Za 2 týdny termín

Napsat příspěvek
Velikost písma:
871
25.7.11 11:45

Jíťo tak to vám moc přeji :kytka: . To je krásný, že vám to s Honzou takhle vychází :srdce: . Budete hledat byt? No paráda a to že si našel práci u vás ve městě jen svědčí o tom, jak moc vás má rád a jak moc s vámi chce být, to by leckdo neudělal ani po dvou letech. Tak hlavně že to dobře dopadlo a jste šťastní všichni :dance: , asi to tak mělo být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
25.7.11 12:04

Díky moc holky za hezká slova. To víte, pořád mám děsný strach, aby vše vyšlo a nebylo další zklamání, ale bohužel to nezjistím, dokud to nezkusím. Původně jsem si myslela, že budeme s Viktorkou nějaký čas samy, ale asi to tak být nemělo a když se objevila láska, tak proč jí posílat pryč, že… no a malá taky potřebuje fajnovýho tatínka, který s ní bude dělat lumpárny a učit jí jezdit na kole a tak, no však to znáte. Role mamky a taťky jsou už od pradávna rozdělené a jak jeden chybí, tak to prostě není úplně ono. Honza s malou blbne a ona je v sedmém nebi, směje se na něj jak sluníčko a ani u něho nebrečí, to u mě věčně, jak kdyby věděla, že na mě může, že jí dám, co jí na očích vidím, ale Honzík jí nechá ať se třeba vzteká a ona toho během chvilky raději nechá, protože ví, že po jejím nebude :mrgreen: :mrgreen:
No a to přebalování, to je taky sranda, jsme doma 4 a nikomu se do toho nikdy nechce, ty přesnídávky totiž stojí za to, takže se střídáme, někdy je to takový smrádek, že musíme vyvětrat půl bytu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Trochu se toho stěhování bojím, protože už jsem se stěhovala za život 9×, ale jednou to snad ještě přežiju :palec: . Naši jsou opravdu zlatí, nebýt jich, tak nevím, co by s námi bylo. Honzu přijali za člena rodiny celkem dobře, samozřejmě mu táta řekl, že pokud nám ublíží, tak mu rozkope prdel :lol: :lol: :lol: , ale jsou rádi, že se přestěhoval za námi, protože jak píše trace, to se opravdu často nestává, aby chlap měnil město a bydlení. Hodně to pro nás znamená, protože my tu máme zázemí a zvykat si zase někde jinde by se mi moc nechtělo a ani bych to tak rychle neudělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
25.7.11 16:44

Je to prostě muž činu a tak to má být!!!! :palec: Jíťo, proč mi to děláš??Víš, že ty hormony nemám ještě v cajku a jsem hned na měkko!!! :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
25.7.11 17:40

Bikis hoď si hormony do pohody , budeš to potřebovat až Zuzanka řekne MÁMA :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
25.7.11 18:32

Holky, Zuzanka má ZUB!!!!!já myslela, že má v pusince nějakej bordel, tak tam šáhnu a tam zub!! jak jsem jí na to šáhla, tak začla řvát :lol: . no ona má zub a ani nic neřekne!! :roll: akorát průjem měla…ale to je teda překvápko :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
25.7.11 19:46

Takže jsem to ještě zkontrolovala a má tam dva!!!Ty dvě spodní jedničky!Akorát si tam nenechá moc šáhnout!No to jsem fakt blázen..včera tam nebylo nic, jinak ani nepípla :think: .Akorát ten průjem, možná byla trochu ukňouraná, ale nepřikládala jsem tomu význam :lol:
No tak to by jsme měli! :pankac: Teď jsem zvědavá na to kojení, až pěkně povylezou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
25.7.11 19:48

No to si Bikis děláš srandu, ne? Ale velká gratulace :kytka: Sákriš a my ještě v puse průvan :mrgreen: . Ale zase se malej dneska sám posadil, tak jsem si to trochu vynahradila :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
25.7.11 20:08

Gábi no neke :mrgreen: tak to valim oči jak blázen a oni rovnou dva zuby.....ty brďo tak to ti budou muset dát na šaty a asi na dvoje :lol:

Jíťo už ti ty šaty někdo koupil???? Ale zase…možná za rok, dva třeba budou svatební :palec:

Trace zrovna jsem dneska četla v Mamince, paní tam psala o tom, že dceři vyrostly v 7mi měsících dva zuby a pak už nic a je jí rok, tak zda nemá zajít k zubaři, kůli tomu že jídlo musí stále mixovat. a tam jí psala ať stále mixuje, že tužší jídla by měli jíst až tak od 9.měsíce, ale že k zubaři pro klid může jít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
25.7.11 20:42

Leni tak já sem malému jídlo nikdy nemixovala ani nepasírovala, jen jsem strouhala jablíčko nebo mačkala vidličkou ostatní jídlo. Meloun krájím na kousky 8-) . Jo já vím, akorát vy jste všichni narození po nás a okolo nás naši vrstevníci mají taky už všichni zuby, jen my pořád nic… tak doufám, že pak nevyleze všech 20 najednou :mrgreen: . Přikládám foto a nebylo by na škodu, kdyby jste taky zase předvedli své miláčky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
25.7.11 20:45

Jsem zapomněla přiložit to foto :zed: … asi stárnu :mrgreen:
Ještě se drží male ručičkäma, ale sedl si sám :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
25.7.11 20:47

Ještě jedna :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
26.7.11 08:07

Sakriš ten Martínek je fešák!! :palec: :mrgreen: Už je to velkej kluk, a dokonce už sedí!! To je hrůza, jak to letí!!!! :roll: :lol: Já myslím, že zuby bude mít taky ze dne na den, a pak mu polezou jeden za druhým!! :wink:
Holky, já z toho měla včera vánoce!!! :mrgreen: Fakt jsem to vůbec nečekala, a ona ani nic neřekne, že něco leze!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
26.7.11 09:59

Trace jo vim, že mu to už nemixuješ a to je dobře…to jen ta paní psala, že teda musí stále mixovat, ale netušila jsem že by to byl nějaký problém, aby se muselo k zubaři, stejně by tam prd objevil. oni taky vylezou, to se nebojim.
Jinak Martínek je teda chlapák a přijde mi takovej opálenej, moc hezkej klučina :palec:

Gábi to je vid…a nic neřekne, to se mi líbilo :mrgreen:  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
26.7.11 13:34

Bikis
Vééééélká gratulace další zubatici :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :kytka: :kytka:
Vítejte v klubu :palec:
Umím si tě oředstavit, já taky čučela jak blázen, když jí vylezli a taky z ničeho nic. Večer tam nebyli a ráno se s nima probudila :mrgreen: a taky jen trochu pokňourala, tak je to super. U nás to bylo taky v klidu a u vás taky, tak to je bomba :dance:
A buď v klidu ty hormonku :oops: , nesmíš být na měkko, už nebudu psát nic tak citovýho :mrgreen: , abys nám tu neplakala :mrgreen: :mrgreen:

Trace
Jiřinko, velká gratulace i vám k prvnímu posazení. Je to krásnej kluk, velké oči, pleť jako od moře a ještě k tomu takovej šikula :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
26.7.11 17:45

Jíťo, jen piš , romatika, to je moje!!!! :pankac: :dance:
Trace, a ještě teda koukám, že Martínek je pěkně vlasatej!!! :palec: My tady tři holky a plešatý :pankac: a Martínek takový háro!! :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí