Za jak dlouho jste dostaly menstruaci po ukončení kojení?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5847
12.4.14 21:26
@Háta_x píše:
@aspagi Nech si nabrat krev na hladinu prolaktinu. Pokud mas tenhle hormon stale zvyseny, brzdi ti ms. Na snizeni se daji brat v pohode leky a pak se telo zas nastartuje. A vyhnes se vyvolavacce, pokud je to zpusobeno prolaktinem.

Dekuju ja mam prave i problem zhubnout cvicim jim 5× denne zdrave a nejim moc ani malo tak jestli to nemuze i stimto byt spojene…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
12.4.14 21:27

@MarieOVMUC Tak to me by asi kleplo. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
12.4.14 21:43

Hormonalni disbalance ti hubnuti brzdit muze. Tak uvidis. Pokud by ti gynda odmitla test udelat, trvej na nem. Uz jsem se s odmitnutim v LP setkala (vyvolavacka je totiz levnejsi ukon nez test).

@aspagi píše:
Dekuju ja mam prave i problem zhubnout cvicim jim 5× denne zdrave a nejim moc ani malo tak jestli to nemuze i stimto byt spojene…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
12.4.14 22:07

Odemne strašně blbá otázka ale po porodu není menstruace tak dlouho?.. Jsem prvorodička a nemam si s kym o tom pokecat takže todle jsem neveděla.. ja myslela že porodim a hend ms dostanu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
12.4.14 22:08
@Háta_x píše:
Hormonalni disbalance ti hubnuti brzdit muze. Tak uvidis. Pokud by ti gynda odmitla test udelat, trvej na nem. Uz jsem se s odmitnutim v LP setkala (vyvolavacka je totiz levnejsi ukon nez test).

Dekuju za info ale docetla jsem se ze se dela rano na lacno a ja tam jedu jsem objednana ve 4 odpoledne…navic se chci zeptat jestli netusis kdyby nahodou se nechala umluvit k te vyvolavacce jestli byy se pak na zvyseni prolaktinu prislo ze bych opet i po vyvolavacce to po druhe nedostala protoze koukala jsem na priznaky a jako absence chuti na sex stres (s vejskou) absence menstruace a doted kdyz si zmacknu bradavku vytece jako by kapka mleka no a to jsou vse priznaky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
13.4.14 07:12

To je na tobe, co se sebou nechas delat. Pokud mas ms brzdenou prolaktinem, vyvolavacka nevyvola nic nebo jen jednou a nepravidelnosti nebo uplna absence ms bude dal. Proto bych chtela nejdriv prolaktin. Hormony se obvykle nabiraji rano na lacno- je nejvyssi hladina a neni snizena metabolismem.

@aspagi píše:
Dekuju za info ale docetla jsem se ze se dela rano na lacno a ja tam jedu jsem objednana ve 4 odpoledne…navic se chci zeptat jestli netusis kdyby nahodou se nechala umluvit k te vyvolavacce jestli byy se pak na zvyseni prolaktinu prislo ze bych opet i po vyvolavacce to po druhe nedostala protoze koukala jsem na priznaky a jako absence chuti na sex stres (s vejskou) absence menstruace a doted kdyz si zmacknu bradavku vytece jako by kapka mleka no a to jsou vse priznaky…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
13.4.14 07:16

To je strasne individualni…nektera maminka dostane ms hned po 6nedeli, i kdyz koji, ja plne kojila 8mesicu a az pak jsem dostala ms, moje kamaradka dostala ms az v 1,5 roce veku ditka (taky kojila)…kazde telo je jine a kazde ma jiny hormonalni profil (prolaktin x hormony cyklu). A nijak to neovlivnis. Delam i LP a mam zkusenost, ze velkou sanci nemit ms cca 6 mesicu maj maminy, co plne koji.

@bardav píše:
Odemne strašně blbá otázka ale po porodu nealní menstruace tak dlouho?.. Jsem prvorodička a nemam si s kym o tom pokecat takže todle jsem neveděla.. ja myslela že porodim a hend ms dostanu
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
13.4.14 09:23
@Háta_x píše:
To je na tobe, co se sebou nechas delatdokud mas ms brzdenou prolaktinem, vyvolavacka nevyvola nic nebo jen jednou a nepravidelnosti nebo uplna absence ms bude dal. Proto bych chtela nejdriv prolaktin. Hormony se obvykle nabiraji rano na lacno- je nejvyssi hladina a neni snizena metabolismem.

Dekuju takze ja ji odmitnu a zazadam si o vytvoreni hormonalniho profilu v důsledku podezření na zvyseni prolaktinu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
13.4.14 09:25
@bardav píše:
Odemne strašně blbá otázka ale po porodu není menstruace tak dlouho?.. Jsem prvorodička a nemam si s kym o tom pokecat takže todle jsem neveděla.. ja myslela že porodim a hend ms dostanu

Ahoj ja kojila do cca 10mesicu pak prestala a muj prcek zq chvíli bude mit 15 mesivu tudiz 7mesicu od ukonceni kojeni a ms nikde obvykle menstruaci nedostanes pokud kojis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
13.4.14 13:28

@Háta_x @aspagi Ahaaa děkuji mockrát za odpověd todle ja neveděla :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí