Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Gábi Zuzance vše nejlepší k narozkám, my je včera měli taky, jen tedy 5měsíční:-)))))a jinak není zač za info:-)
Evelin malej je vážně takovej vyspělej, no je to chlap:-) ale krásnej a okatej:-)
HOLKY JÁ MÁM DNES VÝBORNEJ DEN
Valinka se už přetáčí od včerejška jakoby nic:-) a navíc jsem prodala asi 80ks oblečení po ní
jupííííííí ![]()
Lucko, to je paráda, že jsi prodala hadříky!!Někomu známýmu??Já si všechno schovávám na druhý ( když se poštěstí ), ale nemám to kam dávat!!!
Je toho hrozně moc.
Jinak masáž už proběhla a úžasný!!!!
100% relax!Vzala to teda zgruntu, dokonce mi namasírovala hlavu, obličej, uši, břicho, prsa - s tím jsem teda nepočítala
.A byla to nádhera, chvilkama jsem byla v lehkém bezvědomí
Pak jsem byla úplně mimo, řídila jsem jak opilá!! ![]()
90 minut uběhlo jak nic, přišlo mi to, že tam ležím půl hoďky. Takže ty tři hodiny bych zvládla levou zadní!
Ovšem ty masérky se asi nadřou! Taková drobná paní, asi teda Thajka, a měla takový malinký, heboučký ručičky!
No moooc příjemný to bylo!Už se těším na další ![]()
Bikis…to teda musela být paráda, ta masáž! Malá má kouzelný kukadla!
Luci…všechno nejlepší k vaším, naším
, 5timěsíčním narozeninám!
Zítra jdeme do poradny, tak jsem moc zvědavá!!!
Holky já vám ty noci tak závidím…Ondra je sluníčko, ale v noci terorista!
Jsme vzhůru min. 4× za noc a pořád kojím. Večerní kaše nezabrala! ![]()
Přes den naše kojení trvá jen 5 minut…takže taky nic moc. Přitom myslím, že mlíka mám dost. ![]()
Gábi tak masáž fakt závidím:-)…musela jsi si to užít, já byla u thajek taky, manžel mě tam vzal minulý rok, to jsem ještě ani nevěděla že jsem těhotná a taky mi masírovala prsa, to mě překvapilo:-)…
jinak ne, oblečení jsem prodala jedné paní, tedy ještě neprodala, má dnes dopoledne přijet:-)…no já si to právě nechtěla schovávat všechno, takže jen uni věcičky a ostatní pryč. A kdyby to byla zas holka, tak nakoupíme jiný no:-)…
Evelin no jo, taky vše nejlepší malému k narozeninkám:-)
…a co kontrola? dej nám pak vědět jak jste velcí:-) my jdem zítra a ještě i na poslední očko ![]()
Ahoj holky, tak gratulace všem prckům ke všem různoměsíčním narozkám ![]()
My máme další zprávu:
Včera nám vylezl už i DRUHÝ zub
, ale skončilo to večerní dávkou Paralenu, protože strašně plakala, ale dnes už dobrý, i dudlík ji začal víc chutnat ![]()
Takže už je z nás pizizubka ![]()
Když se mi to podaří vyfotit, tak vám sem dám fotku.
Jsem z toho úplně na měkko, když jsem na to přišla, tak jsem jí snad půl hodiny pusinkovala. Zvládla to statečně ![]()
Snad teď bude od zubů chvíli pokoj, jedničky dole už máme a na další si klidně ráda počkám
![]()
Teda Jíťo tak to gratuluju k dalšímu zoubku
to je skvělý, jak vám to roste. No vypadá to že budete mít pusu samej zub a u nás nic ![]()
Jééé a máme stejnej bazének, akorát my ho ještě nevytáhli, má tu rýmu, tak jsem jí to nechtěla ještě víc zhoršit, ale Viktorka je úžasná jak si tam tak leží
my včera vlezli do velkýho bazénu a paráda, Adélka teda koukala jen z kočárku, ale pak jsem jí trochu cachtala nohy ![]()
Luci tak to je skvělý, že přrodáváš věci, já bych se taky něčeho potřebovala zbavit, ale zatím mi je to líto, uvidim, něco si ponechám a něco asi prodám.
Gábi tak to jak to popisuješ tu masáž, už se úplně rzplývám, to muselo něco být teda. Hlavně že sisi to užila.
Evelin a co v poradně, jak jste velký???? ![]()
Ahoj holky, to je teda počasí zase!
Buď je vedro jako včera, nebo zataženo, prši a fouká, jako dnes.Vůbec se nedá jít pořádně na procházku! ![]()
Jíťo, zase to nepřehánějte s těma zubama, jo??
Se mnou na plavání chodí holka a ta má půlročního kluka a on má už dva zuby, ale ty dva nahoře!Já myslela, že prostě vždycky vyrostou první ty jedničky dole ![]()
Naše malá už hezky kecá, už hezky umí slabiky jako bababa, dadada, mamama a tak. Je to hezký!!
Na zítra jsem koupila skleničku od Hippu první brambora, ale pak jsem se tady dočetla, že je to hnus a že je lepší ty brambory uvařit. Tak jsem zvědavá, jestli to bude baštit. Mně přišla hnusná i ta brokolice a jak se po ní zaprášilo! ![]()
Jinak je ještě zajímavý pozorovat, jak se chová náš pes k mimču. Máte někdo psa? Máme fenku a ona se jí zezačátku jakoby bála, teď jí nosí hračky a myslí, že jí je bude házet , malá jí pořád pozoruje , směje se na ní, furt se po ní natahuje a tahá jí za chlupy a ona ani nepípne, i když jí to asi bolí.No je to zajímavý.
Teda Jíťo, to je bomba…že už máte 2 zoubky! ![]()
Bikis…my máme psy 2. 5tiletýho cotonka…ten na malýho moc nereaguje,prostě si ho nevšímá. A pak 6timěsíční štěně hovawarta a ten chce pořád malýmu olizovat ručičky a ten se pak hrozně řehtá a sám mu je předkládá. ![]()
Jinak v poradně opět 2 vakcíny a dneska je teda ubrečený. I teď se pořád budí a brečí.
Neměřili nás, ale váží teď 6710g. Za měsíc přibral 700g. ![]()
Ahoj hoky! Neviděli jste včera na ČT2 ten dokument Katka? Já to už viděla kdysi, ale neviděla jsem, jak otěhotněla a porodila tu holčičku.No byla jsem z toho hotová, ty drogy to je fakt síla!!!
Zase jsem řvala, jak tu holčičku porodila, byla nádherná, bylo mi jí hrozně líto, že už je vlastně závislá…chudák fakt to dítě!!! ![]()
No nic, dnes si jdu pro brýle a nový řidičák , OP budu mít asi až za 14 dnů. Tak jsem zvědavá, hlavně na ty brejle!To bude sranda!! ![]()
Evelina75 píše:
Teda Jíťo, to je bomba…že už máte 2 zoubky!![]()
Bikis…my máme psy 2. 5tiletýho cotonka…ten na malýho moc nereaguje,prostě si ho nevšímá. A pak 6timěsíční štěně hovawarta a ten chce pořád malýmu olizovat ručičky a ten se pak hrozně řehtá a sám mu je předkládá.
Jinak v poradně opět 2 vakcíny a dneska je teda ubrečený. I teď se pořád budí a brečí.Neměřili nás, ale váží teď 6710g. Za měsíc přibral 700g.
Evelin, my máme fenku z útulku, takový koště!
No a taky malý furt olizuje ručičky a malá se řehtá!
Když byla menší, tak jí olizovala i hlavičku, musela jsem jí pořád hlídat.
Holky tak já včera večer napsal příspěvek jak hrom a pak se seknul internet a konec, takže dnes píšu znova.
Bikis ten dokument jsem taky viděla včera a už i kdysi a je to mazec a normálka se mi kroutí prsty a všechno, je to děsný a ten porod no mazec, jsem ráda, že holčičku nechala v tom kojeňáku, ale stejně by jí nenechali u sebe, vždyť to byla troska. A až bude Adélka jednou velká, tak jí to pustim preventivně…úplně mě děsí že by jednou brala drogy. no to by viděla to tóčo. jinak ta masáž teda musela být super, podle toho co píšeš ![]()
Evelin tak hlavně že to nějak ustál sice s brekem ale nevadí.
my máme fenu bernskýho slašníka, takže parádně vidí do kočárku, ze začátku kočár jen obcházela a ted tam nakukuje. A Adla když jí vidí tak se úplně klepe a nejlepší je, když jí holýma nohama šimrám po tý její srsti to se děsně řehtá
![]()
já byla dneska s Adlou u dr. vůbec se mi nelíbila ta boule po očkování TBC, má to nalitý a i sebraný, ale prý se s tím nic nedělá může vytýkat i hnis, tak jsem z toho nadšená, zase máme kůli tomu posunutý očkování. že jsem se na to nevyprdla ![]()
Leni, to máte teda pech s tím TBC…ale to jste nemohli vědět, že se to zkomplikuje, tak si nic nevyčítej!!! ![]()
Holky, mě dnes volal šéf z práce, že by potřeboval přes prázdniny výpomoc, jestli bych mohla na pár hodin a tak! Tak se tam májm příští týden stavit. Jako já bych byla ráda, na chvíli mezi lidi , penízky navíc atd.,ale nevím, jak to udělat. ASi to budu muset odříct!
Kojím, nemá mi pořádně kdo hlídat…no nevím. Jedině něco z domova, ale nevím…
A prý, kdy už se vrátím!!Je jim po mě smutno!!!
![]()
Bikis tak to zase zahřeje u srdce že tě potřebují
a vůbec že se jim stýská. je fakt, že to je asi problém když kojíš a to hlídání,no tak uvidíš. ale třeba za čas by to bylo možný.
holky ještě jsem vám chtěla říct, že jsem tuhle projížděla fotky z toho Avon pochodu na www.zdravaprsa.cz a normálka je tam naše Adélka
sice v kořáře bordel a ona bez jedný fusky, ale je tam ![]()
Jé, už ji vidím!I s Emilkou!!
To je mazlik!
To bodýčko je srandovní!!
Ty jo, tam bylo teda lidí!!!!!Hezký fotky!
No já nad tím přemýšlím, a navrhnu jim jedině, že můžu něco dělat z domova, po večerech, pár hodin. Jestli jim to k něčemu bude…jinak to bohužel nemůžu vzít. Zuzanka je ještě miminko a já od ní nikam nepůjdu!Ještě když kojím, teď začínáme s příkrmama, takže fakt ne
. Kdyby jí byl rok a víc, tak je to něco jinýho, ale takhle to nejde. My máme v práci dobrý vztahy. Holky mi pořád píšou, choděj na návštěvy. V práci byl teda šílenej stres, měla jsem toho plný zuby, ale nasmáli jsme se. A i šéf mě má myslím rád! Jak by ne, makala jsem jak šroub, od rána do večera a bez keců!! ![]()