Za 2 týdny termín

Napsat příspěvek
Velikost písma:
871
23.6.11 19:45

Tak jsem to zrovna nemyslela :-) .
Luci odnes si ten fialovej do práce a oni už ví na kterou socku to mají poslat… a pak ti to vyplněné pošlou domů .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
23.6.11 20:37

Já volala do práce že jí ten papír přinesu a jestli mi to vyplní a ona že nic nevyplňovala nikdy, a že si to tam mám poslat sama…tak se tak stalo. ještě že je máš v práci Trace task vstřícný :palec:
Luci to ti věřím že nevíš kasm s tím to já bych taky nevěděla, ale třeba ti to vyplní rovnou tam kam půjdeš…no nevím tak zavolej do práce kam to posílají a ať ti dá adresu.

No nějak to s tím přetáčením dopadne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
23.6.11 22:39

Já jsem si ten fialovej papír vyplnila sama, denní vyměřovací základ jsem měla i na každým výpisu z banky, když mi chodila mateřská, takže jsem to tam napsala a v práci jsem si zjistila, která sociálka mě má na starost a tam to pak poslala a za pár dní jsem to měla doma. Akorát já mám mateřskou teď do 28.6. a už mám dávno všechny papíry doma, celkem mě honila, abych to stihla :think: , tak se Luci divím, že to ještě nemáš, ale nevím, třeba mě tu jen strašili :nevim: :nevim:

Jinak my se překulujem na bříško celkem v pohodě, občas jí sice uvízne ruka či hlava, ale už se zlepšuje. Akorát pak piští, že nemůže zpátky, takže je to furt sem a tam :mrgreen:

No a dnes jsme byly na posledním očkování, trčela jsem v čekárně 1,5 hodiny, takže nadšení veliký. Pak včelička, malá ani nepípla, hrála si s chrastítkem a snad ani nepostřehla, že se něco děje…no byla jsem v šoku 8-o 8-o 8-o , čekala jsem řev a ono vůbec nic :potlesk: , pak jsem jí dala do kočárku a byla v pohodě. No byla jsem na ni strašně pyšná :huban:
Máme tedy 7,35kg a 64cm (já mám tedy pocit, že víc, ale sestřička to naměřila takto), takže jsme pořádný ženský :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Taky jsem přestala kojit, malá je po tom fakt špatná, zvrací moje mlíko i když ho zahustím, takže občas jen odstříkám, zahustím, smíchám to s Nutrilonem a dám jí to, ale už jsem si řekla i o prášky na zastavení laktace…jsem z toho nějaká špatná, mlíko mám, celkem i dost, ale malá ho nemůže, to je pech, to by mě v životě nenapadlo…ale co se dá dělat, po UM je jí líp a to je nejdůležitější. A zítra začínáme s první mrkvičkou :pankac: :pankac:
Taky za námi přijede nový tatínek a prý bude u všeho asistovat, tak se těšíme, bude s námi celý víkend, tak bude mít školu přebalování, krmení, koupání atd…prý už se moc těší a my taky :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
23.6.11 23:47

Luci…to je teda sranda, viď? No ona je to v podstatě taky Chicco Polly Magic. A je to ta modrá. :-D S těmi papíry na sociálku si raději pospěš…prý pak může být i zpoždění peněz a to by bylo i u tý nuzoty, co nám posílají, nepříjemný! :zed:
Jíťo…to je paráda, jak se „nový tatínek“ zapojuje, viď? To je paráda a ťukám, ať jste stále takhle krásně v pohodě! To je jak z růžové knihovny…pak že se to neděje i v životě! :lol: A malá je teda šikulka, jak zvládla očkování! :potlesk:
Holky…s tím přetáčením, malý se překulí a pak zase pár dní dělá, že to neumí… :roll: Zato žvatlá o sto šest!!! Dneska to večer zase rozjel… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
24.6.11 08:38
Lucka13 píše:
Leni tak to jsem ráda, snad budete spokojené, ale myslím, že jo :mrgreen: .
Bikis teda já tady potřebuju psychickou podporu, že s rodičákem je to v pohodě a ty tady píšeš že sis na brejle ještě musela doplácet z rezerv:-).....
Ne dělám si srandu ale je to teda šílený :-? ..... no já si konečně musím vyplnit ty papíry a dojít s tím na sociálku…achjo :think: . Teď mi přišla poslední mateřská a teď už půjdu o žebrotě.
Jinak počasí včera prapodivný.....horko, dusno, pak slejvák…a co bude dneska? Zatím je pěkně.Holky ale musím se pochlubit, dnes slavím, Valinka se dnes poprvé přetočila úplně sama na bříško :dance: . Pak to zkoušela ještě párkrát ale má těžkou hlavu kterou má pořád v záklonu a má problém s ní hnout :mrgreen: . Ale i tak jsem štastná, že se jí to povedlo

…půjdu o žebrotě :-P , to mě fakt pobavilo!!! :mrgreen: No vlastně do smíchu mi moc není, jsem na tom stejně :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
24.6.11 08:54

My byli na 6ti měsíční kontrole, tak máme 70cm a 7,930 kg :lol: . A dnes začínáme s mrkvičkou, tak jsem zvědavá :wink: . Jinak žádný kaše dávat nemáme, když v pohodě spí, a čajíčky a šťávy tak není potřeba, dokud kojím. A dostala jsem hromadu papírů a tabulek o příkrmech, tak to musím přelouskat :roll: Vždyť říkám, že je to věda! :mrgreen:
Evelin, malá se zezačátku taky otočila jednou za uherák! Já se chlubila, jak se otáčí a ona pak třeba tři dny ležela jak placka a nic.Teď je na břiše furt.
A taky se pěkně rozkecala, a to pištění to je něco teda!!! :zed: Jen co ráno otevře oko, už jede :roll: :mrgreen:

Jíťo, s tím kojením se nedá nic dělat. Vydrželi jste douho a to je super! Hlavně, že je malá v pohodě :palec:
Je fajn, že s váma „nový tatínek“ bude celý víkend!!!Určitě si to hezky užijete!! :wink: Zasloužíte si to!!!!!!!!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
24.6.11 10:33

HELE HOLKY NEDĚSTE MĚ, vždyť na to by měl být čas ještě…navíc když jsem si šla na úřad pro ty papíry s barevnýma pruhama tak paní říkala, že mám s tím vším přijít až mi přijde poslední mateřská a to bylo teď :nevim: . Tak teda já zavolám do práce a pokud bude paní v účtárně hodná, tak jí to manžel odveze a zas mi to přiveze, pracujem ve stejné firmě :lol: . No a pak šupem vše odevzdat no…ale teda vy jste mě fakt vylekali… 8-o

Jinak Evelin teda to je něco..... :mrgreen: jako vejce vejci ne? :lol:

Jo tak dnes jsem se těšila když už mě vzbudila v půl 8 že teda mi předvede co včera ale dneska sotva otočila hlavou dozadu a nezájem, takže žádné přetáčení nebylo :think: :cert:

jíťo tedy závidím jak snáší to očkování já jsem vždy vyklepaná za ní předem a ona je v pohodě do doby než jí píchnou tu hexa, sestřička říkala, že ta je hnusná a bolí :cry: …no my jdem příští pátek na poslední očko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
24.6.11 13:34

Jé, Lucko, nová fotečka!!!Moc hezká!!!! :palec:
Holky, tak my dnes mrkvička…no tak nevím, jestli vůbec něco snědla, ksichtila se, plivala to až do stropu :roll: , a pak začla brečet! Chudák muj malej!!! :roll: No já si myslela, že to nebude sranda, že prostě mlíčko je mlíčko!!! :pankac:
Ach jo..myslíte, že jí to někdy začne chutnat?? :think:

Jinak od pondělka mají být vedra, takže Trace, dovča se určitě vydaří!!!! :palec: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
25.6.11 09:46

Gabčo neboj, začne jí to chutnat…my jsme s tímhle musím řít neměli od začátku problém, sice si samozřejmě zvykala a stále zvyká ale neplive to. jen to dlouho žmoulá v pusince a taky se občas ksichtí ale pak se zas směje. Ale určitě neboj, četla jsem, že někdy trvá až 15 ochutnání než to mimčo přijme. Ale věřím, že to příště bude zas lepší, držím palce :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
25.6.11 12:54

Lucko, dnes snědla krásně tu druhou půlku lahvičky a možná by snědla i víc..tak jsem ráda, snad to bude v pohodě s tím jídlem!! :dance: Jak málo člověku stačí ke štěstí!!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
26.6.11 10:17

Ahojky holky :mavam:

tak včera u nás proběhlo to vítání občánků, bylo to moc hezký a na to že jsme pidi vesnice tak tam bylo 11dětí, je pravda že některým byl už rok, ale nevadí. Fotečku pak dodám.
A večer jsem vyrazila se ségrou do Prahy na muzikál Robin Hood, bylo to fakt úžasný, já miluju ty muzikály a musim říct že Robin Hood byl fakt kus :pankac: :pankac: …no prostě chlap k sežrání…ale oni i všichni :palec:
Adélkuhlídal tatínek, pořád smskoval jak to doma probíhá…sice jsem trnula, ale dobrý :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
26.6.11 15:11

Gábi tak to má, fakt radost za tebe. Ale holčičky jsou přeci šikovný, takže proč by měl být problém?:-)…no my dnes poprvé snědli celou skleničku bez problémku, tak mám taky radost:-)…

Leni tak to jsi se teda měla, no člověk jde na muzikál a je to ještě o to větší zážitek když je najednou takovej volnej vid?:-)…to my měli včera večer hlídání, tak jsme s manžím objeli co jsme potřebovali a vrátili se asi ve 23hod, takže taky dobrý…a teď je s malou venku a u babičky a já jsem si vyželila a ještě peru…tak se mi chvilka osobního volna docela hodila…
Jinak já muzikály taky zbožňuju ale dlouho jsem na žádnem nebyla :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
26.6.11 16:46

Leni, to je fajn, že
sis vyrazila!!!!člověk si to najednou hned jinak užívá, viď?? :wink: A kdo hrál toho Robina? Někdo známej?
Já zase dnes byla ve fitku a ve středu jdu na tu masáž! Domluvila jsem se tam, že jsem dostala poukaz jako dárek, ale že kojím atd., a oni my řekli, že není problém to rozdělit, takže jdu 2×90 minut! :dance: No a první mám ve středu a druhou si nechám třeba zase za měsíc.
Jinak papání dnes super, zítra dáme brokolici, tak uvidíme. Taky se dnes malá poprvé otočila z bříška na záda, a pak to dělala asi hodinu, pořád tam a zpátky, až do úplného vyčerpání!! :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
26.6.11 19:18

Leni, doufám, že nám sem hodíš fotečku z vítání, aby jsme taky viděli, jak jste byli krásný!! :pankac: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
26.6.11 20:55

Leni…to byla paráda, vyrazit si na muzikál, viď? :wink:
Koukám, že ste se tady parádně rozbaštili s příkrmama…jsem na nás taky zvědavá, až začnem. Ve čtvrtek jdem na 5ti měs. kontrolu, tak uvidíme, jestli už nám příkrmy doporučí. Ale očkování se asi odsune. Malý ještě kašle a rozjela se rýma… Takže den i noc - síla!!! :zed:
Bikis…pak písni, jaká byla masáž a užij si to! :pankac:
Já byla vlastně taky v pátek za kulturou. Ale i s malým a s mýma rodičema. Starší syn (12 let) hraje jazz v kapele, je tam jeden z nejmladších, jinak kluci z konzervatoře a VŠ a hráli na divadelním festivalu v HK na otevřený scéně. Tak sem malýho doma nakrmila, pořádně nabalila do kočárku, bylo tu chladno a vyrazili sme na 20.hod. na koncert. No a malý krásně usnul, spal úplně vzorově i při koncertu a vůbec mu ty decibely nevadily. :lol:
Bylo to moc hezký!!! Byla sem pyšná matka! :oops: Hlavně tam lidi v obecenstvu prohlásili, že hrajou jak „bílý negři“. Tak to je fakt pochvala, u jazzu. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí