Za 2 týdny termín

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4553
17.6.11 13:21

Já tu taky jsem! :pankac: My jdem na procházku až tak za hoďku!Dnes ráno jsem byla v bazénu, taťka hlídal, tak jsem si krásně zaplavala! Bolej mě furt záda, tak jsem se potřebovala protáhnout! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
17.6.11 14:28

Jéééé Bikis tak se zádama mám problém už asi 3.měsíc:-( bolí mě strašně za lopatkou jako…Asi nějakej blok. Jenže kdy si mám někam dojít, že? Manžel přijíždí nejdřív v 18hodin…no jo. Alespoň nějakou masáž by to chtělo:-).

Leni máš pravdu, my některý věci třeba těm našim drobkům vynahradíme:-) nebo zkrátka budem určitý věci dělat jinak:-)..... s tím parkováním je to hrůza…ale aspoň, že ti dal teda jen ty 200 ale teda 2000 se mi zdá dost. Je to normální???? :cert:
Jinak dneska jsem velmi pilná, uklízela jsem od samého rána,ale to jinak nebývá, taky to hodně prosedím u pC:-))))) :lol: .

Vanees tak to teda obdiv s malou…jak, že je stará/mladá?:-))))) jinak s tou židličkou je to super. Můžu se zeptat jakou? já mám jednu taky vyhlídlou v malvíkovi:-). A už v ní malá seděla?
No a s těma příkrmama my začli tou mrkví, snědla přes čtvrt skleničky, až pak jsem se dočetla, že se má začínat asi 4-5 lžičkama, takže to jich měla mnohem víc, ale zkrátka jsem to nechala na ní :mrgreen: . A začali jsme tak, že zhruba 4dny měla vždy jednu zeleninku…no a teď už máme i s masem a vždy po 2 dnech…zatím papá skleničku na 2× a buď jí dokrmím mlíkem a nebo necám zapít čajíkem a pak jí udělám mlíko dřív než normálně…

Jinak moc závidím co ty vaše děti dělaj už. Ta naše cácora se zatím otáčet moc nechce, vždycky se u toho vzteká když jí to nejde. no jsem zvědavá kdy se překulí úplně sama:-) trošku se bojím aby tohle neměla po mě, mě když něco nejde, jsem taky hned vzteklá a protivná :mrgreen: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
17.6.11 17:02

Lucko, mně právě manžel dal poukaz na nějakou thajskou olejovou celkovou masáž, tříhodinovou!!!Jako strašně se těším, nejradši bych šla už včera! :lol: Ale copak můžu na tři hodiny opustit toho mojeho kojence?? Naštěstí to platí rok, takže mám čas, ale plánuju tak srpen, že na to zajdu! To už bude hezky papat, doufám!!No ale známá na tý masáži byla a prej paráda, ale za tři hodiny už toho měla plný brejle a pak nemohla ani dojít domů! Za prvý byla celá mastná a za druhý byla jak zbitá! :mrgreen: Tak jsem zvědavá, ale těším se!!! :dance:
Ještě jak píšeš, že se malá vzteká, tak to naše malá taky!!Je to lenoch! :lol: Ale já jsem hotová třeba z toho plavání, protože ona se ze začátku vztekala a nechtěla dělat věci, co byli namáhavý. A najednou jako když utne a krásně jí to jde, nevzteká se, už si asi na to zvykla. Je fakt super pozorovat, jak se ty mimča učej různý věci! :palec: Jinak je pořád na břiše a vždycky i na bříšku usíná, hlavu zabořenou v dece!! :roll: A vždycky když jí otočím, tak se prpbere, začne řvát a šup zpátky na břicho! Ale já se bojím, že se udusí na tom břichu když spí!! :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
17.6.11 17:43

Bikis, mě takhle malej taky spí už asi měsíc… takže začal tak nějak ve věku Zuzanky, nepomáhá nic, otočím ho a za pět minut je zase na bříšku, takže už se ani nesnažím… No co už, teď už se ty miminka naše umí sami otočit, tak nemám strach, že by se něco stalo. Jinak malej už se plazí.. no děs, než si obleču tričko, párkrát se překulí a je až u linky a to máme fakt velkej obývák :mrgreen: . Taky mě začal tahat za kabely od noťasu a tátovi včera zmáčkul vypínací tlačítko na stolním počítači, když něco instaloval… no jak já jsem se chlámala :mrgreen: . A taky už se postaví na čtyři a dělá houpi houpi .
Příští týden v sobotu odjíždíme na tu dovču, tak jsem zvědaá, jak to půjde, hlavně aby počasí trošku vyšlo.
Bikis, masáž ti závidím… sice je to první a druhý den mazec, ale ta úleva… hm hm… taky bych mohla zajít :lol:
Luci a chutnají malé ty skleničky? Jaký kupuješ? Já jsem to ze začátku dělala taky jak ty, skleničku měl na dvakrát, ale teď už doma uvařím jeden brambor, jednu mrkev a rozmačkám, rozdělím na dvě půlky a dám půlku skleničky… takže i uvařený brambor s mrkví i skleničku máme na dva dny.Máme už skleničku na jedno posezení… a s přesnídávkama, taky už nestačí nadvakrát… slupne ji celou a do musím ještě nastrouhat ještě jablíčko, piškot nebo banán… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
17.6.11 17:52

Trace, ale malá právě někdy nespí s obličejem na stranu, když je na bříšku, ale má ho zabořenej do polštáře!!! :roll: A na záda se ještě neotáčí, takže mě to vždycky úplně vyděsí, když jí takhle vidím!!
No a taky se pohybuje na břiše, než se otočím je vždycky otočená o 180° a někdy úplně mimo deku! A taky už na sebe stáhla kytku! Seděli jsme u stolu a v rohu máme kytku a než jsme se nadáli, měla jí na hlavě! Ale smála se tomu, takže dobrý. No jinak to bude hrůza, všechno budeme muset dát pryč!! :roll: No a s těma kabelama od PC atd. to bude taky sranda!! :roll: :lol:
Dovča bude určitě v pohodě..ani nevím, jaký má být příští týden počasí, ale snad budete mít hezky!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
17.6.11 18:23

Holky, tak jsem vám to vyfotila, protože zrovna teď takhle spí!!..no hlavně , že je spokojená, ale já jí teda chudáka pořád kontroluju, jestli dejchá!! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
17.6.11 19:54

Ahoooj holky :mavam: tak jste tady :)

S tím spaním je to u nás to samé…jako na zádech ani náhodou neusne, takže jí dám na bok a ejhle za chvilku už je na břiše a takhle spí celou noc…už se nesnažim jí rovnat nemá to cenu. je zajímavý že se umí přetočit jen z pravého boku.

Jinak Luci nezoufej, Adla je taky líná, teda dost aktivní, ale ze zad se na břicho nepřetočí jen z boku a opačně vůbec, to se raději udusí :) a pak se vzteká. za to pěkně rotuje dokola jak na zádech tak na břiše, má spíš tendence se odstrkávat nohama, ale zase jí neposlouchají ruce :mrgreen:

Trace dovču si užijte. My razíme jen na pár dní začátkem července někam k Chomutovu (Bikis jaká je ta ZOO tam???) ted si přesně nepamatuju ten název, ale je to asi nějaký městečko…je tam penzion tak uvidíme, jedem i se známýma ty mají o měsíc mladšího klučíka.

A kde je ta naše zamilovaná Jíťa :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
17.6.11 19:56

Gábi ještě jsem zapoměla napsat, že tu masáž ti už te´d tiše závidím, to bych si chrochtala, je fakt že tělo je pak jak převálcovaný,ale zase ti to pěkně rozproudí krev :):)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
17.6.11 20:28

Ahojda holkýýý! :lol:
Luci, neboj! Jsme na tom zase stejně! Malý se teda nevzteká, jen tak nadává :mrgreen: , ale taky se otočí jen přes pravý bok na bříško, nechá pod sebou ruku, zvedá mohutně hlavu, ale ruka vyndat nejde. :lol: Každý dítko to má jinak…ty naše to pak určitě zvládnou všechno najednou, uvidíš! :wink:
Bikis…ta masáž bude určitě báječná!!! Musíš pak poreferovat. Malá musí být na tom plavání kouzelná, viď? To je parádní, co ty mrňouskové zvládnou! S tím spaním na bříšku se ti nedivím, že ji pořád kontroluješ. Malý spí jen na boku, ale já na něj chodím koukat pořád, ikdyž je zaplá chůvička. :nevim: :oops:
Trace…užijte si dovču! Kam jedete? Určitě bude hezky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
18.6.11 07:07

Leni, ten ZOO park v Chomutově je super! :palec: My tam jezdíme každý rok, takže už jsem tam byla čtyříkrát! :wink: Holky, po jak dlouhý době „chození“ jste si vlastně pořídily mimčo?…zase moje průzkumy! :pankac: :wink: My už teď spolu budeme pátý rok :wink:
Jinak teda závidím dovču!!My tento rok fakt teda nic! :nevim:
Jo, a v Chomutově je i krásný koupaliště - Kamencové jezero! :palec:

Evelin, z toho plavání jsem fakt nadšená. Ze začátku jsem byla taková rozpačitá, protože se vztekala, zdálo se mi, že se jí to nelíbí. A po těch dvou měsících co už chodíme se to najednou změnilo a strašně jí to jde, krásně se potápí, úplně vidím ty pokroky , co už všechno zvládne, no mám radost! :palec: A je to sranda, vždycky se tam nasmějeme, jaký ty mimina dělaj ksichty a tak! :mrgreen:

No a Jíťa určitě celý týden randila a nemá čas na svoje starý kámošky!!! :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
18.6.11 08:21

Bikis tak my jsme se brali po osmi letech a po dalších čtyřech přišlo miminko… takže po 12 letech :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
18.6.11 10:23

Gábi o kamnecovým jezeře vím a chci se tam taky mrknout, zase vidět kus kraje :pankac: sice jedeme asi jen na 4dny, ale aspoň něco.
Jinak my jsme spolu 6 let a vlastně v lednu minulýho roku jsem se rozhodli pro mimčo a příští rok ta svatba.. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
19.6.11 22:20

Tak u nás se po 5ti letech stala chybička a je z toho Ondrášek! Naše krásná chybička!!! :lol: Pak ve 3.měsíci svatba. :-D
Holky, malý mi už skoro týden kašle. Je to takový suchá kašel. Rýmu zatím nemá. Je fakt, že sme doma nachcípaný všichni. Měly ste některá ukašlanýho mimíska, Co ste na to dávaly? Já jdu teda radši zítra k doktorce pro radu, ale zajímá mě, jak ste léčily vy… :oops:
Ráno jdeme na kyčle a odpolko k doktorce s tím kašlem. To bude den! :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
19.6.11 22:29

My jsme opravdový kašel teda neměli… malej pouze dělal že kašle a tlačil to ze sebe :lol: Ale určitě dostaneš nějaký kapičky a bude za chvíli klid od kašle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
20.6.11 07:21
trace píše:
Bikis tak my jsme se brali po osmi letech a po dalších čtyřech přišlo miminko… takže po 12 letech :-)

Teda Trace..na to, že je ti třicet, se nějak nemůžu dopočítat!! :pankac: Ale teda paráda, že jste spolu tak dlouho!!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí