Za 5 týdnu mi končí těhotenství a mrzí mi to

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21.4.13 14:15

Přesně tak, možná se nevědomky (spíš teda vědomě ) hodně bojím, jak mimčo zvládnu a právě si užívám toho nicnedělání :oops: tahle věta se mi stále propisuje do citace :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6726
21.4.13 14:30

@štastná těhotná ten strach je asi přirozený, pokud jde o prní miminko..tak to tak ber, je to normální, přejde to :kytka:…až bude miminko na světě, tak ti nic jiného nezbude než srach překonat… :) je fajn mít někoho aspon prvních pár dní k ruce…já sem tu měla na 2týdny moji mamku a bylo to k nezaplacení..jinak bych se snad ani nestihla najíst, napít.. začátek šestinedělí byl pro mě záhul i s hodnoučkým miminkem:roll: a ted uz se moc tesim az budeme mit dalsi mimco :))jen si musim alespon rok pockat, aby s ejizva po cisari poradne zahojila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
21.4.13 14:55

@štastná těhotná zvladnes.Jo, kdyz breci a uz nevis, co s nim je, tak ho strc nekomu jinemu do naruce, protoze i kdyz je plne, u maminky citi materske mleko. Alespon nam to pomahalo. V noci, kdyz nechtel prestat brecet, pritel vstal, vzal prcka do naruce a do 5 min jsme vsichni zase mohli spat. Jen se budes postupne ucit zvladat veci, na ktere bys normalne potrebovala 3 ruce :D To me dostava pritel, kdyz si nekdy neco vyzkousi..„podrz mi tohle, podej mi tamto, jak to mam asi udelat?“ Asi tak, jako to delam ja, kdyz tu nikoho nemam :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
21.4.13 14:58

@štastná těhotná hodne take pomuze mit v mrazaku na prvnich par dni predvareno, pokud nemas moznost babicky ci nekoho, kdo pomuze s domacnosti. Ja tu nemela nikoho, jen v noci pritele a zvladla jsem docela ok.. Nedostatek spanku jsem dohanela odpoledne, kdy jsem si chodila lehnout s miminkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
21.4.13 15:00

Take si tehu moc moc moc uzivam a to jsem od zacatku na neschopence… mam jeste 3 tydny a uz ted mi moje brisko chybi. A to mam ruzne neduhy, ale neresim je a beru to tak, ze to k tehu patri.Mam cukrovku, anemii, bolesti kloubu, kycli, nesedi mi ted cocky, opucham, nizky tlak, vyrezana znamenka, tehu po ivf, 7× za noc wc…ale je to krasneeee!!! chodim cvicit, setkavam se s holkama, doucuji deti anglictinu, hodne ctu, uzivam si domecku, varim, pecu…
Snad si potom take najdu s malou nejakou napln, ktera bude pozitivnim prinosem pro nas obe. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
21.4.13 15:12

@kaspluc bud rada, ze si ho uzivas.. Ja prvni tehotenstvi i pres unavu a hrozne bolesti zad take prozivala s radosti a mam krasneho a zdraveho syna. Druhe tehotenstvi jsem si vubec neuzivala a s kazdym malickym problemem byla presvedcena, ze to neni dobry. No, asi jsem si to privolala, ale nebylo to dobry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
21.4.13 15:18

@trpaslinka Mozna to po tom ivf beru jako zazrak a proto se snazim si to uzivat a prozivat naplno…a diky pgd me nestresoval ani prvni screening.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
21.4.13 15:48
@štastná těhotná píše:
V okolí jen slýchávám „fňukaní“, aby těhotenství konečně skončilo, že je to dlouhé i na internetu to hodně čtu. Ale já mám opačný „problém“, já si těhotenství neskutečně užívám, líbí se mi jak mám velké bříško, že celá zářím, že do mě kope prcek, opravdu těhotenství zažívám jako svoje nejkrásnější období a nějak se nedokážu smířit s tím, že za 5 týdnů mi tohle nádherné období končí. Máte to taky některá? A jak se s tím smířit?

měla jsem to stejně, obě těhotenství jsem si neskutečně užívala a třeba si ještě někdy nějaký užiju…ale zas vyloženě zklamaná, že skončilo sem nebyla, však to dítko taky musí ven a těšila jsem se až ho uvidim 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
21.4.13 15:50

Já si první těhotenství taky užívala, měla jsem ho pohodový, bez problémů, ani břicho jsem tak velký neměla, špatně mi nebylo, taky jsem si řikala, že bych mohla být těhotná pořád. U druhého už to byl očistec, břicho jsem měla neskutečně velké a každý hádal minimálně dvojky. Už jsem si přála to mít za sebou, bylo mi zle, chodit jsem nemohla, ležet jsem nemohla, poslíčci každou chvíli. Naštěstí jizva po první cs byla v pohodě. Po těhotenství se mi ani tak moc nestýská jako po tom malinkatém miminku, do třetice bych si to ráda zopakovala, ale nějak nevím jak na tom budu po zdravotní stránce, která se u druhého ještě mnohem více zhoršila :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
21.4.13 15:55
@štastná těhotná píše:
V okolí jen slýchávám „fňukaní“, aby těhotenství konečně skončilo, že je to dlouhé i na internetu to hodně čtu. Ale já mám opačný „problém“, já si těhotenství neskutečně užívám, líbí se mi jak mám velké bříško, že celá zářím, že do mě kope prcek, opravdu těhotenství zažívám jako svoje nejkrásnější období a nějak se nedokážu smířit s tím, že za 5 týdnů mi tohle nádherné období končí. Máte to taky některá? A jak se s tím smířit?

já to měla u prvního stejně. a jak se s tím smířit? pořídit si hned druhý :lol: mě hlavně starší překvapil 3 týdny před termínem, z ničeho nic, takže mě to mrzelo hodně, a chtěla jsem být co nejdřív zase těhotná..závistivě jsem koukala na pupky ostatních :lol: po 2. porodu už je to lepší, mladší má 15 měsíců, já doteď ani po dalším netoužila, ale poslení dny už mám pocit, že to na mě zase leze, takový ten zvláštní pocit, když vidím někde venku těhotnou maminku. asi s tím budu zase muset něco udělat :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.4.13 16:54

@slavuska1
Jo jo, moje kamarádka co má roční holčičku, tak už taky závistivě kouká na moje bříško, že by chtěla už zase :D
Mám domluveného přítele, že prvních 14 dní bude s námi, abychom to společně zvládli. A pak už to nějak zvládnu sama :) Dneska jsme postavili postýlku a já začínám prát věcičky, už jenom koukání na ty titěrné věci mě uklidňuje, že vše bude v pořádku.
Ale stejně to bříško je nádherné a hlavně, že tu malou opičku mám tak moc blízko u sebe :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
21.4.13 16:58

@štastná těhotná jj, bříško je nejhezčí :) a po porodu můžeš mimi nosit v šátku, a budeš ho mít taky těsně u sebe :) akorát se ti může stát to co mě, že ti 15m dítě bude chytat hysterák když uvidí kočárek :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
21.4.13 17:05

Já si také obě těhotenství užívám, sice tedy nemám bezproblémové – začátky nevolnosti, následně hrozil předčasný porod u prvního a teď zase rozestup stydké kosti plus klasické „krásy“, ale ten pocit si užívám, nestěžuji si, jsem stále aktivní, ráda pozoruji mimčo, jak se hýbe. Už to asi nikdy nezažiji a je to úžasný pocit, nosit v sobě dítě, někdy mi je líto chlapů, že to „naplnění“ nikdy nepoznají :nevim:
A po prvním porodu mi chvilku bříško chybělo :lol:

@mahdalka ty jsi nedočkavá, neboj, ono to přijde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5938
21.4.13 20:07

Já si těhotenství taky užívala. Určitě i díky tomu, že nebyly žádné vážné obtíže. Oteklé nohy, bolavá záda a kyčle jako obtíže neberu, to je normální. Ja rodila 11 dní po termínu vyvolávaně a ještě v den, kdy jsem nastupovala do porodnice, mi pořád nedocházelo, že z porodnice půjdu bez bříška ale s miminkem v náručí :) přiznám se, že po porodu jsem si s nostalgií hladila tu vytahanou kůži na břiše a přitom se dívala na to nádherné stvoření, které se tam těch 9 měsíců tvořilo a vyvíjelo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí