Začátek těhotenství a dovolená

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13837
6.5.12 21:20

A co to začít zkoušet na dovče? Ten měsíc už vydržíte, ne? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
6.5.12 21:39

:dance: Tak já tedy nevím, ale já bych to tedy neriskovala, já v ty Dominikane byla, nevím jak letite, ale pro me let let byl dost náročný. Jestli to mate v kuse jako my tak to bylo nic moc. Ale i tam, je to proste jiné klima, je tedy pravda, ze já tam byla v únoru, tak ještě ty rozdíly teplot. Nevím jaky mate hotel, my byli v nejakem docela luxusním, ale vedle byl *** a většina lidi tam :poblion: , myslím tím ty co s nami letěli, ne cely hotel. Já jsem tedy taky ještě po navratu měla trochu zažívací potíže, ale nemela jsem zadnou akutni fazy, ale brala jsem celou dobu probiotika. Děti tedy ani problémy nemely. Já ačkoli docela cestuji, tak v tehu by me nikdo nedostal nikam mimo ČR ani náhodou. Ale je jasné, ze spoustě to vyjde bez problému, já bych si to stejně neuzila. Takže pokud to mate zaplacené, tak bych to o ten mesic dva odložila. Já se snažím otěhotnět 3 roky, a kdyz mám objednanou dovcu a otehotnela bych tak bych nejela. Buď by jel manžel s detma sám nebo bych radši zaplatila storno. Ale to je můj názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.13 18:33

Zkusím obnovit…
Za týden máme jet autobusem do Říma, já to měla dostat ve čtvrtek a stále nic. Pokud jsme těhotná, mohu odjet? Co když bude těhotenství mimoděložní a musela bych tam do špitálu. I kdybych nakrásně naklusala příští týden k dr. nic tam neuvidí a to nikde! Odjeli byste i s rizikem mimoděložního těhotenství na autobusový poznávací zájezd do Říma? Pardom na anonym, pokud bych byla těhu je to pecka a provalení bych si nechala až za dýl. Děkuji z apochopení

• Citovat
  • Upravit
nepř. G12
22.6.13 18:44
@Anonymní píše:
Zkusím obnovit…
Za týden máme jet autobusem do Říma, já to měla dostat ve čtvrtek a stále nic. Pokud jsme těhotná, mohu odjet? Co když bude těhotenství mimoděložní a musela bych tam do špitálu. I kdybych nakrásně naklusala příští týden k dr. nic tam neuvidí a to nikde! Odjeli byste i s rizikem mimoděložního těhotenství na autobusový poznávací zájezd do Říma? Pardom na anonym, pokud bych byla těhu je to pecka a provalení bych si nechala až za dýl. Děkuji z apochopení

A proč by to mělo být mimoděložní? podle mě zbytečně maluješ čerty na zeď a předbíháš událostem…

• Citovat
  • Upravit
75
31.7.13 11:24

Těhotná na Sicílii - chození po sopkách

Ahoj, chci trochu oživit diskuzi a zeptat se na váš názor. Dneska jsem 5+1 a na dovolenou bych měla jet cca v 10.týdnu - navíc na Sicílii, poznávací zájezd pod stany s turistikou - sopky, národní parky, a pak Řím. Nic mi není, nicméně mám trochu obavu, zda to není úplně šílené, samozřejmě jsme zájezd kupovali, když jsem ještě nebyla těhotná. Moje otázka zní: Absolvoval tu někdo podobný turistický zájezd, nebo alespoň poznávací zájezd do teplých krajin autobusem? Moc díky. Je mi jasné, že se může spousta věcí změnit, může mi být blbě, atd. No, každopádně díky za jakýkoliv názor ;) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
31.7.13 11:27

Ahojky,

ze zkušenosti, jsem po dovči- poznávací bych nedala. Nevolnosti u mě nejsou (přímo zvracení), ale šílená únava a žaludek na vodě, takže jsem spíš využila klidovej režim u vody.. Z poznávacího bych osobně měla strach, přece jen je to trochu náročný, bez odpočinku, ale fakt záleží jen na Tobě jak se cítíš a jak je zájezd jako takovej plánovaný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
31.7.13 11:30

Aha teď čtu pořádně že je i pod stan a tak :oops: Tak to bych nedala vůbec, ale já to ani nejsem povaha…
je fakt že po větší námaze (delší procházka) jsem byla fakt hotová, pobolívalo mě břicho i záda takže já bych to fakt nedala…
Válečku u moře (ve stínu na půl) bych doporučila pokud jsi ok ale poznávačku za mě ne… :nevim: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
31.7.13 11:30

@Nitrilla
na tu Sicilii jedete busem?? to bych nedala ani netohotna 8o
jednou jsem jela busem z Rima a pri prejezdu ceskych hranic uz jsem myslela, ze zbytek dojdu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3728
31.7.13 11:43

@Nitrilla Ahoj, já letos v 12 tt absolvovala dovču, kde jsme týden cestovali po Polsku a Německu, takže žádný extrém co se týče veder. Autem přes 2500 km a v nohou přes 100 km. Spali jsme mimo jiné i pod stanem.
V 8 tt jsem byla na hudebním festivalu na víkend, kde to bylo taky pod stanem a bez problému. Teď jsem 16 + 2 tt a o víkendu se chystáme na další festival a zase pod stan :)
Je spíš otázka, jak zvládáš vedra a jestli máš nevolnosti a tak. Mně naštěstí vše minulo a neměla jsem žádné problémy, ale trochu bych se bála toho sluníčka, přeci jen se říká, že by se to s pobytem na sluníčku a ve vedru nemělo přehánět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8504
31.7.13 12:10

@Nitrilla Pokud ti nic není, tak bych jela. Těhotenství opravdu není nemoc. Já si ho vyloženě užívala, bylo mi dobře. Já jsem svoje těhotenství zjistila na konci loňského června (to jsem mohla byt tak 3.týden). Vědomě jsem týden na to jela lézt po horách do Slovinska (nejsem extra sportovec, prostě jezdíme jednou ročně do hor) a v srpnu pak autem do Toskánska - chodili jsme po městech, poznávačka a potom na Elbu, kde jsme lezli ze strmých skal na pláže, ve čtyřicítkách atd. Byla jsem hodně ingoratní na všechny rady- dělala jsem, při čem mně bylo dobře - opalovala jsem břicho, akorát jsem ho častěji chladila ve vodě, ležela na břiše, když se mi chtělo atd. Smáli jsme se, že je to pro prcka zkouška odolnosti. Mno a teď mám zdravého čtyřměsíčního kluka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
31.7.13 12:51

Moc díky za reakce. Se spaním pod stanem si myslím, že nebude problém, spíš mám trochu obavu z těch veder, a přejezdů autobusem, jak to budu snášet.. Na druhou stranu, od začátku července mám na kole najeto přes 600 km, takže tak trochu teď sportovně aktivní jsem, tak si říkám, že když budu 1-2× týdně se udržovat chozením na HEAT, tak bych se tím mohla na tu Sicílii připravit.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
31.7.13 13:04

Já bych jela - pokud ti nic nebude a jis trochu trénovaná. ale hlavně: příští rok nepojedeš! a ten další asi taky ne, a ten další taky ne…tak si to užij, dokad to jde:):)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8504
31.7.13 13:49

@Alyss1 Přesně tak! Teda my jeli i letos - do rakouska, ale už to není taková ta bezstarostná odpočinková dovolená, prostě jen změna místa s rodinou. jinak vstávání v noci, brzy ráno a starání se - to je pořád jako doma :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová