Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Vím, že je to trapné, ale pokud máš manžela a ne manželku, tak je lepší psát na konci těch sloves měkké i. Častěji se pak trefíš. Co všechno jste s manželem „dělaly“ je opravdu hrozné, tahá to za oči.
A nedá sy poradit a nedá 😳 😆 Ale možná je partner přeoperovaná žena.
Hmm zni to skvěle
řekla bych, ze jsem občas v podobné situaci… taky mam manžela, se kterým žijeme ve spokojeném manželství a mame sex pravidelně, pokud to jde, tak i několikrát za týden…
Jenomže taky mame samozřejmě deti, jednoho 12leteho skoro puberťáka, 3leteho broučka, co začal chodit do školky a dalšího na cestě, jsem prave v 6.m těhotenství.
Malý 3lety poslední dobou nechce večer spat a my se pak k ničemu nedostaneme. Nekdy ho manžel uspává dlouho a pak přijde cely otrávený, chce si odpočinout a pak musí jit spat, protože chodi na 6 do práce ![]()
Když ten sex neni dlouho taky mam pak problém se do toho dostat a nejde mi to, ani pak nemůžu v klidu dosáhnout vyvrcholení…
Navíc taky by se mi sem tam líbilo nějaké divočejší milování, spontánní a vášnivě, ale bohužel můj manžel na to neni… kdybych mu zkusila rict, že me má tahat za vlasy, chytit me nějak drsne nebo mi třeba rict nějaká sprostá slova, tak to by fakt nedokázal… ten je ke mne tak jemný a něžný, uz od začátku našeho vztahu, ze to víc jemněji ani nejde… ten me vzdy pomiluje tak opatrně, že to někdy jen slabe zalechta ![]()
Jo tak mi rozumíš viď.. jojo my právě taky buď nosíme do noci protože rostou zuby.. a nebo starší nemůže spát že měl špatný sen.. pak manžel si chce odpočinout ale zároveň by jsme chtěly být spolu no.
Manžel naštěstí na to je. Ale taky není moc jako se odvázat no.. líbí se mi sprostá slova, atd. Ale sám je zdrženlivejsi. On mi vždycky říká že s tím mám přijít já.. jenže já už ani nevím jak.. jak pořád jen prebalit, nakojit, hrát, jít ven.. vařit.
Tak hele, jestli ti ten živočišný sex chybí stejně jako základní znalost češtiny, možná by to chtělo nejdřív dopilovat to druhé. Třeba když manžel uvidí, že se snažíš zdokonalit a budeš se sebevzdělávat, dostane chuť tě „pořádně chytnout pod krkem“, třeba z obdivu k tvému úsilí ![]()
@Lucy75 píše: Více
Hele, co si budem, i když jsem velmi dobře vybaven, občas mi to ujede (teď nemyslím rozměry mého kanónu, nýbrž češtinářské znalosti). Občas mi ujede shoda podmětu se soudkem, ale ne že bych pravidla neznal, tím, jak se soustředím, co píšu, tu a tam zapomenu, jak to píšu. To samé mně/mě.
Takže i když s Veseláčem trochu souhlasím, já bych na češtinářské prohřešky neupozorňoval. Jednak tohle není fórum o češtině, třeba se tazatelka upsala, a stejně tak může existovat dost lidí, kteří při češtině chrápali, je moc složitá, komplikovaná a prostě píší tak nějak srdíčkem, jak to cítí.
V poradně o počítačích, když se někdo přijde zeptat a udělá v dotazu pravopisnou chybu, tak mnohdy dostane češtinářský školení, i když to vůbec není předmětem dotazu. Takže buďme tolerantní a velkorysí k těm, kteří češtinou tak nevládnou, nejsme přece grammar-nazi.
A živočišný sex má být tvrdý, drsný, takže tam bych ypsilony vůbec nešetřil.
Udělám ty to, Vlasto, tak tvrdě jako ještě nykdo přede mnou!
Jestli jste to před dětmi takhle už dělali, tak mu prostě řekni, že se ti po tom divokým sexu ted v mateřství stýská a potřebuješ to.
Když to bude vědět, můžete společně vymyslet jak to logisticky zařídit, aby jste na to měli klid a chut. ![]()
Aha, tak to jsem tě asi fakt špatně pochopila… ![]()
No, chce si to opravdu udělat nebo vyhradit nějaký ten čas a prostor jen pro sebe. Až přestaneš kojit, tak by to snad mohlo jít. ![]()
Ale, na druhou stranu, až budou zase o něco starší, tak to asi bude ještě horší.
@Veselej kluk píše: Více
Ale no taak… ![]()
Vám chlapům se asi málokdo zavděčí, pořád se vám něco nelíbí. ![]()
Vezmi si, co by jiný za to dal, kdyby měl takovou náruživou ženu, která ještě navíc ráda v posteli experimentuje. ![]()
A má na to pořád stejnou chuť i po dětech. ![]()
Popsalas to docela. dobre, zivocisny sex je nej..
Tak pokud byste to tak nikdy nedělali, tak ten stud chápu. Ale jestli jste dřív běžně měli tvrdý a živočišný sex, tak nevidím problém v tom, mu říct, že to chceš tak jak tehdy.
Jsou chlapi, co na to nejsou a ani to neumí. Ale jestli to tvůj muž umí, tak v tom nevidím problém.
@SaxaL píše: Více
Musím souhlasit…čím větší hádky tím lepší usmirovani…
(v ten moment dítě není překážka) a využije se každé „vteřiny“ ![]()
Nevěřím na živočišný sex po 10letech vztahu… sorry jako ![]()