Zablokoval si mě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13197
19.1.25 00:33
@Květinka 1616 píše: Více

precetla jsem si tve prispevky zde a za mne jsi asi hodne labilni, a to opravdu zadny rozumny partner nechce… po tom, co jsi za posledni mesic predvadela, se ani nedivim, ze z toho vycouval. vzhledem k tomu, jak ti vse na rovinu rekl, bude to mit v hlave, na rozdil od tebe, hodne srovnane a hlavne si vazi sam sebe. proste a jednoduse - hleda k sobe rovnocenou, vyzralou partnerku, coz ty, doopravdy jeste nejses.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16928
19.1.25 08:38

Ahoj,

tak asi dobře pro tebe. Dokážeš si představit takový vztah? Hledej dál. Blokace a výmluvy u 27letého kluka jsou trapné, ten už by měl mít rozum a narovinu ti to vysvětlit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.1.25 10:33

.

Příspěvek upraven 19.01.25 v 21:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8402
19.1.25 10:36

Vyhledej odbornou pomoc, pomůžou ti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.1.25 10:49

@smile_xxx Já ale nevím, co jsem udělala špatně. Možná mu vadilo, že jsem mu psala. Psala jsem mu třeba ob den a vždy odepsal a nevypadalo to zas tak nuceně, když se i sám na něco zeptal. Ale tak měl mi to říct a ne to řešit zablokováním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2215
19.1.25 11:04

@Květinka 1616, víš, kolik já (nebo řada jiných) jsem potkalděvčat, se kterými to nakonec j jejich strany skončilo? A kolikrát jsem dostal vysvětlení proč? Skoro nikdy… jednou si pamatuju :D. Jako jedna z mála mi slušně a otevřeně napsala, že se mnou nechce být déle v kontaktu, protože jí moc připomínám jejího bývalého. :)

Je pravda, že blokovat si tě nemusel, ale chci říct, lidé většinou nechtějí říct důvod a když už, tak ne ten opravdový. Bude to zase v pohodě, hlavně si nic nedělej. Tohle prostě k životu patří a já taky už přežil kdejaký nezdar! :)

Hele, důvod, co se stalo se zřejmě nedovíš, nemusíme taky vědět všechno. A možná dovědět se by ti to bylo na škodu, protože by ses asi příště chovala jinak a mohlo by ti to uškodit. Každý jsme totiž jiný a komu se něco nelíbí, může ocenit jiný :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2019
19.1.25 11:05

Možná jsi mu moc psala, možná ses mu tak moc nelíbila, možná má jinou. Je to úplně jedno, viděli jste se jen 2×. Takových odmítnutí ještě zažiješ spoustu, to prostě patří k životu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.1.25 11:10

Jasně

Příspěvek upraven 19.01.25 v 21:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2215
19.1.25 11:17

S tím novým rokem máš zase pravdu, také tomu nerozumím… :think: Když už někomu píšu pozdrav při jakékoli příležitosti, je to proto, že s ním chci nějak zůstat v kontaktu. Nejspíš se něco stalo až potom. Druhá možnost je, a já to viděl už tady od nového roku na emiminu několikrát, zdá se, že lidem začíná regulérně hrabat a jejich jednání nemá žádné logické a smysluplné vysvětlení! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.1.25 11:46

Mám nutkání za ním zajít osobně. Myslím, že by se choval jinak, kdybychom se viděli. Pracuje v obchodě. Ale nechci se ponižovat. Znám i jeho adresu, ale zazvonit mu na zvonek, na to nemám odvahu. I když by byl asi dost překvapený, protože neví, že vím, kde bydlí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.1.25 11:58

Původně jsem ti chtěla napsat, ať se vybrečíš, vyvztekáš, zanadáváš si a až se ti trochu uleví, tak se sebereš a půjdeš dál. Ale ty jsi mnohem složitější případ, prosím tě, vyhledej co nejdřív TERAPII! S takovým nastavením odradíš každého slušného chlapa široko daleko. Ale jsi ještě mladinká, za dva roky z tebe může být nádherná sebevědomá a vyrovnaná žena, o kterou se chlapi poperou ;)
Hlavně vůbec nechápu, proč si volala někomu, kdo si tě zablokoval 8o ještě navíc když on ti v té předchozí diskuzi, kterou si založila, psal, že už o kontakt s tebou nestojí. Jo, to že ti pak psal ještě v lednu je divné, ale brala bych to jako výčitky svědomí a pak se zalekl, že sis to vyložila jinak, což se bohužel stalo.
Tak si zachovej poslední zbytky hrdosti a už mu v žádném případě NEPIŠ, ani NEVOLEJ a už vůbec za ním NECHOĎ, to už je skoro stalking ;).
Vím, že to bolí, neskutečně moc, ale žádné vysvětlení stejně nebude dost dobré. Jestli máš pocit, že mu ještě něco musíš říct, napiš to na papír a pak to znič a takhle to dělej, dokud se ti neuleví.

• Citovat
  • Upravit
2019
19.1.25 12:00

Ty jsi trošku nechápavá, ne? Nepiš mu, nevolej, nechoď za ním. Viděli jste se dvakrát, žádný vztah jste neměli a on s tebou žádný nechce. Jen by ses ztrapnila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8402
19.1.25 12:11

Chudák kluk, kdyby věděl, co ho bude čekat tak o tebe ani pohledem nezavadí :zed: fakt řeš svoje chování s odborníky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24619
19.1.25 12:23

Nechce tě. Smiř se s tím a už ho neotravuj!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí