Živočišný sex

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6566
18.1.25 23:55
@Ústečák píše: Více

Ja bych sel klidně i do většího extremu…neverim na jakykoliv sex po deseti letech vztahu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.1.25 23:56

@Ústečák to je zvláštní. Jsme spolu 10let, a stačí nám pusa k tomu aby jsme byly vzrušený. Ta energie, a chemie mezi námi je jako na začátku vztahu. Jen prostě je méně času a možnosti s miminkem a starším dítkem.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.1.25 23:57

@Andelskej_Satan 🤣 🤣 to snad ani neni možný ne?

• Citovat
  • Upravit
16314
19.1.25 00:10
@Anonymní píše: Více

To pravděpodobně není, když on po tolika letech na něj nevěří… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.1.25 00:11

@Černá Madonna no nechápu že jako po 10ti letech nevěří na jakýkoliv sex. 🤣 🤣 🤣 Hlava mi to nebere :roll:

• Citovat
  • Upravit
16314
19.1.25 00:14

Možná, že tím myslel jen ten úplně obyčejný sex. Tzn. šup sem, šup tam a je hotovo. :lol:

Ale, jinak tam máš zase v jednom příspěvku chybku. Byli se píše na konci s měkkým „i“.
S tím tvrdým, by to totiž znamenalo, že píšeš o druhé ženě a ne o muži.
Nezlob se, ale já jen, aby si z tebe zase nedělali někteří zbytečně srandu. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ústečák
19.1.25 02:34
@Černá Madonna píše: Více

Jo, věřim, že za 10let můžou lidi jednou za měsíc mít 2minutový sex, s tím, že se neudělá ani chlap, ani žena. Ale na nějakou divočinu po 10letech? Haha… :nevim:

Kdepak, po 10letech předstírá orgasmus muž i žena. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.1.25 05:35

@Černá Madonna já to fakt vůbec neřeším. Je mi to jedno. Z češtiny jsem měla 3. A fakt pro mě tohle není důležitý. Já na ně vůbec nereaguju. Pro mě jsou důležitější věci.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.1.25 05:35

@Ústečák 🤣 to je vtip že?

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
19.1.25 07:45
@Andelskej_Satan píše: Více
Úplně to zkrať. Nevěříš na sex :lol:
  • Citovat
  • Upravit
6566
19.1.25 08:15
@Mango_Lassi píše: Více

Je to tak…asi vlastni blba zkusenost nebo co. Ale hlavne jsem se vcera malicko opil, takze to neberte vazne:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.1.25 08:46

Anonym - stydím se asi tak jako ty :mrgreen: :mrgreen:

My jsme z toho u dětí taky vypadli - abychom je nevzbudili, apod. Ted je to rok co jsme do toho naskočili a normálně jsem mu u sexu řekla několikrát něco jako „nešetři mě, přidej, dělej, přitlač“ a po sexu sám říkal, že byl tak překvapený že to bude rozdýchávat ještě týden co to do mě vjelo. Každý další sex už byl na této bázi. Bohužel nemáme moc klídací babičky, ale když už jsou holky z domu, tak to je pěkně divoký. Minule nás soused zdravil s takovým zvláštním úsměvem :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:

Čili má rada? Narovinu mu to řekni, chlapi to mají rádi. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
6566
19.1.25 08:47

Uprimne vam to zavidim, tak bych si to taky pral…a budu asi muset to nejtezsi rozhodnuti v zivote udelat sam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6566
19.1.25 08:49

Presne tak, pokud mate zeny sex skutecne rady, a takove fantazie mate, proboha neduste je v sobe, odhodte stud a svemu partneru o tom reknete…verte, ze se vam sexualni zivot rapidne zmeni, protoze chlapu to tak maji taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.1.25 09:06

@Andelskej_Satan jako odchod od manželky?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky