Za 2 týdny termín

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2806
29.7.11 12:13

Jíťo je to takový blbý když máš blbej pocit z doktora…já ho někdy mívám, říkám si že ona zase není tak špatná a nikdy žádný problém u ní nebyl (co vím od známých) akorát já potřebju takovou tu jistotu a rozhodný tipy. Ale u nás taky výběr nic moc.

A ještě mě napadlo, vím že je to blbost, ale nemohla by být Viktorka alergická na tu bílkovinu kravského mléka??? Četla jsem že se to projevuje jako tím zvracením, ale vlastně oni mají i průjmy…takže to vlastně né.

No a jinak holky…dneska dám malou ráno na deku jako každej den a ona si tam tak rotuje těma nožkama dokola a pak se otočím a ona na břiše :pankac: :pankac: no ale myslím si že to bylo pomocí nábytku..ona jak rotovala tak se dostala nožkama ke stěně a asi jí to nějak pomohlo…no samozřejmě se další otáčení nedělo…no ale i tak jsem byla ráda že je tam :-D :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
29.7.11 13:30

Holky, díky! :wink: Ale čím víc nad tím přemýšlím, tím víc vidím samí negativa!! :roll: Jako co když se poletí na noc, co dětská postýlka atd. Bojím se, abych jí nerozházela ten režim…no mám z toho zase nerva!Musím si to všechno nějak zjistit :think: .A taky nemáme pas, takže zase rychle udělat pasy.Jestli to za to za to vůbec stojí?? :lol: Jsem hrozná..i když 9 měsíců, to už je velká holka, ALE…!!! :roll: :-)

Jíťo, tak naše dokorka tu měsíční prohlídku vezme taky pěkně zgruntu! Zváží, změří jí, pak jí zkontroluje tu fontanelku, podívá se jí do pusy, prohmatá bříško, poslechne, vytáhne jí do sedu za ručičky, ukazujeme co umíme ( různě s hračkama, jak je drží, jestli slyší atd. ). Líbí se mi na ní, že neřeší hned všechno lékama atd., takže jsem vlastně malý ještě nikdy nic nedala. Akorát teda vlastně 2 dny brala Fenistil kapky a jediný co mám jsou kapky do oka. Jinak i prdíky jsme tenkrát zvládli bez chemie, bez ničeho! Teď teda když na to vzpomínám, to byla síla, to byli noci!!! :zed: :mrgreen:

Příspěvek upraven 29.07.11 v 14:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
29.7.11 13:31
Lééénuša píše:
Jíťo je to takový blbý když máš blbej pocit z doktora…já ho někdy mívám, říkám si že ona zase není tak špatná a nikdy žádný problém u ní nebyl (co vím od známých) akorát já potřebju takovou tu jistotu a rozhodný tipy. Ale u nás taky výběr nic moc.

A ještě mě napadlo, vím že je to blbost, ale nemohla by být Viktorka alergická na tu bílkovinu kravského mléka??? Četla jsem že se to projevuje jako tím zvracením, ale vlastně oni mají i průjmy…takže to vlastně né.

No a jinak holky…dneska dám malou ráno na deku jako každej den a ona si tam tak rotuje těma nožkama dokola a pak se otočím a ona na břiše :pankac: :pankac: no ale myslím si že to bylo pomocí nábytku..ona jak rotovala tak se dostala nožkama ke stěně a asi jí to nějak pomohlo…no samozřejmě se další otáčení nedělo…no ale i tak jsem byla ráda že je tam :-D :palec:

No vidiš Leni, teď už ti to začne!! :pankac:

Malá zase dnes otevřela spodní dva šuplíky od komody, což nevím jak udělala, asi nohama! :think: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
30.7.11 07:20

Gábi hold tu cestu budeš muset nějak rozseknout…tu postýlku jedině cestovní, nevím zda hotely jí poskytujou, ale myslím že už jo, ale spoléht na to, nevím. A hlavně třeba by Zuzka byla úplně v pohodě i z tý cesty, no chce to vyzkoušet. Ale tak když tak pojedete až příští rok. Ty pasy to vůbec nemám zdání kolik stojí.
Jinak krásnej metřík :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
30.7.11 07:39
Lééénuša píše:
Gábi hold tu cestu budeš muset nějak rozseknout…tu postýlku jedině cestovní, nevím zda hotely jí poskytujou, ale myslím že už jo, ale spoléht na to, nevím. A hlavně třeba by Zuzka byla úplně v pohodě i z tý cesty, no chce to vyzkoušet. Ale tak když tak pojedete až příští rok. Ty pasy to vůbec nemám zdání kolik stojí.
Jinak krásnej metřík :palec:

Leni, ty vidíš můj metřík?? 8-o A kde??? :mrgreen: Já to toiž zkoušela, protože všichni tady pořád mluví o metříkách. A myslela jsem, že se mi to nepovedlo, protože ho nikde nevidím!! :mrgreen:

S tou dovčou jsem se pár užitečnách věcí dozvěděla. Jako že kočár normálně až do letadla, postýlky poskytuje hotel a je to zdarma, ale musí se to nahlásit.Prý je to v pohodě, ale mně se zase moc nechce to Turecko. Spíš bych chtěla něco blíž, kde se neletí v noci. Nechci malou tahat po nocích!!!Třeba Řecko atd., tak ještě hodíme řeč s mamčou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
30.7.11 13:23

Jo Gábi vidím..pod každým tvým příspěvkem. Já taky nevěděla jak se tam dává a pak to šlo. Ale ty by si ho měla taky vidět…já svůj normálka taky vidím.

No vidiš tak aspoň nějaké věci víš a to by docela pomohlo..o tom kočáru do letadla jsem zrovna četla v Mamince.

jinak my od včera malujeme…teda včera koupelna a dneska chodba…děs a to uklízení hrůza. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
30.7.11 17:56
Lééénuša píše:
Jo Gábi vidím..pod každým tvým příspěvkem. Já taky nevěděla jak se tam dává a pak to šlo. Ale ty by si ho měla taky vidět…já svůj normálka taky vidím.

No vidiš tak aspoň nějaké věci víš a to by docela pomohlo..o tom kočáru do letadla jsem zrovna četla v Mamince.

jinak my od včera malujeme…teda včera koupelna a dneska chodba…děs a to uklízení hrůza. :zed:

Tak já nevidím ani tvůj, ani můj!! :-( Jak mám udělat, abych ho viděla?? :think:

Úklid nezávidím,užila jsem si dost a čeká mě to za chvíli zase, až budeme malovat kuchyň!! :zed:

U nás dneska celý den prší a je zataženo. To je bezva!!Odpoledne jsem byla ve fitku. A já chytrá jsem si vzala bílý triko a normálně se mi spustilo mlíko a byli vidět fleky, i když jsem měla ty vložky do podprdy!!! :roll: Tak jsem to zabalila!Se z toho zblázním!!Já myslela, že ta výroba mlíka funguje na principu poptávka-nabídka, a ze mě to furt teče i ušima snad!! :nevim:
Jinak malá dnes zbaštila všechno, co jsem jí dala!I celej oběd, tak jsem ráda!Ani jsem to nestačila nabírat, hned ječela.Asi byla vyhládlá nebo co! :pankac: A spaní taky bezva, spala 30 minut dopoledne a 20 minut odpoledne!!!?? :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
31.7.11 13:16

Teda tak to mi řekněte jakto že nevidíte ten můj metřík, já ho vidim i tvůj gábi, tak to mě pose.....!!!! :cert: nevím co s tím teda.

Jinak u nás vymalováno a uklizeno. :palec:

No a Adla dneska spí si na břiše v postýlce, pak slyšim jak už tam mručí, ségra pro ní šla a říká, vy jste ji dal někdo na záda???? A já že ne, takže ona se zase přetočila a já to opětně neviděla, snad mi to taky někdy předvede :dance: :wink:

Gábi tak jsi taková menší mlíkárna no :mrgreen: :mrgreen: prostě kde kdo z nekojících ti může závidět. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
31.7.11 18:25

Leni už ho vídím!!!!!Můj i tvůj!!To je super! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
31.7.11 18:29
Lééénuša píše:
Teda tak to mi řekněte jakto že nevidíte ten můj metřík, já ho vidim i tvůj gábi, tak to mě pose.....!!!! :cert: nevím co s tím teda.

Jinak u nás vymalováno a uklizeno. :palec:

No a Adla dneska spí si na břiše v postýlce, pak slyšim jak už tam mručí, ségra pro ní šla a říká, vy jste ji dal někdo na záda???? A já že ne, takže ona se zase přetočila a já to opětně neviděla, snad mi to taky někdy předvede :dance: :wink:

Gábi tak jsi taková menší mlíkárna no :mrgreen: :mrgreen: prostě kde kdo z nekojících ti může závidět. :-D

Jj, já mám mlíka dost pro všechny!!!! :pankac: No akorát je blbý, že musím furt nosit černý tričko, kdybych měla zase nehodu :mrgreen:

Holky, máme tu dovču!!31.8. letíme na Menorcu! Jako fotky krásný, skály, moře… hotel 4*, recenze samí dobrý, takže to vypadá všechno hezky, tak jsem zvědavá na skutečnost!!Taky se bojím, jak to zvládne ta moje pizizubka!! :srdce: No snad jo… :nevim: Letí se tam 2.5 hodiny a nemělo by se letět přes noc, to byla moje podmínka! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
31.7.11 18:35

Ježiš já vidím všechny metříky!!!To je maso teda!!! :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
31.7.11 18:43

Bikis
Gratuluju k dovče, určitě to bude fajn a užijete si dámskou jízdu :-D
Jinak to mlíko se ti spouští proto, protože se ti rozproudí krev a máš rychlejší tep. Když jsem kojila a cvičila, tak se mi to občas taky stávalo, ale pak jsem začala používat lepší vložky do podprdy a upnutý cvičební tričko ještě pod normální, aby mi ty prsa tak neskákala a bylo to v cajku :palec:
Lééénuša
Určo se za chvilku dočkáš, Adla to potají trénuje, aby se ti pak ukázala v té nejlepší formě :dance:

No a my už pevně a krásně sedíme, vdrží sedět cca 2-3 minuty v kuse, no jsem z toho nadšená :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
31.7.11 18:44

a tady jedna vychechtaná i se zubama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
31.7.11 19:17
Jita.tutik píše:
Bikis
Gratuluju k dovče, určitě to bude fajn a užijete si dámskou jízdu :-D
Jinak to mlíko se ti spouští proto, protože se ti rozproudí krev a máš rychlejší tep. Když jsem kojila a cvičila, tak se mi to občas taky stávalo, ale pak jsem začala používat lepší vložky do podprdy a upnutý cvičební tričko ještě pod normální, aby mi ty prsa tak neskákala a bylo to v cajku :palec:
Lééénuša
Určo se za chvilku dočkáš, Adla to potají trénuje, aby se ti pak ukázala v té nejlepší formě :dance:No a my už pevně a krásně sedíme, vdrží sedět cca 2-3 minuty v kuse, no jsem z toho nadšená :mrgreen:

Jíťo, to je zase fotka!!!Já se zase chechtám!!! :mrgreen: No je úžasná!!!Modelka hadr… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
31.7.11 20:16

Jíťul to je prostě holka :mrgreen: úžasný.

Gábi mě ted došlo jak si napsala že už je vidíš, že si vlastně musíš kliknout na to zobrazovat podpisy :palec: si na to prostě přišla.
Jinak to je super že nakonec poletíte a 2,5hod to je nádhera…bude to prostě žůžo :)

Tak odpoledne spinkala Aduš na břiše u mě v posteli, pak se probudila tak tam jdu lehnu si k ní a najednou šup a byla na zádech :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí