Začínáme s těhotenstvím

• Otevřená skupina

Ahoj maminky. Dáme hlavy dohromady a nějakou tu radu? :)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
692
27.3.17 20:45

@Mišulka1994 no to jsou :lol: jenže já mu ani náznakem nic neřekla nebo tak něco :lol: a toto bylo jediný, čeho si mohl všimnout :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1736
28.3.17 13:25

Holky, tak ja se pridavam :-) Na kontrolu se chystam az za 14dni, mela bych byt 6+4, tak snad bude rovnou srdicko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
28.3.17 13:30

@ivalinka to jsme plus minus stejne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
28.3.17 17:29

Můj taťka taky tak divně naznačoval na mimčo, jako by to na mě viděl..ale ujistila jsem ho, že fakt ne :mrgreen: :mrgreen: Chceme to říct až po genetice první :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
28.3.17 17:31

Si říkám, vás všechny si dr zve až tak za 14 dni a já tam musela napochodovat včera ve 4+4 :D Radši to má pod kontrolou hned ze začátku, ale říkám si, jak každý DR je jiný opravdu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
28.3.17 17:32

Ja to teda mamce řekla hned a tatkovi pak taky, protože jsem k němu jela v sobotu a mu se zrovna minule úterý narodila ovce, tak jsem mu to raci řekla, ze tam z tohoto důvodu nepůjdu, abych náhodou nechytla listeriozu od nich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
28.3.17 17:34

@Petriseek já jsem dnes 4+3 a mě si pozvala až za těch 14 dni, aby bylo vidět už srdíčko. Já teda ale nekrvacim ani nespinim zatím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
28.3.17 18:01

@Dady20 já taky nemám problémy zatim, tak asi to tak má no..aspoň vim že je prcek v děloze..ono i tak to čekání je tak nebo tak, jestli bude jak má být všechno :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
28.3.17 18:03

Tak u mě to bude třetí mimčo, tak by je mohlo taky trefit :mrgreen: :mrgreen: A já i minule oznamovala ve 14tt, tak nějak to bylo i lepší, už byla krásná fotka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
28.3.17 18:24

@Petriseek Jee, tak to mas super. Moje to bude první :) aspoň víš co te čeká :) to já furt hledám nějaké info :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1736
28.3.17 21:08

Cauky holky, tak ja mam kocarek po dcerce-patron, byla jsem moc spokojena. Jinak ka se cítím uplne netehotne-zadne nevolnosti, zadne boleni prsou, nalady.. Proste noc, divne. Snad bude vse ok. Nechci se ted hned brzo k dr, chci rovnou na srdicko. Posledni ms byla 23.2. K Dr chci jit za 14 dni v utery ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
28.3.17 21:10

@ivalinka ahoj :) to myslím, ze by už mohlo srdíčko být ;) já měla poslední MS 25.2. A doktorka mě schválně objednala na 10.4. Aby to už bylo dystak vidět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
29.3.17 07:58

Ahoj holky, tak jsem si dovolila tak sem vlezt. Carka sili, posledni ms 28.2., takze jsem teprve 4+1, jsem prave na vážkách kdy jit na kontolu, mam doma dcerku dva a pul cisarem, ale.na.konte mam i jeden nepruchodny vejcovod a take bohuzel v listopadu revizi kvuli zamlklemu těhotenství. Na jednu stranu bych sla az po velikonocich, na druhou stranou bych nadupala uz pristi tyden..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1736
29.3.17 08:39

@Kayty Ahoj, pokud mas po problemech, tak radeji skoc hned pristi tyden :-) Ja vzhledem k tomu, ze prvni tehotenstvi i porod bez problemu, nasledne kontroly taky, tak me nic nezene. Jen jsem se byla poradit zda dal brat duphaston a dr rikal, ze kliden muzu, ze je na podporu, ale stejen se mi do sebe nechce cpat hormony.. tak uvidim, jeste rozmyslim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
29.3.17 08:57

@Kayty Ahoj, vzhledem k tomu, čím sis prošla, tak bych šla asi dřív :) ale zkus tam třeba zavolat a oni ti poradí :).

@ivalinka Ahoj a bereš nějaké vitamíny? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny