Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Jíťo tak to vám moc přeji
. To je krásný, že vám to s Honzou takhle vychází
. Budete hledat byt? No paráda a to že si našel práci u vás ve městě jen svědčí o tom, jak moc vás má rád a jak moc s vámi chce být, to by leckdo neudělal ani po dvou letech. Tak hlavně že to dobře dopadlo a jste šťastní všichni
, asi to tak mělo být.
Díky moc holky za hezká slova. To víte, pořád mám děsný strach, aby vše vyšlo a nebylo další zklamání, ale bohužel to nezjistím, dokud to nezkusím. Původně jsem si myslela, že budeme s Viktorkou nějaký čas samy, ale asi to tak být nemělo a když se objevila láska, tak proč jí posílat pryč, že… no a malá taky potřebuje fajnovýho tatínka, který s ní bude dělat lumpárny a učit jí jezdit na kole a tak, no však to znáte. Role mamky a taťky jsou už od pradávna rozdělené a jak jeden chybí, tak to prostě není úplně ono. Honza s malou blbne a ona je v sedmém nebi, směje se na něj jak sluníčko a ani u něho nebrečí, to u mě věčně, jak kdyby věděla, že na mě může, že jí dám, co jí na očích vidím, ale Honzík jí nechá ať se třeba vzteká a ona toho během chvilky raději nechá, protože ví, že po jejím nebude
![]()
No a to přebalování, to je taky sranda, jsme doma 4 a nikomu se do toho nikdy nechce, ty přesnídávky totiž stojí za to, takže se střídáme, někdy je to takový smrádek, že musíme vyvětrat půl bytu
![]()
Trochu se toho stěhování bojím, protože už jsem se stěhovala za život 9×, ale jednou to snad ještě přežiju
. Naši jsou opravdu zlatí, nebýt jich, tak nevím, co by s námi bylo. Honzu přijali za člena rodiny celkem dobře, samozřejmě mu táta řekl, že pokud nám ublíží, tak mu rozkope prdel
, ale jsou rádi, že se přestěhoval za námi, protože jak píše trace, to se opravdu často nestává, aby chlap měnil město a bydlení. Hodně to pro nás znamená, protože my tu máme zázemí a zvykat si zase někde jinde by se mi moc nechtělo a ani bych to tak rychle neudělala.
Je to prostě muž činu a tak to má být!!!!
Jíťo, proč mi to děláš??Víš, že ty hormony nemám ještě v cajku a jsem hned na měkko!!!
![]()
Bikis hoď si hormony do pohody , budeš to potřebovat až Zuzanka řekne MÁMA ![]()
Holky, Zuzanka má ZUB!!!!!já myslela, že má v pusince nějakej bordel, tak tam šáhnu a tam zub!! jak jsem jí na to šáhla, tak začla řvát
. no ona má zub a ani nic neřekne!!
akorát průjem měla…ale to je teda překvápko ![]()
Takže jsem to ještě zkontrolovala a má tam dva!!!Ty dvě spodní jedničky!Akorát si tam nenechá moc šáhnout!No to jsem fakt blázen..včera tam nebylo nic, jinak ani nepípla
.Akorát ten průjem, možná byla trochu ukňouraná, ale nepřikládala jsem tomu význam ![]()
No tak to by jsme měli!
Teď jsem zvědavá na to kojení, až pěkně povylezou ![]()
No to si Bikis děláš srandu, ne? Ale velká gratulace
Sákriš a my ještě v puse průvan
. Ale zase se malej dneska sám posadil, tak jsem si to trochu vynahradila ![]()
Gábi no neke
tak to valim oči jak blázen a oni rovnou dva zuby.....ty brďo tak to ti budou muset dát na šaty a asi na dvoje ![]()
Jíťo už ti ty šaty někdo koupil???? Ale zase…možná za rok, dva třeba budou svatební ![]()
Trace zrovna jsem dneska četla v Mamince, paní tam psala o tom, že dceři vyrostly v 7mi měsících dva zuby a pak už nic a je jí rok, tak zda nemá zajít k zubaři, kůli tomu že jídlo musí stále mixovat. a tam jí psala ať stále mixuje, že tužší jídla by měli jíst až tak od 9.měsíce, ale že k zubaři pro klid může jít.
Leni tak já sem malému jídlo nikdy nemixovala ani nepasírovala, jen jsem strouhala jablíčko nebo mačkala vidličkou ostatní jídlo. Meloun krájím na kousky
. Jo já vím, akorát vy jste všichni narození po nás a okolo nás naši vrstevníci mají taky už všichni zuby, jen my pořád nic… tak doufám, že pak nevyleze všech 20 najednou
. Přikládám foto a nebylo by na škodu, kdyby jste taky zase předvedli své miláčky ![]()
Jsem zapomněla přiložit to foto
… asi stárnu ![]()
Ještě se drží male ručičkäma, ale sedl si sám ![]()
Sakriš ten Martínek je fešák!!
Už je to velkej kluk, a dokonce už sedí!! To je hrůza, jak to letí!!!!
Já myslím, že zuby bude mít taky ze dne na den, a pak mu polezou jeden za druhým!! ![]()
Holky, já z toho měla včera vánoce!!!
Fakt jsem to vůbec nečekala, a ona ani nic neřekne, že něco leze!! ![]()
Trace jo vim, že mu to už nemixuješ a to je dobře…to jen ta paní psala, že teda musí stále mixovat, ale netušila jsem že by to byl nějaký problém, aby se muselo k zubaři, stejně by tam prd objevil. oni taky vylezou, to se nebojim.
Jinak Martínek je teda chlapák a přijde mi takovej opálenej, moc hezkej klučina ![]()
Gábi to je vid…a nic neřekne, to se mi líbilo
![]()
Bikis
Vééééélká gratulace další zubatici
![]()
Vítejte v klubu ![]()
Umím si tě oředstavit, já taky čučela jak blázen, když jí vylezli a taky z ničeho nic. Večer tam nebyli a ráno se s nima probudila
a taky jen trochu pokňourala, tak je to super. U nás to bylo taky v klidu a u vás taky, tak to je bomba ![]()
A buď v klidu ty hormonku
, nesmíš být na měkko, už nebudu psát nic tak citovýho
, abys nám tu neplakala
![]()
Trace
Jiřinko, velká gratulace i vám k prvnímu posazení. Je to krásnej kluk, velké oči, pleť jako od moře a ještě k tomu takovej šikula
![]()
Jíťo, jen piš , romatika, to je moje!!!!
![]()
Trace, a ještě teda koukám, že Martínek je pěkně vlasatej!!!
My tady tři holky a plešatý
a Martínek takový háro!!
![]()