Za 5 týdnu mi končí těhotenství a mrzí mi to

Napsat příspěvek
Velikost písma:
972
21.4.13 12:29

Mně se to období taky hrozně líbilo a taky mně mrzelo, že skončilo, i když teda ten devátý měsíc už byl záhul. Brala jsem to tak, že je to prostě jedna životní etapa a nastupuje další - tedy dítě na světě a nějak jsem se s tím srovnala :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6726
21.4.13 12:30

@štastná těhotná měla jsem úúplně stejné pocity..které byly částečně způsobené i trochu obavami z té velké změny, která přijde..poslední týdny těhotenství jsem si moooc užíala nicnedělání, čokoládožraní, odpočíání… :mrgreen: ale věř mi, že když se miminko narodí a trošku se sžijete, tak to ej tepre to „nejkrásnější období“ :srdce: čímž ale netvrdím, že bych jiněkdy do toho bříška zase nevrátila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2429
21.4.13 12:33

Mě se taky těhotenství ze začátku líbilo, jak jsem se bez výčitek každý den přejídala..nakonec jsem měla 30kg plus a ted to nejde dolů takže bych taky radši byla ještě těhotná abych se měla na co vymlouvat :lol: jinak já jsem ke konci těhotenství při chůzi po pár metrech dostávala šílené bolesti do zad, jsem se už prostě nemohla unest..oteklé nohy, čůrala jsem co pul hodiny, přišla jsem si jak vyvrhnutý vorvaň..takže ke konci už jsem se nemohla dočkat až se budu moct zase normálně pohybovat..sice po porodu jsem byla tak sešitá, že mě bolel úplně každý pohyb, ale to už je naštěstí za mnou :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11750
21.4.13 12:35

Myslim si, ze pokud zena nema v tehotenstvi vylozene komplikace a vazne problemy, tak to asi kazda povazuje za supr obdobi. Ja treba mela docela nevolnosti a paleni zahy, finalni mesice mi vychazely na leto, takze jsem byla otekla a v nejvetsich vedrech jsem lezela doma, jen ve spodnim pradle a modlila se at uz je to za mnou :-D I tak je to podle me krasny obdobi prave proto, ze ma holka uz kontakt s miminkem, citi ho, mluvi na nej, tesi na nej a chysta se na jeho prichod a zaroven s nim jeste nema zadnou praci :-D Tak to teda vidim ja, pac s prichodem mimca prijde i ta drina kolem.
Mne kazdy rikal jak moc mi to slusi, jak zarim a bla bla bla, takze mi to delalo velice dobre, po tehotenstvi jsem zase hodne rychle zhubla, takze komplimenty pokracovaly a jeste se pridaly ty „to je krasny miminko“, takze za me rozhodne jedno z nejkrasnejsich obdobi meho zivota :-D Syn uz bude na svete devet mesicu a porad posloucham jak roste do krasy, tak doufam ze bude mit pak i jiny prednosti a nebude to muset zbytek zivota tahnout jen na vzhledu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6726
21.4.13 12:36
@panenka87 píše:
No počkej na poslední týden, to možná budeš mluvit jinak. :mrgreen:

třeba nebude :kytka: já pořád s obavama čekala, kdy už „to“ přijde…to všechno na co si, těhotné v posledních týdnech stěžují a jak jim to ztrpčuje život a jsou o tom tady diskuze…a ono teda nic moc velkýho nepřišlo :)) jasně nastaly neduhy jako otoky, žáha, bolesti zad, celková neohrabanost..ale všechno tak nějak jenom v mírné formě…teda až na tu neohrabanost, tak odpovídala velikosti břicha a nárůstu 23kg :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14064
21.4.13 12:44

Ja mam termin za tri tydny a klidne ti je venuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
21.4.13 12:56

No tak já mám rok a čtvrt po a děsně mi to stále chybí, mrzí mě, že už to nezažiju, já bych mohla být těhotná stále a ještě porod, to je tak neskutečný zážitek, že ten porodní den bych si mohla švihnout každý měsíc, no jo, zbývají už jen vzpomínky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
21.4.13 13:05

@štastná těhotná ahojky já mám oficiální termín zítra těhotenství si celou dobu užívám až na počáteční nevolnosti to bylo krušné. Přibrala jsem jen 10 kg a až teď poslední týden mě bolí záda jinak jsem v poho a normálně funguju kolikrát mi nepřijde že jsem těhotná nebýt toho pupku:-D na jednu stranu mě mrzí že už to končí ale na druhou stranu u mě převládá hrozná radost až euforie z toho že už za chviličku budu mít malou u sebe nemůžu se dočkat a manžel snad ještě víc než já:-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
21.4.13 13:13

To dělají ty hormony… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
quassa
21.4.13 13:15
@Ali-Ali píše:
Nas prcek uz ma 7 mesicu, ale v tehotenstvi jsem to mela jako ty. Pohoda, spokojenost, uzivani si.
Smirit se s tim budes muset, jednou ven musi ;)
Jinak ja mam pocit, ze to „fnukani“, aby uz to skoncilo prichazi vetsinou az tak posledni 2-3 tydny. K tomu ja jsem nedosla, protoze se maly narodil o 2 tydny driv, takze jsem si fakt jenom uzivala.

Nejhorší fňukání se u mě ozývalo po termínu :D

• Citovat
  • Upravit
1720
21.4.13 13:23

Teda závidím všem, co si těhotenství užívají, já jsem teda stříhala metr, aby už byl prcek na světě. Obě těhotenství nevolnosti, těhotenská cukrovka, podruhé navíc ještě bolesti zad z toho, jak jsem občas musela zvedat nebo se sklánět k prvnímu…časem bych chtěla ještě třeťátko, ale na těhotenství samotný se teda vůbec netěším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1850
21.4.13 13:29

Já jsem těhotná potřetí a mám stejný pocit :mrgreen: Mrzí mě, že to je naposledy, protože to je nepopsatelný zážitek cítit jak ve vás roste miminko. Jediný neduh je šílená únava a občas bolest zad a tak doufám, že to po porodu bude lepší. I když to zase bude únava z nevyspání :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
21.4.13 13:33

Tak ja, ackoli jsem zadne vazne problemy nemela, tak jsem si obe tehotenstvi protrpela strasnou unavou a vycerpanim, plus ty bolesti zad ke konci.
Zato jsem se strasne bala, jak se budu hojit po porodu. Clovek porad slysi, jak si maminky nemohou poradne sednout, jak to boli, jak se ani vycurat nemohou bez sileneho paleni, jak jsou unavene a vycerpane… ja byla behem par dni jako rybicka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
21.4.13 13:52

:mavam: Ahoj holky, je krásný vás číst, co mě všechno čeká :mrgreen:
Já jsem ve 4 měs. a zase se nemůžu dočkat až mi naroste pořádný břicho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.4.13 14:13
Tak neduhy těhotenství mám, pálení žáhy, bolesti zad a chodidel, bolení pánve a kostrče, příšerné pocení, ale beru to tak, že to k tomu prostě patří. Já se nejvíc těšila na to bříško a jelikož mi vyrostlo až v sedmém měsíci, tak si ho užívám vlastně jen chvíli.
@Kaculatko píše:
I tak je to podle me krasny obdobi prave proto, ze ma holka uz kontakt s miminkem, citi ho, mluvi na nej, tesi na nej a chysta se na jeho prichod a zaroven s nim jeste nema zadnou praci :-D Tak to teda vidim ja, pac s prichodem mimca prijde i ta drina kolem.

Přesně tak, možná se nevědomky (spíš teda vědomě ) hodně bojím, jak mimčo zvládnu a právě si užívám toho nicnedělání :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí