Začínáme s těhotenstvím

• Otevřená skupina

Ahoj maminky. Dáme hlavy dohromady a nějakou tu radu? :)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
57
29.3.17 19:15

@VeronikaHo ucitelka zdravi ucitelku a tez MS :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
30.3.17 09:54

Tak doktorka pro me nema misto, mam si zavolat koncem pristiho tydne nebo zacatkem dalsiho nebo mezi pacientkami na cekacku, tak pokud partner bude pristi ctvrtek odpo doma zajedu si tam odpoledne, abych mohla bez dcery, protoze hrozi delsi cekani..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
30.3.17 09:58

@Kayty ježiš, co to je za výmluvu? :/ Jak pro tebe nemůže mít místo? Musí tě tam prostě někam vecpat, ať se jí to líbí nebo ne a holt si bude muset pohnout trošku, dyť to tak nejde. Přece kdyby jsi měla něco akutního, tak taky nemůžeš čekat tři týdny třeba. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
30.3.17 10:12

@Kayty Cože? Tak na tokovou doktorku bych se z vysoka :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
30.3.17 12:29

Holky už jste přemýšlely o krému / olejíčku na strie? Prý je lepší krém, tak nevím a ani nevím, jakou značku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1528
30.3.17 12:33

Tak jo, převexluju také sem :) Zdravíííím :dance: Já jsem dnes 5+0 podle teda mého výpočtu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
30.3.17 12:34

@Mišulka1994 Já už dokonce mám a mažu se. Koupila jsem v DM tento http://www.dm-drogeriemarkt.cz/…ni-olej.html holky tady na diskuzi si ho hodně chválily a je fakt příjemnej, vůně taková jemná a stál nějakých 70 nebo 80 Kč, už nevím přesně. Mají dýštak i krém. Jinak co mi kámoška říkala, která si kupovala ten Bi-oil, tak říkala, že vyhozené peníze. Mazala 2× denně břicho stejně popraskalo a tak každý měsíc vyhozených 500.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
30.3.17 12:35

@Kajapeja Ahoj, vítej a gratuluji :) kdy jdeš k doktorovi? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1528
30.3.17 12:37

@Dady20 Doktůrka zastihnu v úterky, tak si to tam zamířím až ten další týden 11.4., aby už bylo něco vidět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
30.3.17 12:39

@Kajapeja :) jojo, tak pak dej vědět co a jak :) a bude to první nebo už máš doma nějaké dítko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
30.3.17 12:40

@Kajapeja Převexluj :lol: :lol: @Dady20 OK zkusím. Ještě jsem přemýšlela na tím Elasti-Q? Já si myslím, že taky popraskám i tak :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1528
30.3.17 12:41

@Dady20 Druhátko… chtěli jsme, aby měli k sobě blíž… Na první jsme čekali téměř rok, a teď šup po 2 měsících se zadařilo, ani nevím jak… Myslela jsem úplně na jiné věci (trable se synem), tak to tomu hodně pomohlo, že jsem neměla čas myslet na to, že by se mohlo zadařit… Takže na jednu stranu fakt překvápko, na druhou jsem moc za to ráda… Ale zároveň chvílema obavy, abych zvládla všechno… Synovi jsou necelé 2 roky, ale chodíme bohužel trochu po doktorech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
30.3.17 12:43

@Mišulka1994 no ono je to prý na genetických předpokladech jestli se ti udělají nebo ne. Ten olejíček nebo krém to asi jen trošku zmírní, ale nezabrání tomu úplně. Já jsem tady s tím fakt ale moc spokojená, protože já na sobě nesnesu moc mastné věci a tento je takový, že se fakt dobře vstřebá a je příjemný na kůži. Mažu se s ním celá :D a fakt dobrý, hned jsem taková hebčí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
30.3.17 12:44

@Kajapeja :) tak to je super, že to tak rychle šlo. A neboj určitě vše zvládneš, než se mimi narodí, tak staršímu bráchovi budou skoro tři a to bude dobré :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
30.3.17 12:45

@Dady20 Paráda :palec: Já ho taky zkusím, než začnu vyhazovat peníze :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů