Živočišný sex

Anonymní
18.1.25 16:27

Živočišný sex

Ahoj, musím anonymně, mám tu známé a nechci to pak s nimi řešit,. kdyby se vyptavaly.

Mám manžela 10let.
Sex nám vždy spolu klapal, zkoušely jsme toho spoustu, vše fajn.

Jen co máme děti (pět let) tak jsme rádi vždy za nějakou chvilku kdy to jde, a vlastně to tak jako šup uděláme a hotovo. I když je to skvělý, oba se moc vzrušujeme, přitahujeme.
Kolikrát si říkám ale že já už úplně zapomněla co jsme dělaly dřív :zed:
Stydím se atd, prostě jak dlouho nic není tak pak nevím ani jak začít.
Ale co bych chtěla moc, je, a to právě nevím jak teďka manželovi říct. Aby byl živočišný..
Já to mám ráda, on to ví, říkala jsem mu to ale asi se v tom vše chaosu okolo děti na to zapomnělo, a prostě jsme rádi za 30minut milování večer..s tím že jsme furt ve střehu jestli s nevzbudí no..

Jak prosím říct manželi že to potřebuju
A jak vnímáte vy živočišný sex?
Já si pod tím představuju že si ten muž tu ženu prostě vezme jak chce on. Bude dělat co chce on. Zatahne za vlasy, chytne pod krkem atd.
Děkuju za radu :palec:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
874
18.1.25 16:42

Slušně ho nas. r :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.1.25 16:44

@SaxaL 🤣 🤣 🤣 🤣 no tak to on se naopak uzavře a nic by nebylo :nevim:

• Citovat
  • Upravit
24851
18.1.25 16:53

Jednoznačně doma je to s malými dětmi vždy s nějakým blokem a dost lidem na tom sex troskotá…

prostě si zajistěte hlídání (i kdyby placené) a aspoň na den dva /líp ovšem dvě noci/ vypadněte aspoň jednou za dva měsíce do nějakého hotýlku/welneska poblíž…
vřele doporučuju z mnoha důvodů
nejste jen rodiče, jste i sexuální partneři..

taky není na škodu ho občas přes den nažhavit nějakou peprnou zprávou s přesným popisem co a jak…
fantazii se meze nekladou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.1.25 16:59

@Lucy75 hlídání není možné přes noc. Máme kojené miminko malé.
No a nazhavime se přes den to jo. Nám fakt se stačí dotknout, nebo si dát pusu a už by jsme mohly :oops: :hug:

Ale nevím jak mu říct prostě že chci využít ten čas když ho máme už vecer a děti spí, a nekřičí že bolí zuby nebo že staršímu rostou nohy 🤣 🤣 tak to chci využít prostě na max no. A tak jak bych chtěla.

• Citovat
  • Upravit
16130
18.1.25 17:02
@Anonymní píše: Více

Tak mu to narovinu řekni, že by se ti to takhle líbilo. :P
Ale, každý zrovna takovou živočišnost v sobě nemá, aby to teda nehrál a choval se u toho přirozeně a spontánně. :D

Příspěvek upraven 18.01.25 v 17:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3856
18.1.25 17:03

To tvrdé “y” mohly, zkoušely je strašný 😭 😭. Pardon za OT.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24851
18.1.25 17:05

@Černá Madonna ale oni to tak předtím měli..
takže asi mají blok oba
ony ty děti doma působí dost antikoncepčně :mrgreen:
na nás tak dosud působí i puboši, prostě i když jsou zavřené dveře, tak se tak člověk neodváže, neprojeví atd… tak to prostě JE
nejlepší sex u dětných párů je prostě venku, klidně v autě, na hotelu, na dovči (sami), klidně i ve svém bytě doma, ale bez těch malých kazi-šuků ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24851
18.1.25 17:09

8) tě celkem chápu, taky jsem takhle založená, řešení bývalo často v sexu v hluboké noci či nad ránem, ale to zas je víc slyšet jakékoliv vrzání nebo zvuky, tak stejně polštář do pusy :mrgreen: no s děckama je tohle prostě vždy už jinak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11651
18.1.25 17:15
@Veselej kluk píše: Více

To neřeš, důležitý je obsach, nikoliv forma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16130
18.1.25 17:15
@Lucy75 píše: Více

Njn, to je jasný, že při dětech se musí člověk už trochu víc ovládat a nemůže nato vlítnout hned, když to na něj zrovna přijde. :P :mrgreen:
No, já jsem to teda pochopila tak, že zkoušeli toho už dost a ve všem si vyhovují a že zakladatelka by ráda zkusila a má chuť i na ten živočišný trochu tvrdší sex. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24851
18.1.25 17:18
@Ploskutáček píše: Více
:mrgreen: Plosky, obsach dobrý :mrgreen: zůstala bych i tak radši u staré dobré (a těžké) češtiny ;)

jinak se dá najít na netu i YT spoustu tipů, jak zpestřit manželský sex,
tak vzhůru do toho… myslím, že i proto jsme zůstali 18 let v manželství, tahle oblast byla jedna z mála, kde to fungovalo na 150% - a zdá se to jako „blbost“, ovšem není… v té posteli se taky umí srovnat kde-co…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.1.25 17:20

My zamlouváme občas hodinový hotel :))) Doma máme vicegeneracni soužití: dementní senior 87 (bohužel už bez empatie, chodí kdykoliv protoze je zmateny) a nejmladší sítko 5let.
Parkrat jsme byli i na swingers, neměnili jsme, jen mame radi tu sexuální atmosféru. Ted jsme byli na kurzu shibari a taky super. Jen doma na to neni klid; zrovna příští týden chceme jet pres noc do hotelu. zajistim pečovatelku pro tátu, dospělé děti ohlídají tu nejmladší.
Jsme spolu přes 30 let a nekdy to opravdu vanilkové nechcem.

• Citovat
  • Upravit
24851
18.1.25 17:22

paráda!! :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.1.25 17:59

@Černá Madonna nene, tvrdší živočišný sex jsme měly normálně. Ale s těmi dětmi to prostě zmizelo a já už ani nevím jak to manželovi říct

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky