Začátek s příkrmy - vařit, nebo kupovat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24016
20.7.13 12:12

@Capelucita ahooj :mavam: dávm zhruba od 9-10 měsíce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
20.7.13 12:19

@Capelucita
davala jsem od 7.m :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
20.7.13 12:23

Záleží kolik chceš utratit… já vařila a vařím do dnes. Kupované měl asi 3× a pokaždé to vyprskal nebo vyblil. I mě se i toho chtělo :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
20.7.13 12:25

@Capelucita dávala jsem od 6. měsíce. Ale dr mi řikala, že můžu od 5. měsíce. Ale prcek byl na UM, u kojených dětí se se vším začíná tak nějak dýl jak pozoruju, to se doporučuje od 8. měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
20.7.13 13:30

Já vždy vařila, zvláště teď bude všechno čerstvé ze zahrádky, poprvé jsem uvařila jen jednu mrkev, na ochutnání to stačilo. ;) Skleničky jsem pak brala jen, když jsme někam jeli třeba na výlet. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
20.7.13 13:48

@kamiŠ ahoooj

Já zatím kojím, ale…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
20.7.13 14:11

@Lo Já od začátku vařím a mě malá hned první porci snědla tolik, že mi to nestačilp, já zatím pouze vařím v parním hrnci od Aventu, ten je super, ale budu i kupovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
21.7.13 10:38
@Lo píše:
Ahoj, mám téměř 5ti měsíčního a budu co nevidět začínat s příkrmy. Chci se zeptat, na začátku, když se miminko teprve učí nové chuti a sní třeba jen 2 lžičky zeleniny, vařili jste už od počátku, dejme tomu kvůli dvoum lžičkám?
Já vařit chci, budu chodit pro zeleninu i na farmářské trhy, nebo budu mít od mamky, která má zahrádku, ale pro ten úplný počátek jsme si říkala, že bych jen koupila skleničku, když to budou jen 2 lžičky..že bych začala vařit, až by se více rozjedl..mám ale strach, že mi pak nebude chtít z kupovaného na vařenou stravu..
Co myslíte?

Já jsem na začátek kupovala skleničky. Nechtěla jsem začínat mrkví, měla jsem strach ze zácpy, tak jsem kupovala dýni z DM drogerie, je v malých skleničkách, takže za tři dny se zkonzumuje. Vařit jsem začala až když byla na trzích k dostání slušná zelenina, dřív jsem ji prostě neměla kde koupit. A malému to míchám s kupovanou skleničkou půl na půl, nemá s tím problém. Teď jsem konečně sehnala slušné kuře, tak uvidíme, jak to půjde s domácím masem. Jinak skleničky kupuju Alnatura v DM, jiné bych nedala, vyhovuje mi složení a chuťově mi příjdou bezvadné.

• Citovat
  • Upravit
1674
21.7.13 12:14

@Lo

mně doktorka vyloženě řekla, že začít s kupovanou, že je odborně ošetřená, že vařit až pozdějc. Já vaření nenávidim, nevařim doma vubec, takže mě skleničky problém nedělaj :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lo
6285
21.7.13 12:16

@randr 8o a to jako fakt? Doktorka doporučila nejdříve kupovanou? to tedy zírám..já k ní jdu ve středu, na to se optám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1674
21.7.13 12:24
@Lo píše:
@randr 8o a to jako fakt? Doktorka doporučila nejdříve kupovanou? to tedy zírám..já k ní jdu ve středu, na to se optám…

no fakt, já už se chystala obětovat a začít něco klohnit a objednávat biobedýnky atd a ona mi doporočila začít s kupovanou :nevim: tak začnu s Hipp bio nebo Alnatura bio. Ale stejně jsem teda začla kaší, tak mám ještě měsíc čas 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.7.13 12:31

Čauky, vařite tu některá z vás domácí kaše???popř. jaké?? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JellyBean
21.7.13 13:08
@randr píše:
@Lomně doktorka vyloženě řekla, že začít s kupovanou, že je odborně ošetřená, že vařit až pozdějc. Já vaření nenávidim, nevařim doma vubec, takže mě skleničky problém nedělaj :D

Jo, tak presne tohle mi taky rikal primar z detskeho, kdyz nas propousteli domu…a spis jde jen o reklamu :zed: Ja teda radsi vyrim, kdyz to jde. Podivej se treba na ten Hipp, kolik stoji a kolik je tam pak procent masa a tak :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1674
21.7.13 14:45

@Ms.Blueberry
Hele ja nevim, me je to nejak jedno, podle me v tech sklenickach nemuze bejt nic horsiho nez bych vyprodukovala ja, mam k tomu vareni fakt odpor :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
21.7.13 21:50

Ahoj, já jsem začínala na skleničkách, po třech měsících jsem začala vařit a teď to střídám, hlavně když nestíhám nebo někam jedem tak dám sklenku. Dcera jí to i to v pohodě. Naštěstí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová