám napsala nějakou mast s kortikoidama. No napsala na recept paltící, tak jsem se obávala kolik bude stát, ale naštěstí jen 145kč ale je to jen 50g, myslela jsem že mě vybaví něčím větším. No a mám si hledat teda něco jiného, tak mě to teda pěkně štve :zed: :zed: už mě ta honba za kožařema přestává bavit.

Jíťo tak to je hrůza že zase začala zvracet, chuděra malá, to mě mrzí i za tebe. Snad se to srovná co nejdřív. Jo já myslim že když jen tak lehce sedí, tak to nemlže tak škodit, ona taky dělá sedy lehy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
21.7.11 10:19

Dneska jsem volala na kožní do Kolína, tak nás tam naštěstí vezmou, sestra byla příjemná jak prdel :pocitac: :pocitac: prostě jednání a co chcete jako?? no děs :zed: 8.srpna tam máme být, tak jsem zvědavá.

Jo a jinak jsem zkusila znovu tu brokolici s bramborem a to baštila. Akorát ted musim nastudovat pořádně so jí nebude dělat dobře a co jo. Dneska bude mít dýni, ta je pro tyhle alergiky, ekzematiky dobrá. tak to jí určitě nebude chutnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
21.7.11 11:13

Teda Leni, ty máš starosti! :roll: Tak snad už ten Kolín je poslední a už nebudete muset hledat něco dalšího!!!Je to hrozný, ještě to jednání, to je fakt síla!!! :poblion:

A to zvracení u vás Jíťo , to je taky něco!!!Chudák malej…a co teda na to doktorka??Vždyť vás to už to trápí od narození, ne?? :think:

Já dnes zkusila dát meloun, a taky nic!! :roll: Akorát vypadala, jak kdybych jí podřezala, tu červenou šťávu měla všude! :mrgreen: Jako docela mě to překvapilo, že teda ovoce nebaští!K obědu mi sní všechno ze zeleniny, ale ty svačiny, to je hrůza!Co už jí mám vymyslet? :nevim:
Leni, ta dýně je dobrá, sladká, určitě jí bude chutnat! :palec: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
21.7.11 11:36

Tak jsme dnes dali první jablíčko a chutnalo nám velice :potlesk: , odpoledne zkusím dát ještě pár lžiček a uvidíme.
Taky jsme trochu nastydly, takže jak se jí míchají ty hleny s mlíkem, tak zvrací ještě víc…
Doktorka na to nic neříká, prostě to musíme nějak zmáknout a čekat až to samo přejde, prý většinou, až začnou chodit :zed: :zed: , tak to si ještě počkáme.

Teda Leni, to je peklo s těma doktorama, jakoby nestačilo, že trpí malá i ty, ještě jsou nepříjemní…mám chuť takové vždy poslat s chutí do hajzlu (omlouvám se), ale nemám pro ně jiná slova… :poblion: :poblion:
Doufám, kvůli vám, že to nějak podchytíte a bude to lepší :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
21.7.11 12:38

zoubky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
21.7.11 14:12

Jůůů Jíťo to jsou prima zoubky :-D , u nás se nic se zubama neděje a asi dít ani nebude.

je to všechno hrůza a prostě jak hledám na netu informace co a jak, tak mě někdy přechází humor, není to tak jednoduché zachytit přesně to co jí nedělá dobře. ted dojedu nutrilon normální a pak už jsen ten hypoalergenní, ta cena malé butely je srovnatelná s tou 800g, ale co hlavně když bude líp. nevím co by jí dělalo tedka špatně přeci jen nejí takové ty věci které se pak nemohou nebo by se spíš jíst neměli.
je to všechno tak strašně zdlouhavé a já budu jen doufat, že jí to prostě přejde za pár let a snad se to nerozjede víc.

Jo a ta dýně nám moc chutnala. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
21.7.11 18:26

Jíťo, zoubky jsou super!! :palec: :mrgreen: Já si vzpomněla, že jsi vlastně už psala, že by se to zvracení mělo zlepšit až začne chodit..no jak vás znám, tak to nebude tak dlouho trvat!!! :pankac:
Leni, věřím, že je to na hlavu!! :roll: Moc vám držím palce, snad to bude jenom lepší!!! :nevim: :wink:
A já dnes koupila na obídek bramborovou kaši s kukuřicí a to teda do malý zahučelo, málem mi snědla i ruku :wink: .Ono to bylo skoro jak krupicová kaše, takový docela sladký .A zítra už zase budu vařit, ať to střídáme :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
22.7.11 11:47

Teda holky, já už si tady povídám sama se sebou!! :think: :pankac:
My dnes byli na kontrole, malá má 8,3 kilo a 74cm. Dr. říkala, že už můžem začít odpoledne dávat jogurt a už dávat čajík atd. No na ten jogurt jsem zvědavá!! :roll: Ty bílý jsou docela kyselý, to zase budou ksichty!! :-) Taky se ptala co a jak, tak jsem říkala, že válí sudy rychlostí světla, tak prý děti, který takhle válej sudy, většinou přeskočej plazení a jdou rovnou na všechny čtyři!Tak uvidíme.
Jinak je venku pěkná sibérie!!! :zed: Taková zima!! 8-o No pokud nebude pršet, tak půjdem na chvíli na procházku. Včera celý den pršelo, tak jsme nevytáhli paty :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
22.7.11 11:58

Ahoj Bikis, jestli Zuzančina reakce bude stejná jak Martínkova, tak to se zasměješ. Bílý jogurt by mi malej fakt nesnědl, tak přidám banán a to je baša to ěkně papá. Nebo do něj dám broskev nebo meruňku a přidám trošku přesnídávky a to taky pěkně papá. Tak hodně štěstí, ale jsou i děti, co papají ten jogurt samostatně a chutná jim… no my k nim nepatříme.
Leni moje spolužačka taky má holčičku která trpěla od narození na ten ekzém a teď je jí pět let a po ekzému ani památky a už může dělat a jíst vše jako ostatní děti, jen docházejí ještě na kontroly. Takže to opravdu nemusí být trvalé a přeji ať je to váš případ.
Tady taky včera pršelo, my jsme šli i tak ven na chvíli. Dneska už pršet přestalo, sice je tam zima, ale půjdeme taky na chvíli ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
22.7.11 12:43

Trace já taky doufám, že to prostě přejde za pár let a bude v pohodě. třeba tedka by nikdo neřekl že něco má, prostě večerkdyž má někde zarudlou kůži to namažu tou mastí s kortikoidama a je po problému ani se už tak neškrábe, ale to díky tomu fenistilu. Snad bude dobře, musím v to věřit.

Holky já vám tak závidím že ty děti se tak pohybují, vím že je to někdy na palici je pořád střežit, ale ta naš potvora pořád nic. aktivní je až moc, ale takhle teda nééé.

Bikis jinak krásně rostete :kytka: a jsem zvědavá co bude říkat na ten jogurt 8-o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí